Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
40,90 Лв. * 43,90 Лв. * (6,83% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


Windows 8.1 Professional е убедителният отговор на Microsoft за всички потребители, които не са доволни от предишната версия. Основната причина за това е напълно преработеният т.нар. дизайн Metro, който в стила на интерфейсите за таблети и смартфони показва програмите и другите функции във визуално намалени, едноцветни икони, известни още като плочки заради квадратната си основна форма.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

 

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - мощната версия на иновативната операционна система на Microsoft като използван софтуер

Windows 8.1 Professional е убедителният отговор на Microsoft за всички потребители, които не са доволни от предишната версия. Основната причина за това беше изцяло промененият така наречен Metro дизайн, който в стила на интерфейсите на таблетите и смартфоните показваше програмите и другите функции във визуално намалени, монохромни икони, известни още като плочки заради основната им квадратна форма.

В допълнение към завръщането на познатия начален екран  , Windows 8.1 предлага множество допълнителни подобрения и особено в Pro Edition за компаниите цяла гама от незаменими бизнес функции, които са от съществено значение за управлението на мрежите и свързаните с тях правила за сигурност, както и за защитата на данните. Windows 8.1 Pro - предназначен за използване в малки и средни предприятия - предлага функции като Domain Join, която позволява на крайните устройства да имат достъп до мрежата дори офлайн, BitLocker за защита на данните, особено на мобилни устройства, и мощната технология за виртуализация Hyper-V. 

Закупуването на версията 8.1 Pro Edition предлага голямото предимство, че тази операционна система Windows може да се използва и на по-стари хардуерни системи. В онлайн магазина на Wiresoft ще намерите Windows 8.1 Pro като версия за закупуване от един потребител, както и други издания и по-стари или по-нови операционни системи и много други програми на Microsoft. Следващият преглед първо представя най-важните нововъведения на Windows 8.1 Pro, последвани от важни характеристики на цялата версия Windows 8.1.

Характеристики на Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro, с неговите допълнителни функции и характеристики, е насочен предимно към онези компании и мощни потребители, за които мрежовата сигурност и виртуализацията играят важна роля. Следните функции предлагат всеобхватни възможности тук:

Присъединяване към домейн в Windows 8.1 Pro

Една от ключовите функции на изданието Windows 8.1 Pro е функцията Domain Join - от съществено значение за компаниите за управление на крайни устройства в мрежа.

Присъединяването към домейна позволява на компютрите да се свързват офлайн към корпоративната мрежа чрез Access Directory, без да е необходима физическа или VPN връзка. Присъединяването към офлайн домейн се управлява от политиките на DirectAccess, включително определянето на правила за отдалечено предоставяне.

Всички мрежови компютри, обединени в един домейн, се управляват от ИТ администратор чрез контролер на домейна - сървър за централно удостоверяване на компютрите и потребителите в компютърната мрежа - така че те имат обща база данни и политика за сигурност, както и уникално име.

С помощта на интегрираната конзола за управление на групови политики (GPMC) те могат да променят политиката на домейна или да създават нова. С Windows 8.1 Pro този процес е по-лесен, отколкото с по-старите версии. Освен това администраторите могат по-лесно да управляват сценариите с устройства, които не принадлежат към конкретен домейн, като обикновено това са лични мобилни устройства като лаптопи, таблети или смартфони.

Hyper-V за Windows 8.1 Pro

Интегриран и в Windows 8.1 Pro е новата версия на технологията за виртуализация Hyper-V. В допълнение към възможността за пълно изолиране на отделните системи, това предлага използването на различни функции за сигурност, като например предотвратяване на изпълнението на данни (DEP) на хардуерно ниво, както и транслиране на мрежови адреси (NAT) за управление на IPv4 адресите.

Hyper-V се използва за виртуализиране на центрове за данни, както и на по-малки среди. С версията, налична в Windows 8.1 Pro, Hyper-V може да се използва и за клиентска виртуализация. Виртуалните сървъри могат да се преместват или копират между хостовете на Hyper-V, докато системата работи. Освен това Hyper-V обработва и образи на твърди дискове във формат виртуален твърд диск (или VDHX).

Сигурно криптиране на твърдия диск с BitLocker

Колко бързо се случва таблет или лаптоп да бъде изгубен или дори откраднат. Много по-важно от загубата на мобилното устройство е, че съхранените в него чувствителни или лични данни вече не могат да бъдат използвани или да се злоупотребява с тях. Функцията BitLocker, която е интегрирана в Windows 8.1 Pro, поне предотвратява преглеждането на тези данни от неоторизирани лица или използването им за престъпни цели, като ги криптира по сигурен начин.

Освен това удобният инструмент "BitLocker To Go" предлага възможност за криптиране и на USB памети и външни твърди дискове.

Още функции в Windows 8.1 Pro

Освен това изданието Pro на Windows 81. предлага подобрена защита от край до край с Trusted Boot и Secure Boot, защитната стена Windows, Windows Defender и Microsoft SmartScreen - филтър, който открива зловреден софтуер, който може да бъде зареден от URL адрес.

А с помощта на криптиращата файлова система (EFS) файловете на NTFS дискове могат да бъдат сигурно криптирани под Windows-NT-базирани операционни системи, така че да останат поверителни и защитени, дори ако неоторизирани лица получат достъп до тях чрез лошо защитени права за достъп или кражба на дискове.

Най-важните общи нововъведения и функции на версията Windows 8.1

Версия 8.1 запазва много от основните нововъведения на предишната версия Windows 8, но подобрява много детайли, от които потребителите не бяха доволни. По принцип обаче е запазена идеята за предлагане на единен потребителски интерфейс за всички крайни устройства, работещи с Windows 8.1.

Плочки "Модерен потребителски интерфейс

Типичният за новата операционна система вид на плочките е най-забележителната характеристика за потребителите: Вместо предишния списък с всички често използвани програми и т.н., всички използвани и Standard приложения вече са показани в така наречения "Modern UI" дизайн - където UI означава "User Interface" (потребителски интерфейс) - наричан от Microsoft също Metro дизайн.

Във версия 8.1 Pro, но също и в останалите издания, потребителите могат да преминат към изгледа на менюто "Старт", познат от по-старите версии на операционната система, като кликнат върху видимия бутон с флагчето. С десния бутон на мишката те имат директен достъп до важни настройки на Windows, както и до опциите за рестартиране или изключване на системата. Потребителите на Windows 8.1 могат също така да избират дали операционната система да се стартира с интерфейс с плочки, или веднага да се зареди работният плот.

За избора на фон потребителите вече могат да показват свои собствени снимки и т.н. вместо интегрирания предварителен избор на снимки и т.н. Има и възможност за редуване на няколко снимки.

Ново: Размерът и формата на плочките вече могат да се персонализират. Целта на изцяло новия модерен дизайн на потребителския интерфейс първоначално беше да се създаде еднакъв външен вид за всички крайни устройства - от персонални компютри и лаптопи до таблети и смартфони - като дизайнът на плочките е по-привлекателен на по-малък мобилен телефон, отколкото на екрана на настолен компютър. Версия 8.1. pro и т.н. вече предлага четири размера плочки: Голям, широк, среден и малък. Това позволява на маловажни или рядко използвани приложения да бъдат визуално по-малко натрапчиви, докато за популярни приложения, като например новото приложение за времето, по-големият дисплей улеснява използването на функцията за преглед, тъй като показва и много информация в реално време. Освен това по-големите дисплеи включват кратка текстова информация за това какво е приложението, което е полезно за ориентация с по-технически приложения.

Полезно: За потребителите, които (все още) не са запознати с концепцията за плочките в Windows 8.1, Microsoft е интегрирала собствено приложение "Помощ и съвети" със съвети за работа, както и обяснителни текстове и видеоклипове.

Преглед на четири приложения едновременно с Windows 8.1 Pro

С отворени приложения Windows 8.1 показва активните програми с плочки в свободно избираеми размери една до друга - в сравнение с версията 8, която показваше първото приложение фиксирано на една трета от ширината на екрана, а второто - на две трети от ширината. Дисплеят е особено лесен за използване на устройства с екран с висока разделителна способност. На екрани на настолни компютри с разделителна способност 1 920 x 1 200 пиксела могат да се показват дори четири отворени приложения. Чрез преместване на разделителната линия може да се променя и размерът на приложенията след отваряне. Кое приложение е активно в момента, е обозначено с три точки на разделителната линия.

Нови приложения в Windows 8.1

Windows 8.1. предлага - разбира се, и в Professional Edition - редица нови приложения, които някои потребители със сигурност са пропуснали от своите смартфони, наред с други:

 • Приложение "Калкулатор": то ви позволява да извършвате прости изчисления и преобразувания на измервания, като например километри в мили. Приложението има и научен изглед с по-сложни формули.
 • Приложение за будилник: В допълнение към типичните функции за аларма, будилникът предлага и таймер за обратно броене и хронометър.
 • Приложение за записване на звук: Добре познатото приложение за записване на звук вече е част от Windows Blue: С приложението могат да се правят и редактират звукови записи, които по желание могат да се записват и в SkyDrive.
 • Приложение "Готвене и удоволствие": Тук любителите на готвенето ще намерят много илюстрирани рецепти за различни поводи. Вградената функция за списък за пазаруване го прави особено практичен за използване на смартфон.

За да създадете общ поглед върху потока от стари и нови приложения, те могат да бъдат групирани в Windows 8.1, което прави излишно щракането по дълги списъци.

Лентата със символи в Windows 8.1

Освен това са налични опции за настройки, които изключват типичните нови контроли на Windows 8, като например лентата Charms Bar. Идеята на лентата със символите, въведена в Windows 8, е да осигури на потребителите директен достъп до петте важни функции "Търсене, Споделяне, Старт, Устройства и Настройки". Той става активен, щом потребителят премести показалеца на мишката в горния десен ъгъл на екрана, и изчезва. В Windows 8.1 Pro и т.н., е по-лесно да деактивирате лентата със символите, ако тя не е необходима. Освен това функцията за превключване между отделните приложения може да бъде деактивирана, като щракнете върху горния ляв ъгъл на монитора.

SkyDrive

Онлайн хранилището на Microsoft, SkyDrive, е преработено за пореден път за версия 8.1. Това е особено видно при синхронизирането: Докато преди при копиране на файлове в SkyDrive чрез Windows Explorer се извършваше автоматично синхронизиране на данните на всички съхранени там файлове с всички крайни устройства, SkyDrive в Windows 8.1 синхронизира само папките и миниатюрите. Само при двойно щракване върху даден файл услугата за съхранение го изтегля. Тази нова настройка е особено полезна, ако някои от използваните устройства имат по-малко място на твърдия диск и интернет връзката е по-слаба. Всички данни, както локални, така и съхранявани в SkyDrive, се управляват чрез новото приложение SkyDrive. Windows 8.1 също така поставя важни настройки на компютъра и някои файлове за резервно копие в SkyDrive.

Изисквания към хардуера за инсталиране на Windows 8.1 Pro и др.

За да може Windows 8.1 Pro да работи безпроблемно на крайно устройство, той трябва да отговаря на определени хардуерни изисквания. Windows 8.1 Pro се предлага в 32-битова и 64-битова версия, като само 64-битовата гарантира, че някои програми и приложения могат да се използват пълноценно. При инсталирането на Windows 8.1 трябва да са изпълнени следните основни технически изисквания:

 • Процесор: поне 1 GHz, с поддръжка на PAE, NX и SSE2
 • Оперативна памет: поне 1 GB за 32-битов или 2 GB RAM за 64-битов
 • Място на твърдия диск: поне 16 GB за 32-битов или 20 GB за 64-битов
 • Графична карта: Microsoft DirectX 9 с WDDM драйвер

Windows 8.1 Pro купуват евтино в Wiresoft в онлайн магазина

Windows 8.1 Pro се предлага - ако изобщо все още е така - в конвенционалната търговия като нов единичен лиценз на немалка цена. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Windows 8.1 Professional като лиценз за един потребител на много по-ниска цена от т.нар. използван софтуер - ще получите идентичен софтуерен продукт.

Ето как работи: Единственият лиценз, предлаган за Windows 8.1 Изданието Pro Edition е било част от лиценз за обем, закупен от дадена компания. Чрез препродажбата му - абсолютно законен процес в ЕС - той е разбит и превърнат в отделни лицензи, които след това се наричат и предлагат като използван софтуер. Това разделяне на лиценза за обем или определянето на софтуера като използван обаче не оказва никакво отрицателно въздействие върху функционалността на тази Windows 8.1 Pro настолна операционна система, наред с други неща, защото софтуерът не подлежи на износване.

Купуването на софтуер с Wiresoft е винаги евтино и безопасно в същото време! Можете да закупите тази операционна система Windows 8.1 Pro в магазина на Wiresoft не само на особено ниска цена - вашата покупка е и сигурна: Wiresoft продава само оригинален софтуер Windows 8.1 Professional, който е идентичен с продукта на Microsoft. Затова след успешно завършен процес на покупка можете незабавно да изтеглите и инсталирате лиценза си за Windows 8.1 Pro на крайното си устройство и да го активирате с включения лицензен ключ за обем, който е валиден само за вас - без ограничение във времето. Закупуването на употребяван софтуер, като например Windows 8.1 Pro, в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен риск за вас, тъй като търговията с употребяван софтуер е ясно разрешена от закона, което е потвърдено от многобройни правно обвързващи присъди.

Закупуването на употребяван софтуер от Wiresoft предлага на нашите клиенти достъпна алтернатива на други предложения за използване на операционната система за настолни компютри Windows 8.1 Professional. Сред нашите клиенти са МСП и организации, както и самостоятелно заети лица и частни лица, които са щастливи да се възползват от нашето предложение за евтин софтуер!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите Windows 8.1 Pro, както и други версии на операционната система за настолни компютри Windows и други програми от Microsoft като версия за незабавно изтегляне на ниска цена. Ако имате някакви въпроси относно този или друг софтуер на Microsoft, просто се свържете с нашата компетентна поддръжка чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории