Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10116
 • 312-04349
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
508,90 Лв. * 563,90 Лв. * (9,75% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия CU Текущ
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Допълнителна информация До 5 бази данни на пощенски кутии


Windows Exchange 2016 г. предлага надеждна платформа за съобщения, с която могат да се управляват централно имейли и контакти, както и срещи и задачи. Това е версията на Server Server Windows 10. Особено по-малките или средните компании и институции могат да се възползват с изданието от многото практически функции, високата му мащабируемост, както и от функциите на , които подпомагат сътрудничеството на екипи при гъвкаво, също и локално независимо използване, без да се жертва сигурността. Standard Cloud

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition

Windows Exchange Server 2016 предлага надеждна платформа за обмен на съобщения, с която могат да се управляват централно имейли и контакти, както и срещи и задачи. Това е сървърната версия на Windows 10. Особено малките или средните компании и институции могат да се възползват със стандартното издание от много практични функции, високата му мащабируемост, както и облачните функции, които подпомагат сътрудничеството на екипи при гъвкаво, също и локално независимо използване, без да се жертва сигурността.

Стандартното издание на Exchange Server 2016 поддържа до 5 бази данни на пощенски кутии на сървър и предлага оптимизирана сървърна архитектура чрез намаляване на ролите на сървъра до 2: пощенска кутия и краен транспорт. По този начин сървърният софтуер е незаменим компонент в компаниите за контрол и управление на работните процеси и за обмен на необходимата в процеса информация. Мощната комуникационна система функционира като вътрешен и външен интерфейс, като надеждно свързва служителите и отделите на различни места и по този начин допринася цялостно за повишаване на ефективността на работните процеси: Електронните писма, контактите и срещите могат не само да се управляват централно, да се архивират ясно и да се търсят лесно - интегрираното управление на правата позволява и диференциран индивидуален достъп на служителите до данни и съдържание; по този начин Microsoft Exchange Server 2016 Standard осигурява максимален контрол и същевременно висока степен на прозрачност.

В Wiresoft Standard Edition на Exchange Server 2016 се предлага като използван софтуер на по-ниска, намалена цена в сравнение с новия софтуер - ако изобщо все още се предлага като такъв. Употребяваният софтуер е особено привлекателен за по-малки компании и организации, които искат да спестят разходи и търсят икономичен начин да използват мощен софтуер като Exchange 2016 Standard. Защото дори като използван софтуер Exchange 2016 Standard осигурява мащабируемостта, производителността и сигурността, характерни за изданието, тъй като може да се използва в неговата цялост.

В случай на Exchange Server 2016 Standard като използван софтуер, лицензирането се извършва в съответствие с разпоредбите на Microsoft за управление на лицензи. За всеки сървър на Exchange трябва да се закупи отделен стандартен лиценз, както и допълнителни лицензи за клиентски достъп. Подробна информация за оптималното лицензиране на Exchange Server 2016 Standard, както и за включените оптимизации и нови функции, можете да намерите в следващия раздел.

Предимства на Microsoft Exchange Server 2016 накратко

В допълнение към по-нататъшното развитие на съществуващите функции Windows Server версия 2016 Standard предлага редица важни нововъведения. Първата е оптимизирането на сървърната архитектура чрез намаляване на броя на сървърните роли до две: Mailbox и Edge Transport - повече подробности за това по-долу. Освен това е опростено мащабирането на търсенето и е подобрена поддръжката на облачни услуги. Другите характеристики включват:

Поддръжка на хибриден облак

Exchange Server 2016 Standard вече поддържа и хибридни сценарии, като пощенските кутии могат да бъдат разположени на локален сървър или в облака. Местните пощенски кутии могат да се използват и като разширения в облака чрез архивиране в Exchange Online и управление на правата в Azure.

Outlook в уеб

Известно в по-старите версии като "Outlook Web Access" или "Outlook Web App", новото име на уеббазирания достъп до Exchange Server вече е "Outlook в мрежата". Причината за това е, че тази функция е основно преработена и оптимизирана от Microsoft: Outlook вече може да се използва и без инсталиране на приложението Outlook на смартфон или таблет с Android или iOS. Новата функция за прочистване улеснява организирането на имейли от определен подател: по избор те могат да се съхраняват само за определен брой дни или да се запазва само последното съобщение.

Outlook в интернет може да се използва и със Safari, Firefox или Google Chrome вместо с браузърите на Microsoft Edge и Internet Explorer 11 без съществени ограничения.

Подобрено сътрудничество в облака чрез Outlook

В Outlook 2016 или Outlook on the Web файловете, записани в SharePoint 2016, вече могат да се вмъкват в имейл като връзка, а не само под формата на прикачен файл, както преди. Съответният получател все още може да отвори свързания файл на своя компютър като прикачен файл. Стандартният протокол за удостоверяване между сървъри е OAuth (Open Authorisation). Правата за достъп до файловете могат да се настройват индивидуално и да се активират автоматично.

eDiscovery за оптимизирано търсене

В Exchange Server 2016 архитектурата за търсене в eDiscovery е променена - тя работи асинхронно и децентрализирано, като търси в няколко сървъра едновременно, което води до по-бързи резултати. В Outlook или Outlook on the Web, когато се въведе термин за търсене, се появяват предложения въз основа на най-често използваните имейли в пощенската кутия или контактите, както и на предишни търсения. Освен това са налични и контекстуални филтри за обхвата на датата и свързаните изпращачи, за да се улесни намирането на информация. С Outlook в Мрежата е възможно да търсите не само в собствения си календар, но и в календарите на други хора.

Нови функции на календара

Освен нов външен вид, календарът получи и нови функции, като например напомняния по имейл за събития от календара и възможност за предлагане на алтернативен час за покани за срещи.

Други функции на Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Най-голямата разлика между стандартното издание на Exchange Server 2016 и Enterprise е по-малкият брой поддържани бази данни на пощенски кутии - максимум 5.

В стандартното издание НЕ СА ДОСТЪПНИ функциите за предотвратяване на загубата на данни (DLP), поддръжката на неограничен брой виртуални машини или 2 контейнера Hyper-V, както и функциите Storage Spaces Direct, Storage Replica, Shielded Virtual Machines и OneDrive for Business.

Технически спецификации на Exchange Server 2016 Standard

По-долу е представена информация за сценариите, поддържани от Exchange Server 2016, архитектурата и минималните изисквания за хардуер и софтуер, за да се осигури оптимална работа на софтуера Exchange 2016.

Сървърна архитектура - промени в сравнение с предишната версия

Най-важните промени в Exchange Server 2016 в сравнение с предишната версия са:

 • Намаляване на ролите на сървъра до 2: Exchange 2016 вече има 1. роля Mailbox, която има основната функционалност, получава клиентски заявки и съхранява бази данни; 2. роля Edge Transport, която отговаря за осигуряването на допълнителна сигурност при прехвърлянето на електронна поща между интранет и интернет. Ролята Client Access Server (CAS) е премахната.
 • Достъпът до сървъра MBX2016 се осъществява чрез балансьори на натоварването. Клиентът влиза в услугата за достъп на клиенти на сървъра на пощенската кутия и се препраща към сървъра на пощенската кутия с активната база данни. Комуникацията продължава да се осъществява на ниво протокол.
 • Нов стандартен протокол MAPI чрез HTTP: MAPI чрез HTTP вече е стандартният протокол за комуникация в Exchange Server 2016 чрез Outlook. Той предлага оптимизирана надеждност и стабилност за връзките на Outlook и Exchange и също така показва грешки при транспортирането. След хибернация, смяна на мрежата и след прекъснати връзки Outlook установява връзка със сървъра много по-бързо, отколкото преди, като при кратки прекъсвания не се изисква повторно свързване.
 • Правата за виртуализация позволяват работа с 2 виртуални машини или 2 контейнера Hyper-V в стандартното издание.
 • Сценарии за съвместно съществуване: Exchange 2016 поддържа съвместна работа с Exchange Server 2010 SP3 RU11, както и с Exchange Server 2013 CU11; заявките чрез Exchange 2013 CU11 Client Access Server се препращат към Exchange 2016 Mailbox Server. По-старите версии на Exchange обаче вече не се поддържат.

Системни изисквания за Exchange Server 2016 Standard

За да инсталирате и използвате Windows Exchange Server 2016 Standard, трябва да са изпълнени следните изисквания за хардуер и софтуер. За стационарна комуникация чрез настолен компютър се изисква и инсталирането на съвместима версия на Microsoft Outlook. Трябва да бъдат изпълнени следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Windows Server 2012 R2 Standard или Datacenter, Windows Server 2016 Standard или Datacenter или по-висока версия
 • Процесор: 64-битов процесор или процесор на AMD с поддръжка на платформата AMD64
 • Твърд диск: 30 GB място на твърдия диск на инсталационното устройство; 500 MB за всеки инсталиран езиков пакет Unified Messaging; 500 MB за базата данни за опашки
 • Роля на пощенската кутия: 8 GB
 • Роля на Edge Transport: 4 GB
 • Разделителна способност на екрана: мин. 1 024 x 768 пиксела
 • Active Directory: Windows Server 2008 R2 или по-нова версия
 • Ниво на домейна и функционално ниво на гората: Windows Server 2008 R2 или по-нова версия

Лицензиране на Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Стандартното издание на Exchange Server 2016 отговаря на нуждите от пощенски кутии на малки и средни предприятия и организации с поддръжка на до 5 бази данни с пощенски кутии; необходим е отделен лиценз за сървър за всяка работеща инстанция на Exchange Server 2016 Standard - независимо дали Exchange Server работи в среда на физическа или виртуална операционна система. Всеки екземпляр на Exchange Server се счита за работещ, когато софтуерът е зареден в паметта или инструкциите му са изпълнени.

Често задавани въпроси за Microsoft Exchange Server 2016 Standard като използван софтуер от Wiresoft

При употребяван софтуер, като например Exchange Server 2016 Standard Edition, можете да сте сигурни, че както покупката, така и използването на лиценза за сървъра са законни и предлагат същите възможности за използване като съответния нов и неизползван лиценз - тъй като софтуерът обикновено не се износва и нито функционалността, нито разрешението за използването му са ограничени. По-долу ще намерите отговорите на всички типични въпроси за използвания софтуер за Exchange Server.

Откъде идва използваният от Wiresoft софтуер за Exchange Server 2016 Standard?

Употребяваният софтуер, предлаган в софтуерния магазин на Wiresoft, като Exchange Server 2016 Standard, е закупен от компании, които някога сами са купили този софтуер като нов. Най-честите причини за продажбата им са, че това са излишни лицензи или лицензи, които не се използват по други причини, или че версията на софтуера е заменена с друго издание или друг тип и вече не се използва. Wiresoft маркира всички такива лицензи като използван софтуер, дори ако могат да се използват като нов лиценз за сървър.

Дали използваният софтуер като Exchange Server 2016 Standard също предлага сигурност на купувача?

Да: Употребяваният софтуер, като Exchange Server 2016 Standard, предлага на клиентите на Wiresoft същите предимства като новия сървърен софтуер: обичайната сигурност на купувача чрез незабавно изтегляне и незабавно активиране на лиценза чрез предоставения неограничен лицензионен ключ.

Законни ли са покупката и използването на използван софтуер?

Да: Използваният софтуер за Exchange Server 2016 Standard, предлаган от Wiresoft, идва от лицензионните запаси на компанията. Търговията с употребяван софтуер, както и неговото използване, са обект на обичайната юрисдикция: тя е обявила и двете за законни и това е потвърдено многократно от различни съдебни решения.

Какви други предимства има използваният софтуер на Wiresoft?

Употребяваният софтуер от Wiresoft предлага както на големите, така и на малките компании благоприятна възможност за допълване или актуализиране на наличния софтуер, тъй като цената му е значително по-ниска от тази на подобен нов софтуер. В магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите и по-стари версии на Exchange Server или друг софтуер, който вече не се предлага като нов, което има още едно предимство, че може да се избегнат по-скъпи актуализации. Предимството на използвания софтуер на Wiresoft е и това, че той предлага сигурност на одита благодарение на пълната проверка на всички купувачи!

Офертата за използван софтуер на Wiresoft включва Exchange Server 2016 Standard Edition и Enterprise Edition - включително съответните необходими лицензи за клиентски достъп - както и по-нови версии на програмата. В Wiresoft ще намерите и изгодни оферти за много други програми на Microsoft - например Outlook - с всички горепосочени предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензирането на Exchange Server 2016 Standard, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории