Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10015
 • 021-10609
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
173,90 Лв. * 191,90 Лв. * (9,38% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 за macOs е най-новата версия на доказания софтуер на Microsoft за продуктивна работа - с мощните, универсални програми за създаване и оформяне на текстове, сложни изчисления, както и ярки презентации и тяхната сигурна комуникация, както вътрешно със служителите, така и външно с бизнес партньорите. Изданието Standard на Office 2019 за Mac предоставя широко портфолио от удобни за ползване функции и характеристики за ефективно изпълнение на всички типични задачи в ежедневния офис живот. Използвайте обширните инструменти в Word за професионално създаване на текстове, създавайте смислени таблици с Excel и използвайте PowerPoint с многобройните му възможности за илюстриране и представяне на резултатите.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - доказаният софтуер за бизнес потребители

Office 2019 за macOs е най-новата версия на доказания софтуер на Microsoft за продуктивна работа - с мощните, универсални програми за създаване и проектиране на текстове, сложни изчисления и нагледни презентации и тяхната сигурна комуникация, както вътрешно със служителите, така и външно с бизнес партньорите.

За тази цел изданието Standard на Office 2019 за Mac предлага широко портфолио от удобни за потребителя функции и характеристики за ефективно изпълнение на всички типични задачи в ежедневния офис живот.

Използвайте обширните инструменти на Word за професионално създаване на текст, създавайте смислени таблици с Excel и използвайте PowerPoint с многобройните му възможности за илюстриране и представяне на резултатите.

В Office for Mac можете да използвате и особено практичната функция за свободна ръка в тези три програми. Това ви позволява да вмъквате диаграми и формули директно в документа с писалката на таблета, с мишката или с пръст.

Оптимизираната проверка за достъпност - налична в Word, Excel, PowerPoint и OneNote - прави документите по-лесни за разбиране от всички участници, като предоставя практически предложения и по този начин подобрява сътрудничеството. А с личния си дигитален бележник OneNote ще записвате идеи незабавно, за да ги използвате директно в съответните програми.

А с Outlook можете да управлявате по-ефективно ежедневната си електронна поща за по-бърза и по-добра комуникация с вашите бизнес партньори и колеги.

Доказани функции, като например предотвратяване на загубата на данни, предпазват от загуба на важни данни и се допълват от всеобхватни разпоредби за сигурност, които ви позволяват да задавате индивидуални права на достъп до документите, както и да спазвате действащите разпоредби на ЕС за защита на данните.

Със закупуването на пакета Office на актуалното изданиеStandard 2019 за Mac получавате от един източник всичко, което ви е необходимо за професионална съвместна работа с документи и техния обмен - особено в облака. Всички включени приложения на Office са достъпни и като Office Web Apps за мобилна употреба през iPhone.

Office Mac 2019 Standard Edition се предлага само от Standard-доставчици като част от споразумение за лиценз за обем - в софтуерния магазин на Wiresoft можете да го закупите и като особено достъпен единичен лиценз! Следващият подробен преглед описва всички предимства, които получавате, когато закупите Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Още по-голяма лекота на използване в Office Mac 2019 Standard

2019 Office Suite за macOS впечатлява в изданието Standard не само с новите функции на програмата, но и с оптимизирането на познатите досега функции, които допринасят за още по-голямо удобство за потребителя. Достъпността е основен приоритет в Office 2019 за Mac - както за самия потребител, така и за адресатите или сътрудниците на документите.

Като потребител на Office Standard 2019 за Mac вие сами ще се възползвате от допълнителните опции, които са ви на разположение, например в раздела "Лесно използване": Те включват опции за звукови сигнали с богат избор от тонове в раздел "Осигуряване на обратна връзка със звук". За тази цел Word в Office Mac 2019 предлага по-фини фонове под формата на тъмните теми Dark Grey и Black, които ви позволяват да работите още по-съсредоточено, както и функция за преобразуване на текст в реч, за да ви се чете съдържанието на глас, докато работите или сте в движение.

Както вече споменахме, инструментът за свободна ръка ви предоставя цяла гама от възможности за Word, Excel и PowerPoint за вмъкване на вашите рисунки и скици със свободна ръка и в допълнение в множество цветове, включително различни ефекти, директно в документа - в зависимост от крайното устройство с писалка (таблет), пръст (сензорен екран) или дори с мишката (настолен компютър). Това ви позволява да създавате смислени диаграми и формули, които перфектно изразяват собствените ви идеи.

За да повишите четимостта на документите си за служителите и външните адресати, във всички програми са налични функции за оптимизиране на достъпността. В допълнение към подкрепата за международно валидни стандарти, това включва и практически предложения за проектиране. Когато щракнете върху раздела "Проверка на достъпността", съответната програма показва списък с грешки и предупреждения, както и съвети и препоръки за тяхното коригиране или отстраняване. Когато изпращате чрез Outlook до международни получатели, можете да разберете дали те се намират в момента, като покажете часовата зона, наред с други неща.

За да се направи по-достъпно съвместното редактиране на документи и файлове от няколко служители, в Office 2019 за Mac е налична облачната услуга на Microsoft OneDrive, която позволява едновременен достъп до данните, включително актуализирането им в реално време от всяко място. Изчерпателните права за достъп и промяна гарантират, че дори критични данни и информация могат да се обменят сигурно чрез облака.

Други нови функции на Office-Програми 2019 за Mac накратко

В Office Mac 2019 Standard, освен гореспоменатите оптимизации, има и доста нови функции в програмите Word, Excel, PowerPoint и Outlook:

 • Word 2019 улеснява писането на текстови съобщения с редица удобни инструменти, като например функцията Review, която позволява на потребителите да търсят чужди думи или фрази незабавно, без да се налага да отварят прозорец на браузър. Функцията за търсене също им позволява да проучват теми, като е налична и функцията Microsoft Academic Search. Това улеснява и правилното цитиране.
 • Excel 2019 вече предлага и съвместна работа в реално време, което позволява на потребителите да работят по документи с електронни таблици синхронно. Освен това са налични нови опции за илюстрации при диаграмите с карти и фунии. Освен това Excel вече предлага подобрения на PowerPivot, както и PowerQuery. Новост в Excel е и интегрирането на функцията за защита от загуба на данни за намиране на конфиденциални данни, като например номера на кредитни карти и други подобни, както и конкатенация на текст.
 • PowerPoint 2019 предоставя нови визуални ефекти за анимиране на презентации,: Увеличенията и морфинг преходите увеличават динамиката на поредицата от слайдове. Освен това са налични нови икони, векторни файлове SVG и 3D модели за илюстриране, които също могат да се редактират. За подчертаване на текстови пасажи, текстовият маркер, познат от Word, може да се използва и в PowerPoint.
 • Outlook 2019 включва нови удобни функции за управление на имейли: Те включват интелигентен инструмент, който автоматично подрежда имейлите според тяхната важност и значимост, а с функцията за преобразуване на текст в реч те могат да бъдат прочетени на глас, което е особено удобно, когато ги използвате през iPhone. Освен това доказаната защита от загуба на данни - DLP - гарантира, че критичните данни са защитени от достъп на неоторизирани лица.

Още ексклузивни функции в Office Mac 2019 Standard

Купувачите на Office Standard Edition for Mac 2019 ще имат достъп до редица допълнителни функции, освен вече споменатите, които улесняват управлението или контрола по-специално за администраторите, като същевременно осигуряват повишена сигурност.

Ключ за лиценз за обем - VLK - за активиране на Office Mac 2019 Standard

Тъй като изданието Office 2019 Standard се предлага предимно като лиценз за обем за по-големи организации, ключът за лиценз за обем предоставя на администраторите инструмент за по-лесно автоматизирано активиране, както и за управление на MS Office.

Групова политика - с насоки за по-висока сигурност

Така нареченият обект на груповата политика - GPO - предоставя на администраторите ефективни групови политики, които могат да се използват за защита на Office 2019 за Mac чрез шаблони ADMX, включително при контрола на актуализациите, както и на макросите в документите, за по-голяма сигурност.

Използване на Office Mac 2019 Standard с терминални услуги / Remote Desktop Services

Изданието на Office Mac 2019 Standard включва опция за използване на всички приложения чрез терминал или сървър за отдалечен работен плот, което позволява използването на по-стари Mac компютри.

Приложение за телеметрия

Активирано по подразбиране за Mac в Office Standard 2019, приложението "Телеметрия" е инструмент за подобряване на потребителското изживяване. За тази цел телеметрията предава на Microsoft технически данни (телеметрични данни) за използваната операционна система.

Контрол за актуализация за Office

Контролът на актуализациите предоставя няколко опции за активиране в контекста на актуализациите на функции или функции и актуализациите на качеството, свързани със сигурността (пачове и горещи поправки): По-малко важните актуализации на функции например могат да бъдат пренебрегнати, докато важните актуализации могат да бъдат отложени с до 5 седмици.

Общи системни изисквания за Microsoft Office Mac 2019 Standard

Изброените по-долу системни изисквания се отнасят за MS Office Mac 2019 Standard, както и за всички други издания за Mac, като е възможно да се прилагат и допълнителни изисквания.

 • Операционна система: версия на трите последни и най-нови операционни системи macOS (Big Sur, Catalina, Mojave или High Sierra) 
 • Процесор: Intel
 • Памет: поне 4 GB RAM
 • Твърд диск: поне 10 GB свободно пространство във формат HFS+ (macOS Extended) или APFS
 • Резолюция на екрана: 1280 x 800 пиксела

Какво трябва да имам предвид, когато инсталирам Office Mac 2019 Standard?

Тъй като Apple поддържа 64-битова версия по подразбиране от macOS 10.5, препоръчваме да използвате тази версия. Софтуерът Office се инсталира изключително с инсталатора Click2Run ("кликни и загуби файла").

Какви са условията за лицензиране на Microsoft Office Mac 2019 Standard?

Изданието Standard на Microsoft Office Mac 2019 е лицензирано за много специфично крайно устройство - настолен компютър, лаптоп и т.н. Тя включва и инсталирането на копие на мрежов сървър, което да се използва от разстояние или чрез инфраструктура за виртуални работни плотове (VDI) с лицензирано за нея крайно устройство. Предпоставка за това е инсталирането на съответния софтуер на Microsoft.

Купете Microsoft Office Mac 2019 Standard евтино в магазина за софтуер на Wiresoft

Microsoft Office 2019 Standard Edition за Mac - който обикновено се предлага само като лиценз за обем - се предлага от Wiresoft и като единичен лиценз, при това на особено ниска цена - включително тези предимства:

 • Веднага след завършеното плащане вашият единичен лиценз за Office Mac 2019 Standard е на разположение като електронно изтегляне на софтуер (ESD) за инсталиране на вашия Mac.
 • Лицензът за Microsoft Office Mac 2019 Standard, закупен в магазина на Wiresoft, е единичен лиценз, който първоначално е бил част от лиценз за обем.
 • В този случай ще получите от Wiresoft за всички налични лицензи на Microsoft Office изключително софтуерен продукт, предназначен за използване само от вас.
 • Първоначално инсталираният софтуер на първия потребител беше изтрит по време на продажбата на Wiresoft, така че съответният лиценз Office е 100% свободен и може да се използва отново.
 • Всички такива индивидуални лицензи, произхождащи от предишни обемни лицензи, бяха щателно проверени от Wiresoft за тяхната абсолютна използваемост преди продажбата.
 • Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft не предлага пробни версии, които са валидни за ограничен период от време или които могат да се използват само с ограничения.
 • При всяка покупка на лиценз от Wiresoft можете да сте абсолютно сигурни, че купувате оригинален продукт на Microsoft - в съответствие с всички законови изисквания.
Ако имате някакви въпроси относно закупуването на лицензи за Microsoft Office Mac 2019 Standard, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.
Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
3.03.2021 г.

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

4.10.2020 г.

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19.01.2020 г.

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории