Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - новата операционна система на Microsoft за професионални потребители С новия Windows 11 Pro на потребителите, които поставят особено високи изисквания към операционната система, се предоставят множество функции и опции,...
110,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - най-всеобхватната операционна система на Microsoft за професионални потребители С новия Windows 11 Enterprise по-големите компании, които поставят особено високи изисквания към сигурността на операционната...
253,90 Лв. *

Купете Windows 11 - новата операционна система на Microsoft в изданията Pro & Enterprise

Windows 11 е наскоро пуснатата нова версия на операционната система на Microsoft, която отново се предлага в различни версии в зависимост от групата потребители. В изданията Pro и Enterprise тя предоставя на всички професионални потребители, които поставят особено високи изисквания към операционната система и нейната производителност, голям брой подобрения във функциите и оптимизации. По този начин Windows 11 Professional, както и Windows 11 Enterprise, който се предлага в две версии - E3 и E5, предлагат силна и надеждна основа за още по-ефективно посрещане на по-сложните изисквания на компаниите от различен мащаб.

Подобрената сигурност в Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise поддържа, наред с други функции за сигурност, създаването на групови политики при администрирането на потребители и крайни устройства, както и при контрола на внедряването на актуализации, например с Windows Update for Business. Само Windows 11 Enterprise Edition предлага ексклузивна сигурност, базирана на виртуализация, и защитена от хипервайзор цялост на кода. 

Освен това изданията на Windows 11 като цяло са представени в новия атрактивен "Float Design", с преработен изглед на работния плот, който подобрява потребителското изживяване, като прави изпълнението на типични задачи още по-интуитивно - с много подобрения в ползваемостта, като например преработеното стартово меню с централно управление, интегрирането на екипите в лентата със задачи, както и опцията за изглед "Dark Mode". Крайните устройства със сензорна функционалност допълнително се възползват от оптимизираната използваемост - също и с цифрова писалка - както и от подобреното разпознаване на реч.

Двете издания Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise на актуалната операционна система на Microsoft вече могат да бъдат намерени като използван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft - с голямото предимство на по-ниската им цена в сравнение със съответните нови продукти. В следващия преглед са представени най-важните функционалности в сравнение с по-леките издания, както и разликите между Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise. За допълнителна информация просто се свържете с някой от нашите служители. Купете Windows 11 безопасно.

Купи Windows 11 - Преглед на изданията Windows 11 Pro и Windows 11 Enterprise

Windows 11, новата операционна система на Microsoft за персонални компютри, лаптопи и други мобилни устройства, поддържащи Windows, отново се фокусира върху локално независимото сътрудничество на потребителите и използването на данни в облака. Естествено, особено важна роля играе аспектът на сигурността, който също изправя администрацията пред много сложни задачи.

Както в изданията Windows 11 Pro, така и в Enterprise потребителите, както и администраторите, се възползват от разширените функции за сигурност, които защитават работата в екип и достъпа до услуги чрез облака от нарушители и запазват целостта на данните. Те вероятно ще включват отново следните вече познати функции:

 • Windows 11 - Hyper-V - тази технология за визуализация на Microsoft позволява други операционни системи да работят като виртуални машини. Основните предимства на Hyper-V са както по-ниското използване на капацитета на сървърите, така и по-високото ниво на сигурност, тъй като всички виртуални услуги могат да се изпълняват независимо една от друга, а приложенията могат да се изпълняват по-добре и на по-стари крайни устройства.
 • Windows 11 - BitLocker - тази технология се използва за сигурно криптиране на твърдите дискове, което е от изключителна важност особено за мобилните крайни устройства, които често са изложени на риск от кражба или загуба. BitLocker надеждно криптира чувствителни или лични данни и по този начин ги предпазва от злоупотреба.
 • USB памети и външни твърди дискове могат допълнително да бъдат криптирани с инструмента "BitLocker To Go".
 • Windows 11 Sandbox - Без предварителна инсталация на виртуален твърд диск това приложение може да се използва за стартиране на виртуализирана версия на Windows 11 с цел тестване на неизвестни или подозрителни програми отделно от главния компютър и по този начин в защитена среда.
 • Windows 11 Defender Application Guard (WDAG) - С това приложение браузърът може да се използва и за сърфиране в своеобразен пясъчник, като изолира ненадеждни уебсайтове, както и непознати Word, PowerPoint и Excel файлове и в случай на съмнение предотвратява достъпа им до данни и приложения в компанията.

Администраторите имат достъп до всеобхватни функционалности в Windows 11 Pro и Enterprise, за да задават диференцирани права на отделни потребители и екипи за сътрудничество, напр. с

 • Групови указания за управление на правата за достъп до данни и устройства чрез персонални компютри, както и чрез потребителски акаунти
 • Конфигуриране на актуализациите - напр. с крайните срокове за съответствие, както и с режима FEatures Kiosk, с който всеки служител получава потребителски акаунт с отделна идентичност
 • Приложение за отдалечен работен плот за отдалечен достъп, за да се свържете с компютъра от отдалечено място
 • Microsoft Business Store за предоставяне на приложения на специализирани групи потребители

Купете Win 11 - Само Windows 11 Enterprise предлага максимален

По отношение на функционалността и производителността Enterprise изданието на Windows 11 предлага максимума - ексклузивните функции подпомагат по-специално хибридната работа в по-големи компании и организации. Изданието се предлага в 2 версии - адаптирани към различните размери и нарастващите нужди от сигурност на по-големите компании и организации:

Windows 11 Enterprise E3

Това издание съдържа още по-усъвършенствани функции за сигурност и контрол, както и функции за управление в сравнение с Windows 11 Pro, например при осигуряването на операционната система, с контролирани актуализации и много възможности за управление на устройства и приложения, управление на принтери без сървър и по-широка защита срещу най-новите заплахи за сигурността.

Windows 11 Enterprise E5

Ексклузивно включен само в това издание на Windows 11 е Microsoft Defender for Endpoint, който предоставя на по-големите организации, които използват по-специално защита на крайните точки, цялостно решение "всичко в едно" с още по-разширени възможности за управление - с функции като

 • Откриване и реагиране на защитата на крайни точки
 • Управление на риска за сигурността
 • Защита от мобилни заплахи за откриване на мобилни заплахи и рискове, като например мобилен фишинг

Освен това Windows 11 Enterprise E5 Edition предоставя на организациите ключов поглед върху най-новите заплахи, възползвайки се от специалната експертиза на най-добрите експерти по сигурността, както и усъвършенстван мониторинг, включително анализи и поддръжка за защита на крайни точки в облака, чрез оценка, базирана на риска, поведенческа защита от следващо поколение и богати на функции интерфейси за програмиране на приложения (API) за намаляване на повърхността на атака, особено за киберзаплахи.

Защитата от мобилни заплахи предпазва от полиморфен и метаморфен зловреден софтуер, както и от заплахи без файлове и базирани на файлове. Функциите за машинно обучение откриват различни атаки, като например експлойти от нулев ден. Освен това има възможност за изолиране на хардуера при стартиране на системата и изпълнение на приложенията чрез локален, както и отдалечен контрол, както и изолиране на контейнери при използване на Microsoft Edge, за защита от злонамерени уебсайтове.

Windows 11 - Общи нови функции в Windows 11 Pro и Enterprise - Купете Windows 11

В допълнение към гореспоменатите приложения, включени изключително в изданията Windows 11 Pro, както и Enterprise, новата операционна система Windows 11 - както вече беше споменато - предлага и някои други забележителни нови функции, които осигуряват допълнително подобрено потребителско изживяване, особено чрез обновяване на общия външен вид. Приложени са и нови принципи на дизайна, например:

 • Windows 11 - плаващ дизайн: преработеният интерфейс на Windows 11 се отличава от по-старите версии благодарение на прозрачните прозорци, както и на плаващите елементи, заедно с новото фоново изображение, което напомня на вееща се тъкан и по този начин придава на работния плот триизмерен вид.
 • Windows 11 - Segoe Fluent Icons: Windows 11 въвежда и нов шрифт на системните икони с новата операционна система, който има за цел да подобри разбираемостта на символите и иконите. Segoe Fluent следва три принципа при представянето на глифовете: Минимални - глифовете съдържат само онези детайли, които са необходими за предаване на съдържанието; Хармонични - глифовете се основават на прости геометрични форми и Еволюирали: - глифовете използват съвременни метафори, които са лесни за разбиране от потребителите.
 • Windows 11 - дизайн на Сън Вали: При преработката на контекстното меню беше обърнато по-голямо внимание и на яснотата, която е особено забележима поради общо заоблените ъгли. Анимациите при отваряне на прозорци и т.н. също са преработени и изглеждат по-плавни. Иконите на папките и на Проучвателя са модернизирани, а инструментите за администриране са преименувани на Windows Tools. Браузърът Microsoft Edge също е с обновен дизайн.
 • Тъмният режим е наличен и в отделните приложения - за по-концентрирана работа на екрана.

В допълнение към визуалните промени менюто "Старт" и лентата със задачи са преработени и функционално, за да се подобри прегледността и да се направи Windows 11 по-удобен за ползване:

 • Обновеното меню "Старт" на Windows 11 вече не показва познатите от предишните версии и непопулярни сред много потребители живи плочки, а вече е ориентирано към външния вид на таблетите и смартфоните; това допълнително преследва целта за по-еднороден потребителски интерфейс за всички крайни устройства, поддържащи Windows, и прокарва още по-безпроблемно потребителско изживяване.
 • Лентата на задачите съдържа нови икони, сега тя е центрирана в долната част на екрана, но може да бъде групирана и в ляво, както преди.
 • Освен това в лентата на задачите е интегрирана комуникационната платформа Teams, която е заменила Skype, който вече не е наличен в Windows 11. С едно кликване потребителите могат да разговарят помежду си или да участват във видеоконференция.
 • По-рядко използваните функции вече са изчезнали от менюто, което означава, че по-важните функции, които се използват по-често, сега са по-на фокус.
 • Инфоцентърът отделя центъра за известия от бързите настройки във версията на Windows 11, което също води до по-голяма прегледност, а календарът се показва при щракване върху датата.
 • Уиджетите са се завърнали на повърхността на работния плот, отново с лентата с новини за "новини и интересни теми"; могат да се използват и уиджети на трети страни.
 • За устройствата със сензорни екрани е наличен нов режим за таблети, който е не само по-ясен, защото има подобрена екранна клавиатура, но и включва нови функции, както и жестове с докосване.
 • С Windows 11 могат да се използват и приложения за Android, като смартфонът може да бъде свързан с тях.
 • Други интересни индивидуални функции, които също са на разположение на потребителите в Windows 11, са новият инструмент за изрязване на скрийншоти, допълнителни функции в калкулатора, подобреният режим за пестене на енергия и опционално достъпната колекция от инструменти на Microsoft PowerToys.

За актуална информация относно новите функции в Windows 11 като цяло, както и за специалните функционалности на изданията Pro и Enterprise, моля, свържете се с екипа на Wiresoft.

Windows 11 - Купете Microsoft Windows 11 издания Pro и Enterprise като използван софтуер в Wiresoft

Двете нови издания на Microsoft Windows 11 Pro и Enterprise вече се предлагат от Wiresoft на намалена цена като употребяван софтуер. Можете да се възползвате от тези предимства:

 • Закупувате оригинален софтуер на Microsoft с валиден лицензионен ключ - и без ограничени за използване или ограничени тестови версии.
 • Обозначаването на дадено издание на Windows 11 като "използван софтуер" не означава никакви ограничения във функционалността на софтуера.
 • Употребяваният софтуер на Windows 11 от изданието Pro или Enterprise е тестван от Wiresoft за пълна използваемост преди препродажбата.
 • Търговията и употребата на употребяван софтуер на Microsoft, като например Windows 11, е законна, защото е разрешена от закона.
 • С покупката на употребяван лиценз от Wiresoft винаги придобивате законен и същевременно оригинален продукт Microsoft Windows 11.

Ако имате някакви въпроси относно Microsoft Windows 11 издания Pro и Enterprise, просто се свържете с нас в чата, по телефона или по имейл.