Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2012 Device CAL SQL Server 2012 Standard е идеална система за управление на бази данни, с която можете да управлявате надеждно и сигурно всички данни във вашата компания. За да получите достъп до Windows SQL Server...
116,90 Лв. *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Потребителски CAL на Microsoft SQL Server 2012 SQL Server 2012 Standard е идеална система за управление на бази данни, с която можете да управлявате надеждно и сигурно всички данни във вашата компания. За да получите достъп до Windows...
116,90 Лв. *

Лицензи за клиентски достъп до Microsoft SQL Server 2012 - за приложения за бизнес разузнаване и виртуализация на вашите данни

SQL Server 2012 от Microsoft е цялостно решение за бази данни, което отговаря на основните изисквания за приложения за бизнес разузнаване, както и за по-силна връзка с облачните услуги. За тази цел SQL Server 2012 вече съдържа много оптимизации в изданието Standard, както и допълнителни функции, които подпомагат работата в екип и я правят още по-ефективна. С CAL за Microsoft SQL Server 2012 - независимо дали User CAL или Device CAL - служителите могат да се възползват от широкото портфолио от инструменти на тази мощна сървърна система, особено за задачи, свързани с BI.

Нови функции и оптимизации на версията SQL Server 2012

Най-важните нови функции на версията на SQL Server 2012 включват оптимизирана производителност за SharePoint Services, която подпомага потребителите с CAL при съвместната работа и координирането и управлението на задачи.

С Always On Availability Groups SQL Server 2012 предоставя мощно решение за висока наличност, което също така поддържа бързо възстановяване след бедствие с до девет реплики за наличност и множество методи за отказ.

xVelocity също така повишава производителността на SQL сървъра за заявки, свързани с хранилищата на данни, с двата компонента Analysis Services In-Memory Analytics Engine и SQL Server Relational Database Column.

С новите услуги SQL Server Data Quality Services (DQS) може да се създаде база данни с познания, която може да се използва за важни задачи, свързани с качеството на данните, като например стандартизация и коригиране, разширяване и дедублиране на данни. Освен това в SQL Server 2012 са допълнително подобрени функции като почистване на данни и съпоставяне на данни. Записите с данни се почистват от дублиращи се или несъвместими данни, така че да могат да се използват в услугите за отчитане или за приложенията на хранилищата за данни.

Освен това BI функцията Power View за SharePoint Server дава възможност не само за анализ на данни, но и за създаване на ad-hoc отчети, включително визуализация на данни.

Columnstore index (Transact-SQL) е актуалният Standard за заявка и съхранение на големи таблици в складове за данни. За тази цел при обработката на данните columnstore index използва съхранение на данни на база колони, което позволява до десет пъти по-висока производителност на заявките в сравнение със съхранението на данни на база редове. С лиценз за клиентски достъп семантичното търсене за бизнес интелигентност разширява съществуващата функция за търсене в пълен текст с нови възможности за търсене, които надхвърлят тези с ключови думи: Тя търси сходства между документите, като анализира тяхното значение.

Освен това SQL Server 2012 предлага още по-силна интеграция на облачното решение SQL Azure, с което локалните бази данни могат да се синхронизират и да се предоставят през интернет. SQL Azure се управлява в SQL Server Management Studio.

Изданието на SQL Server 2012 Standard вече предоставя на служителите, които имат потребител или Device CAL, много функции за използване в ежедневната работа, както и обширни инструменти за администриране, така че да бъдат изпълнени и типичните изисквания на по-малките компании и организации, включително по отношение на виртуализацията и сигурността на данните.

За версията на SQL Server 2012 можете да закупите лиценза за сървър плюс индивидуалните лицензи за достъп от Wiresoft на особено изгодна цена. Wiresoft е вашият компетентен партньор, който ще ви посъветва относно гъвкавото и икономично лицензиране на SQL Server 2012. По-долу ще намерите допълнителна изчерпателна информация за това как можете да оборудвате вашата компания особено изгодно с Microsoft CAL, за да се възползвате от всички функции на SQL.

SQL Server 2012 Standard-Изпълнение на Windows с CAL в Wiresoft неусложнено и евтино лицензиране

Независимо дали вече притежавате лиценз за Standard издание на SQL Server 2012 и искате да покриете или допълните нуждата си от CALs, или искате да закупите пълен пакет от сървърен лиценз плюс CALs от Wiresoft - ние разполагаме с всички необходими лицензи в нашата широка гама от софтуер. С изданието Standard на Microsoft SQL Server 2012 избирате изпитана версия на системата за бази данни Microsoft SQL, която включва много важни функции, оптимизирани за бизнес разузнаване. По-долу ще намерите цялата важна информация за вашето персонализирано лицензиране.

Модел на лицензиране Microsoft CAL за SQL Server 2012

С версията на SQL Server 2012 Microsoft промени приложимия досега лицензионен показател. Тя регулира кои видове лицензи са налични за всяко сървърно издание. Предишното лицензиране по процесори е заменено с лицензиране по ядра, така че сега всяко ядро на сървъра трябва да бъде лицензирано отделно. Тази форма на лицензиране се прилага главно за изданията Enterprise. Изданието Standard на SQL Server 2012 е единственото, което предлага на купувача избора да лицензира ядрата на своите сървъри или да избере алтернативната форма на лицензиране, която се състои от лиценз за сървър плюс лицензи за клиентски достъп.

Възможността за избор между две алтернативи при лицензирането на изданието SQL Standard отчита факта, че по-малките и средните компании може да имат по-малък брой потребители на сървърните услуги, но техните изисквания към възможностите за виртуализация и производителността на сървърите са сравними с тези на големите компании и организации.

Повечето компании с по-скоро управляем брой служители обаче обикновено имат по-ниски изисквания по отношение на функционалния обхват, както и на мащабируемостта на SQL услугите. За тях моделът на лицензиране Server/CALs обикновено е по-благоприятният вариант за лицензиране, без да се налага да се отказват от основните функции на SQL Server 2012.

Лицензиране на SQL Standard-Edition 2012 с CALs

За да сте сигурни, че решението ви да оборудвате сървърите в компанията с модела на лицензиране с CAL действително отговаря на ежедневните бизнес изисквания, е препоръчително да определите типичните работни натоварвания, както и броя на служителите, които редовно имат достъп до сървъра.

По този начин моделът за лицензиране на сървъри/CAL с единични CAL от Wiresoft може да бъде напълно гъвкав и индивидуално адаптиран към вашата компания, така че наистина да закупите точно толкова CAL, колкото действително са ви необходими. По този начин избягвате ненужни разходи и имате правилно и същевременно ефективно лицензиране. Освен това можете да закупите от нас допълнителни индивидуални лицензи CAL по всяко време, ако броят на служителите ви, които използват услугите на SQL сървъра, се увеличи.

Как работи лицензирането на сървъра/CAL за SQL Server 2012?

При лицензирането на сървър плюс CAL се прави разлика между внедряването на софтуера на SQL Server и използването на съответните услуги от даден потребител. При Standard-изданието на SQL Server 2012, както и при сравнимия друг сървърен софтуер, първо трябва да се лицензира(т) сървърът(ите) на компанията. Този лиценз за сървър включва и два CAL под формата на два лиценза за потребители или устройства, които са предназначени изключително за администратори, които да влизат в сървъра, за да изпълняват типични задачи за ИТ администрация. За всички действителни функции и услуги, които SQL Server 2012 предлага на потребителите, дори администраторите - както и служителите - се нуждаят от по един допълнителен лиценз за клиентски достъп.

Типични разлики между User CAL и Device CAL за SQL Server 2012

Лицензите за клиентски достъп се предлагат в два вида: от една страна, като User CALкойто дава право на достъп на точно един потребител, и като Device CALкойто лицензира точно едно крайно устройство. Следователно User CAL и Device CAL са два различни лицензионни продукта. Това означава, че User CAL не може да се използва като Device CAL - или обратното. По същия начин, след като даден лиценз е издаден на потребител или крайно устройство, той не може да бъде пререгистриран (лицензиран) за друг потребител или друго крайно устройство.

Освен това CAL-ите могат да се използват само в собствената компания. Следователно не е възможно даден потребител да влезе в сървъра на друга компания със своя CAL.

От друга страна, лицензите за клиентски достъп за потребители и устройства не се различават или се различават незначително по отношение на обхвата на функциите или услугите. Те обаче представляват два различни начина за достъп до функциите на SQL Server. Двата типа CAL могат да се комбинират по желание, така че да можете да лицензирате паралелно и потребители, и устройства. По-долу е представено кратко сравнение на предимствата на CAL за потребители и CAL за устройства.

Лиценз за достъп до устройство за SQL Server

Device CAL за Microsoft SQL Server 2012 лицензира едно крайно устройство в даден момент за използване на съответните сървърни услуги. Няма значение дали става въпрос за настолен компютър, преносим компютър или таблет, или дори мобилен телефон с операционна система Windows. По този начин всеки служител, който има разрешение да използва това лицензирано устройство, може да получи достъп до услугите и данните на SQL Server 2012 Standard.

Следователно лицензирането с Device CAL е особено подходящо, ако работните станции се използват от много различни служители в организацията, например при работа на смени или по проекти.

Лиценз за потребителски достъп за SQL Server

User CAL за Microsoft SQL Server 2012, от друга страна, винаги дава право на достъп до услугите или данните на SQL Server 2012 на точно един определен потребител. За разлика от Device CAL, това може да става с всяко крайно устройство, съвместимо с Windows - независимо дали става въпрос за настолен компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон - и отвсякъде, дори в движение.

Следователно лицензът за потребителски достъп е особено изгоден за онези служители, които редовно използват много различни компютри и се намират не само на територията на компанията, но и използват крайни устройства на терен или в домашния офис.

Лицензи за Microsoft SQL Server 2012 - особено евтини в Wiresoft

Wiresoft предлага както Device CALs, така и User CALs за изданието SQL Server 2012 Standard на особено изгодна цена. Това винаги са оригинални европейски лицензи на Microsoft, които идват от европейски компании и не са използвани, поради което са 100% използваеми. Екипът на Wiresoft предварително е проверил всички налични в магазина CAL-и за автентичност.

Вие като клиент можете да сте сигурни, че купувате напълно използваеми CAL-и, когато купувате лиценз от Wiresoft. Освен това, съгласно решение на Съда на Европейския съюз, продажбата и закупуването на софтуерни продукти, например за сървъри, както и на CAL, е абсолютно законно.

Вие също можете да се възползвате по-специално от ценовото предимство, което Wiresoft ви предоставя с CALS за SQL Server 2012, както и с други лицензи за клиентски достъп до софтуер на Microsoft. Много от нашите предишни доволни клиенти се доверяват не само на качеството на софтуера на Wiresoft, но и на нашите експертни съвети. За да разберете как можете да лицензирате сървъра си най-икономично с CAL, просто се свържете с нас за консултация, с удоволствие и в чат.