Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - изданието за взискателни разработчици като закупена версия С корпоративното издание на Visual Studio 2017 потребителите имат достъп до широк набор от мощни функции за разработване на приложения за всяка...
2 764,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - всичко за създаване на професионални програми в закупената версия С Visual Studio 2017 в Professional Edition потребителите разполагат с всичко на една ръка разстояние, за да създават приложения и...
230,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio 2017 - историческа перспектива

Microsoft Visual Studio 2017 е забележителна версия на популярната интегрирана среда за разработка (IDE) на Microsoft. В тази статия ще разгледаме Visual Studio 2017 и ще проучим неговата продължаваща актуалност в днешния свят на разработчиците.

Въведение в Microsoft Visual Studio 2017

1. Позната среда за разработка

Visual Studio 2017 представлява позната среда за разработка, която предоставя на разработчиците широк набор от инструменти за създаване на приложения за Windows, уеб, мобилни и облачни приложения.

2. Поддържани езици и платформи

IDE поддържа широк набор от езици за програмиране, включително C#, C++, F#, Python и др. Разработчиците все още могат да разработват междуплатформени приложения за Windows, Android, iOS и уеб.

Защо Microsoft Visual Studio 2017 все още е актуално?

1. Стабилност и надеждност

Visual Studio 2017 все още има място в света на разработчиците благодарение на своята стабилност и надеждност. Много разработчици разчитат на тази версия за проекти, които изискват установена среда.

2. Интеграция в Azure и DevOps

IDE продължава да предлага безпроблемна интеграция с Microsoft Azure и Azure DevOps, което улеснява екипното сътрудничество, непрекъснатата интеграция и внедряване (CI/CD) и облачната разработка.

Актуализиране до по-нови версии

1. Достъп до разширени функции

Разработчиците, които изберат да надградят от Visual Studio 2017 до по-нови версии, като Visual Studio 2019 или Visual Studio 2022, ще се възползват от усъвършенствани функции, подобрена производителност и модерни технологии.

2. Поддръжка и сигурност

Тъй като Visual Studio 2017 остарява, Microsoft продължава да предоставя ограничена поддръжка и актуализации за сигурност. Надграждането до по-нова версия осигурява достъп до най-новите поправки на поддръжката и сигурността.

Купете Microsoft Visual Studio 2017 за Windows в Wiresoft

Като цяло Microsoft Visual Studio 2017 остава важна версия на платформата IDE, която е актуална и днес. Въпреки че вече не предлага най-новите функции, тя все още може да бъде полезна за конкретни проекти. Въпреки това надграждането до по-нови версии дава достъп до усъвършенствани функции и актуална поддръжка, което е препоръчително за повечето разработчици.

Категории