Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10125
 • 065-04598
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
98,90 Лв. * 108,90 Лв. * (9,18% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Excel и в настоящата версия 2019 е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици за създаване на сложни търговски и статистически изчисления, допълнен от множество функции, които позволяват и логически, и бизнес математически изчисления, както и използването на таблици с въртеливи движения. Резултатите от анализа могат да бъдат представени информативно и ясно, като се използва богат избор от типове диаграми. Excel за тази цел 2019 г. работи съвместно с PowerBI, мощната услуга за бизнес анализ от Microsoft, която също така позволява директно експортиране на данни към други среди.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 като единичен лиценз

Microsoft Excel и в настоящата версия 2019 е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици за създаване на сложни търговски и статистически изчисления, допълнен от разнообразни функции, които позволяват и логически, както и бизнес математически изчисления и използване на таблици с въртеливи точки. Резултатите от анализа могат да бъдат представени информативно и ясно чрез широк избор от типове диаграми. Excel 2019 прави това, като работи с PowerBI, мощната услуга за бизнес анализи на Microsoft, която също така позволява данните да се експортират директно в други среди.

С Microsoft Excel 2019 са възможни още по-обширни или още по-сложни изчисления чрез разширени формули и нови функции при верижно свързване и избор на данни. Важните данни могат да бъдат оцветени, за да се подчертаят. Новите диаграми предлагат повече възможности за графично представяне.

Microsoft Excel Online е достъпен за използване с всички основни браузъри, като позволява на потребителите да създават електронни таблици, да редактират данни в реално време и да споделят данни с други потребители. Подобрената поддръжка на докосване улеснява използването на Excel на таблети и смартфони.

Освен това има нови инструменти, като например свободно рисуване и подобрени начини за лесно създаване на достъпни електронни таблици и работни книги.

С помощта на облачни услуги споделянето на документи с други потребители за съвместна работа е съвсем лесно.

Между другото, за да използвате Excel 2019 на своя компютър или друго устройство, трябва да инсталирате Windows 10. В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете не само с актуалната версия на Word Excel 2019, но и с нейния предшественик, а освен това и с други програми на Office на особено ниска цена като версия за един потребител, без абонамент за софтуера. Всички важни нови функции в Word 2019 можете да намерите в следния преглед.

Преглед на новите функции на Excel във версия 2019

Excel 2019 съдържа не само подобрения на предишната версия, но и много нови функции, някои от които преди бяха включени само в абонаментния модел Office 365 - сега те са налични и във версията за закупуване.

Специфични функции на таблицата на Excel

За свързване на таблици с разширени заявки Excel 2019 е подобрен с някои нови удобни функции:

 • TEXT CHAIN: На пръв поглед тази функция не съдържа нищо съществено ново в сравнение с предишната функция CHAIN, но за разлика от нея тя е по-кратка и по-лесна за въвеждане. Освен това функцията TEXT CHAIN поддържа и препратки към диапазони, докато преди това бяха възможни само препратки към една клетка. Това означава, че TEXT CHAIN може да включва и диапазон от клетки или цели колони.
 • Функцията TEXT CHAIN позволява комбиниране на текст от няколко диапазона, като всеки елемент е разделен с определен от потребителя разделител. Това позволява например думи, които са разделени на клетки, да бъдат обединени в изречение.
 • IFS: Тази функция опростява въвеждането на сложни функции IF, като тества съответните условия в предварително зададения ред. За тази цел функцията MAXWENNS посочва най-голямото число в определен диапазон, което отговаря на поне един от критериите; същото се отнася и за функцията MINWENNS за най-малкото число.
 • Премахване на избора: В предишни версии на Excel не беше възможно да се изключат отново отделни клетки, редове или колони в предварително избран диапазон. В Excel 2019 потребителите вече могат да премахнат избора на излишни редове, които са били избрани твърде много или неправилно, например.

Оптимизации за PivotTable

PivotTable, мощният инструмент на Excel за анализ и оценка на големи обеми от данни, включително ясно представяне на резултатите в документи, е подобрен във версията за 2019 г. с няколко по-практични функции:

 • Персонализирани оформления по подразбиране на PivotTable: тази функция вече ви позволява да настроите индивидуално една въртяща се таблица според собствените си идеи, включително показването на частичните резултати, както и на общите резултати и желаната форма на оформлението на отчета, и след това да запазите тези настройки по подразбиране като оформление по подразбиране, така че да е незабавно на разположение следващия път.
 • Автоматично откриване на връзки: Тази функция надгражда често използваните в анализите стъпки чрез автоматично създаване на връзки между таблици, които вече се използват за модела на данните на работната книга. Например Excel разпознава, когато за даден анализ е необходимо да се свържат поне две таблици, и предупреждава потребителя. Само с едно кликване съответните връзки са достъпни.
 • Потребителските мерки могат да се създават и редактират директно в списъка с полета на PivotTable в Excel 2019, както и да се изтриват.
 • OLAP PivotTables могат да се създават още по-бързо: Когато използвате OLAP (Online Analytical Processing) сървъри за PivotTables, заявката вече е още по-бърза. Това се отнася не само за въртящи се таблици, свързани с Microsoft SQL Server Analysis Services, но и за други OLAP сървъри на трети страни.
 • Интелигентно преименуване: В Excel 2019, когато таблиците и колоните в модела на данните се преименуват в работна книга, Excel автоматично актуализира и всички съответни свързани таблици и изчисления, включително всички работни листове и DAX формули, когато се направи промяна.
 • Power Query: Чрез оптимизиране на съществуващите конектори, както и на нови конектори, като например конектора SAP Hana, данните от различни източници могат да се импортират в Excel 2019 още по-бързо и лесно по време на процесите ETL (Extract, Transform & Load).

Нови графики и 3D модели

За анализи и отчети в Excel 2019 вече са налични редица допълнителни диаграми, както и триизмерни модели, за да се обхванат още повече области по време на оценките.

 • Диаграми на картата: Тази нова функция в Excel 2019 дава възможност за показване и на географски стойности. По този начин статистическите разпределения на данните могат бързо и ясно да се посочат на картата по области - от глобални изгледи до географски региони и административни области или дори пощенски кодове.
 • Диаграми на фунията: Тази форма на диаграма може да изобрази нагледно разпределението и данните за процеса в няколко фази, например в процесите на продажби или придобиване на клиенти.
 • 3D модели: Новост в Excel 2019 са триизмерните модели за илюстриране на отчети - тук потребителите могат да избират от различни, налични веднага изображения, които също могат да се завъртат на 360°, или да ги създават сами и да ги вмъкват веднага в документа.
 • Скалируема векторна графика: Предимството на файловете SVG (Scalable Vector Graphics) е, че те могат да бъдат увеличавани, намалявани и дори завъртани без загуба на качеството на изображението. Затова включването на векторни графики в Excel 2019 е особено практично за презентации.

Общи функции

В допълнение към специфичните функции на Excel, в Excel 2019 има и редица други функции, които са налични и в други програми на Office.

Нови опции в изгледите и функциите на работния плот

 • Нови теми: Предишните теми вече са разширени в Excel и включват тъмно сиво и бяло, както и черно. Черното осигурява най-силен контраст.
 • Потребителски интерфейс с лента: Познатият досега лентов дисплей е комбиниран с типичния за операционната система Windows 10 вид на плочките. Често използваните елементи и функции са разположени на видно място, така че да са по-бързо достъпни за потребителите. Разбира се, възможно е да персонализирате този изглед и например да показвате само вида на лентата.

Инструмент за писане и рисуване със свободна ръка

В Excel 2019 вече са налични и редица нови функции и ефекти за свободна ръка. Новият инструмент Freehand Drawing може да се използва не само чрез въвеждане с писалка и докосване, но и с компютърната мишка за маркиране на области или за вмъкване и редактиране на формули или самостоятелно нарисувани диаграми.

 • За тази цел се предлагат дигитални химикалки с различна дебелина и цвят: молив за рисуване, химикалка за писане и маркер за подчертаване на текстови пасажи. Металните химикалки и ефектите от свободна ръка, като дъга, галактика, лава, океан, злато, сребро и други, разширяват възможностите за проектиране.
 • Функцията Freehand FormulaInsert също така позволява на потребителите да вмъкват сложни математически формули в работната книга.
 • Избор на ласо: С върховете на пръстите можете да изберете конкретна област от свободен чертеж, която да редактирате. Това е възможно и с писалката Surface.

Оптимизирана достъпност

В Excel 2019 са налични и подобрени, и нови функции за оптимизиране на съдържанието, за да се улесни четенето и редактирането му от потребители с увреждания. Поддържащата корекция на грешки предполага подобрения тук след активиране, интегрираните функции включват следното:

 • Използване на международно валидни стандарти.
 • Като кликнете върху "Провери" под "Проверка на достъпността", програмата прави предложения, които могат да бъдат изпълнени незабавно с едно кликване.
 • Функцията Cue-Audio активно подпомага потребителя чрез звукова обратна връзка със звукови ефекти и звукови сигнали, например при (неволна) промяна на определени функции или като потвърждение при изпращане на имейл или изтриване на вмъкнато съдържание.

Други функции в Excel 2019

Други нови функции също така улесняват още повече работата с Excel в екипи:

 • Промените в споделените работни книги могат да бъдат показвани, а също и отменяни по-бързо, ако е необходимо; хората, които участват, също се назовават.
 • Преводач:Превеждането на отделни думи, пасажи или цели текстове вече е още по-лесно в Excel: Докато преди потребителите трябваше да извикат уебсайт чрез браузъра, за да ги преведат, сега това е възможно директно в Excel благодарение на интегрираната функция за превод и автоматичното разпознаване на езика. В преводача на Microsoft са налични повече от 60 езика.
 • Интеграцията на защитата от загуба на данни (DLP) улеснява още повече спазването на правилата за защита на данните, като позволява търсенето на съдържание в реално време въз основа на предварително определени политики за особено чувствителни типове данни, като например номера на сметки и кредитни карти и др.

Системни изисквания за Excel 2019

 • Операционна система: Windows 10 - абсолютно задължително!; Windows Server 2019
 • Процесор: мин. 1,6 GHz
 • Място на твърдия диск: мин. 16 GB (32 бита) или 20 GB (64 бита)
 • RAM: Минимум 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита) - препоръчително: 4 GB RAM
 • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Купете Excel 2019 като Office единична програма евтино в Wiresoft

MS Excel е незаменима, неразделна част от пакета на Microsoft Office. В Wiresoft не е необходимо да купувате Excel 2019 като част от съответния пакет Office, а можете да закупите софтуера и като отделна програма - за разлика от много други доставчици на софтуер.

Вашето предимство: С лиценза за един потребител не се налага да поемате дългосрочен, скъп абонаментен ангажимент или да приемате ограничение във времето за използване. Ето защо си струва да закупите Excel 2019 от Wiresoft като самостоятелна програма, тъй като тогава не се налага да изтегляте никакви платени актуализации.

Този самостоятелен лиценз за Excel за един потребител е идентичен по отношение на функционалността с Excel, който също е включен в Office Suite 2019. Това означава, че дори по-малките компании или хората на свободна практика могат да се възползват от предимствата на Excel 2019 и да спестят пари в този процес - защото самостоятелният софтуер е особено достъпен в Wiresoft за тази цел.

Не само Excel, но и всички други софтуерни лицензи на Microsoft, които можете да закупите в софтуерния магазин на Wiresoft, са оригинални продукти на Microsoft. Често те произхождат от лиценз за обем или са били преиздадени от дадена компания, което не ограничава тяхната използваемост и не влиза в сива правна зона. С продажбата на Wiresoft инсталираният преди това софтуер е изтрит и следователно отново е свободен и може да се използва от друг потребител. Освен това, като реномиран търговец на софтуер, Wiresoft предлага само пълни версии, които са неограничени и 100% използваеми.

Ако имате въпроси относно Excel 2019 или друга програма на Office, можете да се възползвате от нашите експертни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCEL 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCEL 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории