Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Купете Microsoft SharePoint Server 2016 Standard с Device CAL - персонализираното решение Изданието на Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL носи редица нововъведения за компаниите в допълнение към познатата среда с...
81,90 Лв. *

SharePoint Server 2016 CAL: Ефективно сътрудничество и управление на информацията

SharePoint Server 2016 CALs предлагат надеждно решение за насърчаване на сътрудничеството и ефективното управление на информацията в организациите. Достъпът до усъвършенстваните функции на SharePoint Server 2016 издига работата в екип и споделянето на информация на ново ниво.

Защо SharePoint Server 2016 CAL?

Инструменти за сътрудничество за работа в екип

SharePoint Server 2016 CAL предоставя инструменти за сътрудничество, които подобряват работата в екип. От споделено редактиране на документи до дискусии на екипни сайтове - този лиценз CAL предлага широк набор от функции за безпроблемно сътрудничество.

Подобрена мобилност и достъп

С SharePoint Server 2016 CAL можете да получите достъп до съответната информация от всяко място. Подобрената мобилност дава възможност на екипите да работят ефективно, независимо от местоположението, като повишава гъвкавостта и производителността.

Управление на съдържанието и създаване на версии

CAL-ите предлагат усъвършенствани функции за управление на съдържанието и създаване на версии. Проследявайте документите, управлявайте промените и оптимизирайте управлението на документите във вашата компания.

Как мога да получа SharePoint Server 2016 CAL?

Гъвкави опции за лицензиране

SharePoint Server 2016 CAL предлага гъвкави опции за лицензиране, така че можете да изберете броя на лицензите, които да отговарят на нуждите на вашата компания. Увеличете употребата, за да поддържате разходите за лицензи в съответствие с растежа на вашата компания.

Лесна интеграция

Интегрирането на SharePoint Server 2016 CAL във вашата ИТ инфраструктура е безпроблемно. Управлявайте лицензите безпроблемно и използвайте широките функции на SharePoint, за да направите сътрудничеството и управлението на информацията ефективно.

Заключение

Оптимизирайте сътрудничеството и управлението на информацията във вашата компания с SharePoint Server 2016 CAL. Използвайте инструментите за съвместна работа, подобрената мобилност и усъвършенстваното управление на съдържанието, за да увеличите производителността. Изберете гъвкави опции за лицензиране и интегрирайте SharePoint Server 2016 CAL безпроблемно във вашата ИТ инфраструктура, за да отговорите на изискванията на последната актуализация на Google Help Desk.

Категории