Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2013

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10121
 • 021-10257
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
38,90 Лв. * 41,90 Лв. * (7,16% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


С Microsoft Word 2013 потребителите имат достъп до широко преработена версия на класическия софтуер за текстообработка - за професионално създаване на документи в офиса, както и в училище, университета или в частната сфера. Широкият набор от функции на Microsoft Word 2013 улеснява както опитните потребители, така и начинаещите да създават ясно структурирани непрекъснати текстове, писма и други видове писмени документи без предварителни познания за нула време. Обширното портфолио от практически функции подпомага потребителите при създаването на текстове, като например автоматичната проверка на правописа или инструментите за форматиране, включително много шаблони. Интуитивният потребителски интерфейс на Microsoft Word 2013 също е особено удобен и улеснява използването му веднага. Благодарение на съвместимостта си с Windows 7 MS Word 2013 може да се използва и на много по-стари PS.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - разнообразни възможности за проста текстообработка, също и като самостоятелна програма

Microsoft Word 2013 предоставя на потребителите значително преработена версия на класическия софтуер за текстообработка - за професионално създаване на документи в офиса, както и в училище, университета или в личния живот. Широкият набор от функции в Microsoft Word 2013 улеснява както опитните потребители, така и начинаещите да създават ясно структурирани непрекъснати текстове, писма и други видове писмени документи за нула време.

Изчерпателно портфолио от практични функции подпомага потребителите при създаването на текст, като например автоматичната проверка на правописа или инструментите за форматиране, включително много шаблони. Интуитивният потребителски интерфейс на Microsoft Word 2013 е особено удобен и улеснява незабавното му използване. Благодарение на съвместимостта си с Windows 7 MS Word 2013 може да се използва и на много по-стари PS.

В допълнение към инструментите, познати от предишните версии на Word, които са оптимизирани, Word 2103 предлага особено ясно подреждане на всички налични опции за текст в преработената лента. Допълнен с много нови функции и характеристики, които, наред с другото, подобряват удобството за четене, както и подпомагат съвместната работа по текстове в облака, софтуерът предлага и използване на таблети и смартфони чрез оптимизирана за докосване работа.

Word 2103 се предлага от Wiresoft - особено практично - като единична програма за единични потребители. Така получавате Word със същия набор от функции като програмата, включена в пакета Office Suite 2013. По-долу ще намерите преглед на най-важните функции и подобрения.

Открийте всички важни нововъведения в Word 2013 само с няколко кликвания

Ако просто искате да се запознаете с всички важни нови функции в Word 2013, можете да ги намерите веднага след като отворите програмата. Щракването върху F1 отваря системата за помощ на Word, където потребителите могат да намерят темата за помощ "Иновации в Word 2013" в "Започване" с резюме на най-важните нововъведения в Word 2013. Те включват: 1:

 • При стартиране на Word в лявата колона се показва списък с всички наскоро използвани документи. Ако даден документ не е включен в списъка, той може да бъде разширен, като щракнете върху "Отвори още документи".
 • Новият раздел "Дизайн" (оформление) съдържа всички дизайни и таблици със стилове, интегрирани в Word 2013, включително съответните команди за адаптиране на наличните дизайни към личните изисквания.
 • "Добре дошли обратно": Word запомня мястото в документа, където потребителят е работил за последен път. Щракването върху приветственото съобщение го показва веднага.
 • Нов изглед за редактиране "Обикновена маркировка" подчертава корекциите с дискретна обикновена линия в полето. Щракването върху този ред превключва между изгледа "Обикновена маркировка" и показването на всички маркировки.
 • Заглавията, форматирани с помощта на вграден лист със стилове, могат да се показват разширени или намалени: С кликване върху стрелката вляво се показва или скрива съответният текст.
 • PDF документите могат да се отварят директно в Word 2013 и да се преобразуват в редактируеми Word файлове. След редактиране те могат да бъдат запазени отново в PDF формат.
 • Когато отваряте документ, създаден с по-стара версия на Word, Word 2013 го показва в режим на съвместимост. Това дава възможност за редактиране на документа, без да се използват новите функции на Word, за да може след това той да бъде редактиран отново с по-старата версия на Word.

Освен това има и много други функции за включване на изображения и графики, фокусирано четене, онлайн сътрудничество и използване на сензорни устройства:

Оформление в реално време в Word 2013

Вмъкването и поставянето на снимки и графики в документ на Word е още по-лесно във версия 2013 и същевременно по-ясно с различните функции за оформление:

 • Опциите за оформление се показват под формата на икона, веднага щом в документа бъде вмъкнато изображение или подобен елемент, и могат да бъдат отворени с едно щракване. Вече са налични различни настройки за прецизно регулиране на показването на изображението и потока на текста.
 • За тази цел макетът в реално време предлага преглед в реално време, който незабавно показва резултата от избраните настройки, които могат да бъдат отменени веднага, ако е необходимо.
 • Новите водачи за подравняване улесняват подреждането и преместването на снимки или диаграми в текста.
 • За редактиране на диаграми Word предоставя и няколко бутона, разположени непосредствено до избраната графика.

Нов режим на четене в Word 2013

Word предлага по-добро изживяване при четене в много отношения с новия режим за четене, който осигурява много по-добър преглед:

 • Документите се показват на екрана в колони, които са по-лесни за четене. В зависимост от избраната ширина на страницата и коефициента на увеличение текстът се показва в една или две колони. Можете също така да превъртате текста с помощта на символите за лява и дясна стрелка.
 • Word също така показва няколко документа като табове.
 • В лявата част на страницата заглавията се показват като помощно средство за навигация. Там можете да преминете директно към желаната страница, като щракнете върху съответното заглавие. В тази странична лента може да се показва и прегледът на страницата. Необходимо е само да кликнете върху "Страници".
 • Почти всички инструменти за редактиране могат да бъдат скрити, за да разсейват читателя възможно най-малко. Въпреки това някои практични инструменти, като например "Define" (Определяне), "Translate" (Превод) или "Search on the Web" (Търсене в мрежата с Bing), все още могат да се показват чрез контекстното меню; също така "Comment" (Коментар) за вмъкване на коментари, както и "Highlight" (Подчертаване) за маркери в текста.
 • Читателите могат да търсят конкретни термини с помощта на интегрираната функция за търсене; всички резултати от търсенето се показват в лявата странична лента в раздел "Резултати". Кликването върху резултат от търсене води читателя директно до тази страница.
 • Чрез двойно щракване с мишката или двойно докосване с пръст таблиците, диаграмите и картинките, съдържащи се в документ на Word, могат да бъдат увеличени, за да запълнят екрана. С двойно щракване или двойно докосване извън съответния елемент изгледът за мащабиране се намалява отново.
 • Когато отново използвате режима за четене, Word показва точно позицията в документа, на която този потребител е бил последно. Това работи и за документи, които са били отворени онлайн на друг компютър.
 • За да се върнете в режим на редактиране, просто щракнете върху командата "Преглед / Редактиране на документ".

Онлайн функции в Word 2013

Word 2013 поддържа и съвместна работа по документи в облака. Те могат да се споделят чрез SharePoint или OneDrive и да се редактират съвместно от няколко потребители едновременно. При синхронизиране на промени в съвместно редактиран документ се прилагат директно тези, които са били записани първи. В случай на последващи промени от друг потребител, съответният текстов пасаж се маркира и версиите се обединяват, като се запазват отново. В случай на конфликт Word посочва това и помага на потребителя да разреши проблема ръчно. Освен това онлайн функциите включват и интеграция със социалните мрежи. Следните функции и възможности са налични в word 2013:

 • Backstage View: сега има нова команда Account в раздела File (Файл). Потребителите могат да влязат тук с акаунта си в Microsoft и например да променят данните на акаунта си, но също така да настроят фона и дизайна на Word и да интегрират съответните използвани услуги. По този начин задачите за конкретни файлове могат да се организират чрез изгледа Backstage.
 • Интеграцията на Microsoft SkyDrive предлага допълнителни възможности за отваряне, запазване и споделяне на документи: В изгледа Backstage можете да избирате между локално управление на документа и запазването или отварянето му в Microsoft SkyDrive.
 • За да споделите запазения там документ с други потребители, може да изпратите връзка или да направите документа достъпен в съответните използвани социални мрежи.
 • Когато изпращате връзка към документ, получателите могат да го видят в своя уеб браузър, стига да е представен онлайн на компютъра на автора.
 • Вмъкването на онлайн графики от Мрежата е още по-ясно и лесно в Word 2013. Потребителите могат да изтеглят снимки и клипчета от Office.com, да търсят изображения онлайн чрез търсачката Bing на Microsoft или дори да получат достъп до файлове с изображения чрез различни услуги на социалните медии или SkyDrive.
 • Това се отнася и за видеоклипове от интернет: Те могат да бъдат вмъкнати в документ например чрез Bing или YouTube, както и да бъдат възпроизвеждани директно в него.

Използване на Word 2013 на устройства със сензорни екрани

Word 2013 може да се използва лесно и на таблети и смартфони Windows 8. За тази цел потребителите трябва просто да активират режима за въвеждане с пръст в лентата с инструменти за достъп; по този начин те могат също така да увеличат дисплея на елементите на интерфейса и да определят повече пространство между отделните бутони и команди.

Системни изисквания за Microsoft Word 2013

Word 2013 е наличен за изтегляне в две версии: 32-битова и 64-битова. В резултат на това индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават.

 • Операционна система: от Windows 7 до Windows 10, Windows Server от 2008 до 2012 R2
 • Процесор: поне 1 GHz
 • Оперативна памет: 1 GB (32 бита) или 2 GB 64 бита)
 • Място на твърдия диск: 3 GB
 • Разделителна способност на изображението: мин. 1 024 x 576, карта с ускорение Direct X10

Купете Microsoft Word 2013 като отделна програма от пакета Office на разумна цена от Wiresoft

Word е типична фиксирана част от всеки пакет на Microsoft Office, така че обикновено не се предлага отделно. В Wiresoft обаче можете да закупите MS Word 2013 като самостоятелна програма - за разлика от повечето други магазини за софтуер - и то на специална ниска цена!

Лицензът за един потребител на Word 2013, предлаган от Wiresoft, е идентичен с версията, включена в пакета Office Suite 2013. Всеки, който иска да използва единствено Word без другите програми на Office, като например самостоятелно заети лица или малки предприятия, може да се възползва от всички предимства на версията Word 2013 - и да спести пари.

Освен Word 2013 в софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите и много други единични лицензи за софтуер на Microsoft, които можете да закупите там на специална цена. Тези оригинални продукти на Microsoft често са били част от по-голям лиценз за обем, използван от компаниите. С препродажбата към нас техните неограничени права за използване бяха отново освободени. Това означава, че вие като купувач не навлизате в сива правна зона. Защото всеки инсталиран преди това софтуер, включително съответният лиценз, е бил предварително изтрит, така че да може да се използва отново свободно от нов потребител. Wiresoft като реномиран търговец на софтуер предлага всички продукти на Microsoft, предлагани в онлайн магазина, изключително като пълни версии, които следователно могат да се използват неограничено и без ограничения във функциите.

Имате въпроси относно Word 2013 или друга програма Office? Тогава се възползвайте от нашите компетентни съвети и се свържете с нас просто по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD 2013"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD 2013"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории