Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10605
 • CFQ7TTC0LFLX
 • Годишен абонамент
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
80 842,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"

Microsoft 365 Enterprise E3 - цялостно решение за вашата компания

Microsoft 365 Enterprise E3 е цялостен пакет от инструменти за продуктивност и сигурност, разработен специално за бизнеса. В тази статия ще научите защо Microsoft 365 Enterprise E3 е идеалният избор за увеличаване на ефективността, сътрудничеството и сигурността на данните на вашата компания.

Основни функции на Microsoft 365 Enterprise E3

 1. Офис приложения: Microsoft 365 Enterprise E3 включва познатите Office приложения като Word, Excel, PowerPoint и Outlook, които могат да се използват в облака или на вашия настолен компютър.
 2. Имейли и календар: Exchange Online ви позволява да изпращате, получавате и управлявате имейли по сигурен начин, а Outlook Calendar ви позволява да организирате ефективно срещите си.
 3. Инструменти за съвместна работа: Microsoft Teams предоставя мощна платформа за екипно сътрудничество, включително чат, видеоконференции и споделяне на файлове.
 4. Усъвършенствана сигурност: Microsoft 365 Enterprise E3 включва усъвършенствани функции за сигурност, като например защита, базирана на заплахи, и управление на идентичността, за да защити вашите данни и приложения.

Предимства на Microsoft 365 Enterprise E3

 • Повишаване на производителността: Като използвате познатите Office приложения и инструменти за сътрудничество, можете да повишите производителността на служителите си и да насърчите сътрудничеството.
 • Повишаване на сигурността: Microsoft 365 Enterprise E3 предлага усъвършенствани функции за сигурност, за да защитите фирмените си данни от заплахи и да спазите разпоредбите за защита на данните.
 • Гъвкавост и мащабируемост: Решението е гъвкаво и мащабируемо, което ви позволява да регулирате броя на потребителите и услугите според нуждите.

Бъдещето на вашите корпоративни комуникации и сигурност с Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E3 е основното решение за компании, които искат да увеличат производителността си, да насърчат сътрудничеството и едновременно с това да защитят сигурно своите данни и приложения. С тази платформа сте идеално подготвени за предизвикателствата на цифровата трансформация. Увеличете максимално ефективността на работните си процеси, повишете сигурността на фирмените си данни и осигурете бъдещето на корпоративните си комуникации и сигурност с Microsoft 365 Enterprise E3. Това е цялостното решение, което ви помага да останете конкурентоспособни и да успеете в постоянно променящия се свят на бизнес ИТ. Microsoft 365 Enterprise E3 е бъдещето на бизнес софтуера.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории