Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10117
 • 395-04540
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 609,90 Лв. * 4 009,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия CU Текущ
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Допълнителна информация До 100 бази данни с пощенски кутии


Windows Server 2016 е доказана платформа за съобщения за централно управление на имейли и контакти, както и на срещи и задачи и версия на 10. По-големите компании и институции се възползват по-специално от високата ѝ мащабируемост, както и от многото практични функции за гъвкаво, дори локално независимо използване, което подпомага екипното сътрудничество и подобрява сигурността. Server Windows

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Windows Server 2016 е доказана платформа за съобщения за централно управление на имейли и контакти, както и на срещи и задачи и сървърна версия на Windows 10. По този начин по-големите компании и институции се възползват по-специално от високата мащабируемост, както и от много практични функции за гъвкаво, дори локално независимо използване, което подпомага екипното сътрудничество и подобрява сигурността.

Като мощна комуникационна система Exchange Server 2016 е важен компонент на всяка съвременна компания за контрол и управление на типичните работни процеси. Софтуерът на сървъра функционира като вътрешен и външен интерфейс, свързва надеждно служителите и отделите дори в различни локации и допринася цялостно за повишаване на цялостната ефективност в компаниите: имейлите, контактите и срещите могат да се управляват централно и да се архивират и търсят ясно. Диференцираното управление на правата определя индивидуалния достъп на служителите до данни и срещи, така че Microsoft Exchange Server 2016 предлага едновременно максимален контрол и прозрачност.

Чрез оптимизиране на архитектурата на сървъра броят на ролите на сървъра в Exchange Server 2016 Enterprise е намален до две роли - пощенска кутия и граничен транспорт, а също така е опростено мащабирането и е подобрена поддръжката на облачни услуги.

Изданието Enterprise на Exchange Server 2016 е особено подходящо за комуникацията на големи компании или организации с много служители, тъй като поддържа до 100 бази данни с пощенски кутии на сървър.

Wiresoft предлага Enterprise Edition на Exchange Server 2016 като използван софтуер - на по-ниска, намалена цена в сравнение с новия софтуер - ако все още е наличен. Затова използваният софтуер е особено привлекателен за големите компании и организации, които търсят икономичен начин да използват по-мощен софтуер като Exchange 2016 Enterprise в своите операции. Тъй като дори като използван софтуер, това издание на Exchange предлага типичния максимум по отношение на мащабируемост, производителност и сигурност, тъй като може да се използва в своята цялост.

За всеки сървър на Exchange трябва да се закупи отделен лиценз, както и лицензи за достъп на клиенти. Дори при използвания софтуер Exchange Server Enterprise лицензирането се извършва съгласно официалните правила за управление на лицензите на Microsoft. Допълнителна информация за оптималното ви лицензиране, както и за подобренията и новите функции на Exchange Server 2016 Enterprise, можете да намерите в следващия раздел.

Сравнение на Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise и Standard

Най-голямата разлика на Enterprise Edition на Exchange Server 2016 в сравнение със Standard Edition е възможността за работа и управление на до 100 бази данни на пощенски кутии с до 2 терабайта всяка на сървър, което прави Enterprise Edition особено интересна за по-голям брой потребители. Други разлики са:

 • Използване на предотвратяване на загубата на данни чрез Центъра за администриране на Exchange: Предотвратяването на загубата на данни предотвратява предаването на поверителна информация на неупълномощени лица; с интегрирания интелигентен филтър за съобщения (IMF) и филтърната технология SmartScreen потенциално вредните съобщения се филтрират, преди да попаднат в пощенската кутия.
 • Потребителите се възползват от централизирано съхранение на данни, контрол на нуждите от съхранение и актуални изисквания за съответствие.
 • По-широките права за виртуализация позволяват работа с неограничен брой виртуални машини и контейнери Hyper-V.
 • Другите функции включват: Storage Spaces Direct, Storage Replica, както и защитени виртуални машини, нов мрежов стек и OneDrive for Business за редактиране, актуализиране и споделяне на данни в реално време.

Допълнителни предимства на Microsoft Exchange Server 2016 накратко

Версията на Windows Server 2016 съдържа редица важни нововъведения, както и подобрения на съществуващите функции. Основното сред тях е оптимизирането на сървърната архитектура чрез намаляване на броя на сървърните роли до две: пощенска кутия и граничен транспорт - повече за това по-долу. Освен това мащабирането е опростено, а поддръжката на облачни услуги е допълнително подобрена. Други характеристики включват:

Подобрено търсене с eDiscovery

Архитектурата за търсене в eDiscovery е преработена в Exchange Server 2016 и работи асинхронно, както и децентрализирано, като използва множество сървъри, така че търсенето е много по-бързо. При въвеждане на термин за търсене в Outlook 2016 или в Outlook в уеб се появяват предложения въз основа на най-често използваните контакти, имейли в пощенската кутия и предишни заявки за търсене. Освен това контекстуалните филтри - например за диапазон от дати и свързани изпращачи - помагат за по-лесното намиране на определена информация. С Outlook в Мрежата е възможно да търсите в собствения си календар, както и в календарите на други хора.

Сътрудничество в облака

В Outlook 2016 или Outlook on the Web файловете, записани в OneDrive for Business или SharePoint 2016, могат да се вмъкват в имейл като връзка, а не като прикачен файл, както преди. Въпросният получател може да отвори свързания файл директно на своя компютър като прикачен файл. Правата за достъп могат да се настройват индивидуално и да се активират автоматично.

Поддръжка на хибридни облаци

Exchange Server 2016 поддържа хибридни сценарии - няма разлика дали пощенската кутия е разположена на локален сървър или в облака. Местните пощенски кутии могат да се използват и с разширенията в облака Exchange Online Archiving и Azure Rights Management.

DLP за предотвратяване на загуба на данни

Превенцията на загубата на данни (DLP), разширение на правилата за пренос, подобрява сигурността на данните в Exchange Server 2016 и помага за защитата им от неоторизиран достъп. Наличните в Data Loss Prevention методи за класифициране или изпращане на поверителна информация не възпрепятстват работния процес: веднага щом възникне риск от неразрешено четене на данни или от попадане в пощенската кутия на манипулирани имейли с прикачени файлове, съдържащи зловреден софтуер, засегнатите потребители получават съответното известие както в Outlook, така и в Outlook on the Web.

Outlook в уеб

Outlook on the Web е новото име на уеб-базирания достъп до Exchange Server, известен преди това като "Outlook Web Access" или "Outlook Web App". Той е широко преработен и оптимизиран от Microsoft, така че Outlook може да се използва и на смартфон или таблет под Android или iOS, без да се инсталира приложението Outlook. Функцията за прочистване опростява управлението на имейли от определен подател: например те се съхраняват само за определен брой дни или се запазва само последното съобщение.

Outlook в интернет може да се използва и с Google Chrome, Safari и Firefox без съществени ограничения, вместо с браузърите на Microsoft Edge и Internet Explorer 11.

Нови функции на календара

Календарът получи не само нов външен вид, но и нови функции, като например напомняния по имейл за определени събития от календара и възможност за предлагане на различен час за покани за срещи.

Техническа информация за Exchange Server 2016 Enterprise

Следващите подробности съдържат разнообразна информация за сценариите, поддържани от Exchange Server 2016, както и минималните изисквания за сървъри и хардуер и софтуер, за да се осигури оптимална работа на софтуера Exchange.

Промени в архитектурата на сървъра в сравнение с предишната версия

Най-важните промени в Exchange Server 2016 в сравнение с предишната версия включват:

 • Намаляване на ролите на сървъра: В Exchange 2016 ролята Client Access Server (CAS) е премахната, така че има само роля Mailbox. Достъпът до сървъра MBX2016 се контролира чрез балансьори на натоварването. Клиентите влизат в услугата Client Access Service на сървъра за пощенски кутии и се пренасочват към съответния сървър за пощенски кутии с активна база данни. Комуникацията все още се осъществява на ниво протокол.
 • Протокол по подразбиране MAPI по HTTP : Протоколът по подразбиране за комуникация в Exchange Server 2016 чрез Outlook вече е MAPI по HTTP. MAPI по HTTP предлага оптимизирана надеждност и стабилност за връзките на Outlook и Exchange и показва грешки при транспортирането. Освен това след хибернация или промяна на мрежата Outlook се свързва със сървъра много по-бързо, отколкото преди, тъй като MAPI по HTTP също поддържа продължаване на прекъснатите връзки и не се изисква повторно свързване в случай на кратки прекъсвания.
 • Подобрена мащабируемост на търсенето : Друго предимство на Exchange Server 2016 е оптимизираната мащабируемост на търсенето. Броят на пощенските кутии и архивните пощенски кутии, в които може да се търси, е увеличен от 5000 на 10 000, така че сега може да се търси едновременно в общо 20 000 пощенски кутии.
 • Сценарии за съвместно съществуване: В Exchange 2016 те са възможни с Exchange Server 2010 SP3 RU11, както и с Exchange Server 2013 CU11. Заявките на клиенти чрез сървър за достъп до клиенти Exchange 2013 CU11 се препращат към сървър за пощенски кутии Exchange 2016. По-старите версии на Exchange вече не се поддържат.

Системни изисквания за Windows Exchange Server 2016

За да можете да използвате пълноценно Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition, трябва да са изпълнени посочените тук хардуерни и софтуерни изисквания. За комуникация с клиенти чрез десктоп е необходимо да се инсталира Microsoft Outlook. Прилагат се следните минимални спецификации:

 • Операционни системи: мин. Windows Server 2012 R2 Standard или Datacenter, Windows Server 2016 Standard или Datacenter
 • Процесор: 64-битов процесор, алтернативно процесор на AMD с поддръжка на платформа AMD64
 • Твърд диск: поне 30 GB място на инсталационния диск, както и
 • мин. 500 МВ за инсталация на гласов пакет Unified Messaging; мин. 500 МВ за базата данни за опашки
 • Роля на пощенската кутия: 8 GB
 • Роля на Edge Transport: 4 GB
 • Разделителна способност на екрана: мин. 1 024 x 768 пиксела
 • Active Directory: поне Windows Server 2008 R2 или по-нова версия
 • Ниво на домейна и функционално ниво на гората: поне Windows Server 2008 R2

Лицензиране на Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Изданието Enterprise Edition на Microsoft Exchange Server 2016 е предназначено да отговори на изискванията за пощенски кутии на големи предприятия; за всеки работещ екземпляр на Exchange Server 2016 Enterprise се изисква отделен лиценз за сървър, независимо дали той работи в среда на физическа или виртуална операционна система. Инстанцията на Exchange Server се счита за работеща, когато софтуерът е зареден в паметта или се изпълняват инструкциите му.

Често задавани въпроси за Exchange Server 2016 Enterprise Edition като софтуер, използван от Wiresoft

Когато купувате Exchange Server 2016 Enterprise като използван софтуер, можете да сте сигурни, че това е законно и че този лиценз за сървър предлага същите възможности за използване като съответния нов софтуер за лиценз за сървър - не само защото софтуерът не се износва, но преди всичко и по отношение на общата функционалност, както и на разрешението за използване. По-долу ще намерите всички отговори на типични въпроси относно закупуването на използван софтуер за Exchange Server.

Откъде идва използваният софтуер на Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise?

Употребяваният софтуер Exchange Server 2016 Enterprise, предлаган от Wiresoft в магазина за софтуер, обикновено идва от компании, които преди това са закупили софтуера като нов и са го препродали на Wiresoft. Причините за продажба често са, че излишните или неизползваните по друг начин лицензи не са необходими или че целият софтуер е заменен с друг тип или издание и следователно вече не е необходим. Wiresoft маркира всички лицензи, които вече са били използвани или препродадени, като използван софтуер, въпреки че, както вече беше споменато, те могат да се използват като нов лиценз за сървър.

Предлага ли използваният софтуер за Exchange Server 2016 Enterprise сигурност на купувача?

Да: Закупуването на употребяван софтуер, като например лиценза за Exchange Server 2016 Enterprise, предлага на клиентите на Wiresoft същите предимства като неизползван сървърен софтуер: със сигурност за купувача чрез незабавно изтегляне и незабавно активиране на лиценза чрез предоставения неограничен лицензионен ключ.

Законно ли е закупуването и използването на Exchange Server 2016 Enterprise като използван софтуер?

Да: Използваният софтуер, предлаган от Wiresoft, идва от лицензионните запаси на компаниите. Търговията, както и реалното използване на употребяван софтуер, са обект на обичайната юрисдикция: и двете са обявени за законни от тази юрисдикция - това е ясно потвърдено многократно от различни съдебни решения.

Какви други предимства има използваният софтуер на Wiresoft?

С употребяван софтуер от Wiresoft компаниите и организациите могат например да актуализират или да допълнят наличния си софтуер на изгодна цена, тъй като цената на употребявания софтуер е по-ниска от тази на съответните нови стоки. Ето защо в магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите и по-стари версии на Exchange Server, които вече не се предлагат като нови, което има предимството, че могат да се избегнат по-скъпи актуализации. Допълнителното предимство на използвания софтуер на Wiresoft е, че той предлага и сигурност на одита поради пълния регистър на всички купувачи

Офертата за използван софтуер на Wiresoft включва не само Exchange Server 2016 Enterprise Edition, но и Standard Edition - включително съответните необходими лицензи за клиентски достъп, както и по-нови версии. Освен това ще намерите изгодни оферти за много други програми на Microsoft - с всички горепосочени предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензирането на Exchange Server 2016 Enterprise, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории