Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10122
 • 059-09076
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
80,90 Лв. * 88,90 Лв. * (9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Word 2016 е оптимизирана за облака версия на доказания класически софтуер за текстообработка на Microsoft. Широкият набор от функции, съчетан с високото ниво на удобство за потребителя, превръща Word 2016 в незаменим инструмент за професионално създаване на текстове - не само за ежедневна употреба в офиса, но и в училище, университета и у дома. Благодарение на големия избор от шаблони за формати и многото интуитивно използваеми съветници дори неопитните потребители могат да създават с Word 2016 текстови документи с атрактивен дизайн - от обширни бизнес доклади и документи до писма, договори, есета, статии и покани и много други.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 за професионална текстообработка

Word 2016 е оптимизирана за облака версия на доказания класически софтуер за текстообработка на Microsoft. Широкият набор от функции, съчетан с високото ниво на удобство за потребителя, превръща Word 2016 в незаменим инструмент за професионално създаване на текстове - не само за ежедневна употреба в офиса, но и в училище, университета и у дома. Благодарение на големия избор от шаблони на формати и многото интуитивно приложими съветници дори неопитните потребители могат да създават с Word 2016 текстови документи с атрактивен дизайн - от обширни бизнес доклади и документи до писма, договори, есета, статии и покани и много други.

Новите типове диаграми разширяват възможностите за добавяне на описателни графики към текстовете на Word, а интегрираната проверка на правописа и новите помощници, като например функциите "Insights" и "Tell Me", предлагат високо ниво на комфорт - както за професионалисти, така и за начинаещи.

Преди всичкоWord 2016 представлява още една важна стъпка към по-ефективно сътрудничество по текстове в екипи: Това се осигурява от различни функции в облака, с подобрена история на версиите и възможност за задаване на права за четене и използване директно в документа на Word. Към това се добавя и оптимизираната функция за докосване, с която софтуерът за текстообработка може да се използва и на таблети и смартфони.

Подобреното сътрудничество с Windows 10 освен това разширява обхвата на различните Windows операционни системи, с които може да се използва Word 2016, направо и чрез съвместимостта с Windows 7 тази версия на Word може да се използва по-специално и на по-стари компютри.

Microsoft Word 2016 е типичен компонент на съответния пакет Office и като такъв обикновено не може да се закупи отделно - в Wiresoft обаче можете да закупите програмата на разумна цена като версия за един потребител. С покупката получавате мощна версия на доказания софтуер за текстообработка, чието предимство е, че можете да го използвате без задължителни актуализации неограничено време.

Нови специфични функции на Word във версия 2016

Word 2016 се различава от предишната версия не само с допълнителни оптимизации на съществуващите функции, но и с някои нови функции. Те имат за цел да направят съвместната работа по документ на Word в екип, включително в облака, още по-продуктивна и ефективна, като включват следните функции:

 • Въвеждане в реално време: Функцията "Въвеждане в реално време" организира едновременното сътрудничество на няколко потребители върху един и същ документ на Word, като го прави по-ясно и същевременно по-лесно: тя показва всички места във файла на Word, където даден потребител в момента прави промени; това означава, че те могат не само да бъдат проследени, но и да бъдат проверени незабавно, а при необходимост и коригирани.
 • Функцията за коментари: Подобрената функция за коментари прави още по-практична поддържаната от екипа обработка на текстове в Word 2016: всички коментари са интегрирани директно в съответния документ на Word, така че потребителите могат и да отговарят директно на тях. Това премахва необходимостта от писане на електронно писмо за тази цел, чието съдържание трябва да бъде вмъкнато обратно във въпросния документ.
 • Save to pinned folder (Записване в прикрепена папка): Папката, в която се намира даден документ на Word, вече може да бъде видимо прикрепена отстрани на документа. Предимството е, че всички служители имат още по-бърз и по-удобен достъп до него, както и до всички останали документи, съдържащи се в него.

В допълнение към тези функции, подпомагащи работата на екипа, Word 2016 предлага и други изпитани функции, както и допълнения за графично оформяне на текстови документи или прехвърляне на съдържание от документи, различни от тези на Word:

 • Повече опции за стиловете на Wordart: Word 2016 вече предлага значително повече опции за форматиране за различните стилове, които бяха налични преди. След вмъкване на форма на Wordart има много нови опции за стил, които могат да се използват за по-нататъшно редактиране в галерията Shape Types.
 • PDF в Word: Вече е още по-лесно да прехвърляте съдържанието на PDF в Word 2016. Вместо да се копират трудоемко текстове и изображения, PDF документът може да се отвори директно в Word; тази функция е особено практична, тъй като всички графични елементи могат да се прехвърлят директно и след това да се редактират свободно в Word, вместо да се налага първо да ги предоставяте чрез друга програма. И накрая, въпросният документ на Word отново може да бъде запазен веднага от програмата в PDF формат.

Нови общи функции в Word 2016, както и в други програми на Office 2016

Word 2016 съдържа и различни нови функции, които осигуряват на потребителите полезна помощ при работа с текстове; някои от тях са достъпни и в други програми в Office, като Excel, PowerPoint и др., и по-специално подобряват ефективността при създаване на текстове.

Вълшебник "Искаш" - "Tell Me"

Лентата на Word 2016 вече включва оперативен асистент, наречен "Tell Me" ("Желаеш"), който се обозначава с икона под формата на лампичка и е особено практичен като помощник за начинаещи или нови потребители. За да използва функцията, потребителят просто написва това, което иска да направи в документ на Word, в полето за въвеждане до лампичката, а "Кажи ми" обяснява къде се намира въпросната функция или, в случай на по-сложни въпроси, предлага допълнителна помощ за извършване на желаното действие.

Съветник "Insights" - "Intelligent Lookup"

Ако потребителят, докато пише или чете документ на Word, иска да получи допълнителна информация или дори обяснение за отделни термини или спецификации, вече не е необходимо да се отклонява от програмата Word, за да премине към интернет и да търси резултати там. Достатъчно е да маркирате с мишката съответния термин или подобно нещо и да активирате интелигентното търсене, поддържано от Bing, чрез щракване. Съответстващите резултати от търсенето се показват директно в прозореца на Word от страната с "Insights".

Опростено споделяне на документи на Word

Споделянето на документи на Word с други потребители сега е още по-бързо и лесно: За целта потребителите трябва само да кликнат върху "Споделяне" в лентата и да изберат желаните опции от наличните. Тук могат да се определят индивидуални права за четене, писане и т.н. за отделните адресати.

"История на версиите" за сътрудничество в Word

При съвместна работа по документ на Word - особено ако тя се извършва едновременно в облака - е важно да се проследяват всички промени, направени от различните участници в текста. Историята на версиите е незаменима основа за това. С функцията "История на версиите" са достъпни и по-ранни версии на текста: Той показва по-стари състояния на редактиране и ги прави отново достъпни за редактиране.

Нови типове описателни диаграми

Word 2016 също така предоставя на потребителите няколко нови типа диаграми, интегрирани в Office, които могат да се използват за илюстриране на статистическа информация в текста. В допълнение към диаграмите TreeMap, Waterfall и Парето (колони), те включват типове диаграми като хистограми и диаграми Sunburst и Box, които са особено подходящи за визуализиране на йерархични или икономически изчисления.

Интегриране на OneDrive в Word 2016

Microsoft OneDrive е универсално облачно хранилище за споделяне на файлове в уеб, което вече може да се използва в Word 2016. Потребителите могат да съхраняват документи на Word в OneDrive, за да имат достъп до тях отвсякъде и от всяко подходящо устройство. По този начин OneDrive дава възможност за съвместна онлайн работа с файловете на Word на всички места.

Използване на защита от загуба на данни в Word 2016

Защитата от загуба на данни (DLP) е доказан инструмент на Microsoft, който дефинира и прилага ефективни политики за предотвратяване на загубата на данни. DLP вече е наличен в Word 2016 за всички документи чрез SharePoint Online и OneDrive for Business. Администраторите използват специално функцията за защита от загуба на данни, за да зададат политики за защита на чувствителните данни в документите. Например, когато бъде открит потенциален риск за сигурността, DLP съобщава за това на потребителя чрез подходящи известия и може също така да предотврати разкриването на информация.

Системни изисквания за MS Word 2016:

Word 2016 се предлага в 32-битова и 64-битова версия в съответствие със съответния пакет Office; индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават в зависимост от версията.

 • Операционна система: Windows 7 или по-нова, Windows Server 2008 R2 или по-нова, Процесор: x86 или x64 битов процесор с поне 1 GHz и SSE2
 • Памет: минимум 1 GB RAM (32-битова версия), 2 GB RAM (64-битова версия)
 • Място на твърдия диск: 3 GB
 • Дисплей: 1 024 x 768
 • Графична карта: Необходима е графична карта DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката

Купете Word 2016 като самостоятелна програма от пакета Office от Wiresoft

MS Word обикновено е неразделна част от пакетите на Microsoft Office и не може лесно да се закупи отделно. За разлика от повечето други доставчици на софтуер на Microsoft можете да закупите Word версия 2016 от онлайн магазина на Wiresoft като самостоятелна програма: По този начин не е необходимо да поемате никакви абонаментни задължения или да спазвате какъвто и да е срок при използването на програмата. Затова закупуването на Word 2016 като отделна програма е изгодно и в дългосрочен план, тъй като не е необходимо да изтегляте по-късно платени актуализации.

Този лиценз за Word 2016 за един потребител е идентичен с програмата Word, която също е включена в съответния Office Suite 2016. Поради това закупуването на лиценз за един потребител на Word 2016 е рентабилна и икономична алтернатива на пакета Office, особено за онези потребители, които нямат нужда от другите програми на Office, например фрийлансъри, студенти или малки фирми, но не искат да останат без този класически софтуер за текстообработка.

Word 2016 и всички други лицензи за софтуер на Microsoft, предлагани в софтуерния магазин на Wiresoft, са винаги оригинални продукти на Microsoft, които можете да закупите и като пълна версия за един потребител в зависимост от програмата. Те идват предимно от обемни лицензи на компании или може да са били вече използвани. Като купувач на употребяван софтуер обаче това не води до никакви недостатъци за вас по отношение на използваемостта. Всеки софтуерен продукт, наличен в Wiresoft, е закупен напълно законно и може да бъде изтеглен и използван веднага след плащането. Всяка предишна инсталация на вече използвана програма от предишния собственик е била изтрита при продажбата на Wiresoft, така че тя може да бъде инсталирана отново и е 100% използваема. Поради това всеки лиценз на Word също е проверен от Wiresoft за действителната му използваемост. Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft не предлага за продажба софтуер, който е валиден само за ограничен период от време, нито тестова версия, която може да се използва само в ограничена степен.

Можете също така да се възползвате от нашите компетентни съвети за MS Word 2016 по електронна поща, телефон и чат, или ако имате въпроси относно закупуването на друг софтуер Office.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории