Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10488
 • 079-02577
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
85,90 Лв. * 94,90 Лв. * (9,48% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft PowerPoint е класическа софтуерна програма за проектиране на убедителни визуализации на информация и създаване на ярки презентации. С PowerPoint 2021 се предлага най-новата версия на доказания софтуер Office за създаване на професионални презентации в работата, училището и университета. Професионалистите, но също и начинаещите, са подпомогнати от интуитивно използваеми инструменти, за да съставят теми и съдържание информативно и същевременно впечатляващо на слайдове и да ги предадат чрез жива презентация.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 като самостоятелна програма

Microsoft PowerPoint е класическата софтуерна програма за проектиране на убедителни визуализации на информация и създаване на нагледни презентации. С PowerPoint 2021 се предлага най-новата версия на изпитания софтуер на Office за създаване на професионални презентации на работното място, в училище и в университета. Професионалистите, но също и начинаещите, са подпомогнати от интуитивно използваеми инструменти, за да съставят теми и съдържание информативно и същевременно впечатляващо на слайдове и да ги предадат чрез жива презентация.

Преработеният и удобен потребителски интерфейс на Microsoft PowerPoint 2021 позволява бързо запознаване с програмата, а големият избор от шаблони и опции за дизайн дават възможност за създаване на презентационни слайдове с индивидуален облик.

Новият PowerPoint 2021 също така поддържа оптимизирано за докосване използване на таблети, както и използване на цифрови писалки - тук трябва да се спомене специално новият инструмент за свободно рисуване, с който могат да се използват спонтанно собствени чернови.

Чрез свързване в мрежа с Microsoft OneDrive PowerPoint 2021 може да се използва и в екипи чрез облака. Високите стандарти за сигурност гарантират безпроблемно сътрудничество. Освен това създаването на достъпни презентации е още по-лесно от преди.

PowerPoint2021 обикновено се предлага само като фиксиран компонент на съответната версия на Office, но в Wiresoft можете да закупите софтуера и отделно. За да можете да използвате PowerPoint 2021 на компютъра си или на друго крайно устройство, операционната система Windows 10 е задължително условие. В допълнение към актуалната версия на PowerPoint 2021 можете да закупите и по-стари версии и други програми на Office на особено ниски цени като версия за един потребител без абонамент за софтуер в онлайн магазина на Wiresoft. Следващият подробен преглед показва всички интересни нови функции в PowerPoint 2021.

Преглед на новите функции на PowerPoint във версия 2021

PowerPoint 2021 съдържа не само многобройни подобрения и усъвършенствания на предишните инструменти, като например разширените функции за мащабиране и използването на SVG и 3D графики, но и няколко нови функции.

Специфични функции на PowerPoint за впечатляващи презентации

PowerPoint 2021 предлага някои нови практически функции, които правят презентациите още по-живи и интересни:

 • С помощта на функцията morph се създават плавни преходи между отделните слайдове, а отделни обекти или текст също могат да бъдат анимирани.
 • Функциите за мащабиране също създават по-динамични презентации: С помощта на увеличението на слайда презентаторите могат свободно да преминават между определени слайдове, раздели и части от презентацията, без да ги прекъсват визуално. По този начин ефектът на мащабиране създава впечатление за непрекъснатост.
 • Възможно е също така да използвате мащабиране, за да подчертаете само детайлите на слайдовете.
 • С увеличението на резюмето цялата презентация може да се обобщи на един слайд, за да се създадат динамични ефекти.
 • Презентациите на екрана могат да се провеждат и с цифровата писалка Surface Pen или с всяка друга писалка, която може да се използва чрез Bluetooth: Това също така улеснява смяната на слайдовете; може да се използва и за подчертаване на отделни области от слайда по време на презентацията, за да се привлече допълнително внимание към тях.
 • Функциите за запис предлагат възможност за запис на видео и аудио коментари, както и на жестове за цифрово въвеждане със свободна ръка. Всички налични функции са ясно подредени в раздела "Запис" в лентата.
 • Когато експортирате презентация като видеофайл, вече можете да изберете и високата разделителна способност 4K, за да създадете ясни филми.

Нови видове диаграми и 3D модели

В допълнение към предишните графики и модели, интегрирани в PowerPoint, версията от 2021 г. предлага редица допълнителни диаграми, както и триизмерни модели, които допълнително разширяват възможностите за илюстриране на презентации:

 • Новите интегрирани 3D модели могат да се завъртат на 360° и да се мащабират: Потребителите могат също така сами да създават такова триизмерно съдържание и да го вмъкват във файл на PowerPoint.
 • Чрез прилагането на морф прехода 3D моделите могат да бъдат анимирани.
 • Наличните сега мащабируеми векторни графики - известни още като SVG (Scalable Vector Graphics) файлове - имат предимството, подобно на 3D моделите, че могат да бъдат увеличавани, намалявани и завъртани по желание без загуба на качеството на изображението и могат да бъдат допълнително обработвани с филтри.
 • Географските данни могат да бъдат трансформирани в диаграма на картата в няколко стъпки, например за илюстриране на определени статистически разпределения в дадена област.
 • Новите диаграми на фунията могат да се използват за илюстриране на фазите на процесите по особено ясен начин.

Общи функции

В допълнение към тези нови инструменти и функции PowerPoint 2021 предлага и редица други нововъведения, които преди всичко подпомагат свободното рисуване и улесняват създаването на достъпни документи за презентации, а също така правят използването на програмата още по-ефективно като цяло.

Нови опции в PowerPoint за изглед и функции на работния плот

Дизайнът на Office също е подобрен в PowerPoint 2021 със следните функции, които могат да се активират според избора:

 • PowerPoint 2021 вече съдържа допълнителни дизайни, които особено насърчават концентрацията по време на работа, като заменят иначе типичните за програмата цветове на прозорците с ахроматични тонове: Бялото например предлага много ярък изглед, докато тъмносивото и особено черното с тъмния режим имат особено намален ефект и са лесни за очите.
 • Предишният типичен и познат вид на лентата е комбиниран в PowerPoint 2021 с вид на плочки, както е показано и в операционната система Windows 10. Сега често използваните елементи и функции са подчертани по-силно, така че да могат да бъдат намерени по-бързо. Табовете могат да бъдат подредени по различен начин, както и лентата може да бъде скрита напълно, така че функциите да са достъпни само чрез общата лента с менюта.

Инструмент за свободна ръка и други графични функции в PowerPoint 2021

В PowerPoint 2021 е наличен мощен инструмент за свободна ръка, с който може да се работи не само чрез въвеждане с писалка и сензорно управление, но и с компютърната мишка, например за свободно рисуване на диаграми и формули и незабавното им вмъкване в презентацията или за цветно подчертаване на текстови пасажи, както от известно време е възможно в Word. PowerPoint разполага със следните функции и ефекти, наред с други:

 • За отбелязване и рисуване може да се използва асортимент от различни цифрови химикалки с различна дебелина и цвят: включително молив за рисуване на скици, химикалка за нормално писане и популярния маркер, който подчертава цветно думи и др. Освен това се предлагат химикалки с метален ефект, както и други графични ефекти с описателни имена като галактика и дъга, лава, океан, сребро и злато.
 • С помощта на инструмента за свободна ръка и функцията "Freehand FormulaInsert" могат свободно да се създават и вмъкват в презентацията дори по-сложни математически формули.
 • Понякога искате да използвате само определен детайл от снимката без смущаващия фон, който след това трябва да бъде премахнат. Изрязването е още по-лесно в PowerPoint 2021, тъй като програмата автоматично разпознава фоновата област. Корекциите могат да се правят с вградения молив, за да се добавят или премахват части.
 • С помощта на молива е възможно също така да се изберат определени области от таблицата, за да се използват само те в графиката.

Създаване на достъпни презентации в PowerPoint

В PowerPoint 2021 , освен предишните подобрени опции, са налични и нови функции за оптимизиране на съдържанието на презентациите при създаване на слайдове, така че да са по-лесни за четене и разбиране от зрители със зрителни увреждания.

 • Когато е активирана поддържащата функция за коригиране на грешки, PowerPoint 2021 прави предложения за подобрения въз основа на международно валидни стандарти. С натискане на бутона "Провери" програмата прави предложения, които се приемат и изпълняват автоматично с едно следващо натискане.
 • Например инструментът за коригиране на грешки посочва липсващ алтернативен текст във визуални обекти, както и недостатъчен контраст на цветовете в графики и изображения: Чрез изгледа в сиви скали PowerPoint симулира изгледа на човек, който е с цветна слепота.
 • Когато използвате предварително дефинираните шаблони за слайдове на PowerPoint, автоматично се интегрират такива заглавия на слайдове, които съдържат структура от заглавия.
 • В този случай функцията QuickStarter с изкуствен интелект също предлага практическа помощ при стартирането на нова презентация, тъй като подпомага потребителите при структурирането ѝ, както и при тематичното проучване. След като въведете тема, QuickStarter показва списък със съответстващи подтеми и предлага подходящ набор от слайдове за всяка от тях. Въз основа на проучванията в Bing се създават слайдове със съответното съдържание, които могат да бъдат избрани чрез щракване върху тях. На следващия етап може да се добави подходящ външен вид, включително фонови графики, така че основата за следващата презентация да е готова за няколко минути.

По-лесно сътрудничество по документи на PowerPoint

Ако по дадена презентация работят няколко души, техните промени или отзиви, включително името на автора, могат да бъдат показани и отменени. За тази цел копие на презентацията трябва да бъде публикувано в облака в OneDrive или SharePoint. След като всички участващи лица добавят своите промени или коментари там, оригиналът и копието могат да бъдат сравнени и двете версии да бъдат обединени.

Системни изисквания за PowerPoint 2021

 • Операционни системи: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Процесор: мин. 1,6 GHz
 • Място на твърдия диск: минимум 16 GB (32 бита) или 20 GB (64 бита)
 • RAM: минимум 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита) - препоръчително: 4 GB
 • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Купете PowerPoint 2021 като отделна програма от пакета Office на ниска цена в Wiresoft

MS PowerPoint е класическа част от пакета Microsoft Office и обикновено се предлага само заедно с другите програми от пакета Office. В Wiresoft можете да закупите PowerPoint 2021 и като самостоятелна програма - за разлика от повечето други доставчици на софтуер на Microsoft.

Вашето предимство:Лицензът за един потребител на PowerPoint не ви обвързва с дългосрочен и следователно скъп абонамент, нито с актуализации или каквито и да било ограничения за използване. Затова е двойно по-целесъобразно да закупите PowerPoint 2021 от Wiresoft като една програма, особено ако искате да използвате програми, които не са от Office.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Лицензът за един потребител на PowerPoint, който купувате тук, често идва от лиценз за обем или е т.нар. използван софтуер - оттук и нашата особено благоприятна цена! По отношение на функционалността тя е напълно идентична с програмата PowerPoint, която също е включена впакета Office Suite 2021 . Можете също така да сте сигурни, че нито вие, нито ние се намираме в сива правна зона при продажбата или закупуването на такъв софтуер! Всяка програма на Microsoft, независимо дали е използвана или не, е тествана от Wiresoft за действителната си, безупречна използваемост и следователно е 100% използваема за неограничен период от време след покупката и изтеглянето.

Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft предлага само пълни версии, които са идентични с програмите, предлагани от Microsoft. Това означава, че частните потребители, хората на свободна практика и малките компании могат да се възползват от всички предимства на PowerPoint 2021 и същевременно да спестят пари. В софтуерния магазин на Wiresoft можете да закупите не само PowerPoint, но и всички други програми на Office поотделно, както и много други програми на Microsoft.

Ако имате въпроси относно PowerPoint 2021 или друга програма на Office, просто използвайте нашите експертни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории