Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10491
 • 164-03723
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Publisher 2021 е универсалната, мощна програма от за професионално публикуване. Не само компаниите, но и частни потребители, като ученици и студенти, могат да използват софтуера за създаване на убедителни публикации от всякакъв вид - от редактиране на изображения и оформление до създаване на шаблони за печат. В допълнение към изчерпателния каталог с шаблони за листовки, брошури и по-обширни каталози, на разположение са много инструменти и ефекти за проектиране и допълнително редактиране според индивидуалните идеи. Благодарение на интуитивния и удобен потребителски интерфейс и ясната подредба на инструментите дори неопитните потребители и начинаещите могат бързо да започнат работа с Microsoft Desktop Publisher 2021 и да създават печатни издания, които отговарят дори на високи стандарти, а също и само лога, икони и други елементи на изображения.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - самостоятелната програма във версията за закупуване

Publisher 2021 е универсалната и мощна програма на Microsoft за професионално настолно публикуване. Не само компаниите, но и частни потребители, като ученици и студенти, могат да използват софтуера за създаване на убедителни публикации от всякакъв вид - от редактиране на изображения и оформление до създаване на шаблони за печат. В допълнение към изчерпателния каталог с шаблони за листовки, брошури и по-обширни каталози, на разположение са много инструменти и ефекти за проектиране и допълнително редактиране според индивидуалните идеи. Благодарение на интуитивния и удобен потребителски интерфейс и ясното подреждане на инструментите дори неопитните потребители и начинаещите могат бързо да започнат работа с Publisher 2021 и да създават печатни издания, които отговарят дори на високи стандарти, а също и само лога, икони и други елементи на изображения.

Както и в другите програми на Office във версия 2021, външният вид на лентата може да се адаптира индивидуално към собствените нужди, като по този начин се осигурява голяма яснота. Ето защоMS Publisher 2021 е правилният партньор за реализиране на творческите ви идеи по убедителен и умел начин.

Висока съвместимост с различни формати и програми

Програмата за оформление естествено позволява използването на обичайните файлови формати, сред които са .JPG и .PDF, както и собствените формати на Microsoft .XPS и .PUB; последният може да се отваря дори с програма за оформление на Adobe. Това означава, че файловете за печат, създадени с MS Publisher, могат да се използват и с друг софтуер за оформление, което увеличава съвместимостта на Publisher 2021. За създаване на бюлетини е наличен и HTML формат.

Publisher може да импортира и файлове от други програми на Office, например диаграми и таблици от Excel или вече форматирани текстове от Word.

И накрая, практичният съветник Pack & Go автоматично събира и пакетира всички файлове, свързани с дадена публикация и необходими за отпечатване (напр. изображения, графики и шрифтове), в един файл, който след това трябва само да изпратите на услуга за печат или копирна машина или да предоставите чрез Microsoft Cloud.

Кратък преглед на новите функции в Publisher 2021

В допълнение към многото оптимизации, тази нова версия на Microsoft Publisher се характеризира с разширени възможности за използване: Например Publisher 2021 може да се използва и на устройства с възможност за докосване с помощта на стилус. Освен това документите на Publisher могат да се споделят с други потребители чрез облачната услуга на Microsoft OneDrive. Благодарение на надеждното актуализиране в реално време на съхраняваните там файлове и високите стандарти за сигурност, гарантирани с предотвратяване на загубата на данни, работата в екип по документи за оформление на Publisher е не само ефективна, но и сигурна.

Publisher 2021 предлага наред със следните функции и характеристики:

 • В зоната за проектиране вече е налична отделна колона за редактиране на няколко изображения.
 • Изображенията могат да се обменят интуитивно и незабавно чрез плъзгане и пускане.
 • Налични са многобройни нови ефекти на изображението: например сенки, светлинни ефекти, 3D ефекти, както и отражения.
 • Те могат да се използват и за проектиране на текстове.
 • За използване на онлайн фотоуслуги или цифров печат готовите публикации могат да бъдат записани и във формат JPG.

Publisher 2021 обикновено се предлага само като фиксиран компонент на определени версии на MS Office, но в Wiresoft можете да закупите софтуера за публикуване и отделно. За да можете да използвате версията MS Publisher 2021 на вашия компютър или друго крайно устройство, съвместимо с Windows, операционната система Windows 10 е задължително условие.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите най-новата версия на Publisher 2021, както и по-стари версии и много други програми на Office на особено ниска цена като версия за един потребител, напълно без абонамент за софтуер. Следващият подробен преглед показва всички интересни и важни нови функции в Publisher 2021.

Обхватът на функциите в Microsoft Publisher 2021

В Publisher 2021 има както подобрения на вече доказалите се съществуващи функции и инструменти, така и някои нововъведения, включително в свободно използваемите графики и шаблони, така че спектърът от възможности за приложение в тази версия е още по-широк от преди.

Използване на предложения за дизайн при проектиране на документи

Веднага след като стартирате Publisher 2021 , се показва обширен каталог с шаблони за дизайн, съдържащ предложения за най-различни документи за печат в типични формати: от обикновени визитни картички през листовки за изпращане по пощата до обширни каталози. Всеки от шаблоните може да бъде допълнително персонализиран - цветовете, шрифтовете и форматирането могат да бъдат заменени или допълнени с други. Файлът на оригиналния шаблон винаги се запазва, така че да може да бъде достъпен отново и отново, тъй като новопроектираният шаблон се запазва като копие.

Особено начинаещите и неопитните потребители ще оценят тези предварителни настройки за документи, за да постигнат атрактивен резултат при печат всеки път.

Разбира се, възможно е и да създадете свои собствени шаблони и оформления. Те могат да бъдат запазени като шаблон или основен файл, така че да бъдат на разположение следващия път. Това спестява много време на специалистите и гарантира, че всички документи, базирани на него, имат еднакъв вид и идентично качество.

Използване на градивни елементи за публикации

За да се гарантира, че документите имат повтарящ се, идентичен вид в различни формати и носители, в Publisher 2021 могат да се използват и т.нар. градивни елементи. Това са типични елементи като заглавия, но също така рамки, кутии и др. Както и при шаблоните, потребителите могат да използват интегрираните в Publisher градивни елементи или да създават свои собствени градивни елементи.

Редактиране на изображения и графики директно в Publisher 2021

Графиките и снимките могат да се вмъкват директно от компютъра, от библиотеката ClipArt на Microsoft, чрез търсене на изображения в Bing или от онлайн фотоалбум. Те могат да бъдат подменяни и заменяни по всяко време чрез плъзгане и пускане. Благодарение на функцията на линеал те могат да бъдат поставени на желаното място с точност до милиметър след поставянето.

Файловете с изображения, импортирани в документ на Publisher, могат дори да се редактират след това; възможно е да се регулира цветният тон и интензивността на цвета, както и да се намали размерът на изображението до желания формат. Възможно е също така да добавяте различни ефекти, като сенки и отражения, към изображенията и текстовете, за да ги подчертаете.

Мащабируемите векторни графики SVG, налични в Publisher 2021, запазват своята рязкост дори при уголемяване и по този начин винаги осигуряват професионално представяне, а 3D обектите могат да се завъртат по желание, за да се получи желаният изглед.

Използване на практични текстови полета

Когато подреждате по-дълги текстове, които се простират на няколко страници или са прекъснати от илюстрации, има някои полезни инструменти, които ви помагат да следите оформлението: Ако например в текстово поле е вмъкнат твърде много текст, малка рамка в долния десен ъгъл на рамката показва това чрез знаци за изпускане. Съществуващото текстово поле може да бъде увеличено с мишката или няколко такива текстови полета се свързват заедно, така че останалият текст автоматично се появява в следващото поле. Тази функция е особено практична при последващи промени в текста, например ако той е съкратен или допълнен.

Персонализиране и споделяне на документи на Publisher

За да създадете персонализирани пощенски пратки, имената, снимките или дори уеб връзките на всички адресати могат да се добавят автоматично. А за да споделите чернова или завършен макет с други служители, техните имейл адреси могат да бъдат вмъкнати директно в документа, което прави изпращането още по-бързо. С помощта на облачните услуги OneDrive на Microsoft в Publisher е възможно да запазвате данни онлайн, така че получателите да имат достъп до тях чрез връзка.

Publisher 2021 има възможности за печат с всякакво качество

В зависимост от целта, за която трябва да се създадат листовки, брошури, покани и други рекламни материали, но също и чисто лични печатни продукти, Publisher 2021 предлага широки възможности за печат и, разбира се, вече и за дизайн. Това означава, че могат да се произвеждат печатни материали с желаното качество за всяка целева група. За цифров печат чрез онлайн услуга за печат документите на Publisher могат да бъдат записани и в обичайния формат .JPG.

Общи системни изисквания за Microsoft Publisher 2021

Софтуерът Office Publisher 2021 е наличен за изтегляне в две версии: 32-битов и 64-битов. 64-битовата версия е инсталирана по подразбиране, но само 32-битовата версия може да бъде инсталирана на 32-битова операционна система с процесор x86. В зависимост от избраната версия индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават - например по отношение на работното пространство и паметта на твърдия диск. Трябва да се спазват следните минимални изисквания:

 • Операционни системи:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 или Windows Server 2022
 • Процесор: мин. 1,6 GHz или по-бърз
 • Място на твърдия диск: мин. 4 GB налично дисково пространство
 • Работна памет: мин. 4 GB RAM
 • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, DirectX 9 или по-висока версия с WDDM 2.0 или по-висока версия за Windows 10

Купете Microsoft Publisher 2021 на ниска цена като самостоятелна програма в Wiresoft

MS Publisher е класически компонент на някои пакети Microsoft Office и поради това обикновено не се предлага отделно, а само заедно с другите програми от пакета Office. В Wiresoft можете да закупите Publisher 2021 и като отделна програма - за разлика от много други доставчици на софтуерни програми на Microsoft - и най-вече като версия за закупуване.

Вашите предимства: Този лиценз за един потребител на Publisher 2021 не ви задължава да се абонирате за ограничен във времето абонамент със задължителни актуализации или възможни ограничения в използването на функциите. Затова е двойно по-изгодно да закупите Publisher 2021 от Wiresoft като една програма, особено ако не се нуждаете от всички програми на Office.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Лицензът за един потребител Publisher 2021, който купувате тук, обикновено идва от по-голям лиценз за обем на дадена компания и следователно представлява така наречения използван софтуер - по отношение на обхвата от функции обаче той е идентичен с версията на програмата Publisher, която също е включена в пакета Office 2021. Ето защо можем да ви предложим това на особено изгодна цена!

Освен това не поемате никакъв правен риск при покупката на употребяван софтуер, тъй като търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона. Освен това всяка програма на Microsoft, предлагана от Wiresoft, независимо дали е била използвана или неизползвана преди това, първо е била тествана за нейната действителна и безупречна използваемост, поради което софтуерът Publisher е незабавно 100% използваем за неограничен период от време след закупуването и изтеглянето му на вашия компютър.

Тъй като е сериозен и надежден търговец на софтуер, Wiresoft предлага само пълни версии на програмата, които са идентични с версиите, предлагани от Microsoft, и не идват от опасни източници.

Особено фрийлансърите и малките и средните предприятия, но също и частните потребители се възползват особено от всички предимства на Publisher 2021 при закупуване на софтуер с Wiresoft, защото спестяват пари. В софтуерния магазин на Wiresoft можете да закупите MS Publisher, както и много други програми от пакета Office и други програми на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси относно MS Publisher 2021 или друга програма на Microsoft, просто се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории