Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC
Visual Studio for Mac 2017 - професионален софтуер за разработчици за macOS във версията за закупуване Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition предоставя на потребителите мощни функции и подобрения на производителността на IDE за...
230,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ЗА MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ЗА MAC
Visual Studio 2019 за Mac Единичен лиценз Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 е новата версия на доказаната интегрирана среда за разработка на .NET за компютри на Apple, която ви позволява да редактирате, отстранявате...
605,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio за Mac: среда за разработчици

Преглед

Microsoft Visual Studio for Mac е мощна интегрирана среда за разработка (IDE), създадена специално за потребителите на Mac. С помощта на този софтуер разработчиците могат да създават, тестват и отстраняват грешки в родни Mac приложения, мобилни приложения и уеб приложения. Microsoft създаде Visual Studio for Mac, за да отговори на нуждите на разработчиците на Mac и да осигури безпроблемна платформа за разработка.

Основни характеристики

1. Разработване в различни платформи

С Visual Studio for Mac разработчиците могат да работят на различни платформи и да създават приложения за macOS, iOS, Android и уеб. Това дава възможност да се обърнете към широка потребителска база и да стартирате приложения на различни устройства и операционни системи.

2. Интуитивен потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс на Visual Studio for Mac е удобен и лесен за разбиране. Разработчиците бързо се ориентират в него и могат да работят ефективно. IDE също така предлага разнообразни вградени инструменти и функции за ускоряване на разработката.

3. Интеграция с Azure

Visual Studio for Mac предлага безпроблемна интеграция с Microsoft Azure, облачната платформа на Microsoft. Това улеснява разгръщането и мащабирането на приложения в облака и дава на разработчиците достъп до множество облачни услуги.

Поддръжка и общност

Microsoft отдава голямо значение на подкрепата на своята общност от разработчици. Visual Studio for Mac се актуализира редовно и осигурява достъп до обширни ресурси, включително документация, ръководства и форуми. Разработчиците могат да се възползват и от активната общност, като споделят знания и опит.

Като цяло Microsoft Visual Studio for Mac осигурява цялостна среда за разработка за разработчиците на Mac. С междуплатформена поддръжка, удобен за потребителя интерфейс и интеграция с облака Microsoft Azure, тази IDE е ценен ресурс за създаване на висококачествени приложения.

Ако търсите цялостна среда за разработка за вашия Mac, Microsoft Visual Studio for Mac определено си заслужава да бъде разгледано. Тя предлага всички инструменти и функции, от които се нуждаете, за да реализирате успешно проектите си за разработка.

Категории