Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10493
 • 065-04598
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Microsoft Excel е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици, с който могат да се извършват сложни математически и търговски изчисления. Настоящата версия 2021 за Mac също има редица нови функции: В допълнение към многобройните подобрения, програмата е допълнена с голям брой нови функции за извършване на логически и бизнес математически анализи в допълнение към статистическите, също така подкрепени от използването на таблици с въртеливи движения. Големият избор от типове диаграми, мащабируеми графики и модели също позволява резултатите да бъдат представени по смислен и ясен начин за създаване на отчети. Excel 2021 се поддържа от PowerBI, мощната услуга за бизнес анализи от Microsoft, която също така позволява директен експорт на данни към други системни среди.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 за Mac като практически лиценз за един потребител

Microsoft Excel е ненадминатият софтуер за електронни таблици за извършване на сложни математически и търговски изчисления. Настоящата версия 2021 за Mac също има редица нови функции: В допълнение към многобройните подобрения, програмата е допълнена с голям брой нови функции за извършване на логически и бизнес математически анализи в допълнение към статистическите, също така подкрепени от използването на въртящи се таблици. Големият избор от типове диаграми, мащабируеми графики и модели също позволява резултатите да бъдат представени по смислен и ясен начин за създаване на отчети. Excel 2021 се поддържа от PowerBI, мощната услуга за бизнес анализ на Microsoft, която също така позволява директно експортиране на данни към други системни среди.

Различни нови графични инструменти ви позволяват да подчертавате важни данни в цвят или да създавате собствени формули и диаграми ad hoc и да ги използвате веднага. Excel 2021 за Mac предлага и подобрена поддръжка на докосване на таблети, което улеснява работата с него на таблети или смартфони. Това прави новия инструмент за свободно рисуване още по-практичен и лесен за използване. Освен това са налични подобрени опции за създаване на достъпни таблици и работни книги.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да намерите актуалната Excel версия 2021 за Mac на особено ниска цена като версия за един потребител, т.е. без абонамент за софтуера, както и нейния предшественик и всички други програми от пакета Office. По-долу е представен преглед на всички важни нови функции на Excel 2021 за Mac.

Преглед на най-важните нови функции на Excel 2021 за Mac

Новият Excel 2021 за Mac съдържа много подобрения в сравнение с предишната версия, както и много нови инструменти и функции, някои от които досега бяха включени само в абонаментния модел на Office. Това са както типични функции на Excel, така и общи функции на MS Office.

Специфични функции за таблици на Excel във версия 2021

Свързването на таблици за разширени заявки е оптимизирано в Excel 2021 за Mac със следните удобни функции:

 • Функцията IF опростява въвеждането на сложни функции IF: По този начин съответните условия се изпитват в предварително определена последователност. Функцията MAXWENNS задава най-голямото число за определен диапазон, което отговаря на поне едно от посочените условия; за най-малкото число е налична функцията MINWENNS по същия начин.
 • В Excel 2021 за Mac вече е възможно да изключите или деактивирате отделни клетки, редове или колони от селекцията, които са били маркирани твърде много или дори по погрешка, което не беше възможно преди.
 • Функцията FIRST VALUE сравнява начална стойност с няколко други стойности в списък. При намиране на съвпадение се връща резултатът, определен от функцията; ако не е намерено съвпадение, се връща стойността за "else".
 • Новата функция TEXT CHAIN има предимството пред предишната функция CHAIN, че е по-кратка и по-лесна за въвеждане. Сега тя поддържа и препратки към диапазони, докато преди това бяха възможни само препратки към единични клетки или клетки, така че сега могат да се вземат предвид и поредици от клетки или цели колони.
 • Функцията TEXT CHAIN позволява да се комбинира текст от няколко диапазона, като всеки елемент се разделя с разделител, зададен от потребителя. TEXT CHAINING може да се използва и за комбиниране на отделни думи, разпределени в клетки, в изречение.

Оптимизации на PivotTable в Excel 2021 за Mac

PivotTable, ефективният инструмент на Excel, с който могат да се анализират и оценяват големи обеми от данни с помощта на мерки и ключови показатели за ефективност, както и да се показват ясно резултатите от тях, е допълнен във версията от 2021 г. с няколко по-практични функции в допълнение към подобренията по отношение на удобството за потребителя:

 • Забавеното актуализиране вече позволява да се направят няколко промени наведнъж в Power Pivot, без да се налага да се чака всяка отделна промяна да бъде разпределена в цялата работна книга. Всички промени се разпределят наведнъж след затваряне на прозореца Power Pivot.
 • Персонализиране на PivotTables като стандартни оформления: С тази практична функция в Excel 2021 за Mac е възможно не само да настроите индивидуално Pivot Table според собствените си идеи, но и да запазите тези настройки като стандартно оформление, включително предпочитаното показване на частичните резултати или общите резултати, както и оформлението на отчета, така че то да бъде незабавно на разположение за следващо използване.
 • Автоматично разпознаване на връзки: Въз основа на често използваните стъпки по време на анализа тази функция автоматично създава връзки между такива таблици, които са били използвани преди това в работната книга. Excel for Mac също така разпознава и показва кога е необходимо да се свържат поне две таблици по време на анализа. Само с едно кликване съответните връзки са незабавно достъпни.
 • В Excel 2021 за Mac потребителските мерки вече могат да се създават директно в списъка с полета на PivotTable и да се редактират веднага.
 • Ако за изчисленията чрез PivotTables се използват OLAP (Online Analytical Processing) сървъри, заявката им вече е още по-бърза, така че тези OLAP PivotTables са достъпни още по-бързо. Могат да се използват не само въртящи се таблици, свързани с Microsoft SQL Server Analysis Services, но и данни от OLAP сървъри на трети страни.
 • Интелигентно преименуване: При преименуване на таблици и колони на модел на данни в работна книга Excel 2021 за Mac автоматично актуализира и всички съответни таблици и изчисления, включително работни листове и формули DAX.

Разширяване на библиотеката за диаграми и 3D модели

За да бъдат анализите и отчетите по-описателни, Excel 2021 за Mac предлага нови типове диаграми, както и графики с триизмерни модели, които потребителите могат да използват и за илюстриране на резултатите и функциите на специални области.

 • Новите диаграми с карти в Excel 2021 за Mac са практични за ясно илюстриране на географски стойности. Налични са карти на континенти, държави, но също и на по-малки области, като административни райони и пощенски кодове, за да се покажат статистически или други стойности и тяхното разпределение.
 • Диаграмите на фунията са особено подходящи за изобразяване на разпределението на даден процес в няколко фази, например при продажби или придобивания.
 • Новите 3D модели в Excel 2021 например са особено подходящи за изобразяване на сложни взаимоотношения в три измерения, тъй като могат да се завъртат на 360°. В допълнение към големия избор от незабавно достъпни 3D изображения, те могат да бъдат създадени и от потребителя. 3D моделите в Excel 2021 за Mac се поддържат от MacOS 10.12, 10.13.4 и по-нови версии.
 • Мащабируемите векторни графики, като например SVG (Scalable Vector Graphics), също могат да се увеличават или намаляват, както и да се завъртат - без загуба на качеството на изображението.
 • Безплатно използване на библиотеката с изображения: Всички икони, пиктограми, символи, както и 3D изображения и SVG файлове, съдържащи се в библиотеката на Excel 2021 за Mac за илюстриране на презентации и работни листове, могат да се използват свободно, без да се налага да се плащат лицензионни такси.

Още нови функции в Excel и други програми на Office

В класическите програми на Office, като например Excel 2021, също са налични разнообразни практически функции, които засягат не само дизайна, но и вмъкването или редактирането на графики, както и други практически инструменти.

Нови опции за изглед и функции на работния плот в Excel за Mac

Excel включва и различни фонови и програмни теми, чиято цел е да направят работата на екрана на Mac възможно най-приятна и в същото време лесна за очите.

 • Така вече могат да се избират темите бяло, тъмно сиво и черно, като последната предлага най-силен контраст.
 • Нов потребителски интерфейс с лента: Предишният вид на лентата е комбиниран в Office 2021 с типичния за Windows вид на плочките - въпреки това познатият от предишната версия вид все още е на разположение за избор в опциите за изглед.
 • Често използваните функции са поставени на видно място в новия изглед, така че да могат да бъдат намерени веднага.

Инструмент за свободна ръка в Excel за Mac за писане и скициране

 Excel 2021 за Mac вече има и нови функции за свободна ръка, които се допълват от богат избор от ефекти. С новия инструмент Freehand Drawing (Свободно рисуване) потребителите могат да маркират избрани области, но най-вече да рисуват спонтанно формули, диаграми и т.н. и да ги импортират незабавно в работна книга. Потребителите имат следните възможности:

 • Цифровите химикалки се предлагат в различни дизайни, дебелини и цветове: има молив за рисуване, химикалка за писане и маркер за подчертаване на текстови пасажи.
 • Поразителни графични ефекти като дъга, галактика, лава, океан, злато, сребро, но също и капковидни сенки, сияния, 3D ефекти и т.н. създават привличащи вниманието дизайни, допълнени от предварително зададени шаблони, с които изображенията могат да се превърнат в линейна рисунка или да се промени цветът на запълване, например.
 • Сложни математически формули могат да се вмъкват веднага в работната книга с помощта на функцията "Freehand FormulaInsert". Това може да се направи и с мишката - просто започнете да пишете и Excel преобразува чертежа на формулата в текст. Потребителите, които използват Excel за Mac на устройство със сензорен екран, могат също така да чертаят формули с пръст вместо с писалка.
 • Избор на Lasso: Не е необходимо да използвате писалката Surface Pen, за да изберете област от свободна рисунка за по-нататъшно редактиране - това може да се направи и с върха на пръста.

Достъпността вече е още по-практична за използване

Практична функция, налична и в Excel 2021 за Mac : нови, както и оптимизирани функции подпомагат подготовката на съдържанието на документите на Excel по такъв начин, че потребителите с ограничени познания също да могат да ги четат и редактират по-лесно. Чрез активиране на поддържащата корекция на грешки подобренията се показват директно в съответните точки на документа; включени са следните инструменти:

 • Списък на международно приложимите стандарти за достъпност.
 • Предложенията се показват, като кликнете върху "Провери" под "Проверка на достъпността" и могат да бъдат изпълнени незабавно с едно кликване.
 • С натискане на функцията "Продължи проверката за достъпност" проблемите с достъпността в документа също се показват незабавно по време на работа.

Други полезни функции на Excel версия 2021 за Mac

Новите функции, изброени по-долу, са достъпни в Excel в допълнение към другите програми от пакета Office 2021 и правят работата още по-ефективна:

 • Преводач:Отделни чужди думи, пасажи или цели текстове на чужд език вече могат да се превеждат още по-лесно в Excel. Вместо да се извиква съответният уебсайт чрез браузър, за да се въведат данните, както беше досега, това вече е възможно директно в Excel. Новоинтегрираната функция за превод, включваща автоматично разпознаване на езици чрез Microsoft Translator, съдържа речник на повече от 60 езика.
 • Защита от загуба на данни: Интеграцията на доказаната функция DLP на Microsoft в Excel дава възможност за търсене на съдържание в реално време в съответствие с определени насоки, например за намиране на поверителни данни като номера на сметки и кредитни карти; това също така улеснява още повече спазването на правилата за защита на данните.

Системни изисквания за Excel 2021 за macOS

За да могат потребителите да инсталират и стартират Excel 2021 за Mac на устройство на Apple, то трябва да отговаря на следните спецификации като минимални изисквания:

 • Операционна система: валидна версия на една от последните три актуални операционни системи macOS
 • Процесор: Intel или Apple Silicon (M1)
 • Памет: поне 4 GB
 • Твърд диск: поне 10 GB свободно пространство
 • Графична карта: 1 280 x 800 пиксела

Купете Excel 2021 за Mac като самостоятелна офис програма от Wiresoft

MS Excel 2021 за Mac по подразбиране е част от пакета Microsoft Office 2021 за macOS, но за разлика от много други доставчици на софтуер на Microsoft, можете да закупите Excel 2021 за Mac в онлайн магазина на Wiresoft като самостоятелна програма, без другите компоненти на пакета Office 2021. Програмата Excel за macOS, която предлагаме, е пълноценна версия за закупуване. За вас това означава, че не поемате задължение за абонамент с платени актуализации. Това също така означава, че с тази версия за Mac за Excel 2021 не е необходимо да спазвате никакви времеви ограничения, що се отнася до периода на използване. Този лиценз за един потребител е идентичен с програмата Excel, включена в Office Suite 2021 за Mac.

Следователнозакупуването на   на Excel 2021 за Mac от Wiresoft спестява пари, което е от полза не само за хората на свободна практика, но и за по-малките компании с няколко служители, които искат да използват този класически софтуер за електронни таблици само професионално или у дома и не се нуждаят от целия офис пакет.

Независимо дали става въпрос за Excel, Word или други програми - всички софтуерни лицензи, предлагани в софтуерния магазин на Wiresoft, са оригинални продукти на Microsoft. По правило това са лицензи за един потребител, които произлизат от лиценз за обем или са закупени от компания и могат да бъдат използвани отново свободно, като се продадат на Wiresoft. Това означава, че това не ограничава тяхната използваемост от гледна точка на функции или продължителност, нито пък означава, че вие като купувач навлизате в сива правна зона. Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft предлага на своите клиенти само пълни версии на програмите на Microsoft, които са 100% използваеми.

Ако имате допълнителни въпроси относно Excel за Mac или друга програма от Office за Mac, или искате да се възползвате от нашите експертни съвети, просто се свържете с нас по имейл, телефон или тук в чата.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории