Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Microsoft Access 2010 Изтегляне Microsoft Access 2010 (система за управление на бази данни) Microsoft Access 2010 е цялостна програма за бази данни, която ви позволява да въвеждате данни, да ги управлявате и след това да ги публикувате...
32,90 Лв. *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 като самостоятелна програма Microsoft Access 2013 е поредната версия на мощната система за управление на бази данни на Microsoft за събиране на данни в структуриран вид и предоставянето им за различни видове по-нататъшна...
39,90 Лв. *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
MS Access 2021 самостоятелна програма Microsoft Access 2021 е мощна система за управление на бази данни, с която могат да се създават и управляват сложни бази данни в съответствие с индивидуалните изисквания. Като източници на данни...
166,90 Лв. *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 като самостоятелна програма във версията за закупуване Microsoft Access 2016 е по-нова версия на мощната система за управление на бази данни на Microsoft, която може да се използва за създаване и използване на индивидуални...
80,90 Лв. *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
MS Access 2019 самостоятелна програма Microsoft Access 2019 е мощна система за управление на бази данни, която може да се използва за създаване и управление на сложни бази данни в съответствие с индивидуалните изисквания. Не само Excel,...
98,90 Лв. *

Microsoft Access: Управление на бази данни за ефективни работни процеси

Научете как Microsoft Access ви помага да създавате и управлявате бази данни и да генерирате смислени отчети. В тази статия е направен преглед на най-новите функции и възможности на Microsoft Access за ефективно организиране и анализиране на данните.

Потребителски интерфейс и проектиране на бази данни

Потребителският интерфейс на Microsoft Access е удобен за ползване и осигурява лесен достъп до най-важните функции. Научете се как да проектирате бази данни, да създавате таблици и да установявате връзки между различни набори от данни за нула време.

Форми и отчети

Microsoft Access ви позволява да въвеждате и редактирате данни по интуитивен начин с помощта на формуляри. Създавайте атрактивни отчети, за да визуализирате данните си. Лесният за използване интерфейс улеснява създаването на формуляри и отчети дори за начинаещи.

Запитвания и анализ на данни

Разберете как можете да използвате заявките в Microsoft Access за търсене на конкретни данни и за извършване на сложни анализи. Използвайте мощните функции за заявки, за да извличате подходяща информация от вашите бази данни.

Интегриране на външни източници на данни

Microsoft Access дава възможност за интегриране на външни източници на данни, така че да можете да обединявате информация от различни източници в централна база данни. Тази функция открива нови възможности за цялостни анализи и отчети.

Сътрудничество и интеграция в облака

Оптимизирайте съвместната работа с бази данни чрез безпроблемна интеграция с облака Microsoft 365. Споделяйте бази данни с колеги и дайте възможност за съвместно редактиране в реално време. Синхронизацията в облака гарантира, че винаги работите с най-актуалните данни.

Сигурност и защита на данните

Microsoft Access отдава голямо значение на сигурността и защитата на данните. Защитете данните си с различни механизми за сигурност, включително оторизации и опции за криптиране, за да гарантирате поверителността на информацията си.

Актуализации и поддръжка

Поддържайте Microsoft Access в актуално състояние с редовни актуализации. Непрекъснатите подобрения носят не само нови функции, но и актуализации на сигурността. Ако имате някакви въпроси или проблеми, бюрото за помощ на Microsoft е на разположение, за да ви помогне бързо и ефикасно.

Като цяло Microsoft Access предлага цялостно решение за управление на бази данни. С удобен за ползване интерфейс, мощни функции и безпроблемна интеграция той е идеалното приложение за ефективно организиране, анализиране и използване на данни.

Категории