Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Особено важно за вашата компания е да разполага с гъвкави канали за комуникация между служителите и клиентите по всяко време. По-специално, от първостепенно значение са сигурният трафик на...
674,90 Лв. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise В допълнение към текстообработката и електронните таблици, управлението на имейли, срещи, контакти и задачи играе важна роля в компаниите. За да се справите с ежедневните задачи за комуникация,...
3 976,90 Лв. *

Microsoft Exchange Server 2019 - ефективната платформа за обмен на съобщения за компании и организации

Microsoft Exchange Server е доказаната платформа за обмен на съобщения за управление на имейли и диференцирано планиране. Той предлага както на по-малки, така и на по-големи компании и институции всеобхватни инструменти за дефинирани от потребителите гъвкави приложения за сътрудничество и обмен на съобщения.
Новият Microsoft Exchange Server 2019 разширява и подобрява набора от функции на предишните версии. Настоящата версия на Exchange Server поставя още по-голям акцент върху сигурния трафик на електронна поща, а също така предлага всеобхватни опции за координиране на срещи, изпълнение на задачи и надеждно управление на контакти.
Microsoft Exchange Server 2019 може да се използва с всички разпространени уеб браузъри, като Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 или Microsoft Edge.

Microsoft Exchange Server 2019 се предлага в две версии: Standard и Enterprise. Microsoft Exchange Server 2019 Standard е предназначен да отговори на нуждите от пощенски кутии на малки и средни предприятия и поддържа от една до пет бази данни с пощенски кутии.
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise е идеален за големи предприятия, които обикновено се нуждаят от по-голям брой бази данни с пощенски кутии. Изданието Enterprise поддържа от една до сто бази данни с пощенски кутии.

научете повече "

Доказани предимства с Microsoft Exchange Server 2019

Използвайки т.нар. роля на сървър за пощенски кутии, Exchange Server обединява транспортни пътища като Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery и Frontend Transport, като по този начин значително подобрява производителността на процесора.

Ефективно управление и организация на имейли, срещи и задачи

Интелигентната пощенска кутия осигурява по-висока производителност и ефективност на служителите. Благодарение на възможността за персонализиране и обширната функция за търсене могат бързо да се намират не само имейли, но и контакти, срещи и задачи. Така с Microsoft Exchange Server 2019 Standard имате всички важни данни на една ръка разстояние. Изпитаната клиентска програма за електронна поща Microsoft Outlook ви предлага познатия интерфейс на Windows.

Сигурност с Windows Server 2019 Core

Windows Server Exchange 2019 работи върху Windows Server 2019 Core и по този начин предлага най-надеждната, а също и най-надеждната платформа за вашата инфраструктура за съобщения. По-ефективното използване на наличните системни ресурси, като процесорни ядра, памет и място за съхранение, увеличава производителността. Използвайки най-новите алгоритми за криптиране и хеширане, защитата на вашите данни е още по-добра. Управлението на рутинни задачи става още по-лесно. А Outlook Mobile осигурява сигурен мобилен достъп до Exchange Online в движение.

Най-важните нововъведения в Microsoft Exchange Server 2019 накратко

Новите и усъвършенствани технологии, функции и услуги в най-новите издания на Windows Server сега помагат по-добре на потребителите и организациите да изместят фокуса на работата си от комуникация към сътрудничество. В резултат на това Exchange Server 2019 помага и за намаляване на общите разходи за притежание - чрез разгръщане на приложенията на Exchange Server, както на място, така и в облака.

Това се допълва от подобрената производителност, повишената сигурност при защитата от атаки и разширените възможности за управление за администраторите на сървъри.

Exchange Server 2019 работи върху Windows Server 2019 Core, което го прави една от най-сигурните и надеждни платформи за инфраструктурата за съобщения на вашата организация.

Нововъведенията в Microsoft Exchange Server 2019 са от полза както за крайните потребители, така и за администраторите:

База данни Meta Cache Database (MCDB)

Exchange 2019 предлага на организациите възможността да използват Meta Cache Database (база данни за кеширане), когато използват собствен физически сървър с SSD дискове. Този скрипт за автоматизация архивира метаинформация, като например структурата на папките на дадена пощенска кутия, и ускорява както достъпа, така и търсенето. Освен това той дава възможност на администраторите да създават място за повече потребители в инстанцията на сървъра. По този начин използването на MCDB допринася за намаляване на разходите.

Динамичен кеш на базата данни (DDC)

Динамичният кеш на базата данни в сървъра Exchange 2019 позволява капацитетът на паметта да бъде динамично адаптиран към съответната ситуация. Това означава, че наличният капацитет за съхранение може да се използва по-добре, дори ако броят на активните бази данни се променя, а сървърът Exchange има и по-висока скорост.

Индекс за търсене

В Exchange Server 2019 индексът за търсене е напълно реорганизиран. Докато в предишните версии той беше отделен от базата данни на дадена пощенска кутия, сега е разположен директно там. Това нововъведение има две решаващи предимства: От една страна, администрирането е значително опростено, а от друга, скоростта на търсене е увеличена.

Windows Server Core

С помощта на Windows Server Core Exchange Server Edition дава възможност на всички администратори да опростят стандартната версия на сървърната система. Опростеният дизайн улеснява конфигурирането, а ненужните услуги, които консумират ресурси, могат да бъдат неутрализирани. Освен това Windows Server Core предлага и по-голяма сигурност, тъй като, от една страна, има по-малко точки за атака от страна на нарушителите, а от друга, опасността от въвеждане на грешки, застрашаващи сигурността, е значително намалена.

Правила за достъп на клиенти

С помощта на правилата за клиентски достъп новата версия на Exchange дава на администраторите разширени възможности за ограничаване на достъпа до областта за конфигуриране на сървърите. Това засяга не само самия център за администриране, но и PowerShell, който отговаря за конфигурирането, администрирането и автоматизацията на системите.

Администраторите могат да използват настоящите правила за клиентски достъп, за да контролират връзката с Exchange въз основа на IP адрес, определен тип удостоверяване и потребителски свойства - също в зависимост от страната или региона - и при необходимост да я блокират директно през сървъра, без да се налага да разчитат на защитна стена. По същия начин, с правилата за достъп на клиенти, те могат да разрешат на определени потребители да използват PowerShell за определен период от време.

Разширения на календара

С версията на Exchange 2019 крайният потребител се възползва по-специално от новите практически функции, които засягат календара, тук преди всичко организирането на срещи:

  • Дата на приключване по подразбиране. Тази функция се отнася до организирането на повтарящи се срещи до разумен брой.
  • Не препращай. Тази функция позволява на организатора да попречи на участниците в срещата да препращат заявки към други получатели.
  • Подобрено управление на календара. Тази функция позволява на администраторите да отменят срещи, организирани от лице, което например излиза в отпуск или е напуснало компанията.
  • Конфигурацията на съобщенията извън офиса вече включва три допълнителни опции: Блокиране на собствения календар за определен период от време; Отхвърляне на всички заявки за срещи, изпратени през определен период от време; Отхвърляне на всички заявки за срещи, изпратени през този период от време.
  • Календар - команда Remove-CalendarEvents: Позволява на администраторите да отменят срещи, организирани от потребител, който е напуснал компанията.
  • Задаване на прокси разрешение чрез PowerShell: Тази функция позволява на администраторите да задават прокси разрешения.
  • Интернационализация на имейл адреси (EAI): Тази функция позволява препращането или предаването на имейл адреси, съдържащи символи, различни от английския език.

Подобрено сътрудничество по документи

Новата сървърна версия включва и възможност за качване и записване на файлове в OneDrive for Business, като се вземат предвид локалните, както и онлайн файловете в списъка с последно използвани файлове.

Функции, които вече не се поддържат в Exchange 2019

С новото сървърно издание някои стари познати функции от предишните версии на Exchange също вече не се поддържат.

Обединени съобщения

С Exchange Server 2019 Microsoft вече не предлага услугата Unified Messaging (UM). Вместо това вече се предлага Skype for Business, която има сравним набор от функции. След това фирмите могат да я използват, за да преминат към облачна гласова поща.

TLS протокол

Версията за 2019 г. поддържа само протокола TLS от версия 1.2 и по този начин предлага по-голяма сигурност с протокола за криптиране.

Системни изисквания за Windows Exchange Server 2019

Успешното инсталиране на Exchange Server 2019 изисква определени мрежови, хардуерни, софтуерни и клиентски изисквания. Освен това може да се наложи да се вземат предвид и някои сценарии за съвместно съществуване с предишни версии на Exchange, за да се осигури безпроблемна работа.

За комуникация с клиентите се препоръчва Microsoft Outlook. В допълнение към Internet Explorer 11 и Microsoft Edge, като браузъри се поддържат и Google Chrome, Mozilla Firefox и Safari.

Изисквания за хардуер за Exchange Server 2019

За да може да се използва безпроблемно новата версия на Exchange, компютърът трябва да има 64-битови процесори от Intel или AMD, както и 200 MB свободно място на системния диск; освен това са необходими 500 MB свободна памет на диска с базата данни на опашката от съобщения.

Сценарии на съжителство, поддържани от Exchange 2019

Exchange 2019 частично поддържа по-ранни версии на Exchange, например хибридни внедрявания с всички клиенти на Office 365, надградени до последната версия на Office 365. Съветникът за хибридно конфигуриране (HCW) от Exchange Server 2013, използван за хибридно конфигуриране, е преобразуван в облачно приложение.

Допълнително се поддържат следните DNS (Domain Name System) пространства от имена: съседни; несъседни; отделни, както и домейни от една част.

Кои версии на Windows Exchange Server 2019 се предлагат от Wiresoft?

Microsoft Exchange Server 2019 се предлага от Wiresoft в следните две версии: Standard и Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

Изданието Standard е предназначено да посрещне нуждите от пощенски кутии на малкия и средния бизнес и потребителите в домашния офис. То поддържа до пет бази данни с пощенски кутии, като същевременно предоставя разнообразни удобни функции при управлението и организирането на екипното сътрудничество.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Изданието Enterprise е идеално за големи предприятия, които се нуждаят от по-голям брой бази данни с пощенски кутии. То поддържа до 100 бази данни с пощенски кутии. Този софтуер за групов софтуер и сървър за електронна поща предлага оптимална производителност: всички служители могат да имат достъп, да управляват и да редактират всички налични данни едновременно. Целият трафик на електронна поща, включително управлението на срещи, се организира без усилие. Версията Exchange Server 2019 Enterpreis е предназначена за компании, университети, както и за училища и публични администрации.

Гъвкаво лицензиране на Windows Exchange Server 2019

Можете да използвате лиценза за Microsoft Exchange Server 2019 Standard като сървърно решение както в собствения си център за данни, така и чрез облак. Във всеки случай Microsoft ще ви предостави подходящо хостинг решение. За лицензирането можете да използвате съответната онлайн услуга от Microsoft или свой собствен сървър.

Когато закупувате Microsoft Exchange Server 2019, не получавате физически носител на данни от Wiresoft, а комплект лицензи за един потребител (Single User Medialess License Kit - MLK). След успешна инсталация след това се регистрирате онлайн на уебсайта на Microsoft. След това можете да използвате лиценза си за Microsoft Exchange Server 2019 без никакви ограничения във времето.

Ще се радваме да ви предоставим всички данни, необходими за регистрацията, в момента на покупката. Ако желаете да използвате клиентския софтуер Standard Outlook, трябва да го поръчате отделно, ако е необходимо. Разбира се, можете да използвате и Outlook on the Web, който е включен в изданието. В този случай се възползвате от редовните актуализации на софтуера и винаги оставате в крак с времето.

Дали Microsoft Exchange Server Standard или Enterprise лиценз: Всички продукти на Microsoft, предлагани в Wiresoft, съдържат изключително оригинални лицензионни права от европейския регион. Wiresoft предлага за продажба софтуерни лицензи, закупени от компании, но неизползвани досега - и то напълно законно. Всички лицензи са проверени от Wiresoft за автентичност и функционалност. Много от нашите ентусиазирани клиенти потвърждават това. Моля, свържете се с нас за допълнителна информация.