Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC
Visual Studio for Mac 2017 - професионален софтуер за разработчици за macOS във версията за закупуване Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition предоставя на потребителите мощни функции и подобрения на производителността на IDE за...
230,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ЗА MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ЗА MAC
Visual Studio 2019 за Mac Единичен лиценз Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 е новата версия на доказаната интегрирана среда за разработка на .NET за компютри на Apple, която ви позволява да редактирате, отстранявате...
605,90 Лв. *

Купете Visual Studio за Mac: Най-добрата среда за разработка за macOS

Въведение във Visual Studio за Mac

Разработването на софтуер се е разнообразило значително през годините, като разработчиците вече работят с различни платформи и инструменти. За разработчиците, работещи с MacOS на Apple, Microsoft предлага среда за разработка от световна класа във Visual Studio for Mac. Този инструмент внася доказана ефективност и надеждност в света на macOS.

Основни характеристики на Visual Studio за Mac

Интуитивен потребителски интерфейс

Microsoft е работила усилено, за да направи потребителския интерфейс на Visual Studio for Mac едновременно познат и интуитивен за потребителите на macOS. Той се интегрира безпроблемно с Mac изживяването, като същевременно предоставя богатите функции, които разработчиците очакват от Visual Studio.

Многоплатформена разработка

Visual Studio for Mac позволява на разработчиците да създават приложения за множество платформи, включително macOS, iOS, Android и дори уеб приложения. То поддържа разнообразни езици за програмиране и рамки, като дава на разработчиците свободата да разработват проектите си по желания от тях начин.

Интеграция в облака

Интеграцията с Azure дава на разработчиците лесен достъп до облачни услуги. Те могат да тестват, внедряват и наблюдават приложения директно в средата на Azure, което значително ускорява процеса на разработка.

Под капака: производителност и стабилност

Оптимизирана висока производителност

Тъй като е създадено от самото начало за macOS, Visual Studio for Mac се възползва максимално от хардуера и софтуера на системата. Това означава, че разработчиците могат да компилират, дебъгват и внедряват по-бързо от всякога.

Сигурност и актуализации

Microsoft редовно пуска актуализации, за да гарантира, че Visual Studio for Mac е винаги актуално и сигурно. В епоха, в която заплахите за сигурността непрекъснато се увеличават, това е от съществено значение.

Общност и сътрудничество

Екипни функции

С вградените функции на Git екипите могат да си сътрудничат, да управляват версии и да споделят код лесно. Поддържа се и непрекъснато интегриране и непрекъснато внедряване, което допълнително повишава производителността в екипни среди.

Разширяемост

Основно предимство на Visual Studio for Mac е неговата разширяемост. Общността на разработчиците е създала множество приставки и инструменти, които могат да бъдат безпроблемно интегрирани в IDE, за да се персонализира и рационализира допълнително процесът на разработка.

Производителност и стабилност

Оптимизиран за macOS

Visual Studio for Mac е разработено специално за macOS и се възползва напълно от силните страни на операционната система. Тя е бърза, отзивчива и стабилна, което гарантира, че разработчиците могат да работят в безпроблемна среда.

Редовни актуализации

Microsoft се ангажира с непрекъсната поддръжка и редовни актуализации. Това гарантира, че софтуерът остава на върха на технологиите и редовно се правят подобрения в сигурността и производителността.

Поглед към бъдещето на Visual Studio за Mac

Непрекъснатото разработване на Visual Studio for Mac показва ангажимента на Microsoft към общността на разработчиците на macOS. С планираните интеграции на нови технологии и отвореното внимание към обратната връзка с общността е ясно, че Visual Studio for Mac е подготвено не само за днешните задачи, но и за утрешните нужди.

Като цяло софтуерът за Mac представлява значителна стъпка напред в света на разработката за macOS и със сигурност ще остане основен играч в този пейзаж за много години напред. Той съчетава най-доброто от двата свята: простотата на macOS и мощта на Visual Studio, за да предостави на разработчиците несравнимо изживяване.

Заключение

Visual Studio for Mac свързва света на macOS с доказаната среда за разработка на Visual Studio. То предоставя на разработчиците на macOS мощен, надежден и разширяем инструмент за всички техни нужди от разработка. Независимо дали разработвате native приложение за Mac, мобилно приложение или облачно решение, Visual Studio for Mac е отличен избор, който ще обогати портфолиото ви за разработка.