Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2021

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10486
  • 059-05143
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Word 2021 е най-новата версия на софтуера за текстообработка на Microsoft, използван в цял свят. Със своите интегрирани инструменти и интуитивно управление богато оборудваната офис програма далеч надхвърля обикновеното писане и редактиране на текстове: многобройните опции за дизайн позволяват вмъкването на графики и таблици, разнообразните възможности за представяне и форматиране на документите са подходящи не само за работа с бизнес кореспонденция, но и за създаване на професионално оформени дипломни работи и информационни доклади, както и на визитни картички, брошури и листовки, които могат да се запазват директно в Word като PDF файлове за печат. Различните файлови формати също могат да се редактират с Microsoft Word.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - универсалната програма за текстообработка

Word 2021 е най-новата версия на софтуера за обработка на текст на Microsoft, който се използва в цял свят. Със своите интегрирани инструменти и интуитивно управление богато оборудваната офис програма далеч надхвърля обикновеното писане и редактиране на текстове: многобройните опции за дизайн позволяват поставянето на графики и таблици, а разнообразните възможности за представяне и форматиране на документи са подходящи не само за работа с бизнес кореспонденция, но и за създаване на професионално оформени дипломни работи и информационни доклади, както и на визитни картички, брошури и листовки, които могат да се запазват директно в Word като PDF файлове за печат. С Microsoft Word могат да се редактират и различни файлови формати.

Много типични шаблони за формати са допълнени с допълнителни обширни възможности за оформление на страниците, за да се създадат ясни и бързо четими текстове; важни документи могат също така да бъдат защитени от копиране или маркирани за по-нататъшно използване чрез поставяне на водни знаци.

Освен това много интелигентни инструменти, като например проверката на правописа и опциите за автоматична корекция, улесняват и ускоряват съставянето на текстови документи в съответствие с валидните правописни правила.

Практичната лента улеснява бързото превключване между отделните приложения с едно кликване.

Благодарение на опционалното свързване на настолната програма с Microsoft Cloud няколко потребители могат да работят заедно по даден документ в реално време, което предлага многобройни възможности за подобряване на работата в екип. Също така, Word 2021 има индивидуално разпределение на правата за всеки отделен Word.doc, което може например да ограничи или предотврати четенето или редактирането от друго лице.

В допълнение към тези доказани функции на по-старите версии на Word MS Word 2021 предлага и редица нови практични функции, които правят писането и редактирането, както и четенето на текстови документи още по-приятни и ефективни от преди. Те включват тъмен режим, който е по-лесен за очите, особено когато прекарвате дълъг период от време пред екрана, опции за ясен изглед за по-дълги текстови файлове, които ускоряват търсенето на конкретни пасажи, и подобрена поддръжка на достъпността. Инструментите за обучение повишават четимостта, а функцията за свободна ръка позволява на потребителите да рисуват собствени скици и диаграми на ръка и да ги вмъкват директно в документа. За да използвате MS Word 2021 на вашия компютър, първо трябва да бъде инсталиран Windows 10. Всички важни нови функции в Word 2021 можете да намерите в следния преглед.

В онлайн магазина на Wiresoft  можете да се сдобиете както с актуалната версия на Word 2021, така и с нейния предшественик, а също и с други програми на Office като отделни приложения на особено ниски цени.

Всички нови функции на Word 2021 накратко

Преминаването към 2021 версия на Word може да бъде особено полезно за потребителите, които създават текстове професионално и искат да подобрят ефективността си при писане и четене. Много функции улесняват съсредоточаването върху най-важното.

Особено ако документите трябва да бъдат създадени без бариери, за да достигнат до кръг от адресати, които имат затруднения с четенето и разбирането на текстове, новите интегрирани функции, които отчитат и международните стандарти, улесняват създаването на текстове, които могат да бъдат прочетени от всички.

Налични са и допълнителни функции за създаване и публикуване на научни документи, особено при използването на сложни формули, което вече е възможно благодарение на подкрепата на LaTeX - стандартната програма, използвана в цял свят.

По-голяма яснота чрез различни опции за изглед

Word 2021 предлага и повече визуални опции. Тази версия съчетава потребителския интерфейс с лента, познат от Word 2016 , с модерния, познат вид на плочките, който е характерен и за Windows 10. Често използваните елементи или функции са поставени на по-видно място, така че да са достъпни още по-бързо.

А ако предпочитате да продължите да използвате познатия вид на лентата от по-ранната версия на Word, можете също така да промените дизайна на интерфейса.

По-голямата яснота се отнася и за използването на устройства със сензорни дисплеи, като например таблети и смартфони, при които чувствителността на интерфейса за въвеждане с писалка е увеличена.

Особено когато работите с големи текстови документи, търсенето на конкретни пасажи или раздели може бързо да стане трудно. В Word 2021 освен познатия вертикален изглед, при който прелиствате всички страници отгоре надолу, можете да използвате новата функция "страница по страница", за да прелиствате документа на Word като книга. За текстове със среден обем новата функция "Миниатюри" осигурява ориентация: всички страници се показват в малък размер в прегледа, така че можете бързо да се ориентирате към търсеното място.

Освен това Word 2021 има по-дискретни фонове с новите тъмни теми Dark Grey (Тъмно сиво) и Black (Черно), които също подпомагат концентрираното писане и четене на текстове.

По-голяма достъпност чрез поддръжка на корекция на грешки

Подобрената поддържаща корекция на грешки, интегрирана в Word 2021, предполага подобрения в начина, по който правите документа достъпен. За тази цел тя се основава на международни стандарти, наред с други, за да гарантира, че съдържанието е лесно за четене и редактиране от потребители с увреждания.

Като кликнете върху точката от менюто "Проверка" в раздел "Проверка на достъпността", програмата прави предложения за коригиращи действия, които можете лесно да приемете веднага с едно кликване.

За целта можете да използвате и поддръжката за обратна връзка. След това функцията за звукови сигнали ви придружава в работата със звукови ефекти и звукови сигнали. Той дава акустични подсказки или предупреждава, ако неволно промените определени опции, или като потвърждение след извършване на дадено действие: например при изпращане на електронна поща, изтриване или вмъкване на съдържание.

Инструменти за обучение за по-ефективна работа с текст

Инструментите за обучение са не само практична функция на Word за ученици и студенти, но и улесняват разбирането на текста от професионалисти. Интегрираните в Word 2021 инструменти например ви позволяват да регулирате ширината на колоните, разстоянието между текстовете, както и цвета на страницата, за да намалите натоварването на очите си поради по-ясното представяне.

Фокусът върху линиите повишава концентрацията ви и осигурява по-малко разсейване чрез ограничаване на зоната за четене до един, три или пет реда. Ако искате да прочетете даден текст на глас в Word 2021, току-що прочетените думи се подчертават едновременно, за да можете лесно да проследите какво чувате в текста.

Режимът на фокусиране, познат от по-старите версии на Word, също ви помага да се концентрирате по-добре в Word 2021: показването на документа става по-ясно, като се скриват всички ленти с инструменти.

Интегрирана функция за превод

За да преведете откъс от текст или дори целия текст, докато пишете или четете, вече не е необходимо да извиквате уеб страница чрез браузъра в Word 2021, за да получите превода оттам: интегрираната функция за превод прави това ненужно с помощта на автоматичното разпознаване на речта. Преводачът на Майкрософт съдържа повече от 60 езика, 11 от които могат да бъдат преведени.

Инструмент за рисуване със свободна ръка

Това, което досега беше възможно с тъчпади или смартфони, вече може да се прави и с новия инструмент за свободно рисуване за Word. По желание чрез въвеждане с писалка, докосване, но също и с компютърната мишка, можете да използвате функцията за свободна ръка, за да правите знаци в текста или спонтанно да създавате скици и формули и да ги вмъквате.

Microsoft предоставя няколко цифрови писалки в Word 2021 за тази цел, включително молив за рисуване, писалка за писане и маркер за подчертаване на текстови пасажи. Предлагат се различни дебелини на химикалката, както и 16 пълни цвята и 8 ефекта.

След това всяка нарисувана от ръка форма може да бъде преместена или копирана и допълнително редактирана по същия начин, както другите елементи на чертежа.

Добавяне и редактиране на векторни графики

Можете да създавате презентации и работни листове в Word 2021 , като интегрирате пиктограми и символи, както и 3D изображения. Особено интересна възможност тук е използването на мащабируеми векторни графики или SVG файлове (Scalable Vector Graphics). Те могат да се преоразмеряват, завъртат или дори оцветяват по различен начин, без да се губи качеството на изображението.

Използване на LaTeX в Word 2021 за създаване на формули

Досега имаше ограничения за представянето на по-сложни формули с редактора на формули при създаването на научен текст. Word 2021 вече поддържа и LaTeX за създаване на професионални формули, които могат да бъдат конвертирани с него.

Системни изисквания за Word 2021

  • Операционна система: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Процесор: мин. 1,6 GHz
  • RAM: поне 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита) - препоръчително: 4 GB RAM
  • Място на твърдия диск: поне 16 GB (32 bit) или 20 GB (64 bit) на инсталационното устройство
  • Графична карта: 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Поддържани езици: Немски, датски, английски, френски, италиански, полски, испански и други

Купете Word 2021 като самостоятелна офис програма от Wiresoft

MS Word е традиционен, фиксиран компонент на пакетите Microsoft Office. За разлика от много други доставчици на софтуер, можете да закупите Word 2021 от Wiresoft не само като част от Office Suite 2021, но и като самостоятелна програма, без да се налага да поемате каквито и да било абонаментни задължения или да спазвате каквито и да било времеви ограничения за използване. Закупуването на Word 2021 като самостоятелна програма също е изгодно в дългосрочен план, тъй като не е необходимо да изтегляте актуализации, които се заплащат.

Този самостоятелен лиценз за един потребител е идентичен с програмата Word, която също е включена в Office Suite 2021.

Особено за самостоятелно заети лица и по-малки фирми с малък брой служители, които нямат нужда от всички други програми, включени в пакета Office, закупуването на Word 2021 като самостоятелна програма е особено евтин начин за използване на този класически софтуер за текстообработка.

Всички софтуерни лицензи на Microsoft, които можете да закупите в софтуерния магазин на Wiresoft, са оригинални продукти на Microsoft, които се закупуват като пълна версия за един потребител. Възможно е те да са от обемни лицензи или да са втора употреба, но това не ви поставя в неизгодно положение. Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft не предлага пробни версии, които са валидни само за ограничен период от време или които могат да се използват само с ограничения. Всеки софтуерен продукт на Wiresoft може да се използва напълно и законно от вас след закупуването му, тъй като в случай на такива употребявани програми всеки софтуер, инсталиран преди това от първоначалния купувач, е бил изтрит при продажбата на Wiresoft, така че той е 100% свободен и може да се използва отново. Всички лицензирани продукти на Wiresoft също така са внимателно тествани за действителната им използваемост.

Можете също така да се възползвате от нашите компетентни съвети по електронна поща, телефон и чат, ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на MS Word 2021 или друг офис софтуер.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории