Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 предлага надеждна платформа за обмен на съобщения, с която могат да се управляват централно имейли и контакти, както и срещи и задачи. Това е сървърната версия...
508,90 Лв. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 е доказана платформа за съобщения за централно управление на имейли и контакти, както и на срещи и задачи и сървърна версия на Windows 10. По този начин по-големите компании и...
3 609,90 Лв. *

Microsoft Exchange Server 2016: Ефективна и сигурна корпоративна комуникация

Преглед на Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 е мощно решение за имейл комуникация и управление на календара в компаниите. С въвеждането му Microsoft постави нови стандарти по отношение на удобството за потребителя, сигурността и функциите за управление на корпоративните комуникационни системи.

Нови функции в Exchange Server 2016

Exchange Server 2016 предлага усъвършенствани функции в сравнение с предшествениците си, включително оптимизирана архитектура, която намалява както разходите, така и сложността на имейл инфраструктурата, и нов, лесен за използване Outlook в интернет (известен преди като Outlook Web App).

Основни характеристики на Exchange Server 2016

Подобрено потребителско изживяване

Exchange Server 2016 набляга на опростеното потребителско изживяване, като Outlook on the web предоставя интуитивен и адаптивен интерфейс, който работи еднакво добре на различни устройства.

Мобилна производителност

Подобрените мобилни възможности позволяват на потребителите да имат сигурен достъп до електронната си поща и календарите си отвсякъде, което повишава производителността извън офиса.

Усъвършенствана сигурност и защита

С Exchange Server 2016 данните ви са по-добре защитени с усъвършенствани механизми за сигурност, като филтри за борба с малуер и спам и нови функции DLP (Data Loss Prevention).

Усъвършенствани инструменти за съответствие

Exchange 2016 улеснява спазването на насоките за съответствие с вградените функции за електронно откриване и "задържане", които опростяват управлението на данните за целите на законовите изисквания.

Ефективно управление

За ИТ администраторите Exchange Server 2016 предлага опростени функции за управление, които позволяват по-ефективно управление на инфраструктурата на Exchange.

Опростена архитектура

Опростената сървърна архитектура улеснява внедряването и поддръжката, като същевременно повишава надеждността и производителността на системата.

Значение на Exchange Server 2016 днес

Продължаваща значимост в хибридния свят

Exchange Server 2016 остава актуален, особено за организациите, които предпочитат хибридна конфигурация с комбинация от локални и облачни услуги.

Мост към облака

За много организации Exchange 2016 осигурява основата за преминаване към облачни услуги, като предлага възможност за постепенно преместване на функционалността в облака, без да се губи контролът върху данните.

Microsoft Exchange Server 2016 остава надеждна и стабилна платформа за корпоративни комуникации, характеризираща се с усъвършенствани функции за сигурност, лесна за използване среда и ефективност на управлението. Този текст от категорията предоставя изчерпателен поглед върху възможностите и стойността на Exchange Server 2016 за съвременните организации.

Категории