Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2022 Device CAL С Device CAL потребителите могат да получат достъп до функциите и Services на надеждната релационна платформа за данни от Microsoft, предоставена в новия SQL Server 2022 софтуер за определени издания...
284,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
User CAL за Microsoft SQL Server 2022 За да получат достъп до новата версия на SQL Server 2022, потребителите с определени издания или форми на лицензиране се нуждаят от Client Access лиценз, например под формата на User CAL . Само с...
284,90 Лв. *

Microsoft SQL Server 2022 CAL - Ръководство за лицензиране

Въведение в Microsoft SQL Server 2022 CALs

Microsoft SQL Server 2022 е мощна система за управление на бази данни. Ако използвате тази система, лицензите за клиентски достъп (CAL) на Microsoft SQL Server 2022 са от решаващо значение. Този текст предоставя разбираем преглед на тяхното значение и функции.

Значението на Microsoft SQL Server 2022 CALs

Microsoft SQL Server 2022 CALs са лицензи, които дават на потребителите или устройствата достъп до услугите и базите данни на SQL Server. Те са от решаващо значение, за да се гарантира, че вашата организация отговаря на изискванията на закона и че използването на SQL Server е регламентирано.

Защо са важни лицензите Microsoft SQL Server 2022 CAL?

Правилното лицензиране с Microsoft SQL Server 2022 CALs е от решаващо значение, за да се избегнат правни последици и оперативни смущения. Без правилните CAL-и може да не успеете да получите законен достъп до SQL Server 2022.

Видове Microsoft SQL Server 2022 CALs

Съществуват два основни типа лицензи за Microsoft SQL Server 2022 CAL:

  1. Потребителски CAL: Потребителските CAL-и са идеални, ако организацията ви има много устройства и по-малко потребители.

  2. CAL за устройства: CAL за устройства са лицензи, базирани на устройства, които са свързани с конкретно устройство. Те позволяват на всички потребители, които използват това устройство, да имат достъп до SQL Server.

Закупуване на CAL за SQL Server 2022

По правило лицензите CAL за Microsoft SQL Server 2022 трябва да бъдат закупени отделно от сървърния софтуер. Уверете се, че сте закупили подходящия брой и тип CAL според индивидуалните изисквания на вашата организация.

Заключение

CAL-ите за Microsoft SQL Server 2022 са от съществено значение, за да се гарантира, че вашата организация е правилно лицензирана и работи в съответствие със законовите изисквания. Изборът между User CALs и Device CALs зависи от конкретната ситуация във вашата организация. Правилно лицензираните CAL-и са ключът към безпроблемната работа и избягването на правни проблеми. Уверете се, че сте закупили правилните CAL-и, за да гарантирате съответствието и законността на използването на SQL Server 2022.

Категории