Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Outlook for Mac 2021 е най-новата версия на програмата за Microsoft Apple компютри за професионално централизирано организиране на имейл трафика, контактите и задачите - и по този начин е практически незаменима в съвременното ежедневие. вероятно все още е ненадмината в сравнение с подобен софтуер за електронна поща - с широкия си набор от функции и опции бизнес комуникацията може да бъде организирана ефективно през границите на времето и държавите и дори сложните проекти могат да бъдат управлявани по-лесно с програмата. Интуитивният и удобен за ползване нов интерфейс на Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2021 подпомага както професионалистите, така и неопитните потребители в ежедневната им работа в офиса, тъй като програмата позволява бързо и лесно започване на работа с наличните функции.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook за Mac 2021 като самостоятелна програма - за управление на имейли, контакти и срещи

Outlook for Mac 2021 е най-новата версия на програмата на Microsoft за Apple компютри  за професионално централизирано организиране на електронната поща, контактите и задачите - и по този начин е практически незаменима в съвременния бизнес живот. В сравнение със сходни софтуери за електронна поща Outlook все още е ненадминат - с широкия си набор от функции и опции бизнес комуникацията може да се организира ефективно в различни периоди от време и в различни държави, а дори сложните проекти могат да се управляват по-лесно с програмата.

Интуитивният, но удобен за работа нов интерфейс на Outlook for Mac 2021 подпомага както професионалистите, така и начинаещите в ежедневната им работа в офиса, тъй като програмата позволява бързо и лесно да започнете да използвате наличните функции.

По-добър преглед на трафика на електронната поща се предлага и от Outlook за Mac 2021 чрез възможността за създаване на сложни структури от папки за съответните задачи или теми; това позволява електронните писма и свързаната с тях информация за контакт и т.н. да бъдат организирани по разумен и прозрачен начин. Интелигентните функции в пощенската кутия помагат на потребителите в ежедневната им комуникация да разграничават маловажните от важните неща и да ги сортират интелигентно. Това гарантира, че по всяко време се поддържа преглед на всички наистина важни задачи и важни срещи.

Други полезни функции в Outlook за Mac 2021 също помагат за спестяване на време, като позволяват на потребителите да се концентрират по-добре върху най-важното. Опцията, налична в Outlook for Mac 2021 за свързване и управление на множество имейл акаунти чрез един десктоп интерфейс, позволява по-добра координация на комуникацията. Например при организиране на срещи индивидуалните календари на участниците, включително вече подадените срещи, се синхронизират, за да се избегне припокриване на часовете от самото начало.

В ясно подредената лента за навигация всички функции, необходими за работа с имейли и задачи, както и за редактиране на контакти и календари, са незабавно достъпни. Освен това интерфейсът на работния плот за Outlook за Mac 2021 е преработен и сега е още по-удобен за използване, отколкото в предишната версия, благодарение на интуитивните функции и характеристики.

Новост е и оптимизираната за работа с докосване ползваемост, така че Outlook вече може да се използва по-добре и на таблети, както и на смартфони. Освен това тази версия предлага по-лесна синхронизация между различните крайни устройства, така че всички имейли, контакти, задачи и срещи да са достъпни локално и независимо чрез Outlook for Mac 2021.

MS Outlook за Mac 2021 не се предлага в обикновените магазини като лиценз за един потребител, а само като неразделна част от едноименната версия на Office for Mac - в Wiresoft обаче можете да закупите софтуера за електронна поща на Microsoft и поотделно - на особено изгодна цена!

В допълнение към тази версия на Outlook за Mac можете да намерите и по-стари версии, както и други програми на Office за macOS като отделни версии за закупуване в онлайн магазина на Wiresoft. Подробен преглед на всички интересни нови функции на Outlook за Mac 2021 версия можете да намерите по-долу.

Представяне на най-важните нови функции в Outlook for Mac 2021 за трафик на електронна поща

В сравнение с предишната версияOutlook for Mac 2021 съдържа цял набор от оптимизирани съществуващи функции, както и напълно нови функции, които улесняват още повече организирането на електронната поща и координирането на срещи и задачи. Отделните по-малки подобрения заедно осигуряват значително увеличение на производителността, тъй като улесняват още повече съсредоточаването върху най-важното: това започва с интелигентното класифициране на входящия трафик на електронна поща в зависимост от неговата значимост, допълнено от сигурното откриване на вредни връзки в него чрез услугата Microsoft Safe-Link и не свършва с автоматичното преобразуване на часовите зони за организиране на срещи извън дома.

Пощенската кутия с важност за справяне с ежедневния поток от имейли

Ежедневният трафик на електронна поща в една компания обикновено съдържа много излишни и спам съобщения в допълнение към наистина важни съобщения. Функцията "Входяща поща с релевантност" предлага полезно решение в този случай, тъй като помага на потребителите да отделят важните от маловажните неща, като ги подрежда предварително и ги сортира по подходящ начин. За тази цел Inbox with Relevance (Входяща поща с релевантност) използва два раздела за входящата поща - наречени "Relevant" (релевантни) и "Other" (други). Съобщенията, признати за важни, автоматично се съхраняват в раздела "Съществени", а всички останали съответно в раздела "Други". Въпреки това, Outlook информира потребителя за другите имейли, които могат да се видят веднага чрез просто превключване на раздела.

Други функции, като например "Фокусирано", допълват предварителното сортиране, като определят кои имейли да бъдат сортирани еднократно или общо в съответния друг регистър. За използването на Inbox with Relevance е необходим акаунт в Microsoft Exchange.

Забележка от @mention

За да се обърне специално внимание на конкретно лице в съобщение по електронна поща или в покана за среща, авторът поставя символа @, допълнен от съответното име, в основния текст. По този начин се подчертава името в тялото на съобщението, Outlook for Mac 2021 след това също автоматично го добавя към реда на темата, а @ също се показва до съобщението във входящата поща.

Прочитане и потвърждаване на доставката на имейли

За да се увери, че получателят на дадено съобщение не само го е получил, но и прочел, Outlook за Mac 2021 използва потвърждението за доставка, че дадено електронно съобщение действително е доставено в пощенската кутия на получателя, от една страна, и потвърждението за четене, което изпращачът получава, когато съобщението е отворено, от друга.

Използване на шаблони на имейли за подобни съобщения

Често в ежедневния трафик на електронна поща има редовно изпращани съобщения, чието съдържание се променя рядко, напр. съобщения за състоянието и др. Това може да стане още по-бързо чрез създаване и използване на запазени шаблони, които са незабавно достъпни при необходимост. Преди да изпратите шаблона, трябва да добавите само новата информация.

Забавено изпращане на съобщения по електронна поща

Outlook за Mac 2021 предлага възможност за определяне на времето за изпращане на писма по определени правила. Това означава, че предаването на отделни съобщения, както и на всички съобщения, може да се забави - както с цели дни, така и с часове и минути. Съответното електронно писмо се запазва в папката "Чернови" до определеното време и се изпраща, дори ако Outlook не е отворен на компютъра.

Допълнителни нововъведения в Outlook for Mac 2021 за организацията

Следните нови или оптимизирани функции също улесняват организирането на срещи и предлагат практически улеснения за комуникацията:

 • Координиране на различни часови зони: Особено практично при планиране на пътуване до друга часова зона: Outlook за Mac 2021 има възможност тук да се създаде съответното събитие с местния начален и краен час. Автоматичното преобразуване на информацията премахва необходимостта от търсене в интернет и от собствено преобразуване.
 • Обобщаващи карти за пътувания: Тази по-интелигентна функция в Outlook не само автоматично добавя резервирани пътувания към календара, но и самостоятелно използва същите обобщаващи карти за всички срещи и дати, които разпознава в резервациите - в допълнение към датата и часа, местата и важните номера, както и друга полезна информация.
 • Режимът за фокусиране подобрява концентрацията: Новоинтегриран в Outlook for Mac 2021, режимът за фокусиране подобрява концентрацията по време на работа, независимо дали пишете или четете имейли, или координирате срещи, като временно скрива всички други активни приложения, както и новите съобщения.
 • Услугата Microsoft Safe-Link осигурява сигурност на имейлите: Outlook for Mac 2021 осигурява подобрена сигурност при получаване на потенциално опасни имейли. По-специално, услугата Microsoft Safe-Link Service открива зловреден софтуер, скрит във връзките на фишинг имейли; те се показват в оптимизирания предварителен преглед. Вграденият скенер в реално време надеждно филтрира зловреден софтуер и фишинг връзки.
 • Оптимизирана за работа с докосване работа с Outlook for Mac 2021: Потребителите на Outlook for Mac 2021 на таблет или смартфон могат да работят с програмата още по-интуитивно благодарение на подобреното използване на жестове. Действия като "Маркирай като прочетен", "Маркирай", "Изтрий", "Архивирай" и "Няма" могат да се определят индивидуално с жестовете "Плъзгане наляво" и "Плъзгане надясно".
 • Показване на участниците в среща: Ако друг служител организира среща, отговорите на поканените лица на заявката в Outlook for Mac 2021 могат да бъдат показани и на собствения им Mac.
 • Визуално подобряване на електронните писма с помощта на SVG файлове: Електронните писма често придобиват информационно съдържание, както и въздействие, ако изпращачът вмъкне подходящ SVG файл - Scalable Vector Graphics или векторна графика. Предимството на векторните графики е не само това, че могат да се мащабират, което означава, че могат да се увеличават, намаляват или завъртат без загуба на качеството на изображението. Те могат да бъдат допълнително обработени с различни филтри. Outlook за Mac 2021 предлага селекция от подходящи SVG мотиви за тази цел.

Системни изисквания за използване на Microsoft Outlook 2021 в Mac

Следната информация показва минималните изисквания за инсталиране и стартиране на Outlook for Mac 2021 на устройство на Apple.

 • Операционна система: Версия на една от трите най-нови операционни системи macOS
 • Процесор: Intel или Apple Silicon (M1)
 • Памет: поне 4 GB
 • Твърд диск: поне 10 GB свободно пространство
 • Графична карта: поне 1280 x 800 пиксела

Купете Outlook за Mac като самостоятелна програма от Office Suite за Mac 2021 в Wiresoft на ниска цена

Като типичен софтуер от пакетите Microsoft Office за Mac, Outlook for Mac 2021 се предлага от повечето търговци само при закупуване на съответната пълна версия на Office. Wiresoft, от друга страна, също така предлага Outlook за Mac 2021 отделно в своя магазин за софтуер. Когато купувате софтуер от Wiresoft, вие печелите два пъти: от една страна, от всички предимства, които тази версия за покупка предлага в сравнение с абонаментната версия, която обикновено включва актуализации, които се заплащат; от друга страна, от особено благоприятната цена!

Outlook за Mac 2021, предлаган от Wiresoft, не се различава по никакъв начин от софтуера, включен в съответния пакет Office, нито има някакви ограничения по отношение на функционалността.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Outlook за Mac 2021 е лиценз за един потребител, който произхожда от по-голям лиценз за обем, който вече не се използва от първоначалния купувач - обикновено компания. Този софтуер се регистрира за вас само след закупуването му. Като реномиран търговец Wiresoft предлага само използван софтуер на Microsoft, чието закупуване и продажба в рамките на ЕС е абсолютно законно и без риск. Това винаги са официални пълни версии, които са идентични с програмите, предлагани от Microsoft. За ваша сигурност всяка програма на Microsoft, предлагана в рамките на лиценз за обем, е проверена от нас за перфектна използваемост, така че да може да се използва пълноценно и неограничено време след инсталирането ѝ.

Това означава, че особено частни потребители и самостоятелно заети лица, както и малки компании могат да използват всички предимства на Outlook for Mac 2021 като самостоятелна програма чрез закупуване на софтуера от Wiresoft. Освен Outlook за Mac в магазина за софтуер можете да намерите и други програми на Office за Mac, както и друг софтуер на Microsoft на изгодни цени.

За въпроси относно Outlook for Mac 2021 или друга версия, или друга програма на Office за Mac, просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории