Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10127
 • 079-06748
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
98,90 Лв. * 108,90 Лв. * (9,18% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft PowerPoint е класическа софтуерна програма за проектиране на убедителни визуализации на информация и създаване на ярки презентации. С PowerPoint 2019 се предлага най-новата версия на доказания софтуер Office за създаване на професионални презентации в работата, училището и университета. Професионалистите, но също и начинаещите, са подпомогнати от интуитивно използваеми инструменти, за да съставят теми и съдържание информативно и същевременно впечатляващо на слайдове и да ги предадат чрез жива презентация.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 като самостоятелна програма

Microsoft PowerPoint е класическа софтуерна програма, с която могат да се проектират убедителни визуализации на информация и да се създават ярки презентации. С PowerPoint 2019 е налична най-новата версия на доказания софтуер Office за създаване на професионални презентации на работното място, в училище и в университета. Професионалистите, но и начинаещите, могат да използват интуитивни инструменти, за да съставят информативно и същевременно впечатляващо теми и съдържание върху слайдове и да ги предадат чрез жива презентация.

Преработеният и удобен интерфейс на Microsoft PowerPoint 2019 ви позволява бързо да започнете работа с програмата, а широкият набор от шаблони и опции за дизайн ви позволява да създавате слайдове за презентации с персонализиран вид.

Новият PowerPoint 2019 също така поддържа оптимизирано за докосване използване на таблети, както и използване на цифрови писалки - тук специално трябва да се спомене и новият инструмент за рисуване със свободна ръка, с който можете да използвате спонтанно собствените си проекти.

Като се свързва в мрежа с Microsoft OneDrive, PowerPoint 2019 може да се използва и в екипи чрез облака. Високите стандарти за сигурност гарантират безпроблемно сътрудничество. Освен това това прави създаването на достъпни презентации още по-лесно от преди.

ОбикновеноPowerPoint 2019 се предлага само като фиксиран компонент на съответната версия Office, но в Wiresoft можете да закупите софтуера и отделно. За да използвате PowerPoint 2019 на компютъра си или на друго устройство, операционната система Windows 10 е задължително условие. В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете с актуалната версия на PowerPoint 2019, както и с по-стари версии и други програми на Office на особено ниска цена като версия за един потребител, без абонамент за софтуер. Всички интересни нови функции в PowerPoint 2019 са показани в следния подробен преглед.

Преглед на новите функции на PowerPoint във версия 2019

PowerPoint 2019 включва не само многобройни подобрения и усъвършенствания на предишните инструменти, като например усъвършенствани възможности за мащабиране и използване на SVG и 3D графики, но и няколко нови функции.

Специфични функции на PowerPoint за впечатляващи презентации

PowerPoint 2019 предлага някои нови удобни функции, които правят презентациите по-ярки и интересни:

 • Използването на функцията Morph създава плавни преходи между отделните слайдове, като отделни обекти или текст също могат да бъдат анимирани.
 • Функциите за мащабиране също създават по-динамични презентации: С помощта на увеличението на слайда презентаторите могат свободно да преминават между определени слайдове, раздели и части от презентацията, без да ги прекъсват визуално. По този начин ефектът на мащабиране създава впечатление за непрекъснатост.
 • Възможно е също така да използвате мащабиране, за да подчертаете само детайлите на слайдовете.
 • С увеличението на резюмето цялата презентация може да се обобщи на един слайд, за да се създадат динамични ефекти.
 • Презентациите на екрана могат да се провеждат и с помощта на цифровата писалка Surface Pen или друга писалка, която може да се използва чрез Bluetooth: Това улеснява и превключването на слайдовете; също така може да се използва за подчертаване на отделни области от слайда по време на презентацията, за да се привлече допълнително внимание към тях.
 • Функциите за запис предлагат възможност за запис на видео и аудио коментари, както и на жестове за цифрово въвеждане със свободна ръка. Всички налични функции са ясно подредени в раздела "Запис" в лентата.
 • Когато експортирате презентация като видеофайл, вече можете да избирате и 4K с висока разделителна способност за ясни филми.

Нови типове графики и 3D модели

В допълнение към предишните графики и модели, вградени в PowerPoint, версията за 2019 г. включва редица други графики, както и триизмерни модели, които допълнително разширяват възможностите за илюстриране на презентации:

 • Новите вградени 3D модели могат да се завъртат на 360° и да се мащабират: Потребителите могат също така сами да създават такова триизмерно съдържание и да го вмъкват във файл на PowerPoint.
 • Чрез прилагането на морф прехода 3D моделите могат да бъдат анимирани.
 • Наличните сега мащабируеми векторни графики - известни още като SVG (Scalable Vector Graphics) файлове - имат предимството, подобно на 3D моделите, че могат да бъдат увеличавани, намалявани и завъртани по желание, без да се губи качеството на изображението, и могат да бъдат допълнително обработвани с филтри.
 • Географските данни могат да бъдат трансформирани в диаграма на картата само с няколко стъпки, например за илюстриране на определени статистически разпределения в даден район.
 • Новите диаграми на фунията могат да се използват за илюстриране на фазите на процесите по особено ясен начин.

Общи функции

В допълнение към тези нови инструменти и функции PowerPoint 2019 предлага и редица други нововъведения, които основно подпомагат свободното рисуване, улесняват проектирането на достъпни презентационни документи и правят използването на програмата още по-ефективно като цяло.

Нови опции в PowerPoint за изглед и функции на работния плот

Дизайнът на Office също е подобрен в PowerPoint 2019 със следните функции, които могат да бъдат активирани в зависимост от вашия избор:

 • PowerPoint 2019 вече включва повече дизайни, които особено ви помагат да се концентрирате, докато работите, като заменят иначе типичните за програмата цветове на прозорците с ахроматични тонове: Бялото например предлага много ярък изглед, докато тъмносивото и особено черното с тъмния режим имат особено намален ефект и са лесни за очите.
 • Предишният типичен и познат вид на лентата е комбиниран в PowerPoint 2019 с вид на плочки, както е показано и в операционната система Windows 10. Сега често използваните елементи и функции са по-подчертани, така че да могат да бъдат намерени по-бързо. Освен това разделите могат да бъдат подредени по различен начин, а лентата може да бъде скрита, така че функциите да са достъпни само от общата лента с менюта.

Инструмент за свободна ръка и други графични функции в PowerPoint 2019

В PowerPoint 2019 е наличен мощен инструмент за свободна ръка, с който може да се работи не само чрез въвеждане с писалка и докосване, но и с компютърната мишка, например за свободно рисуване на диаграми и формули и незабавното им вмъкване в презентацията или за подчертаване на текстови пасажи в цвят, както отдавна е възможно в Word. PowerPoint разполага със следните функции и ефекти, наред с други:

 • За подчертаване и рисуване може да се използва асортимент от различни дигитални химикалки с различна дебелина и цвят: включително молив за скициране, химикалка за обикновено писане и популярния маркер, с който се оцветяват думи и др. Предлагат се и химикалки с метален ефект, както и други графични ефекти с описателни имена като галактика и дъга, лава, океан, сребро и злато.
 • С инструмента Freehand и функцията Freehand FormulaInsert можете свободно да създавате и вмъквате в презентацията още по-сложни математически формули.
 • Понякога просто искате да използвате определен детайл от дадено изображение, без разсейващия фон, който след това трябва да бъде премахнат. Изрязването е още по-лесно в PowerPoint 2019, тъй като програмата автоматично разпознава фоновата област. Въпреки това с вградения молив могат да се правят корекции, за да се добавят обратно части или да се премахнат.
 • С помощта на молива е възможно също така да изберете определени области от таблицата, за да използвате само тях в графиката.

Създаване на достъпни презентации в PowerPoint

В PowerPoint 2019, в допълнение към предишните подобрени възможности, са налични и нови функции за оптимизиране на съдържанието на презентациите при създаване на слайдове, така че да бъдат по-лесни за четене и разбиране от зрители със зрителни увреждания.

 • Когато е активирана помощната функция за коригиране на грешки, PowerPoint 2019 прави предложения за подобрения въз основа на международно приети стандарти. С натискане на бутона "Преглед" програмата прави предложения за всеки отделен случай, които се приемат и изпълняват автоматично с още едно натискане.
 • Например инструментът за коригиране на грешки посочва липсващ алтернативен текст за визуални обекти, както и недостатъчен контраст на цветовете за графики и изображения: Като използва изгледа в сиви нюанси, PowerPoint симулира изгледа на човек с цветна слепота.
 • Когато използвате предварително дефинираните шаблони за слайдове на PowerPoint, автоматично се интегрират такива заглавия на слайдове, които съдържат структура от заглавия.
 • Тук функцията QuickStarter с изкуствен интелект също предлага практическо помощно средство за стартиране на нова презентация, тъй като подпомага потребителите с нейния план, както и с тематичното проучване. След като въведете тема, QuickStarter показва списък със съответстващи подтеми и предлага подходящ набор от слайдове за всяка от тях. Въз основа на проучванията в Bing се създават слайдове със съответното съдържание, които могат да бъдат избрани чрез щракване върху тях. На следващия етап може да се добави подходяща визия, включително фонови графики, така че основата за следващата презентация да е готова само за няколко минути.

По-лесно сътрудничество по документи на PowerPoint

Ако по дадена презентация работят няколко души, техните промени или отзиви, включително името на автора, могат да бъдат показани и отменени. За тази цел копие на презентацията трябва да бъде публикувано в облака в OneDrive или SharePoint. След като всички участващи лица добавят своите промени или коментари там, оригиналът и копието могат да бъдат сравнени и двете версии да бъдат обединени.

Системни изисквания за PowerPoint 2019

 • Операционни системи - абсолютно необходими: Windows 10; Windows Server 2019
 • Процесор: мин. 1,6 GHz
 • Място на твърдия диск: мин. 16 GB (32 бита) или 20 GB (64 бита)
 • RAM: минимум 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита) - препоръчително: 4 GB
 • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Купете PowerPoint 2019 като самостоятелна програма от Office Suite евтино в Wiresoft

MS PowerPoint е класическа част от пакетите на Microsoft Office и обикновено се предлага само заедно с другите програми Office. В Wiresoft можете също така да закупите софтуера PowerPoint 2019 като единична програма - за разлика от повечето други доставчици на софтуер на Microsoft.

Вашето предимство: Лицензът за един потребител на PowerPoint не ви задължава с дългосрочен и следователно скъп абонамент, нито с актуализации или каквито и да било ограничения за използване. Ето защо е двойно по-целесъобразно да закупите PowerPoint 2019 от Wiresoft като една програма, особено ако не искате да използвате програми Office.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Лицензът за един потребител на PowerPoint, който купувате тук, често идва от лиценз за обем или е т.нар. използван софтуер - оттук и нашата особено ниска цена! По отношение на функционалността тя е напълно идентична с програмата PowerPoint, която също е включена в пакетаOffice Suite 2019. Можете също така да сте сигурни, че при продажбата или закупуването на такъв софтуер нито вие, нито ние сме в правна сива зона! Всяка програма на Microsoft, независимо дали е използвана или не, е тествана от Wiresoft за действителната си, безупречна използваемост и следователно е 100% използваема за неопределено време след закупуването и изтеглянето.

Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft предлага само пълни версии, които са идентични с програмите, предлагани от Microsoft. Това означава, че най-вече частните потребители, фрийлансърите и малките компании могат да се възползват от всички предимства на PowerPoint 2019 и в същото време да спестят пари. В софтуерния магазин на Wiresoft можете да закупите не само PowerPoint, но и всички други програми на Office поотделно, както и много други програми на Microsoft.

Ако имате въпроси относно PowerPoint 2019 или друга програма на Office, моля, свържете се с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории