Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 

header_wiresoft

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ?

Wiresoft е млада международна компания за електронна търговия, която управлява най-големия онлайн магазин в Европа за софтуер за изтегляне от известни производители. Като новосъздадена компания, основана през 2010 г., ние вече сме се утвърдили успешно в Германия с професионални услуги и разнообразно продуктово портфолио. С нашия онлайн магазин ние работим в секторите B2C и B2B. Като част от нашите външни и вътрешни консултантски услуги ние предоставяме и компетентни съвети относно предстоящи одити, лицензионни модели, въпроси, свързани с оптимизацията на процесите, и др. Междувременно Wiresoft Group се превърна в пораснала компания и се утвърди в международен план - в повече от 27 държави. 

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

 
за нас-1

пари

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

Основната ни цел е винаги да предлагаме на клиентите си изгодни покупни цени и цялостно обслужване. Обслужваме клиенти B2C и B2B.

услуга

SERVICE

Предоставяме експертни съвети на нашите клиенти по телефон, чат на живо, споделяне на екрана или електронна поща в рамките на работното време от понеделник до петък (от 8:00 до 16:00 ч.) - помагаме и при инсталирането на софтуера, закупен от Wiresoft.

за нас-2

за нас-3

цитат

"Благодарение на нашата 100% гаранция за връщане на парите, нашите клиенти не трябва да се притесняват, че в даден момент ще останат сами с проблема си!"

Главен изпълнителен директор - Soheil Hosseini

качество

КАЧЕСТВО

Wiresoft е символ на изпитано качество на разумна цена. Нашият висококвалифициран персонал проверява предварително дали продуктите за продажба отговарят на високите ни стандарти за качество. Това гарантира, че продуктът е оригинален продукт, предназначен за съответната икономическа област. Стоките се пускат в нашата платформа за продажби само след успешна проверка. По този начин спечелихме доверието на много доволни клиенти от цял свят. Със софтуера от Wiresoft сте в безопасност.

за нас-4
за нас-5

 устойчивост

УСТОЙЧИВОСТ

Устойчивостта е основен приоритет за нашата компания. Ето защо през последните години предприехме допълнителни стъпки, за да осигурим по-отговорно използване на наличните ресурси: За да компенсираме голямото потребление на хартия, почти всички процеси в Wiresoft се контролират цифрово. В името на околната среда нашите колеги имат възможност да кандидатстват за билет с отстъпка, за да стигнат до работа с обществен транспорт - в името на околната среда.

b2b

B2B

В нашия магазин B2B предлагаме широка гама от софтуерни продукти за търговския и публичния сектор. Предлагаме специално обслужване на клиенти за B2B клиенти. Ако е необходимо, бизнес екипът осигурява и поддръжка на място за предстоящи проекти и предлага персонализирани съвети за закупуване, както и цялостна подкрепа за лицензионни въпроси и предстоящи одити. Външните ни технически консултанти отговарят за предварителни одити и технически съвети - например за оптимизиране на процесите. Вътрешно те управляват тестовата среда и провеждат вътрешни консултации, семинари и др. Дори и след покупката ви предлагаме интензивна професионална подкрепа и цялостно обслужване.

за нас-6
 
 

ОТКЪДЕ ИДВАМЕ?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Основан Интернацион-ализация Откриване на допълнителни локации Бизнес модел, разгледан от адвокат Действа в повече от 27 държави
heart_icon 1.000.000 доволни клиенти
 
users_icon55 Колеги
 
e_icon4.8 Прегледи на TrustedShops
 
 

НАШАТА ВИЗИЯ

Wiresoft като интердисциплинарна и мултикултурна компания

 
визия-01

През последните години екипът ни се разшири и включва колеги от маркетинга, развойната дейност, чуждоезиковата поддръжка на клиенти, покупките, продажбите и секретариата. Това ни позволява непрекъснато да подобряваме нашите бизнес области, да разширяваме продуктовата си гама и да увеличаваме броя на клиентите си.

 
визия-2

Работата в екип и отворената корпоративна култура за нас не са празни думи, а усвоени и живи ценности. Възприемаме себе си като голям, разнообразен и силен екип: доброто сътрудничество между нашите колеги се основава на взаимно уважение и доверие. В Wiresoft всеки заслужава възможността да открие собствените си предизвикателства, за да разгърне напълно уникалния си потенциал в позитивна работна атмосфера.

 
визия-3

Космополитизмът и мултикултурализмът също са особено важни ценности за нас: като компания ние искаме да отговорим на разнообразните нужди на глобализирания свят по всяко време и не толерираме изключването от какъвто и да е вид. Мултикултурният състав на нашия екип отразява международната ориентация на Wiresoft: това ни позволява винаги да предлагаме индивидуални услуги в един мултикултурен свят.

 
визия-4

Стремим се винаги да осигуряваме изключително удобно пазаруване по целия свят чрез най-добрите си предложения и индивидуално обслужване. Като винаги гарантираме широка гама от мощни маркови софтуери, както и ненадминати ниски цени и високо ниво на обслужване на клиентите, ние продължаваме да растем като международно ориентирана компания и всеки ден се приближаваме към нашите цели.

 
Категории