Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10434
 • 381-02250
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
237,90 Лв. * 262,90 Лв. * (9,51% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 5x Device CAL
Система  Сървър Exchange
CAL Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


За Standard- или Enterprise-издание на Microsoft Exchange Server 2019 се изисква отделен лиценз за клиентски достъп в допълнение към лиценза за сървъра за всяко крайно устройство, използвано за достъп до услугите на сървъра: Exchange Server 2019 Device CAL оборудва определен регистриран компютър (персонален компютър, лаптоп и т.н.) със съответните права за достъп за тази цел.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 пакета CAL за устройство за Microsoft Exchange Server 2019 като използван софтуер

За стандартното или корпоративното издание на Microsoft Exchange Server 2019, в допълнение към лиценза за сървъра, се изисква отделен лиценз за клиентски достъп за всяко крайно устройство, използвано за достъп до услугите на сървъра: Лицензът за устройство на Exchange Server 2019 снабдява конкретен регистриран компютър (компютър, лаптоп и т.н.) със съответните права за достъп за тази цел.

В съответствие с разпоредбите за управление на лицензи на Microsoft лицензът за Exchange Server 2019 Standard или Enterprise не съдържа допълнителни потребителски права, така че те трябва да бъдат придобити отделно, например под формата на лиценз за устройство. Следователно потребителите могат да използват всички функции на Exchange Server само чрез крайно устройство, оборудвано с тях.

Използваните CAL за устройства за Exchange Server 2019 Standard и Enterprise се предлагат от Wiresoft на изгодна цена - също и поотделно, вместо като пакет. Тези използвани лицензи за достъп до устройства имат същите функционалности като лицензите за достъп до клиентски устройства за Exchange Server 2019, предлагани в официалната програма на Microsoft за лицензиране на обеми.

Използвайте всички нови възможности на MS Exchange Server 2019 с използван лиценз за устройство

Windows Exchange Server 2019 работи върху Windows Server 2019 Core, като осигурява надеждна платформа за корпоративни инфраструктури за съобщения. Изданията Standard и Enterprise ги подкрепят още по-добре, като изместват фокуса от комуникация към сътрудничество. За тази цел са налични следните функции и характеристики:

 • Meta Cache Database (MCDB) осигурява метаинформация, например структурата на папките на пощенските кутии, и ускорява достъпа, както и търсенето на съдържание.
 • Динамичният кеш на базата данни (DDC) позволява динамично регулиране на капацитета за съхранение, за да се използва по-добре, и увеличава скоростта на Exchange Server.
 • Новият индекс за търсене е разположен в базата данни на пощенската кутия, което значително опростява администрирането и увеличава скоростта на търсене.
 • Windows Server Core позволява опростено изпълнение на стандартна версия на сървърната система. Това опростява конфигурацията и осигурява по-голяма сигурност срещу нарушители.
 • Правилата за клиентски достъп предоставят разширени възможности за ограничаване на достъпа до областта за конфигуриране на Exchange Server.
 • Нови подобрения на календара, особено за организиране на срещи: включително Крайна дата по подразбиране, Не препращай, Подобрено управление на календара и повече опции за конфигуриране на съобщения извън офиса.
 • Подобрена съвместна работа с документи с възможността за качване и съхраняване на файлове в OneDrive for Business.

Най-важните лицензи за устройства за Exchange Server Standard и Enterprise Edition 2019 като използван софтуер накратко

CAL-ите за устройства от Wiresoft, които се предлагат като използван софтуер, имат същите опции за достъп като съответните нови лицензи, за да могат да се използват функциите, налични във всяко от двете издания на Exchange Server 2019. Лицензите CAL за използвани устройства са евтин вариант, особено за малки и средни предприятия и организации, за снабдяване на съответните крайни устройства с лиценз за достъп до Exchange Server, също и защото това позволява персонализирано лицензиране.

Обща информация за лицензирането на Exchange Server 2019 с CAL

За стандартните и корпоративните издания на Exchange Server 2019 Microsoft Licence Management предлага лицензиране с лиценз за сървър плюс лицензи за клиентски достъп; както беше споменато, лицензът за сървър трябва да се допълни с лицензи за крайни устройства (или потребители), за да могат служителите да имат достъп до имейли и т.н. Лицензите CAL, включени в лиценза за сървър, са предназначени само за ИТ администратори и следователно не могат да се използват за типичните услуги. Следователно само лиценз за клиентски достъп, като например Device CAL, дава на служителя права да използва функциите на Exchange Server на крайно устройство с Windows. CAL не съдържа никакъв допълнителен софтуер, освен правата за достъп за средата клиент/сървър на Exchange Server 2019.

Какви са предимствата на лицензите за устройства за Exchange Server 2019 Standard и Enterprise Edition?

Лицензирането на базата на CAL за стандартните и корпоративните издания на Exchange Server 2019 позволява гъвкаво и основано на нуждите управление на правата за достъп за използваните компютри. Моделът на Microsoft за лицензиране предлага общо два типа CAL за Exchange Server 2019:

 • CAL за устройство за Exchange Server 2019: прилага се за едно специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, телефон) с права за достъп до сървъра
 • Лиценз за потребител за Exchange Server 2019: прилага се за един специален потребител в даден момент

Различни опции за използване на лицензите за устройства за Exchange Server 2019 Standard и Enterprise

Изданията Standard и Enterprise за Exchange Server 2019 се различават основно по отношение на мащабируемостта на изискванията за пощенски кутии. По принцип обаче е възможно да се използват функционалностите на изданието Enterprise с Device CAL, разрешен за изданието Standard, но тогава са налични само съответно по-малък брой бази данни с пощенски кутии, както и само ограничени стандартни функционалности. За разлика от тях лицензите за устройства за изданието Enterprise имат разширен набор от функции.

Обърнете внимание на съвместимостта на версиите за лицензите за устройства за Exchange Server 2019!

Лицензът за устройство за изданията на Exchange Server 2019 не само предоставя на съответното крайно устройство правата за достъп до тази версия, но и разрешава достъп до по-стари версии на Exchange, като например 2016 (понижаване). Това дава на Device CAL 2019 предимство пред по-старите версии на Device CAL, които са валидни за съответната предишна версия на Exchange Server, но не могат да се използват за достъп до Exchange Server версия 2019 (надстройка).

Въпреки че в момента няма по-нови лицензи за устройства за Exchange Server от версията за 2019 г., при закупуване винаги трябва да обръщате внимание на съвместимостта на лиценза за сървър и лиценза за клиентски достъп, както и на включените специфични за изданието функционалности.

Какво трябва да се има предвид при лицензирането на Exchange Server 2019 с използван CAL за устройство?

Както вече беше споменато, лицензът за устройство снабдява едно крайно устройство с права за достъп до Exchange Server 2019. След като регистрацията на компютъра е завършена, Device CAL вече не може да се прехвърля на друго крайно устройство. Също така не е възможно да се промени типът CAL и да се използва CAL на устройство като CAL на потребител.

Тези ограничения в управлението на лицензите на Microsoft имат за цел да предотвратят всякакъв неправомерен достъп до услугите на Exchange Server 2019. По този начин те осигуряват по-голяма сигурност за компанията и нейната комуникация, тъй като чужди или нелицензирани крайни устройства нямат достъп до имейли и други данни на сървъра.

Какви са разликите между лицензите за устройства и лицензите за потребители за Exchange Server 2019?

По принцип лицензът за устройство за Exchange Server 2019 не се различава от лиценза за потребител по отношение на функционалността. Разликата е в предимствата, които съответният тип достъп до Exchange Server има. Освен това има значение броят и оборудването на работните станции в дадена компания, както и работният процес, при който потребителите получават достъп до сървъра на Exchange: в някои МСП например различни служители използват едно крайно устройство, за да имат последователен достъп до сървъра на Exchange, да извикват имейли и т.н., докато в други компании потребителите получават достъп до него за тази цел чрез напълно различни крайни устройства.

Устройството с Windows и Device CAL може да се счита за устройство, което може да се използва от всеки служител, който има разрешение за достъп до услугите на Exchange. Ако лицензираното крайно устройство е мобилно, например лаптоп или таблет, съответният потребител може да получи достъп до сървъра на Exchange и самостоятелно - например на път или в домашния офис - чрез достъп до интернет. По този начин Device CAL предлага и опции за мобилно използване.

Заключение за CAL на устройствата

Следователно кой тип лицензи за клиентски достъп за Exchange Server 2019 предлага повече предимства за използване в дадена компания може да се различава в отделните случаи. В допълнение към броя на служителите, които използват сървъра Exchange за комуникация, трябва да се вземе предвид и преобладаващият тип достъп чрез съществуващите крайни устройства: Ако няколко служители редовно споделят определено крайно устройство - мобилно или самостоятелно - и го използват последователно за достъп до Exchange Server, например при работа на смени, Device CAL предлага повече предимства.

Дали лицензирането с Device CALs за Exchange Server 2019 е по-изгодно от User CALs, тъй като тогава са необходими по-малко лицензи, произтича от типичния работен процес на компанията. Ето защо познаването на този факт трябва да бъде в основата на избора на CAL при закупуване на използвани лицензи за клиентски достъп за Exchange Server 2019.

Лицензи за устройства за Microsoft Exchange Server 2019 се предлагат от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Лицензите за устройства за Exchange Server 2019 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft само за един лиценз за клиентски достъп - тогава вече не се прилагат никакви изисквания за лицензиране на обеми от страна на Microsoft. В същото време определянето им като "употребявани" не води до никакви недостатъци по отношение на тяхната използваемост - не само защото софтуерът по принцип не може да се износи.

Информация за произхода на Device CALs за Exchange Server 2019 като използван софтуер от Wiresoft

Всички лицензни лицензи за устройства за Exchange Server 2019, предлагани като използвани от Wiresoft, са оригинални лицензи, тъй като се предлагат и в рамките на лицензионната програма на Microsoft; за разлика от тях лицензните лицензи за устройства от Wiresoft са бивши компоненти на лиценз за обем на устройство за Exchange Server 2019, който предишният собственик, дадена компания, е закупил. Отделните лицензи за достъп до устройство или пълният лиценз за обем на устройство са препродадени от последния на Wiresoft, а лицензите за обем са разтворени в отделни лицензи. По този начин тези Device CALs са обозначени като използван софтуер. Въпреки новото етикетиране като използвани лицензи обаче те могат да се използват като нови лицензи за достъп до Exchange Server 2019, тъй като не се различават от тях нито по ограничения във функционалността, нито по периода на използване.

Лицензите за устройства за Exchange Server 2019 като използван софтуер предлагат сигурност на купувача

Лицензите за устройства за Exchange Server 2019, предлагани като използван софтуер, са не само икономически ефективен вариант за лицензиране на Exchange Server за клиентите на Wiresoft, но и тяхното използване е безопасно и законно! Лицензите за лиценз за устройства на Wiresoft за Microsoft Exchange Server 2019 също така предлагат на вас като клиент обичайната сигурност на купувача чрез незабавно изтегляне след покупката, включително незабавно активиране на лиценза с лицензен ключ за обем.

Законно ли е закупуването или използването на използвани лицензи за устройства за Exchange Server 2019?

Не само лицензите CAL за устройства за Exchange Server 2019, които можете да закупите от Wiresoft, но и всички други предлагани лицензи за клиентски достъп идват от лицензионните запаси на компанията. Следователно всяка продажба, както и всяка покупка на CAL се основава на валидната съдебна практика, която изрично позволява търговията с използвани лицензи на Microsoft, което освен това е ясно потвърдено отново и отново от различни съдебни решения.

По този начин вие като клиент имате правна сигурност при закупуването на използвани лицензи за устройства за Exchange Server 2019, а също и при използването им, тъй като нито Wiresoft, нито вие като купувач и потребител нарушавате законови разпоредби в резултат на това.

Друго предимство: използваният софтуер от Wiresoft е също така защитен от одит, тъй като има пълни доказателства за всички предишни купувачи!

Резюме: Вашите предимства при закупуване на Device CALs за Exchange Server 2019 като използван софтуер от Wiresoft

Използваният софтуер от Wiresoft за Device CALs за Exchange Server 2019 ви предлага благоприятна алтернатива на традиционните оферти на много други доставчици на софтуер - това важи и за други лицензи за достъп.

Освен това няма ограничения за минималния брой лицензи за устройства, които трябва да бъдат закупени, така че лицензирането може да бъде персонализирано и гъвкаво - вместо твърда скала. Клиентите на Wiresoft могат също така да намалят разходите за лицензиране на достъпа до Exchange Server в зависимост от действителното използване на сървърните услуги.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само използвани лицензи за достъп до устройства за Exchange Server 2019, но и потребителски лицензи за достъп до устройства и съответните клиентски лицензи за достъп за текущите предишни версии на MS Exchange Server, както и софтуерни лицензи за друг сървърен софтуер на Microsoft, включително съответните необходими лицензи за достъп. Това ви позволява да допълвате софтуерния си инвентар в други бизнес области с използвани лицензи от Wiresoft, с което се избягват допълнителни разходи за нов хардуер, както и проблеми със съвместимостта, които могат да бъдат причинени от използването на нееднакви софтуерни версии.

В допълнение към лицензите CAL за устройства и лицензите за сървъри, в софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите и други софтуерни програми на Microsoft - с всички предимства, които предлага използваният софтуер. Ако имате някакви въпроси относно лицензите за устройства за MS Exchange Server 2019 или друг продукт на Microsoft, не се колебайте да се възползвате от нашите компетентни съвети в чата, по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории