Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Особено важно за вашата компания е да разполага с гъвкави канали за комуникация между служителите и клиентите по всяко време. По-специално, от първостепенно значение са сигурният трафик на...
674,90 Лв. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise В допълнение към текстообработката и електронните таблици, управлението на имейли, срещи, контакти и задачи играе важна роля в компаниите. За да се справите с ежедневните задачи за комуникация,...
3 976,90 Лв. *

Microsoft Exchange Server 2019: крайъгълен камък на съвременната бизнес комуникация

Въведение в Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 е най-новата версия на широко използвания сървър за електронна поща и календар на Microsoft, предназначен за организации, които търсят надеждно локално решение за комуникация и сътрудничество. С подобрени функции за сигурност, производителност и опростено потребителско изживяване Exchange 2019 остава предпочитан избор за организациите по целия свят.

Какво е новото в Exchange Server 2019?

Exchange Server 2019 носи много подобрения в сравнение с предшествениците си, включително по-голяма мащабируемост, подобрена функционалност за търсене и по-силна интеграция с други продукти на Microsoft, като SharePoint и Skype for Business.

Основни характеристики на Exchange Server 2019

Мащабируемост и производителност

Предназначен за големи предприятия, Exchange Server 2019 поддържа по-голям брой потребители на сървър и по-големи пощенски кутии благодарение на подобрената архитектура за съхранение и оптимизациите на производителността.

Подобрена функционалност за търсене

В Exchange Server 2019 архитектурата на търсенето е преработена, за да предоставя по-бързи и по-точни резултати, което е особено полезно за организации с големи обеми от данни.

Сигурност и съответствие

Exchange Server 2019 повишава сигурността с функции като криптиране на ниво транспорт и на място на съобщенията и идва с вградени механизми за предотвратяване на загубата на данни (DLP) и подобрени възможности за съответствие.

Усъвършенствана защита от заплахи

Функциите за сигурност включват защити срещу заплахи като фишинг и зловреден софтуер, специално разработени за защита на корпоративните комуникации.

Функции за администриране и управление

Exchange Server 2019 предоставя на администраторите подобрени инструменти и интерфейси за управление на сървърната среда, поддръжка и наблюдение на работата на системата.

Опростено администриране

Концепцията за опростено администриране на Exchange 2019 позволява на ИТ екипите да изпълняват задачите по-бързо и по-ефективно от всякога.

Значението на Exchange Server 2019

Подсигуряване на бъдещето и адаптивност

Exchange Server 2019 е проектиран така, че да отговаря на променящите се нужди на съвременните организации, със силен фокус върху сигурността, потребителското изживяване и интеграцията в екосистемата на Microsoft 365.

Интеграция в облака

Въпреки че Exchange 2019 е проектиран за локална употреба, той предлага безпроблемен преход към облака, което позволява на организациите да се възползват от гъвкавостта на хибридната среда.

Microsoft Exchange Server 2019 представлява най-съвременното постижение в областта на корпоративните комуникационни решения, като осигурява силна, мащабируема и сигурна платформа. Този текст за категорията предоставя изчерпателен преглед, който да ви помогне да разберете възможностите и стойността на Exchange Server 2019 за вашата организация.

Категории