Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
96,90 Лв. * 106,90 Лв. * (9,35% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x
Система  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


Закупуването на Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   означава предоставяне на достъп на определено устройство до платформата Sharepoint. По този начин фирмен компютър или дори преносим компютър може да се използва от произволен брой потребители за споделяне на съдържание чрез Sharepoint или за търсене и редактиране там. Като цяло CAL-ите за устройства   са полезни, ако служителите работят изключително на собствените си персонални компютри или ако персоналните компютри се ползват съвместно от няколко служители. Офертата тук се отнася за изданието Standard . Ако Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL трябва да може да се използват и Enterprise функции , е необходим допълнителен Enterprise-CAL .

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Закупуването на Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   означава предоставяне на достъп на определено устройство до платформата Sharepoint. По този начин фирмен компютър   или дори преносим компютър може да се използва от произволен брой потребители за споделяне на съдържание чрез Sharepoint или за търсене и редактиране там. По принцип Device CALs са полезни, ако служителите работят изключително на собствените си компютри или ако компютрите се споделят от няколко служители. Офертата тук се отнася за изданието Standard . Ако с Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL трябва да може да се използват и Enterprise функции , е необходим допълнителен Enterprise CAL .

Работете по-добре заедно с правилния софтуер

Sharepoint 2019 предлага многобройни и всеобхватни възможности за сътрудничество за служителите на дадена компания. Целта е да управлявате и работите по проекти и задачи заедно. За тази цел Sharepoint предлага многобройни функции за управление на документи и търсене, но също така и различни възможности за управление на съдържанието. Например, програмата работи като интранет портал   и поема ролята на социална мрежа за вътрешни дискусионни групи на компанията. Потребителите могат сами да определят какво съдържание да се показва на екипните уебсайтове и блоговете или какво да е видимо само за отделни отдели или проектни групи и какво да е видимо за цялата компания. A MicrosoftSharepoint Server 2019 Device CAL е вариант за свързване на фирмен компютър за комуникация между отделите . 

Модернизирани менюта и опции за работа с 

Версията 2019 на Sharepoint се фокусира, наред с други неща, върху по-ясен потребителски интерфейс, който работи добре на различни дисплеи. Това отчита все по-мобилното използване на компютри . Софтуерът на общността   Sharepoint може да се управлява почти еднакво добре от таблети, смартфони, преносими компютри и настолни устройства . Потребителите имат достъп до често използвани приложения и важно съдържание по интуитивен начин и бързо достигат до съответните контакти на . Чрез Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Buy потребителите на лицензираното устройство ще се радват на потребителски интерфейс, подобен на SharePoint Online. Библиотеки за документи и Структурите за навигация са адаптирани към тези на Office 365. 

Улеснено общуване и споделяне на документи

Подобренията в SharePoint 2019 в сравнение с предишната версия включват новите страници за комуникация и функцията Team News. За да предоставите на друго фирмено устройство достъп до тях, можете да закупите Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL директно от нас. Текущата версия на Team Sites в Sharepoint включва също списъци и библиотеки. Освен това става въпрос и за разширено използване на мобилни данни. Така нареченият Next Generation Sync Client (NGSC) осигурява надежден достъп на упълномощени лица до фирмени документи - по всяко време и навсякъде, където има интернет. Това е особено важно, ако планирате да закупите Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL за лаптоп или таблет. 

Лицензи за Sharepoint за всяка нужда

За да работите ефективно с Sharepoint в една компания, са необходими няколко лиценза. Например всеки сървърен екземпляр на се нуждае от собствен лиценз, но също така и всеки екземпляр на операционната система . До известна степен е възможно да се смесват лицензи. Това означава, че новозакупен лиценз за достъп 2019 може да получи достъп до сървър, на който все още работи Sharepoint2016. Това има смисъл, например, ако в дългосрочен план е планирано обновяване на сървъра   , но в краткосрочен план трябва да се предостави нов лиценз на нов служител или нов компютър. Освен това в рамките на една компания могат да се споделят произволен брой CAL-и за потребители и устройства   . Можете да закупите всички тези лицензи от нас. 

Допълнителни връзки към "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории