Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise е най-всеобхватната нова версия на надеждната релационна платформа за данни от Microsoft, която предоставя на фирмите и организациите всички функции за база данни и за...
18 589,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и...
4 852,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и...
1 216,90 Лв. *

Запознайте се с Microsoft SQL Server 2022: предефиниране на управлението на данни

Въведение в SQL Server 2022

Microsoft SQL Server 2022 е най-новото разширение на утвърдената платформа за бази данни, което поставя нови стандарти в областта на производителността, сигурността и анализа за съвременните организации. Тази усъвършенствана СУБД (система за управление на релационни бази данни) се интегрира безпроблемно с Azure, осигурява подобрена производителност и наличност и повишава ефективността на операциите с данни.

Какво е новото в SQL Server 2022?

SQL Server 2022 идва с множество нови функции, които улесняват обработката и анализа на данни в хибриден и многооблачен свят.

Основни характеристики на SQL Server 2022

Усъвършенствана интеграция с Azure

SQL Server 2022 разширява интеграцията с Azure, като осигурява по-добра синхронизация и по-лесно преместване на данни между локалните сървъри и облака.

Връзка с управляваните инстанции

Функцията Managed Instance Link позволява на потребителите да свързват своите локални бази данни с Azure SQL Managed Instance, което позволява безпроблемна интеграция в облака и възстановяване след бедствие.

Подобрения в производителността и наличността

SQL Server 2022 въвежда нови функции, насочени към подобряване на наличността и оптимизиране на производителността за критични работни натоварвания.

Интелигентна обработка на заявките

С Intelligent Query Processing (интелигентна обработка на заявките) SQL Server 2022 предлага усъвършенствана обработка на заявките, която значително намалява времето за изпълнение.

Иновации в областта на сигурността

Защитата на данните и спазването на изискванията са приоритет и SQL Server 2022 предлага усъвършенствани функции за сигурност, които помагат на организациите да защитят своите данни.

Технология на счетоводните книги

Едно от най-забележителните нововъведения е въвеждането на вградената технология за водене на регистър, която дава възможност да се осигури неизменност и прозрачност на данните в базата данни.

Използване на SQL Server 2022 в предприятията

Водещ в индустрията анализ на данни

SQL Server 2022 поставя нови стандарти в анализа на данни, като интегрирането на клъстери за големи данни позволява на организациите да получат информация от всеки източник на данни.

Synapse Link

Synapse Link дава възможност на потребителите да извършват анализи в реално време, без да е необходимо да преместват данни, което революционизира анализа на оперативни и аналитични натоварвания.

Модернизация на приложенията

Със SQL Server 2022 разработчиците и ИТ специалистите могат да модернизират приложенията, като използват най-новите инструменти и рамки, за да стимулират иновациите и да отговорят на променящите се бизнес нужди.

Поддръжка на контейнери

Усъвършенстваната поддръжка на контейнери позволява на SQL Server 2022 да работи в различни среди - от лаптопи за разработчици до големи клъстери Kubernetes.

Microsoft SQL Server 2022 предоставя платформа, която е готова за бъдещето на управлението на данни. Като въвежда революционни технологии и подобрява съществуващите възможности, той е идеалното решение за организации, които искат да модернизират управлението на данни и да положат основите на бъдещия си растеж. Този текст от категорията ще ви даде изчерпателен преглед на това, което SQL Server 2022 може да направи за вашата организация.

Категории