Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2010 DEVICE CAL Всеки потребител или устройство, което има достъп до сървъра Exchange, се нуждае от лиценз за достъп (CAL). CAL-ите се предлагат във вариантите User CAL (за достъп на лицензиран потребител) и...
21,90 Лв. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2010 USER CAL Всеки потребител или устройство, което има достъп до сървъра Exchange, се нуждае от лиценз за достъп (CAL). CAL-ите се предлагат във вариантите User CAL (за достъп от лицензиран потребител) и...
21,90 Лв. *

Microsoft CAL за Exchange Server 2010 - Лицензът за ефективна комуникация по електронна поща

Въведение в Microsoft CAL за Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 беше пионерско решение за имейл комуникация и сътрудничество в компаниите. За ефективното използване на Exchange Server 2010 са необходими лицензи за клиентски достъп (Microsoft CAL). В този текст ви предоставяме лесен за разбиране преглед на това какво означават те и как работят.

Значение на лицензите за ползване на лиценз на Microsoft за Exchange Server 2010

Лицензите Microsoft CAL за Exchange Server 2010 са лицензи, които дават на потребителите или устройствата достъп до мощните функции и услуги на Exchange Server. Те са от решаващо значение за осигуряване на ефикасност, сигурност и законосъобразност на вашите имейл комуникации.

Защо са важни лицензите Microsoft CAL за Exchange Server 2010?

Правилното лицензиране с Microsoft CALs за Exchange Server 2010 е от съществено значение, за да се избегнат правни последици и да се гарантира, че служителите ви имат безпроблемен достъп до електронна поща, календари и други услуги на Exchange.

Видове лицензи Microsoft CAL за Exchange Server 2010

Съществуват два основни типа лицензи Microsoft CAL за Exchange Server 2010:

  1. Лицензи за потребители: Тези лицензи са базирани на потребителя и позволяват на определен потребител да има достъп до Exchange Server 2010. Потребителските лицензи са идеални, ако компанията ви има много устройства и по-малко потребители.

  2. CAL за устройства: CAL за устройства са лицензи, базирани на устройства, които са свързани с конкретно устройство. Те позволяват на всички потребители, които използват това устройство, да имат достъп до Exchange Server 2010.

Закупуване на CAL за Exchange Server 2010

По правило лицензите CAL на Microsoft за Exchange Server 2010 трябва да бъдат закупени отделно от сървърния софтуер. Уверете се, че сте закупили подходящия брой и тип CAL според индивидуалните изисквания на вашата организация.

Заключение

Microsoft CAL за Exchange Server 2010 са ключът към безпроблемната и законосъобразна комуникация по електронна поща във вашата организация. Изборът между User CALs и Device CALs зависи от конкретната ви бизнес ситуация. Правилно лицензираните CALs гарантират, че служителите ви имат достъп до Exchange Server 2010 ефективно и в съответствие със закона. Уверете се, че сте закупили правилните CAL-и, за да гарантирате ефективността и законността на използването на Exchange Server 2010.

Категории