Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - важна актуализация за операционната система Windows 10 Когато изтеглите Windows 10 Enterprise LTSC 2021, всички файлове, необходими за инсталацията, се изтеглят на вашия твърд диск. В същото време нашата...
477,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - операционната система на Microsoft за бизнеса Windows 10 Enterprise LTSB 2015 предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - предлага се от...
195,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - операционната система на Microsoft за фирми Windows 10 Enterprise предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - на разположение на Wiresoft вместо...
330,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - операционната система на Microsoft за бизнеса Windows 10 Enterprise LTSB 2016 предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - предлага се от...
269,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - операционната система на Microsoft за фирми Windows 10 Enterprise предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - предлага се от Wiresoft като единичен лиценз...
95,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - мощната версия на доказаната операционна система на Microsoft В сравнение с по-опростените версии на тази операционна система Windows 10 Professional предлага значителни предимства в бизнес функциите, които са...
68,90 Лв. *

Най-важните функции и нововъведения на Microsoft Windows 10

В сравнение със своя предшественик новият Windows 10 предлага редица подобрения и нови функции, които правят работата с компютъра още по-ефективна и лесна. Освен това потребителите ще се сблъскат и с някои функции, които може би са пропуснали в Windows 8.

Сред тях е преди всичко познатото стартово меню на Windows 7, което в 10-ата версия е върнато в подобен вид: в новото стартово меню отново са изброени често използваните програми, а плочките с приложения, които преди бяха на стартовия екран  , също могат да бъдат намерени отново там. За разлика от Windows 8 те отново се отварят в прозорци.

Нова система за актуализация опростява актуализациите на софтуера

Новата операционна система Windows вече се актуализира автоматично текущо или се допълва с нови функции, така че инсталирането им вече не може да бъде изключено. Това се прави най-вече с цел повишаване на сигурността, но и за опростяване на администрирането. В същото време е разширена съвместимостта на Windows 10 с приложения на трети страни.

Единна система за всички платформи или крайни устройства

Новата операционна система Windows 10 вече може да се използва на всички устройства на потребителя: от смартфони до таблети, конзоли за игри и дори очила за виртуална реалност - и да свързва всички устройства заедно. Това означава, че програмите или игрите могат да продължат да се използват или играят на крайно устройство, различно от това в началото.

Гласов асистент Cortana за използване в компютъра

Гласовият асистент Cortana, познат от конзолата за видеоигри Xbox и смартфоните с Windows, вече може да се използва и на компютъра с Windows 10. Cortana реагира на гласа на потребителя и разбира въвеждането на текст. Гласовият асистент също така въвежда срещи в календара, стартира програми и помага на потребителя да търси файлове.

Браузърът Microsoft Edge замества Internet Explorer

Microsoft Edge вече е браузърът по подразбиране за Windows 10. В сравнение с Internet Explorer Edge предлага редица предимства: Сред тях са възможността за добавяне на бележки или дори рисунки към отделни уеб страници, които са полезни при повторното им разглеждане, както и изглед за четене, който поставя текста на уеб страницата на преден план, за да не се разсейвате от други елементи, като например изображения на уеб страницата.

По-добра яснота чрез визуални десктопи

Windows 10 вече предлага възможност за избор на различен работен плот за всяка задача, вместо да се отварят много прозорци едновременно, което преди предизвикваше объркване в работата. Като щракнете върху иконата на Windows, всички активни работни плотове могат да бъдат показани едновременно.

Само един магазин на Windows Store, достъпен за всички устройства

Сега Windows Store трябва да бъде конфигуриран само веднъж на всяко крайно устройство, за да се изтеглят приложения, игри, музика или филми. Досадното многократно активиране на таблет, смартфон или компютър вече не е необходимо.

Интегрирана антивирусна програма Windows Defender

Windows Defender Antivirus версия 10 предлага цялостни, интегрирани функции за сигурност, които се актуализират постоянно. Това е защита в реално време срещу заплахи като вируси и зловреден софтуер, които се разпространяват чрез имейли, приложения или в интернет. Тя се възползва от облака, както и от машинното обучение и цялостния поведенчески анализ, за да защити крайните точки от текущи и сложни заплахи.

Купете Windows 10 Professional или Windows 10 Enterprise? 

Двете версии на Windows 10, предлагани от Wiresoft - Pro и Enterprise - са идеално пригодени за използване от бизнес или професионални потребители. Разликата между двете версии се състои в съответния набор от функции, както и в предоставянето на различни допълнителни услуги.

Windows 10 Pro - за малки и средни предприятия

Windows 10 Pro е идеалното издание за малки и средни предприятия. Той не само предлага високофункционална основа за модерно компютърно поддържано работно място с удобен за потребителя интерфейс, но и разполага с всички инструменти, от които се нуждае екипът, за да работи заедно още по-ефективно и интелигентно в същото време.

В сравнение с Home EditionWindows 10 Professional предлага допълнителни функции, които например позволяват управление на крайни устройства и приложения и интегрирането им в сървърна мрежа на Windows. Pro поддържа и новата услуга Windows Update for Business: С тази функция актуализациите за сигурност могат да се извършват още по-бързо. Освен това поддръжката на отдалечени и мобилни сценарии, както и на облачни технологии, позволява ефективен начин на работа.

Най-важните разлики между версиите Windows 10 Professional и Home

Новата версия на Windows 10 Professional се различава от по-тънката версия Home по редица функции, които се отнасят предимно до сигурността и защитата на данните, както и по функции, които улесняват администраторите, по-специално при управлението на мрежи и предоставянето на услуги и актуализации. Windows 10 Pro също така е проектиран така, че да се адаптира гъвкаво към различните хардуерни изисквания на съответните крайни устройства. За разлика от Home, Pro предлага следните допълнителни важни бизнес функции, наред с други:

BitLocker за криптиране на данни и софтуер

Криптирането на устройства BitLocker защитава не само вътрешния стартов диск на Windows под Windows 10 Pro, но и външните твърди дискове и USB памети, като криптира данните и софтуерните инсталации на тях. Ако компютър или таблет, защитен с BitLocker, бъде изгубен или откраднат, никой няма достъп до него. Потребителите могат да влязат в системата с потребителския си идентификатор и да възстановят пълния си достъп до всички данни по всяко време.

По-добро управление на редовните инсталации на актуализации

Windows 10 Pro дава на потребителите разширени права за инсталиране на актуализации, което е особено важно за администраторите. Това позволява отлагане на актуализациите с до 365 дни, което дава предимство на пропускането на потенциално дефектни версии на софтуера. Така се намаляват прекъсванията или пречките пред работата.

Свързване с отдалечен работен плот по подразбиране в Windows 10 Pro

Новият Windows 10 Pro предлага пълна връзка с отдалечен работен плот за използване на всички функции, програми и др. от разстояние от работната станция в офиса на компанията. Потребителите, които често работят в домашния си офис, на път или на други места, имат пълен достъп до компютъра си в офиса с помощта на Remote Desktop Connection, а оттам и до всички данни, необходими за проектите им.

Допълнителни функции с Windows 10 Professional

Освен това версията Microsoft Windows 10 Pro предлага възможност за присъединяване към базираната в облака услуга за управление на директории и идентичности Azure Active Directory, както и функции за управление на групови политики и Hyper-V Client, която позволява на администраторите да стартират множество операционни системи като виртуални компютри под Windows 10.

Windows 10 Enterprise - за средни и големи предприятия

Windows 10 Enterprise е предназначен предимно за средни и големи предприятия, които обикновено имат по-високи изисквания за административни услуги и повишена сигурност. Затова Enterprise 10 се различава от варианта Pro с някои допълнителни ексклузивни функции. Директният достъп например позволява на служителите да имат сигурен и прозрачен достъп до фирмената мрежа, дори когато са на път; AppLocker позволява на администраторите да предотвратяват инсталирането или активирането на нежелан софтуер по всяко време. Други корпоративни функции включват широкообхватно управление на устройства и приложения с голяма гъвкавост чрез внедряване на операционни системи и контрол на актуализациите.

Най-важните разлики между Windows 10 Enterprise и Professional

Въпреки че Windows 10 Pro вече включва много функции и услуги, които са полезни за по-малките и средните компании, версията Enterprise предлага допълнително разширяване на функциите, от които се възползват най-вече големите компании.

Темите за сигурността и защитата на данните са особено важни.

Ето защо Microsoft Windows 10 Enterprise има интегрирани функции за сигурност, които защитават чувствителните данни и предпазват вътрешната мрежа от външни атаки. Освен това версията Enterprise 10 предлага и достъп до филиала за дългосрочно обслужване на Microsoft. Тук се инсталират само актуализации на сигурността, но не се актуализират никакви функции. Следните изключителни функции са включени в Windows 10 Enterprise:

Създател на Windows To Go

Windows To Go в Enterprise 10 ви позволява да създадете собствено работно пространство Windows To Go със същото име, което може да се стартира чрез външен диск, свързан чрез USB. Това позволява на Windows 10 да работи независимо от инсталираната в компютъра операционна система. Работното пространство на Windows to Go може да използва същите изображения и да се управлява по същия начин като компютъра на работното място.

AppLocker

С AppLocker администраторите могат да контролират точно кои приложения и файлове могат да стартират отделните потребители, като например скриптове, пакети с приложения, файлове на Windows Installer и App Installer и библиотеки за динамични връзки (DLL).

По този начин AppLocker може да предотврати изпълнението на определени приложения, например ако те не са лицензиран софтуер, или да разреши само на определени потребители да използват лицензиран софтуер. Тази функция засяга не само използването в съответствие с лиценза, но и правилата за стандартизация при използването на приложения.

Усъвършенствана защита от заплахи (ATP) на Windows Defender

Microsoft Defender Advanced Threat Protection в Windows 10 Enterprise помага на фирмите не само да откриват сложни заплахи, но и да ги разследват и да реагират директно - за по-голяма сигурност в мрежата. ATP се използва заедно с услугата Microsoft Cloud Service, при която сензорите за поведение на крайни точки събират данни за типични поведения, които се анализират от анализаторите на сигурността в облака с помощта на Big Data и Machine Learning за откриване и интерпретиране на атаки и предприемане на подходящи защитни действия.

Системни изисквания за Windows 10 Professional и Enterprise

За инсталирането на Windows 10 е необходимо крайно устройство с процесор с честота 1 GHz и 1 гигабайт RAM за 32-битовата версия или 2 гигабайта RAM за 64-битовата. Мястото на твърдия диск трябва да е с капацитет 16 GB за 32-битов и 20 гигабайта за 64-битов. Графичната карта трябва да има минимална разделителна способност 800 x 600 пиксела или да е графична карта Microsoft DirectX 9 с WDDM драйвер.

Купете Microsoft Windows 10 Editions на ниска цена от Wiresoft

Wiresoft ви предлага двете версии на Windows 10 Professional и Enterprise на особено ниски цени. Ние предлагаме тези продукти на Microsoft изключително като оригинални лицензи, които са неизползван софтуер за Windows от европейски компании и които са тествани от Wiresoft за автентичност и перфектна функционалност. Много от нашите клиенти използват нашата продуктова гама на Microsoft. Ако имате въпроси относно най-подходящата за вас версия на Windows 10, моля, свържете се с нас по всяко време: