Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10010
 • 021-10609
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
211,90 Лв. * 233,90 Лв. * (9,41% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Microsoft Office 2019 е най-новата версия на доказания софтуер за продуктивност за създаване и оформяне на текстове, както и изчисления, включително тяхното ясно представяне, както и публикуване и за сигурна комуникация с други служители и партньори. Изданието Standard Office 2019 предоставя на бизнес професионалистите широко портфолио от функции и инструменти, с които всички типични задачи в компаниите могат да бъдат овладени без усилие. Използвайте Word с неговите разнообразни възможности за обработка на текстове, Excel за създаване и оценка на таблици и PowerPoint за атрактивни презентации на резултатите, които можете да оформите и в готов за печат вид със софтуера за настолно издаване Publisher. С Outlook управлението на ежедневния поток от имейли става ясно, а организацията на комуникацията с бизнес партньори и колеги - по-ефективна.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - изданието за професионални потребители

Microsoft Office 2019 е най-новата версия на доказания софтуер за продуктивност за създаване и проектиране на текстове и изчисления, включително тяхното ясно представяне и публикуване, както и за сигурна комуникация с други служители и партньори.

ИзданиетоStandard Edition Office 2019 предоставя на бизнес професионалистите широко портфолио от функции и инструменти, за да се справят безпроблемно с всички типични бизнес задачи. Използвайте Word с неговите разнообразни възможности за обработка на текстове, Excel - за създаване и оценка на таблици, а PowerPoint - за атрактивни презентации на резултатите, които можете да оформите готови за печат с помощта на софтуера за настолно издаване Publisher. Outlook прави управлението на ежедневния поток от имейли ясно и организира комуникацията с бизнес партньори и колеги по-ефективно.

С покупката на Microsoft Office 2019 Standard частните и бизнес потребителите получават с компонентите Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, както и с дигиталния бележник OneNote всички важни инструменти, от които се нуждаят, за да управляват успешно всички ежедневни задачи за обработка на данни и документи - включително комуникация по целия свят. Освен това доказани функции като Data Loss Prevention (Предотвратяване на загубата на данни) предпазват от загуба на данни, а цялостно управляемите политики за сигурност регулират индивидуалните права на достъп до файловете; разбира се, MS Office отговаря и на строгите разпоредби за защита на данните в ЕС.

Освен това софтуерният пакет на настоящото издание Standard Edition 2019 съдържа редица практически оптимизации за професионална и ефективна работа без бариери, както и за обмен на документи за съвместна работа, особено в облака. Освен това всички програми на Office могат да се използват и като Office Web Apps.

Изданието Office 2019 Standard - което иначе се предлага само като част от споразумение за лицензиране на обем - се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като единичен лиценз; освен това можете да се възползвате и от нашата оферта на особено ниска цена. Следващият преглед ви показва всички предимства, които ви предлага Office 2019.

По-голяма лекота на използване в Office 2019 Standard

В допълнение към новите функции на програмата, пакетът Office Suite за 2019 г. се отличава и с много индивидуални подобрения на съществуващите приложения, които значително увеличават удобството за потребителя, както и цялостната лекота на използване.

Това включва и функции за оптимизиране на достъпността във всички програми, например чрез поддържане на международни стандарти, включително практически предложения за проектиране на съответните документи, които са допълнени с аудио бележки. За тази цел в раздела "Лесно използване" са включени допълнителни опции с широк набор от тонове за "Осигуряване на обратна връзка със звук". Word вече разполага с по-фини фонове за концентрирана работа в Office 2019 с тъмните теми Dark Grey и Black, както и с функцията Text-to-Speech.

Инструментите за обучение, които се намират в менюто View (Изглед), улесняват още повече регулирането на ширината на колоните, цветовете и други настройки за подобряване на четливостта на текста. С функцията "Четене на глас" можете да регулирате и скоростта на четене.

Освен това има разширени възможности за използване на свободни рисунки в различните програми, които могат да бъдат интегрирани за илюстриране на текстове и таблици.

Когато използвате Office 2019 Standard на устройство със сензорен екран, програмите могат да се управляват както с пръст, така и със стилус.

Едновременното редактиране и управление на документи и файлове от няколко потребители също е допълнително оптимизирано - за тази цел е налична облачната услуга на Microsoft OneDrive, чрез която е възможен едновременен достъп до данните, както и актуализиране в реално време или тяхното публикуване отвсякъде. Цялостната сигурност се осигурява от актуалното управление на правата за достъп и модификация, така че чувствителната информация да може да се обменя и чрез облака.

Най-важните нововъведения в Office-Suite 2019 накратко

В Office 2019 Standard има и много нови функции и инструменти в доказаните програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook и Access:

 • Word 2019 ускорява работата с текстове чрез различни инструменти - например потребителят може веднага да потърси чужди думи или чуждоезични изрази с функцията "Преглед", без да се налага да напуска програмата за това. Възможно е също така да рисувате със свободна ръка директно в документа; на разположение са и цветни пиктограми за визуално подчертаване на пасажи.
 • Excel 2019 предлага нови възможности за визуализация на отчети с карти и диаграми на фунии, наред с други неща; това включва и мащабируеми векторни графики и отново подобрена интеграция и показване на свободни рисунки. Освен това вече е възможно обединяването на текстове. Новост в Excel е и защитата от загуба на данни за търсене на чувствителни типове данни, като например номера на кредитни карти.
 • PowerPoint 2019 включва нови визуални ефекти за анимиране на презентации или за придаване на по-голяма динамика, като например преходи с мащабиране или den morph. Освен това са налични нови изображения и пиктограми с възможност за редактиране, включително векторни графики, както и възможност за интегриране на собствени илюстрации, създадени с цифрова писалка. Маркиращият елемент, познат от Word, вече може да се използва и в PowerPoint за цветно подчертаване на пасажи.
 • Outlook 2019 предлага възможност за сортиране на имейли по важност и значимост, като освен това те могат да се четат на глас, което е особено удобно, когато пътувате. Защитата от загуба на данни (DLP) гарантира, че критичните данни са защитени от неоторизиран достъп.

Други характеристики на Office 2019 Standard накратко

В допълнение към вече споменатите функции на програмата потребителите на Office Standard Edition могат да се възползват и от следните функции, някои от които са особено важни за администраторите и предлагат по-специално повишена сигурност, както и разширени възможности за контрол.

Активиране на Office 2019 Standard чрез Volume License Key (VLK)

В това издание на Office, достъпно предимно за клиенти на лиценз за обем, ключът за лиценз за обем предоставя на администраторите в по-големи организации удобен инструмент за автоматизирано активиране и управление на софтуера на Microsoft.

Групова политика за подобрена сигурност

Обектът на груповата политика (GPO) предоставя групови политики за защита на Office 2019 с помощта на ADMX файлове. Освен че контролира актуализациите, това се отразява и на настройките за сигурност, включително на контрола на макросите във външни документи.

Използване чрез терминални услуги / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard може да се използва и на терминал или сървър за отдалечен работен плот. Освен това лицензът включва право на вторична употреба за преносим компютър на определен потребител.

Приложение за телеметрия

Приложението за телеметрия се използва за подобряване на потребителското изживяване. За тази цел телеметрията предава технически данни (телеметрични данни) на операционната система на компютъра, на който е инсталиран Office Standard .

Контрол на актуализирането

Контролът на актуализациите предлага на администраторите различни възможности за актуализации на функции или функции и актуализации на качеството, свързани със сигурността, като пачове и горещи поправки: по-малко важните актуализации на функции могат да бъдат игнорирани, а важните актуализации могат да бъдат отложени за максимум 5 седмици.

Общи системни изисквания за Microsoft Office 2019 Standard

Следните системни изисквания важат за всички издания наMS Office 2019 Standard, както и за всички други издания, като за тях може да се прилагат допълнителни изисквания.

 • Операционна система: Изискването е Windows 10
 • Процесор: 1,6 GHz или по-висок, двуядрен процесор
 • RAM: 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM
 • Твърд диск: 4 GB или повече налично пространство
 • Разделителна способност/графична карта: мин. 1280 x 768
 • и за интерфейс с GPU-ускорение: DirectX 10

Съвместимост на Office 2019 Standard с Windows операционни и сървърни системи

В този момент бихме искали да подчертаем още веднъж, че Microsoft Office 2019 Standard, както и всички други издания, абсолютно изискват Windows 10 като операционна система, за да се гарантира инсталирането, както и правилното функциониране на софтуера. Microsoft Office 2019 не е съвместим с предишната версия Windows 8, нито с по-стари версии.

За да използвате Office Standard 2019 във връзка с Remote Desktop Services, е необходим Windows Server 2019.

32-битова или 64-битова версия - какво да вземете предвид, когато инсталирате Office 2019 Standard?

Office 2019 се предлага в 32-битова и 64-битова версия. В този случай софтуерът се инсталира на компютъра само с помощта на инсталатора Click-To-Run (известен също като "кликни и изпълни файла"). Ето какво трябва да знаете: Когато активирате лиценза си за Microsoft Office 2019 Standard, по подразбиране се изтегля и инсталира 32-битовата версия на Office. Тази версия се препоръчва от Microsoft, дори ако използвате 64-битова версия на Windows на този компютър. Предимството на 32-битовата версия е, че тя е по-съвместима с много други приложения и добавки, които се споделят с Office.

Не е възможно едновременното инсталиране на Office 32-битовата и 64-битовата версия на Office 2019 Standard на един компютър.

Добре е да знаете: какви са условията за лицензиране на Microsoft Office 2019 Standard?

Всяко издание на Microsoft Office 2019 е лицензирано за много специфична крайна точка - настолен компютър, лаптоп и т.н. Когато закупите лиценз за софтуера, закупувате и правото да инсталирате произволен брой копия на Office Standard , както и на всички предишни версии, на това крайно устройство. Можете също така да инсталирате едно копие на мрежов сървър за използване от разстояние или чрез Virtual Desktop Infrastructure (VDI) с лицензираното крайно устройство.

Купете Microsoft Office 2019 Standard на страхотна цена от магазина за софтуер на Wiresoft

Microsoft Office 2019 Standard Edition обикновено се предлага само като лиценз за обем - но в Wiresoft можете да го закупите като много по-евтин единичен лиценз, включващ следните предимства:

 • След извършеното плащане вашият лиценз за Office 2019 Standard е незабавно на ваше разположение като електронно изтегляне на софтуер (ESD) за инсталиране.
 • Закупеният от вас лиценз за Microsoft Office 2019 Standard е лиценз за един том.
 • С всички лицензи на Microsoft Office, налични за закупуване от Wiresoft, ще получите софтуерен продукт, който се използва единствено от вас в неговата цялост.
 • Всеки инсталиран софтуер Office от първоначалния купувач е бил изтрит при продажбата му на Wiresoft, така че въпросният лиценз е 100% безплатен и използваем.
 • Всички индивидуални лицензи, произхождащи от обемни лицензи, са били щателно проверени от Wiresoft за тяхната действителна използваемост.
 • Wiresoft като сериозен търговец на софтуер не предлага пробни версии, които са валидни само за ограничен период от време или които могат да се използват по ограничен начин.
 • Когато купувате лиценз от Wiresoft, можете да сте сигурни, че купувате оригинален продукт на Microsoft в съответствие със законовите изисквания.

За всякакви въпроси относно закупуването на лиценз за Microsoft Office 2019 Standard, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
166,90 Лв. *
Категории