Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
MS Project 2016 Professional - купете цялостното решение за управление на проекти като използван софтуер Project Professional 2016 Edition е най-всеобхватното приложение от тази версия, което е разработено от Microsoft за планиране и...
319,90 Лв. *
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Project 2016 Standard - единичен лиценз на софтуера за управление на проекти на Microsoft като закупена версия Project Standard 2016 е доказаното решение на Microsoft за планиране, внедряване, управление и документиране на проекти в...
269,90 Лв. *

Купете Microsoft Project 2016: Иновации в управлението на проекти

Microsoft Project 2016 е усъвършенствано софтуерно решение, предназначено да помогне на ръководителите на проекти да планират, наблюдават и управляват ефективно своите проекти. Иновативните му функции го отличават от неговите предшественици и други инструменти за управление на проекти.

Иновациите в Microsoft Project 2016

Microsoft Project 2016 носи със себе си множество иновативни функции и подобрения, които го превръщат в мощен инструмент за управление на проекти:

Подобрен изглед на времевата линия

Изгледът на времевата линия в Project 2016 е значително подобрен. Сега ръководителите на проекти могат да подчертават задачите и етапите още по-лесно и да проследяват напредъка на проекта с един поглед.

Управление на ресурсите

Управлението на ресурсите е оптимизирано, така че ръководителите на проекти да могат да разпределят ресурсите по-ефективно и да планират по-добре работното натоварване.

Интеграция с Office 365

Project 2016 е безпроблемно интегриран с Office 365, което улеснява съвместната работа в екип и достъпа до данни за проекта в реално време.

Подобрена отчетност и бизнес информация

Възможностите за отчитане са подобрени, за да помогнат на ръководителите на проекти да създават смислени отчети и информационни табла. Това дава възможност за вземане на решения въз основа на надеждни данни.

Управление на задачите и сътрудничество в екип

Софтуерът предлага усъвършенствани функции за управление на задачи и сътрудничество в екип. Интеграцията с SharePoint позволява ефективна комуникация и управление на документи.

Предимства на Microsoft Project 2016

Microsoft Project 2016 предлага многобройни предимства, които компаниите и ръководителите на проекти оценяват по достойнство:

Подобрен преглед на проекта

Преработеният изглед на времевата линия осигурява по-ясен преглед на проекта и опростява комуникацията за напредъка на проекта.

Ефективно използване на ресурсите

Оптимизираното управление на ресурсите позволява на компаниите да използват ресурсите си по-ефективно и да избягват тесните места.

Безпроблемно сътрудничество в екип

Интеграцията на SharePoint и Office 365 улеснява съвместната работа в екипа и достъпа до данните за проекта отвсякъде.

По-добро вземане на решения

Разширените възможности за отчитане и бизнес разузнаване позволяват на ръководителите на проекти да вземат информирани решения въз основа на показателите и данните за проекта.

Гъвкавост и възможност за персонализиране

Project 2016 е адаптивен и гъвкав, така че да отговаря на специфичните нужди на дадена организация или проект.

Области на приложение на Microsoft Project 2016

Microsoft Project 2016 се използва в широк спектър от индустрии и проекти:

Строителство

В строителството Microsoft Project 2016 се използва за планиране на строителни проекти, ефективно разпределение на ресурсите и оптимизиране на строителния график. Подобреният изглед на времевата линия улеснява наблюдението на напредъка на строителството.

Разработване на софтуер

В ИТ индустрията софтуерът подпомага планирането и изпълнението на проекти за разработване на софтуер. Ефективното управление на задачите подобрява скоростта на разработката.

Здравеопазване

В областта на здравеопазването Microsoft Project 2016 помага при планирането на проекти за въвеждане на нови медицински системи, подобряване на грижите за пациентите и спазване на нормативните изисквания. Управлението на ресурсите осигурява ефективно използване на медицинските специалисти.

Маркетингови кампании

Маркетинговите екипи използват софтуера за планиране на маркетингови кампании, възлагане на задачи и проследяване на успеха на кампанията. Подобреното екипно сътрудничество ускорява маркетинговите кампании.

Защо да изберете Microsoft Project 2016?

Той предлага множество причини, поради които е предпочитан избор за бизнеса и ръководителите на проекти:

Модерен дизайн и лекота на използване

Преработеният потребителски интерфейс е модерен и интуитивен, което улеснява работата със софтуера.

Ефективно сътрудничество в екип

Интеграцията с Office 365 и SharePoint насърчава екипното сътрудничество и достъпа до проектните данни отвсякъде.

Подобрено вземане на решения

Разширените функции за отчитане и бизнес разузнаване помагат на ръководителите на проекти да вземат информирани решения въз основа на показателите и данните за проекта.

Гъвкавост и възможност за персонализиране

Софтуерът може да бъде персонализиран, за да отговори на специфичните нужди на дадена организация или проект, за да осигури персонализирано решение.

Заключение

Microsoft Project 2016 представлява иновация в управлението на проекти. С новия си изглед на времевата линия, управлението на ресурсите, сътрудничеството в екип и функциите за отчитане той предоставя на ръководителите на проекти и организациите мощно решение за ефективно планиране, наблюдение и управление на проекти. Подобрената видимост на проекта, ефективното използване на ресурсите и безпроблемното сътрудничество в екип са само някои от предимствата на Microsoft Project 2016, които помагат на организациите да завършат проектите навреме и в рамките на бюджета, като същевременно използват ресурсите по най-добрия начин. С Microsoft Project 2016 ръководителите на проекти са подготвени за изискванията на съвременната практика за управление на проекти