Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Когато става въпрос за представяне на съдържание по убедителен и жив начин, Microsoft PowerPoint все още е класическата софтуерна програма за тази цел. С многобройните си опции за дизайн и поддържащи функции можете да създавате информативни слайдове, които привличат вниманието с динамични преходи и анимации. С PowerPoint за Mac 2021 най-новата версия на изпитания и тестван софтуер Office за операционни системи macOS вече може да бъде закупена от Wiresoft. Не само професионалистите и опитните потребители, но и начинаещите и потребителите, които не са запознати с Windows, са подпомогнати от интегрираните, интуитивно използваеми инструменти в работата, училището и университета при подготовката на теми и съдържание на слайдове и съставянето им в жива презентация, която също е информативна и впечатляваща като професионална видеопрезентация. Възможността да се обърне внимание на достъпността при създаването на презентацията също така разширява кръга от хора, до които може да се достигне с помощта на PowerPoint 2021 за Mac .

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint за Mac 2021 като единна офис програма

Когато става въпрос за представяне на съдържание по убедителен и жив начин, Microsoft PowerPoint все още е класическата софтуерна програма за тази цел. С многобройните си възможности за дизайн и поддържащи функции можете да създавате информативни слайдове, които привличат вниманието с динамични преходи и анимации.

С PowerPoint за Mac 2021 Wiresoft предлага най-новата версия на доказания офис софтуер за операционните системи macOS. Интегрираните, интуитивно използваеми инструменти помагат не само на професионалисти и опитни потребители, но и на начинаещи и потребители, които не използват Windows, да подготвят теми и съдържание на слайдове и да ги съставят в жива лекция, която е информативна и впечатляваща като професионална видеопрезентация. Възможността да се обърне внимание на достъпността по време на създаването също така разширява кръга от хора, до които може да се достигне с помощта на PowerPoint 2021 за Mac .

Потребителският интерфейс на Microsoft PowerPoint for Mac 2021 е преработен и по този начин е станал още по-удобен за ползване; той позволява на новите потребители бързо да започнат работа с програмата. Те се подпомагат и от големия избор от шаблони и опции за дизайн, които дават възможност за създаване на слайдове за презентации с индивидуален облик.

Освен това PowerPoint за Mac 2021 поддържа оптимизирано за докосване използване - това важи както за таблети, така и за общо използване на цифрови писалки - особено новият инструмент за свободно рисуване разполага с широк набор от ефекти и форми за спонтанно професионално скициране.

PowerPoint за Mac 2021 се предлага само от традиционните доставчици като постоянно интегрирана част от съответната версия на Office, но можете да закупите софтуера и отделно в онлайн магазина на Wiresoft - и то на ненадмината цена! Моля, обърнете внимание и на системните изисквания, изброени по-долу, за да можете да използвате всички функции. В Wiresoft можете да се сдобиете не само с PowerPoint за Mac 2021, но и с предишните версии на ниска цена като версия за един потребител, както и с други офис програми. Всички важни нови функции в PowerPoint за Mac 2021 можете да намерите в следния подробен преглед.

Преглед на новите функции на PowerPoint във версията за Mac 2021

PowerPoint за Mac 2021 съдържа многобройни оптимизации и разширения на обхвата от функции на съществуващите инструменти, както и много нови функции. Особено внимание заслужават функцията morph, добавянето на SVG и 3D графики, както и още по-добрата поддръжка за създаване на достъпни презентации.

Специфични функции на PowerPoint във версията за Mac 2021

Microsoft е интегрирала няколко нови функции в PowerPoint за Mac 2021, които правят протичането на презентациите още по-интересно и разнообразно - те включват по-специално морфинг и подобрен запис на видео:

 • Функцията за морфинг предлага напълно нови възможности за анимации. Така се създават плавни преходи между отделните слайдове, като се анимират отделни обекти, например форми, изображения и графики SmartArt и WordArt, но също и текст - изключени са само диаграмите. За целта два слайда трябва да имат поне един общ обект, за да се създаде морфологичен преход, за който са налични различни ефекти.
 • Когато записвате презентация, вече е възможно да записвате не само видео и аудио коментари, но и жестове за цифрово свободно въвеждане: всички елементи - като коментари и анимации, но също и движенията на показалеца и продължителността на дисплея - се записват в самата презентация. Това го превръща във видеоклип, който може да се гледа в PowerPoint.
 • Чрез интегриране на онлайн видеоклип даден слайд може да придобие по-голяма динамика. Възможно е да възпроизвеждате видеоклипа, без да се налага да напускате приложението PowerPoint. Тази функция е налична от версия 10.13.4 на macOS (High Sierra).

Нови, мащабируеми диаграми и 3D модели

Портфолиото от диаграми и модели за проектиране на слайдове на PowerPoint също е разширено в PowerPoint за Mac 2021 с цяла гама от допълнителни диаграми, включително триизмерни модели, които предлагат още повече възможности при илюстриране на презентации:

 • Всички налични 3D модели могат да се въртят свободно на 360° и да се мащабират без загуба на качество.
 • С помощта на новата функция morph тези 3D модели могат да бъдат анимирани.
 • Потребителите могат също така да създават собствено триизмерно съдържание и да го вмъкват в слайд на PowerPoint.
 • Нови са и SVG (Scalable Vector Graphics) файловете - мащабируеми векторни графики; подобно на 3D моделите, те имат предимството, че могат да се увеличават или намаляват по желание - без загуба на качеството на изображението - но също така могат да се завъртат свободно и да се редактират с цветни филтри.
 • Новият тип диаграма на фунията е подходящ най-вече за илюстриране на фазите на процеса.

Общи функции в PowerPoint за Mac 2021

В допълнение към споменатите нови инструменти и функции PowerPoint for Mac 2021 има и много други нововъведения, както и оптимизации. Те включват по-специално поддръжка за свободно рисуване, както и поддръжка за създаване на достъпни документи за представяне.

Нови опции за изглед на работния плот в PowerPoint за Mac 2021

Типичният дизайн на офиса на Windows е адаптиран в PowerPoint за Mac 2021. Новите опции за изглед могат също така да бъдат деактивирани по избор:

 • Характерният за всички програми на Office вид на лентата е съчетан в PowerPoint за Mac 2021 с вида на плочките на Windows, характерен за операционната система Windows 10.
 • Често използваните функции и характеристики сега са по-видими, което ги прави по-лесно откриваеми.
 • Табовете могат да се подреждат според индивидуалните нужди, а лентата може да се скрие напълно; тогава функциите са достъпни чрез лентата с менюта в горната част.
 • PowerPoint за Mac 2021 вече съдържа и теми, които заменят типичните за програмата цветове на прозорците (червено) с ахроматични тонове. Това спомага за концентрацията, особено когато четете съдържанието на даден слайд. Белият изглед е много ярък, а тъмно сивият и черният с тъмния режим предлагат особено намален, по-контрастен дисплей на програмата.

Практичен инструмент за свободна ръка и нови писалки

PowerPoint за Mac 2021 вече разполага с практичен инструмент за свободна ръка, който може да се използва за мигновено рисуване на формули или диаграми, както и на графики, и за вмъкването им в слайд. Инструментът може да се използва не само с писалка или, в случай на работа със сензор, с пръст, но и с компютърна мишка. Налични са редица цветни химикалки за цветно подчертаване на текстови пасажи, както отдавна е известно от Word. Инструментът за рисуване със свободна ръка в PowerPoint за Mac 2021 предлага следните функции и ефекти:

 • За рисуване и писане, както и за подчертаване на детайли, се предлага широка гама от цифрови химикалки, които имат различна сила и цветове за тази цел: химикалка за обикновено писане на бележки, молив, с който могат да се рисуват скици и графики, и класическият текстови маркер за цветно подчертаване на думи или текстови пасажи. Програмата съдържа и химикалки с метални и други графични ефекти, включително галактика и дъга, сребро и злато, лава и океан.
 • Функцията за изрязване за премахване на разсейващи фонове е значително подобрена в PowerPoint за Mac 2021: сега програмата автоматично разпознава фоновата област и я избира. Вградената писалка може да се използва за коригиране на избора чрез добавяне или премахване на части.
 • Функцията за изрязване може да се използва и за избиране на определени области от таблица, за да се използват като графики за слайд.

Създаване на достъпни презентации в PowerPoint за Mac 2021

Опциите за проектиране на слайдове в PowerPoint, така че да са по-лесни за четене и разбиране от зрители със зрителни увреждания, са не само подобрени във версия 2021 за Mac, но и допълнени с нови функции:

 • Поддържащата корекция на грешки в PowerPoint за Mac 2021 вече прави предложения за подобрение по време на работа, отчасти и въз основа на международно валидните стандарти тук. Те могат лесно да се приемат директно с едно кликване и програмата автоматично ги прилага към дадена област.
 • Инструментът за коригиране на грешки също така добавя липсващ алтернативен текст към снимки и графики и коригира недостатъчния контраст на цветовете. Изгледът в сиви тонове симулира възприемането от човек с цветна слепота.
 • Предварително зададените шаблони за достъпни слайдове, интегрирани в PowerPoint за Mac 2021, вече съдържат подходящи заглавия на слайдове, включително структурата на заглавията.
 • Функцията QuickStarter с изкуствен интелект предлага практическа помощ за създаване на презентация: тя първо подпомага потребителите при тематичното проучване. Когато се въведе тема, QuickStarter показва списък с подходящи подтеми и предлага подходящ набор от слайдове за всяка от тях. Въз основа на резултатите от проучването в Bing инструментът създава слайдове със съответното съдържание и тяхната структура; след това желаните слайдове могат да бъдат избрани чрез щракване върху тях. Накрая остава само да добавите подходящ външен вид, включително фонови графики, и основата на презентацията е готова само за няколко минути.

Подобрено онлайн сътрудничество върху документ на PowerPoint

Ако няколко души искат да работят върху презентация в PowerPoint, това също е възможно в Mac. Предпоставка за това е използването на една от двете облачни услуги на Microsoft - OneDrive или SharePoint. Първоначално там се публикува копие на презентацията, което след това се редактира от съответните поканени служители. След като всички участващи лица са направили своите промени или бележки, оригиналът и копието/копията се обединяват отново, при което се показват разликите и при необходимост могат да бъдат отменени.

Системни изисквания за използване на Microsoft PowerPoint 2021 в Mac

В следната информация са изброени минималните изисквания за инсталиране и стартиране на PowerPoint for Mac 2021 на устройство на Apple.

Обърнете внимание, че за да използвате някои от функциите на софтуера, трябва да е инсталирана поне версия 10.13.4 (High Sierra) на macOS.

 • Операционна система: една версия от трите актуални операционни системи macOS
 • Процесор: Intel или Apple Silicon (M1)
 • Работна памет: поне 4 GB
 • Твърд диск: поне 10 GB свободно пространство
 • Графична карта: мин. 1280 x 800 пиксела

Купете PowerPoint за Mac 2021 като отделна програма от офис пакета на специална цена в Wiresoft

MS PowerPoint 2021 за Mac е типичен компонент на съответния пакет Microsoft Office за Mac и обикновено не се предлага самостоятелно в традиционните магазини за софтуер. В Wiresoft можете да закупите програмата PowerPoint за Mac 2021 и отделно!

Вашите предимства: Версията за закупуване на PowerPoint, предлагана от Wiresoft, е лиценз за един потребител, който не ви задължава с по-дългосрочен и скъп абонамент, включващ актуализации, нито пък означава някакви ограничения на функциите. Затова е двойно по-изгодно да закупите PowerPoint за Mac 2021 като една програма от Wiresoft, особено ако не се нуждаете от другите програми на Office.

Покупката на софтуер с Wiresoft е винаги евтина и сигурна в същото време! Лицензът за един потребител на PowerPoint за Mac 2021, който купувате тук, е или от лиценз за по-голям обем за фирми, или е лиценз за използван софтуер - оттук и специалното му ценово предимство! По отношение на функционалността предлаганият софтуер е идентичен със съответната програма PowerPoint, която също е част от Office Suite за Mac 2021. Това означава, че по-малките компании и индивидуалните потребители, като например фрийлансъри или частни лица, могат да се възползват от всички предимства на версията PowerPoint за Mac 2021 и същевременно да спестят пари.

Всяка програма на Microsoft, предлагана от Wiresoft, е тествана за действителна и безупречна използваемост - така че е достъпна за изтегляне веднага след покупката и може да се използва неограничено време.

Винаги можете да сте сигурни, че нито вие, нито ние сме в юридически неясна ситуация, когато купувате или продавате използван софтуер! Това е така, защото търговията с Used Software е изрично разрешена в ЕС.

Всофтуерния магазин на Wiresoft можете да си купите PowerPoint за Mac в текущата и в по-старите версии, както и всички други програми на Office поотделно, а също и много други програми на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси относно PowerPoint за Mac 2021 или друг софтуер на Office, просто използвайте нашите експертни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории