Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10582
  • H04-01320
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
8 257,90 Лв. * 9 173,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Устройства 1x
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


Това ръководство се фокусира върху възможностите на Teams, SharePoint и OneDrive, включително съхранението на документи, сътрудничеството, споделянето и разговорите. Не е необходимо да използвате само един инструмент, за да свършите работата си - всеки инструмент работи заедно за оптимална производителност. Когато си сътрудничите в реално време, лесният достъп до важните за проекта файлове може да спести много време. Файловете, споделени в Microsoft Teams, са достъпни там, където провеждате разговори и срещи, и екипът ви може да ги притежава заедно. Документите, споделени в Microsoft Teams, се съхраняват в SharePoint, което ви дава най-доброто от двата свята.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"

Microsoft Sharepoint Server 2019 - нови функции 

Това ръководство се фокусира върху възможностите на Teams, SharePoint и OneDrive, включително съхранението на документи, сътрудничеството, споделянето и разговорите. Не е необходимо да използвате само един инструмент, за да свършите работата си - всеки инструмент работи заедно за оптимална производителност.

Когато си сътрудничите в реално време, лесният достъп до важните за проекта файлове може да спести много време. Файловете, споделени в Microsoft Teams, са достъпни там, където провеждате разговори и срещи, и екипът ви може да ги притежава заедно. Документите, споделени в Microsoft Teams, се съхраняват в SharePoint, което ви дава най-доброто от двата свята.

Microsoft SharePoint Server 2019 е цялостен пакет от решения, предназначени да ви помогнат да управлявате бизнес данните си

SharePoint Server 2019 е актуализиран в съответствие с модерното изживяване, въведено в SharePoint в Microsoft 365. По-долу са описани някои от разликите между модерното изживяване в SharePoint Server 2019 и класическото изживяване в SharePoint Server 2016.

Организациите, използващи SharePoint Server, могат да внедряват и управляват своя SharePoint Server локално или с абонамент за Office 365 Enterprise, за да се възползват от най-новите функции. Той предлага и повече функции и функционалности, като например модерни страници на сайтове, модерни уеб части и създаване на текстове, модерни списъци и библиотеки, модерно търсене, интеграция с PowerApps, Power BI и MS Flow, както и начални страници на SharePoint. Изтегляне SharePoint Server 2019.

Системни изисквания за Microsoft SharePoint Server 2019

  • Сървърна операционна система: Windows Server 2016 Standard или Datacenter; Windows Server 2019 Standard или Datacenter; Windows Server 2022 Standard или Datacenter
  • RAM: 16 GB
  • Процесор: 64 бита
  • Място на твърдия диск: 80 GB
  • Достъп до интернет
Допълнителни връзки към "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории