Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
21,90 Лв. * 22,90 Лв. * (4,37% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


Въпреки многобройните наследници, все още е популярна и се използва в много мрежи: Windows 7 Professional работи на много компютри, без съмнение поради своята надеждност и стабилност. Много допълнителни програми също могат да се използват безпроблемно на Windows 7 Professional и свързаните с него издания. Особено Professional изданието предлага редица функции, които все още играят важна роля в МСП, включително практичния XP режим, който предлага непрекъснато използване на по-стари системни компоненти и поради това е важна причина за покупка за много потребители.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - иновативната операционна система на Microsoft за бизнес професионалисти като използван софтуер

Въпреки многобройните наследници, все още е популярен и се използва в много мрежи: Windows 7 Professional работи на много компютри, без съмнение поради своята надеждност и стабилност. Много допълнителни програми също могат да се стартират без проблеми на Windows 7 Professional и свързаните с него издания. Изданието Professional предлага редица функции, които все още играят важна роля в МСП, включително практичния режим XP, който предлага непрекъснато използване на по-стари системни компоненти и поради това е важна причина за покупка за много потребители.

Закупуването на операционната система 7Windows Professional Edition предлага голямото предимство, че може да се използва на по-стари хардуерни системи, от една страна, а от друга - има висока съвместимост с по-стари програми на Microsoft. В онлайн магазина на Wiresoft ще намерите освен Windows 7 Professional като лиценз за един потребител във версията за закупуване и други издания, както и по-нови Windows операционни системи и много други съвместими програми на Microsoft. Следващият преглед първо представя най-важните нови функции на Windows 7 Professional, както и най-важните общи функции на версията Windows 7.

Windows 7 Professional - с функции за бизнес професионалисти

С професионалното издание на 7Windows на фирмите и професионалните потребители се предоставят няколко допълнителни функции в сравнение с другите издания, които значително разширяват обхвата на приложение на операционната система на Microsoft. Най-важната функция е вече споменатият режим Windows XP за по-голяма съвместимост, но също така присъединяването на домейни предлага по-голяма сигурност, особено в компаниите:

Windows XP Mode

С режим XP Windows 7 не прекъсва връзката с по-стари версии на операционната система, като например едноименната XP, а напротив - осигурява непрекъснатост на бизнес процесите: Това означава, че по-старите бизнес програми, базирани на Windows XP, все още могат да се стартират директно на работния плот на Windows 7, което е основно предимство на Windows 7 Professional, особено за малки и средни предприятия, за които XP Mode също е бил основно предназначен. Драйверите за Vista също работят с него.

Режимът XP е разработен за програми, които не работят дори в режим на съвместимост. По този начин той функционира като виртуална машина, която се управлява с Windows Virtual PC, версия на Virtual PC, която е разработена допълнително специално за Windows 7.

Дисковете на основния компютър все още са достъпни като мрежови дискове по подразбиране. От друга страна, новите дискове, както и свързаните към тях USB устройства, се откриват автоматично в режим XP, а клипбордът на Windows 7 и режим XP могат да се използват едновременно. Това означава, че по-старият хардуер, използван чрез USB, за който няма драйвер, може да продължи да се използва без проблеми. Единственото ограничение е, че в режим XP другото 3D ускорение трябва да бъде отменено.

Режимът на XP се предлага за отделно изтегляне, както и Virtual PC, но може да се използва само с поне Windows 7 Professional. Той се състои от Virtual PC, софтуер за виртуализация на Microsoft, и виртуален твърд диск (VHD) с XP SP3. Други изисквания са процесор, например AMD-V или Intel-VT, който поддържа собствена виртуализация, и 2 GB RAM.

Присъединяване на домейни

Присъединяването към домейн в Windows 7 Professional свързва компютър извън компанията с компютърната мрежа на работното място. Това позволява на потребителите да използват наличните там ресурси и обратното - администраторите могат да управляват свързаните чрез него компютри чрез права на достъп и т.н. По този начин обединяването на домейни предлага по-голяма ефективност и същевременно по-високо ниво на сигурност.

Windows 7 Professional прави присъединяването към домейн не само сигурно, но и лесно: удобният за потребителя съветник превежда потребителите през всички необходими стъпки.

Печат на базата на местоположението

Не звучи много, но е удобна функция за ежедневната работа: базираният на местоположението печат на Windows 7 Professional е особено полезен, когато се работи на различни места с различни мрежи, които следователно имат и различни принтери. Функцията позволява да се конфигурират предпочитани двойки принтер-мрежа; това означава, че Windows 7 Professional автоматично избира правилния принтер по подразбиране в зависимост от мрежовата връзка.

Windows Touch

Windows 7 предлага подобрена технология за докосване. Това позволява на потребителите да разглеждат онлайн издания на списания и фотоалбуми на съответните устройства, както и да подреждат файлове и папки на работния плот. А в Windows Paint потребителите вече могат да рисуват и с пръст. Windows Touch също така разпознава движения с няколко пръста, например за увеличаване на изображенията; щракването с десния бутон на мишката също може да се извършва чрез докосване, като единият пръст докосва определен елемент, а вторият - екрана.

Общи нововъведения във версията Windows 7

Като цяло външният вид, включително някои често използвани функции, също е преработен за 7Windows . Това се отнася главно за работния плот или показването на прозорците на програмите и тяхното персонализиране, но също така и за работата в игри, както и за възпроизвеждането на видеоклипове и др.

По-голяма прегледност и ефективност

Дисплеят на работния плот вече съдържа редица практични нововъведения и детайли, които улесняват използването на Windows 7 по-прости и по-удобни.

 • Прегледът на лентата на задачите за стартиране на програми и превключване между прозорци е преработен и може да бъде персонализиран според собствените ви предпочитания. Сред новите функции са прозорците за преглед на цял екран и по-големите икони, чиято разделителна способност също може да се регулира според размера на екрана.
 • Новите списъци за прескачане отвеждат потребителите директно към най-скоро използваните програми, файлове, песни и уебсайтове, както и към често използвани функции; те са достъпни чрез щракване с десния бутон на мишката. Липсващите или допълнителните файлове също могат да бъдат "прикрепени" допълнително.
 • Търсенето вWindows прави намирането на локално съхранени документи, музикални заглавия, имейли и снимки още по-бързо и лесно. Щом потребителят започне да въвежда термин за търсене в полето за търсене на стартовото меню, се показва списък с всички подходящи резултати Windows 7 ще се покаже списък с всички съответни резултати. Освен това търсенето може да се стесни още повече по спецификации, като например дата, тип на файла и др. Сортирането по категории и подчертаването на ключови думи или текстови пасажи прави търсенето още по-ясно. Може да се търси и във външни твърди дискове, мрежови компютри и библиотеки.

Усъвършенстван аеродинамичен дизайн и аеродинамично стъкло

Вече познатият Aero Design е подобрен и допълнен, за да се създаде по-голяма яснота за отворените прозорци, които все още се показват в прозрачния режим Aero Glass:

 • Aero Peek показва всички прозорци, с изключение на избрания с щракване, като прозрачни рамки - това осигурява по-голяма яснота и по-бързо ориентиране.
 • Новата функция Aero Snap ускорява автоматичното подреждане на прозорците. Aero Snap се активира чрез бързо плъзгане до ръба на екрана. В зависимост от това дали движението е наляво или надясно, или нагоре или надолу, прозорецът се увеличава от половината или от всички страни.
 • От друга страна, Aero Shake показва само използвания в момента прозорец на програмата в голям размер. За да направи това, потребителят го хваща с мишката в заглавната лента и го "разтърсва" с бързо изтриващо движение: по този начин всички други отворени прозорци се минимизират и само фиксираният остава видим.

DirectX 11 - интерфейсът за игри на Windows 7

DirectX 11 е новият мултимедиен компонент, който освен по-висока производителност и скорост осигурява и по-голяма ефективност - това е особено забележимо при компютърните игри, но чрез мултимедийното ускорение носи предимства и при други графични приложения, като например видеоклипове:

 • Плочковите ресурси правят това, като осигуряват виртуална памет, която ускорява игрите, като зарежда елементи с висока разделителна способност на дисплея само когато те действително се използват.
 • Теселацията разделя 3D повърхностите, които вече са създадени от процесора на графичната карта (GPU), на допълнителни полигони, като осигурява по-високо ниво на детайлност, без да натоварва системата.
 • Многонишковото рендиране позволява на няколко процесорни ядра да рендират 3D повърхност паралелно.
 • С помощта на Shader Model 5 графичният процесор може да поеме и нормални изчислителни задачи, които иначе са отговорност на основния процесор (CPU).

Подобрено мултимедийно изживяване

С 7Windows споделянето и възприемането на мултимедийно съдържание става още по-лесно, като това включва по-специално следните функции:

 • Чрез конфигуриране на т.нар. домашни групи в Windows 7 може да се опрости споделянето на снимки, видеоклипове и музикални списъци между няколко компютъра, както и споделянето на принтери. Тази функция елиминира необходимостта от задаване на потребителски права в NTFS. Два или повече компютъра Windows 7 са свързани с общ ключ от 10 символа и веднага всички споделени данни могат да се споделят от всички свързани потребители. Групата на домашната мрежа винаги е свързана с компютъра Windows-7, а не с конкретен потребител. Чрез свързване на собствения Windows Live-ID с локалния потребителски акаунт, групата в домашната мрежа може да бъде разширена и до определени потребители на Live.
 • С Windows Media Center прави гледането на телевизия още по-удобно: независимо дали искате да гледате телевизия на живо директно, да я спрете на пауза, докато говорите по телефона, или да запишете предаване, когато отсъствате. Сайтът Windows Media Center поддържа много световни телевизионни стандарти и формати, като цифрова телевизия и HD. Новата функция за превъртане ви позволява да превключвате между заглавия или предавания по-бързо, а видеоклиповете могат да се проверяват с бързо превъртане напред, включително с по-добри миниатюри за предварителен преглед.
 • Поддържа се и възпроизвеждане на аудио и видео във формати 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV и Xvid.

Други нови функции на Windows 7 Professional и други издания

Също така в техническата област 7Windows има какво да предложи, което ускорява използването на операционната система и по този начин допринася за подобрено потребителско изживяване:

 • USB устройствата или преносимите флаш памети са достъпни още по-бързо от преди с Windows 7.
 • Намалено натоварване: Фоновите услуги, които отнемат от производителността на Windows 7, се изпълняват само когато са необходими. Това се отразява и на услугата Bluetooth, ако не е активирана.
 • Поддръжката на 64-битово съдържание позволява обработката на по-големи количества данни. Не само някои програми, но и техният брой се обработват по-добре от 64-битова система.
 • Подобрено управление на захранването с по-малко фонова активност и енергоспестяващо възпроизвеждане на DVD.
 • 3 предварително дефинирани опции за пестене на енергия "Балансиран", "Висока производителност", както и "Режим за пестене на енергия" позволяват индивидуално регулиране на потреблението на ресурси.
 • Новият център за поддръжка предлага повече сигурност чрез наблюдение на състоянието на интегрирания антивирусен скенер и защитната стена
 • Ако се поддържа от хардуера, Windows 7 предлага биометрично удостоверяване с пръстови отпечатъци по подразбиране, както за влизане, така и за управление на правата.
 • Поддръжка на повече предварително инсталирани кодеци - включително H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX и Xvid), AAC, както и формати на контейнери MOV и MP4 и 30- и 48-битови цветови профили.
 • Windows PowerShell е предварително инсталиран в Windows 7. В допълнение към автоматизирането, конфигурирането и управлението на системи, PowerShell предоставя, наред с други неща, и среда за разработка на скриптове от команден ред.
 • Свързване на отдалечен работен плот (RDS): С помощта на отдалечен работен плот контролираният компютър може да бъде управляван чрез мрежата така, сякаш потребителят седи директно пред него, включително достъп до всички програми и файлове. На отдалечения компютър обаче трябва да е инсталиран поне Windows 7 Professional.

Изисквания за хардуер за Windows 7 Professional и др.

За да може Windows 7 Professional да работи правилно на даден компютър, той трябва да отговаря на определени хардуерни изисквания. Windows 7 Professional се предлага в 32-битова и 64-битова версия, но някои функции могат да се използват само в 64-битовата версия. При инсталирането на Windows 7 трябва да бъдат спазени следните технически характеристики на хардуера:

 • Процесор: 32-битов (x86) или 64-битов (x64) с честота 1 GHz
 • RAM: 1 GB RAM (32 бита) или 2 GB RAM (64 бита)
 • Място на твърдия диск: 16 GB (32 бита) или 20 GB (64 бита)
 • Графики: Графична карта с поддръжка на DirectX-9 и 128 MB VRAM (за Aero дизайн), WDDM 1.0

Windows 7 Professional на Wiresoft купуват евтино в онлайн магазина

Windows 7 Professional почти не се предлага като нов единичен лиценз в конвенционалната търговия въпреки популярността си. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Windows 7 Edition Professional като т.нар. употребяван софтуер - той е идентичен с оригиналния софтуерен продукт. Предлаганият тук единичен лиценз за Windows 7 Professional Edition е бил част от лиценз за обем на европейска компания. Чрез законната му препродажба той е превърнат в индивидуални лицензи и след това се предлага като използван софтуер. Нито разделянето на лиценза за обем, нито етикетирането на използвания софтуер означава някакви недостатъци по отношение на функционалността на тази Windows 7 Professional настолна операционна система, наред с другото, защото софтуерът не подлежи на износване.

Купуването на софтуер с Wiresoft е винаги евтино и безопасно! Затова Wiresoft продава само оригинален софтуер на Microsoft Windows 7 Professional. Закупуването на употребяван софтуер, предлаган в софтуерния магазин на Wiresoft, не представлява никакъв правен риск, тъй като търговията е ясно разрешена от закона, което се доказва от правно обвързващи съдебни решения. Следователно можете незабавно да изтеглите и инсталирате софтуера Windows 7 Professional, след като успешно завършите процеса на закупуване, и да го активирате с лицензионния ключ за обем, който е валиден само за вас.

Закупуването на употребяван софтуер, като например операционната система за настолни компютри Windows 7 Professional от Wiresoft, предлага на нашите клиенти достъпна алтернатива на много текущи оферти за софтуер. Нашите клиенти са предимно малки и средни предприятия и организации, но също така и самостоятелно заети лица, както и частни лица, които вече се възползват от нашите оферти за софтуер на ниски цени!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите Windows 7 Professional, както и по-нови версии на тази Windows настолна операционна система и други програми на Microsoft като евтин използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно този или друг софтуер на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 513,90 Лв. *
Категории