Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - новата операционна система на Microsoft за професионални потребители С новия Windows 11 Pro на потребителите, които поставят особено високи изисквания към операционната система, се предоставят множество функции и опции,...
121,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - най-всеобхватната операционна система на Microsoft за професионални потребители С новия Windows 11 Enterprise по-големите компании, които поставят особено високи изисквания към сигурността на операционната...
280,90 Лв. *

Подобрената сигурност в Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise поддържа, наред с други функции за сигурност, създаването на групови политики за администриране на потребители и крайни устройства, както и за контрол на внедряването на актуализации, например с Windows Update for Business. Само Windows 11 Enterprise Edition предлага изключителна сигурност, базирана на виртуализация, и защитена от хипервайзор цялост на кода. 

Освен това изданията на Windows 11 като цяло са представени в новия атрактивен "Float Design" с преработен изглед на работния плот, който подобрява потребителското изживяване, като прави изпълнението на типични задачи още по-интуитивно - с много подобрения в използваемостта, като например преработеното стартово меню с централно управление, интегрирането на екипите в лентата със задачи, както и опцията за изглед "Dark Mode". Крайните устройства със сензорна функционалност допълнително се възползват от оптимизираната използваемост - също и с цифрова писалка - както и от подобреното разпознаване на речта.

Двете издания Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise на актуалната операционна система на Microsoft вече могат да бъдат намерени като използван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft - с голямото предимство на по-ниската им цена в сравнение със съответните нови продукти. Следващият преглед представя най-важните функционалности в сравнение с по-леките издания, както и разликите между Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise. За допълнителна информация просто се свържете с някой от нашите служители. Купете Windows 11 безопасно.

Преглед на изданията Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise

Windows 11, новата операционна система на Microsoft за персонални компютри, лаптопи и други мобилни устройства с Windows, отново се фокусира върху локално независимото сътрудничество между потребителите и използването на данни в облака. Естествено, особено важна роля играе аспектът на сигурността, който също изправя администрацията пред много сложни задачи.

Както в Windows 11 Pro, така и в Enterprise Edition, потребителите и администраторите се възползват от разширените функции за сигурност, които защитават работата в екип и достъпа до услуги чрез облака от нарушители и запазват целостта на данните. Те вероятно ще включват отново следните вече познати функции:

 • Hyper-V - тази технология за визуализация на Microsoft позволява на други операционни системи да работят като виртуални машини. Основните предимства на Hyper-V са както по-ниското използване на капацитета на сървъра, така и по-високата сигурност, тъй като всички виртуални услуги могат да се изпълняват независимо една от друга; приложенията могат да се изпълняват по-добре и на по-стари крайни устройства.
 • BitLocker - тази технология се използва за сигурно криптиране на твърди дискове, което е от изключителна важност особено за мобилните крайни устройства, които често са изложени на риск от кражба или загуба. BitLocker надеждно криптира чувствителни или лични данни и по този начин ги предпазва от злоупотреба.
 • USB памети и външни твърди дискове могат допълнително да бъдат криптирани с инструмента "BitLocker To Go".
 • Windows Sandbox - Без предварителна инсталация на виртуален твърд диск това приложение може да се използва за стартиране на виртуализирана версия на Windows 11, за да се тестват непознати или подозрителни програми отделно от хост компютъра и по този начин в защитена среда.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - С това приложение браузърът може да се използва и за сърфиране в своеобразен пясъчник, като изолира ненадеждни уебсайтове, както и непознати файлове на Word, PowerPoint и Excel, и в случай на съмнение предотвратява достъпа им до данни и приложения в компанията.

В Windows 11 Pro и Enterprise администраторите разполагат с всеобхватни функционалности за задаване на диференцирани права на отделни потребители, както и на екипи за съвместна работа, напр. с:

 • Групови политики за управление на правата за достъп до данни и устройства чрез компютри, както и потребителски акаунти
 • Конфигуриране на актуализациите - напр. с крайните срокове за съответствие, както и с режима FEatures Kiosk, при който всеки служител получава потребителски акаунт с отделна идентичност
 • Приложение за отдалечен работен плот за отдалечен достъп, за да се свържете с компютъра от отдалечено място
 • Microsoft Business Store за предоставяне на приложения на специализирани групи потребители

Само Windows 11 Enterprise предлага максималния

По отношение на функционалността и производителността Enterprise Edition на Windows 11 предлага максимума - ексклузивните функции подкрепят хибридната работа в по-големи компании и организации. Изданието се предлага в 2 версии - адаптирани към различните размери и нарастващите нужди от сигурност на по-големите компании и организации:

Windows 11 Enterprise E3

Това издание съдържа още по-усъвършенствани функции за сигурност и контрол, както и функции за управление в сравнение с Windows 11 Pro, например при осигуряването на операционната система, с контролирани актуализации, както и много опции за управление на устройства и приложения, управление на принтери без сървър и по-широка защита срещу най-новите заплахи за сигурността.

Windows 11 Enterprise E5

Ексклузивно в това издание на Windows 11 е включен Microsoft Defender за крайни точки, който предоставя на по-големите предприятия, които използват по-специално защита на крайни точки, цялостно решение "всичко в едно" с още по-усъвършенствани функции за управление - с функции като:

 • Откриване и реагиране при защита на крайни точки
 • Управление на риска за сигурността
 • Защита от мобилни заплахи за откриване на мобилни заплахи и рискове, като например мобилен фишинг

Освен това Windows 11 Enterprise E5 Edition предоставя на организациите ключова информация за най-новите заплахи, като се възползва от специалния опит на най-добрите експерти по сигурността, както и разширен мониторинг, включително анализи и поддръжка за защита на крайните точки в облака, чрез оценка, базирана на риска, защита на поведението от следващо поколение и богати на функции интерфейси за програмиране на приложения (API), за да се намали повърхността на атака, особено за киберзаплахите.

Защитата на мобилни заплахи предпазва от полиморфен и метаморфен зловреден софтуер, както и от файлови и файлови заплахи. Функциите за машинно обучение откриват различни атаки, като например експлойти от типа "нулев ден". Освен това има възможност за изолиране на хардуера по време на стартиране на системата и изпълнение на приложенията чрез локални и отдалечени контроли, както и изолиране на контейнера при използване на Microsoft Edge, за да се защити от злонамерени уебсайтове.

Общи нови функции в Windows 11 Pro и Enterprise - Купете Windows 11

В допълнение към гореспоменатите приложения, които са ексклузивни за изданията Windows 11 Pro и Enterprise, новата операционна система Windows 11 - както вече беше споменато - предлага и няколко други нови функции, които си струва да бъдат споменати и които осигуряват допълнително подобрено потребителско изживяване, особено чрез обновяване на общия външен вид. Приложени са и нови принципи на проектиране, например:

 • Плаващ дизайн: Преработеният интерфейс на Windows 11 се отличава от по-старите версии с прозрачните прозорци, както и с плаващите елементи, заедно с новото фоново изображение, което напомня на вееща се тъкан и по този начин придава на работния плот триизмерен вид.
 • Segoe Fluent Icons: Windows 11 въвежда и нов шрифт за системни икони в новата операционна система, който има за цел да подобри разбираемостта на символите и иконите. Segoe Fluent следва три принципа при представянето на глифовете: Минимални - глифовете съдържат само онези детайли, които са необходими за предаване на съдържанието; хармонични - глифовете се основават на прости геометрични форми, и еволюирали: - глифовете използват съвременни метафори, които са лесни за разбиране от потребителите.
 • Дизайн на Sun Valley: При преработката на контекстното меню беше обърнато по-голямо внимание и на яснотата, която се забелязва особено ясно чрез общо заоблените ъгли. Анимациите при отваряне на прозорци и т.н. също са преработени и изглеждат по-плавни. Иконите на папките и на Проучвателя са модернизирани, а инструментите за администриране са преименувани на Инструменти на Windows. Браузърът Edge на Microsoft също е с обновен дизайн.
 • Тъмният режим е наличен и в отделните приложения - за по-концентрирана работа на екрана.

В допълнение към визуалните промени менюто "Старт" и лентата със задачи са преработени и функционално, за да се подобри прегледността и да се направи Windows 11 по-удобен за ползване:

 • Актуализираното стартово меню на Windows 11 вече не показва познатите от предишните версии и непопулярни сред много потребители живи плочки, а е ориентирано към външния вид на таблетите и смартфоните; това допълнително преследва целта за по-еднороден потребителски интерфейс за всички крайни устройства, поддържащи Windows, и осигурява още по-безпроблемно потребителско изживяване.
 • Лентата на задачите съдържа нови икони, като сега е центрирана в долната част на екрана, но може да бъде групирана и в ляво, както преди.
 • Освен това в лентата на задачите е интегрирана комуникационната платформа Teams, която замени Skype, който вече не е наличен в Windows 11. С едно кликване потребителите могат да разговарят помежду си или да участват във видеоконференция.
 • По-рядко използваните функции вече са изчезнали от менюто, което означава, че по-важните функции, които се използват по-често, сега са на фокус.
 • Инфоцентърът отделя центъра за известия от бързите настройки във версията на Windows 11, което също води до по-голяма яснота, а календарът се показва, когато щракнете върху датата.
 • Уиджетите се завърнаха на повърхността на работния плот, отново с лентата с новини за "новини и интересни теми"; могат да се използват и уиджети на трети страни.
 • За устройствата със сензорни екрани е наличен нов режим за таблети, който е не само по-ясен, тъй като има подобрена екранна клавиатура, но и включва нови функции, както и жестове с докосване.
 • С Windows 11 могат да се използват и приложения за Android, като смартфонът може да бъде свързан с тях.
 • Други интересни индивидуални функции, които също са на разположение на потребителите в Windows 11, са новият инструмент за изрязване на скрийншоти, допълнителни функции в калкулатора, подобреният режим за пестене на енергия и опционално достъпната колекция от инструменти на Microsoft PowerToys.

За най-новата информация относно новите функции в Windows 11 като цяло, както и за специалните функционалности на изданията Pro и Enterprise, моля, свържете се с екипа на Wiresoft.

Купете Microsoft Windows 11 Editions Pro и Enterprise като използван софтуер в Wiresoft

Двете нови издания на Microsoft Windows 11 Pro и Enterprise вече се предлагат в Wiresoft като използван софтуер на намалена цена. Можете да се възползвате от тези предимства:

 • Купувате оригинален софтуер на Microsoft с валиден лицензионен ключ - без ограничени версии за използване или ограничени тестови версии.
 • Етикетирането на издание на Windows 11 като "използван софтуер" не означава никакви ограничения във функционалността на софтуера.
 • Използваният софтуер на Windows 11 от версиите Pro или Enterprise Edition е проверен от Wiresoft за пълната му използваемост преди препродажба.
 • Търговията и използването на използвания от Microsoft софтуер, като например Windows 11, са законни, защото са разрешени от закона.
 • С покупката на употребяван лиценз от Wiresoft винаги придобивате легален и в същото време оригинален продукт на Microsoft Windows 11.

Ако имате въпроси относно Microsoft Windows 11 издания Pro и Enterprise, просто се свържете с нас в чата, по телефона или по имейл.