Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10042
 • H30-04073
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
26,90 Лв. * 28,90 Лв. * (6,92% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


Windows 7 в изданието Enterprise по същество съответства на версията Windows 7 Ultimate, с единствената разлика, че Windows 7 Enterprise се предлага като лиценз за обем и следователно е особено подходящ за големи фирмени мрежи. Освен това Windows 7 Enterprise поддържа възможност за зареждане на виртуални дискове (VHD). Това означава, че Windows 7 Enterprise може да се използва и на по-стар хардуер с малко място на твърдия диск и на тънки клиенти.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

 

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 в изданието Enterprise е по същество същото като Windows-7-Ultimate версията, като единствената разлика е, че Windows 7 Enterprise се предлага като лиценз за обем и следователно е особено подходящ за големи корпоративни мрежи. Освен това Windows 7 Enterprise поддържа зареждане на виртуални твърди дискове (VHD). Това означава, че Windows 7 Enterprise може да се използва и на по-стар хардуер с малко място на твърдия диск и на тънки клиенти.

Какво предлага Windows 7 Enterprise?

С Windows 7 Enterprise Edition получавате операционна система, която е напълно подходяща за многонационални работни групи. Потребителят има на разположение 35 езикови групи, които може да избира свободно по всяко време - дори по време на работа. А ако все още използвате по-стари програми, разработени за Windows XP, Windows 7 Enterprise може да се стартира в специален Windows-XP режим, който позволява на оптимизирания за XP софтуер да работи без проблеми. Известната програма за криптиране на твърди дискове BitLocker осигурява допълнителна сигурност в компанията. Поддържат се и виртуални дискове във формат VHD, така че работната станция Windows-7-Enterprise може да зарежда операционната си система по мрежата от сървър.

Допълнителни характеристики на Windows-7-Enterprise-Edition

 • функции за навигация като списъци за прескачане, разклащане и щракване
 • лесно свързване с корпоративни мрежи
 • Windows Media Center, който поддържа всички разпространени аудио и видео формати (HDTV)
 • лесно персонализиране на дизайна и лентата със задачи
 • Индексирането на цялото съдържание позволява бързо извличане на снимки, документи и уебсайтове
 • Бързо възстановяване ("събуждане") от режими на пестене на енергия и заспиване

Системни изисквания за инсталиране на Windows 7 Enterprise 

За да използвате Windows 7 продуктивно, използваният компютър трябва да има поне един процесор (Intel или AMD) с 32- или 64-битова архитектура. За 32-битовата версия на Windows 7 Enterprise трябва да разполагате с поне 1 GB RAM, но 2 GB е по-добре (особено за 64-битовата версия). За инсталацията ще ви е необходимо около 20 GB свободно място на твърдия диск и графична карта, която поддържа DirectX 9. Ако искате да използвате режим XP, ще ви е необходим още един GB RAM и допълнителни 15 GB на твърдия диск.

Windows 7 Enterprise се ползва с удължена поддръжка до 2023 г

Защо да купувате Windows 7 Enterprise сега, след като всички знаем, че поддръжката от Microsoft ще приключи на 14 януари 2020 г.? Особено в по-големи компании с много работни станции PC, надграждането до по-нова версия на Windows представлява времеемка и следователно скъпа пречка. По принцип е вярно, че от началото на 2020 г. Windows-7 компютрите вече няма да получават актуализации на сигурността от Microsoft. Windows 7 Ultimate обаче ще продължи да получава редовни актуализации чрез допълнителен договор за поддръжка, наречен "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU), който гарантира сигурността на инсталациите на Windows-7 Enterprise до 2023 г.

КупетеWindows 7 Enterprise онлайн за изтегляне сега

Веднага след като поръчате Enterprise-Edition на Windows 7 онлайн в wiresoft, ще получите от нас URL адрес за изтегляне и подходящ идентификатор за инсталиране (ключ), който ви идентифицира като оторизиран потребител за Windows 7 Enterprise. За инсталацията не е необходим носител на данни (DVD), а можете да започнете веднага след поръчката и изтеглянето. Изключително ниската цена се обяснява с факта, че получаваме индивидуални лицензи от компании, които не се нуждаят от тях като част от обща квота. Вие печелите от това като купувач. Лицензът, който получавате от нас, е абсолютно законен: получавате от нас така наречения Medialess License Kit (MLK лицензен модел от Microsoft). Този пакет без носители (изтегляне и ключ) допълнително спомага за поддържане на възможно най-ниска цена.
Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
4.03.2023 г.

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории