Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10133
 • 164-07733
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
80,90 Лв. * 88,90 Лв. * (9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Publisher 2016 е популярна версия на универсалната DTP програма на Microsoft за проектиране на публикации за всеки сектор: тя предлага всички функции, необходими за създаване на професионално проектирани и готови за печат рекламни материали за офиси, организации и компании, но също така и за други документи, напр. тя предлага всички функции, необходими за създаване на професионално оформени и готови за печат рекламни материали за офиси, организации и фирми, но също и за други документи, напр. за ученици и студенти, както и за частни потребители и самостоятелно заети лица: независимо дали става дума за делови или бланкови писма, листовки или дипляни, книги или брошури. Интуитивните инструменти подпомагат както начинаещите, така и професионалистите във всички функционални области с универсални шаблони, както и с интуитивно използваеми инструменти, напр. за обработка на изображения и оформление за създаване на документи за печат. Удобният интерфейс с ясно подреждане на всички функции позволява ефективна работа с програмата за оформление и създаване на сложни печатни медии с всякакво качество.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 for DTP - самостоятелната програма на Microsoft като версия за закупуване

Publisher 2016 е популярна версия на универсалната DTP програма на Microsoft за дизайн на публикации за всяка област: Тя предлага всички функции, необходими за създаването на професионално проектирани и готови за печат рекламни материали на офиси, организации и фирми, но също и на други документи, например от ученици и студенти, както и от частни потребители и самостоятелно заети лица: независимо дали става въпрос за бизнес или серийно писмо, листовка или брошура, книга или брошура.

Интуитивните инструменти подпомагат начинаещите и професионалистите във всички функционални области с разнообразни шаблони, както и с интуитивни инструменти за редактиране на изображения и оформление за създаване на документи за печат. Лесният за употреба интерфейс с ясно разположение на всички функции позволява ефективна работа с програмата за оформление и създаване на сложни печатни медии с всякакво качество.

Синьо-зеленият цвят на прозореца на програмата, който е типичен за MS Publisher, може да бъде адаптиран към новодостъпната тема "Тъмно сиво", например, която предлага по-неутрален вид за редактиране на изображения.

Най-важните функции и характеристики на Publisher 2016 са обобщени накратко:

 • За текстовете и изображенията са налични интересни ефекти на изображението, като например сенки, ефекти на сияние, 3D ефекти, както и отражения.
 • Изображенията и графиките могат да се обменят интуитивно чрез плъзгане и пускане.
 • В областта за проектиране е налична колона за редактиране на няколко изображения.
 • За публикации като дигитален печат с онлайн фотоуслуга документът на Publisher може да се запише и във формат JPG.

Publisher 2016 обикновено се предлага само като постоянна част от версиите на MS Office Standard , Professional, както и Professional Standard, но не и на Home & Business, Office 2016 Home and Student. Потребителите на тези две издания, както и потребителите, които не използват версия Office, могат да закупят Publisher 2016 отделно от Wiresoft. И тъй като версията Publisher 2016 се поддържа и от по-стари операционни системи на Microsoft от Windows 7 нататък, потребителите, които искат да продължат да я използват, могат да се възползват от закупуването на софтуера. Чрез връзката с облачните услуги на Microsoft OneDrive те могат да използват Publisher 2016 заедно с други потребители за онлайн сътрудничество.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете с най-новите и по-старите версии на Publisher 2016, както и с много други програми на Office на особено ниски цени като версия за един потребител. Следващият преглед съдържа подробно въведение и представяне на функциите и характеристиките в Publisher 2016.

Преглед на набора от функции на Microsoft Publisher 2016

Версията Publisher 2016 предлага, освен оптимизации на вече съществуващите функции, и някои нововъведения, особено в свободно достъпните графики и шаблони, с което изборът на възможности за дизайн е разширен още повече.

Документите на Publisher 2016 са съвместими и с програми на трети страни

Благодарение на безпроблемното сътрудничество на Publisher 2016 с другите програми на MS Office, по време на оформлението могат да се импортират и файлове от Word, Excel и др., като например диаграми и таблици или вече форматирани текстове.

Освен това програмата за оформление, разбира се, е съвместима с широк спектър от популярни файлови формати Standard, като например .JPG и .PDF, които могат да се отварят директно с нея.

Файловете, създадени в Publisher, се записват в собствения формат .PUB на Microsoft, който може да се отваря и с програма за оформление на Adobe, например, което дава предимство на по-добрата съвместимост при съвместна работа. Като алтернатива на формата PDF съществува специалният файлов формат на Microsoft Publisher .XPS - за XML Paper Specification.

Забележка: За разлика от версия 2011 обаче Publisher 2016 не може да създава уеб страници, базирани на HTML.

Налични шаблони за дизайн за всеки тип документ

Когато отворите Publisher 2016, програмата показва обширен списък с типични шаблони за дизайн в най-разпространените формати: от покани до листовки и писма във формат А4, от многостранични брошури до обширни каталози. Всеки шаблон съдържа определени предварително зададени елементи като основен документ, като заглавия, заглавия на раздели, номера на страници и т.н., които могат да бъдат персонализирани и след това запазени като нов, персонализиран шаблон, така че да бъдат достъпни отново за подобни публикации.

Цветовете, шрифтовете и форматирането също могат да бъдат адаптирани. Оригиналният шаблон винаги се запазва. Това означава, че основният документ за проектиране и новият вариант са отново на разположение следващия път, което спестява много време не само на професионалистите, но и на неопитните потребители, тъй като те могат да се върнат към него веднага следващия път; освен това това това гарантира последователен вид и идентично качество на продукцията за всички публикации, създадени с него.

Използване на градивни елементи за публикации с еднакъв вид

Т.нар. градивни елементи, налични в Publisher, могат да се използват и за поддържане на еднакъв дизайн на пощенски пратки, брошури и листовки. Строителните блокове са общи елементи на дизайна, като например заглавия, текстови рамки, колони и др. Потребителите могат да използват блоковете, които вече са налични в Publisher 2016, или да създадат свои собствени въз основа на тях.

Освен това е възможно да се добавят различни ефекти, като сенки и отражения, към изображения, но също и към текстове, за да се откроят.

Publisher 2016 предлага и мащабируеми векторни графики SVG, които винаги запазват остротата си дори при увеличаване, а наличните 3D обекти могат да се завъртат на 360 градуса по желание, за да се покаже определен изглед.

Редактиране на изображения и графики в Publisher 2016

Често снимките и графиките не се прехвърлят 1:1 в документ на Publisher, а трябва да бъдат изрязани или да се коригира цветът им. Всички тези задачи могат да се изпълняват директно в макета. Съответното меню "Инструменти за изображения" се отваря при двукратно щракване върху поставено изображение. Професионалистите могат да използват и други по-сложни инструменти, за да модифицират изображението още повече.

Publisher 2016 предоставя и специална колона в областта за проектиране за редактиране на множество изображения.

Документи с изображения могат да бъдат импортирани в документ на Publisher от компютъра, от библиотеката ClipArt на Microsoft или от интернет чрез търсене на изображения в Bing или от онлайн фотоалбум. Това става почти интуитивно чрез функцията за плъзгане и пускане, която позволява и незабавен обмен на изображения. След вмъкване или изрязване те могат да се поставят в документа с точност до милиметър с помощта на функцията за линеал.

Използване на текстови полета за публикации на няколко страници

Ако по-дълъг текст трябва да бъде вмъкнат в брошура, която обхваща няколко страници и може би е прекъсната от полета или графики, обикновено е трудно да се определи точното количество текст в едно поле. Publisher предоставя няколко удобни инструмента, с които да гарантирате, че нито един текст няма да бъде пропуснат по време на оформлението: Когато в текстово поле е вмъкнат по-голям текст, малко поле в долния десен ъгъл на съответната рамка използва елипса, за да покаже, че има повече текст. След това въпросната текстова рамка може да бъде увеличена веднага с едно щракване на мишката. Ако обаче скритият текст трябва да се появи в друг кадър, това се прави автоматично чрез предварително свързване на отделните текстови полета. Тази функция е особено практична, когато текстовете се съкращават или допълват в оформлението.

Споделяне на документи на Publisher онлайн

Потребителите на облачните услуги OneDrive на Microsoft могат да запазват документи, създадени в Publisher, онлайн. Получателите, които са оторизирани да редактират документите, могат да получат достъп до тях чрез връзка. Имейл адресите могат дори да се вмъкват директно в документа, което автоматизира и ускорява процеса на изпращане. Благодарение на надеждните актуализации в реално време в OneDrive и високите стандарти за сигурност сътрудничеството също е особено ефективно.

Всичко е готово за печат с Pack & Go

За да се гарантира желаното качество на изображенията и шрифтовете при отпечатване чрез професионален доставчик, практичният съветник Pack & Go автоматично събира всички файлове, свързани с документа на Publisher и необходими за отпечатване (като снимки, графики и шрифтове), и ги опакова в един файл; след това той трябва само да се изпрати на съответната услуга за печат или копирна машина или да се предостави чрез OneDrive. Версията Publisher 2016 използва само RGB цветовото пространство за файловете с изображения, така че тук не е необходимо допълнително предварително задаване, а само шрифтовете трябва да бъдат вградени.

Широка гама от възможности за печат с всякакво качество

За отпечатване на листовки, брошури, покани и други рекламни материалиPublisher 2016 предлага широки възможности. При изпращане на персонализирани писма например е възможно автоматично да се добавят имената на получателите, както и друга лична информация, като например клиентски номера и индивидуални адреси.

В зависимост от целевата група се предлагат допълнителни възможности за създаване на печатни материали с желаното качество. Например документът на Publisher може да бъде създаден и в обичайния формат .JPG за цифров печат в онлайн печатница.

Системни изисквания за Microsoft Publisher 2016

Програмата Office Publisher 2016 е налична по подразбиране в две версии: 32-битов и 64-битов. 64-битовата версия се инсталира автоматично, но само 32-битовата версия може да се инсталира на 32-битова операционна система с процесор x86. В зависимост от това индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават - например за оперативната памет и мястото на твърдия диск. Прилагат се следните минимални изисквания за компютър:

 • Операционни системи: Windows 7 или по-висока версия, Windows Server 2012 R2 или Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с поне 1 GHz и SSE2
 • Памет: 1 GB RAM (32-битова), 2 GB RAM (64-битова)
 • Място на твърдия диск: мин. 3,0 GB
 • Дисплей: мин. резолюция 1024 x 768
 • Графична карта: Необходима е графична карта DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката

DTP програмата Publisher 2016 купува изключително евтино в Wiresoft

MS Publisher е класически компонент на MS Office-Versionen Standard, Professional, както и Professional Standard и като такъв не се предлага поотделно, а само в един от тези Office-пакети. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Publisher 2016 и поотделно - това е предимство пред много други доставчици на софтуерни програми на Microsoft. Вашето допълнително предимство при закупуване на софтуер с Wiresoft: Този лиценз за един потребител на Publisher 2016 не съдържа никакви ограничения, като например ограничен във времето абонамент със задължителни актуализации. Затова се изплаща два пъти да закупите Publisher 2016 от Wiresoft като една програма.

Освен това купуването на софтуер с Wiresoft е евтино и сигурно: лицензът за един потребител за Publisher 2016, който купувате, обикновено идва от лиценз за по-голям обем на дадена компания, т.е. това е така нареченият използван софтуер - функционалният обхват на този софтуер е идентичен с програмата Publisher, която също е включена в пакетаOffice Suite 2016. Като използван софтуер можем да ви предложим Publisher на тази особено ниска цена! Когато купувате употребяван софтуер от Wiresoft, не поемате никакъв правен риск, тъй като търговията е изрично разрешена от закона.

Всяка програма на Microsoft  , предлагана от Wiresoft, е тествана за действителна, безупречна използваемост, така че този софтуер на Publisher може да се използва на вашия компютър незабавно и без ограничения след закупуване и изтегляне. Wiresoft продава само такива пълни версии на програмата, които са идентични с публикуваните от Microsoft версии и също идват само от сигурни източници.

Закупуването на софтуер от Wiresoft е особено изгодно за фрийлансъри и МСП, но също и за частни потребители, тъй като те спестяват пари и в същото време се възползват от всички предимства, които Publisher 2016 предлага. В софтуерния магазин на Wiresoft има не само MS Publisher в няколко версии, но и много други Office- както и други програми на Microsoft като версия за закупуване.

Ако имате въпроси относно MS Publisher 2016 или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите съвети по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории