Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Оптимизиране на операциите на ниво предприятие VMware vRealize Operations 7 Enterprise е водещо решение за управление и наблюдение на ИТ инфраструктури на ниво предприятие. В тази кратка...
22 229,90 Лв. *

VMware vRealize - вашето решение за управление и автоматизация на облака

VMware vRealize е цялостен набор от инструменти за управление на облака, който позволява на организациите ефективно да управляват и автоматизират своите облачни ресурси. В тази статия ще научите защо VMware vRealize играе ключова роля в оркестрацията и автоматизацията на облака.

Основни компоненти на VMware vRealize

  1. vRealize Automation: Този модул дава възможност за автоматизиране на задачите по внедряване и конфигуриране, за да се повиши ефективността и последователността при предоставянето на облачни услуги.
  2. vRealize Operations: Това е мощен инструмент за мониторинг и управление, който осигурява информация в реално време за производителността и капацитета на вашите облачни ресурси.
  3. vRealize Log Insight: Този модул улеснява управлението на логовете и отстраняването на неизправности, като осигурява цялостен анализ на логовете и лесни за използване табла.
  4. vRealize Business for Cloud: Това е инструмент за управление на разходите, който помага на организациите да проследяват, оптимизират и планират разходите за облачни ресурси.

Предимства на VMware vRealize

  • Повишена ефективност: Чрез автоматизиране на процесите и оптимизиране на използването на ресурсите vRealize позволява значително повишаване на ефективността.
  • Мащабируемост: Организациите могат лесно да мащабират своята облачна инфраструктура, за да отговорят на нарастващите изисквания.
  • Спестяване на разходи: Функциите за управление на разходите на vRealize помагат на организациите да наблюдават и намаляват разходите си за облачни услуги.

Последни актуализации и функции

VMware vRealize се актуализира непрекъснато, за да отговори на променящите се нужди на използването на облака. Последните актуализации включват:

  • Управление на множество облаци: vRealize поддържа управление на облачни ресурси в множество среди, включително публични, частни и хибридни облаци.
  • Изкуствен интелект (AI): Интегриране на технологиите на изкуствения интелект за подобряване на наблюдението на производителността и отстраняването на проблеми.
  • Усъвършенствана автоматизация: Усъвършенствани възможности за автоматизация за ускоряване на внедряването и автоматизиране на задачите.

VMware vRealize е основно решение за организации, които искат ефективно да управляват и автоматизират облачните ресурси. С най-новите актуализации и функции vRealize остава ключов компонент за оркестрация и автоматизация на облака в съвременното предприятие.

Категории