Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10464
  • R18-01853
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
636,90 Лв. * 706,90 Лв. * (9,9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 10x User CAL
Система  Windows Server 
CAL User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици
Terminalserver не е съвместим(RDS CAL  view)


Всеки потребител, който иска да получи достъп до услугите на Server Microsoft Windows Server 2022 в Standard- или Datacenter-издание с всяко устройство, поддържащо Windows, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп за потребители (User CAL), който не е включен в лиценза за Server. Това е единственият лиценз, който предоставя на отделния User съответните права за достъп до Server. Няма значение дали упълномощеният User CAL използва Desktop компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с Windows операционна система. Купувачът на User CAL е свободен да реши кое крайно устройство с поддръжка на Windows да използва за достъп до Windows Server 2022.

За допълнителни въпроси, свързани с продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 10 пакета потребителски лицензи

Всеки потребител, който желае да получи достъп до сървърните услуги на Microsoft Windows Server 2022 в Standard или Datacenter Edition с всяко устройство с Windows, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп за потребители (User CAL), който не е включен в лиценза за сървъра. Само по този начин на отделния потребител се предоставят съответните права за достъп до сървъра. Няма значение дали упълномощеният потребител CAL използва настолен компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с операционна система Windows. По този начин купувачът на User CAL е свободен да реши с кое крайно устройство, поддържащо Windows, иска да получи достъп до Windows Server 2022.

Вече можете да намерите използвани потребителски лицензи за новия Windows Server 2022 в Wiresoft! Възползвайте се от по-ниска цена, отколкото при лицензите за клиентски достъп за потребители, предлагани като нови в търговията със софтуер, както и от предимството да можете сами да определите точния брой потребителски лицензи за достъп (User CAL), които са ви необходими за достъп до вашия софтуер Windows Server!

Неограничено използване на Windows Server 2022 с използван User CAL

Новият софтуер на Microsoft Windows Server 2022 е базиран на операционната система Windows 10 - още в стандартното издание той има много нови функции, които предлагат още по-голяма сигурност, особено за сложни мрежи, както и допълнителни възможности по отношение на споделянето на данни, приложения и услуги с други потребители - а в по-широкото издание Datacenter Edition се възползвате от разширената функционалност. С тези издания на Windows Server 2022 потребителите с User CAL се възползват и от многото възможности и подобрения в производителността при хибридни сценарии, особено по отношение на виртуализацията и използването на контейнери на Windows.

По-висока мрежова сигурност с Windows Server 2022

Факторът сигурност продължава да бъде най-важният въпрос при създаването и администрирането на мрежи. В новата версия на Windows Server 2022 потребителите с User CAL имат на разположение много нови функции за подобряване на защитата на данните и услугите. Освен TLS 1.3 - най-новата версия на Transport Layer Security - те включват цялостност на кода съгласно VBS (сигурност, базирана на виртуализация), функцията TPM 2.0 (Trusted Platform Module), както и сигурност, базирана на хипервайзор (HVCI). За криптиране на RDMA мрежи чрез SMB (Server Message Block) могат да се използват стандартите AES-128 и AES-256, а наред с другите функции - и Virtual OSE (Operating System Environment).

Лицензът на потребителя позволява също така използването на други функции, като Hyper-V, SDN (Software-Defined Networking), SSD (Storage Spaces Direct), както и SVM (Shielded Virtual Machines) и Storage Replica, за създаване на изключително сигурни инфраструктури за виртуализация, които са достъпни за потребителите в зависимост от Server 2022 Edition.

Управление на контейнерни платформи в Windows Server 2022

Лицензираните потребители имат достъп и до подобрени функции за съвместимост на приложенията при използване на Windows Containers в Windows Server 2022, както и до подобрения на потребителския интерфейс на Windows Container с Kubernetes, което означава и по-широка поддръжка и по-големи подобрения на производителността. Създаването на контейнери също е оптимизирано за приложенията на .NET.

Нови услуги за съхранение и миграция за Windows Server 2022

Windows Server 2022 съдържа и допълнителни функции в Storage Migration Services (Услуги за миграция на хранилища), които се отнасят до възможността за мигриране на данни и услуги: User CAL предлага различни допълнения и подобрения в зависимост от изданието, като например миграция на локални потребители или групи, както и на хранилища, и миграция на самостоятелни сървъри - особено сървъри Linus - и клъстери с отказ.

С лиценз за достъп до потребителския клиент можете да се възползвате и от многото други подобрения на производителността в Windows Server 2022, включително стандартното използване на Microsoft Edge, както и от подобренията в протокола за контрол на предаването (TCP), коалесцирането на получените сегменти (RSC) и неотдавнашния ACKnowledgment (RACK) и поддръжката на вложената виртуализация с процесори AMD.

За повече подробности относно производителността на Windows Server 2022 , просто се свържете с представител на Wiresoft.

Как работи лицензирането с използвания софтуер за потребителски лицензи за Windows Server 2022?

По принцип при използвания софтуер от Wiresoft трябва да се отбележи, че с User CALs за Windows Server 2022 той съдържа същия набор от възможности за достъп до него като нов продукт - винаги във връзка с функциите, налични в съответното издание. Друго предимство на закупуването на употребявани потребителски лицензи за достъп е възможността да определите индивидуално колко отделни лиценза за достъп до клиенти искате да закупите. При използвания софтуер от Wiresoft няма ограничения, дължащи се на обичайното разделяне на User CALs, както предписва Microsoft. Това означава, че самонаетите лица и по-малките компании могат да спестят пари от закупуването на софтуер, тъй като Wiresoft им позволява да изчислят нуждите си от лицензи по индивидуален начин.

Как се лицензира Windows Server 2022 с User CAL?

Управлението на лицензите на Microsoft предписва, наред с други неща, лицензирането на всеки отделен потребител с отделен лиценз за клиентски достъп за достъп до едно от изданията на Windows Server 2022 - Standard или Datacenter. Както и при лицензирането на по-ранните версии на сървъра, версията User CAL трябва да е поне равна или по-висока от идентичната версия на сървъра Windows, за да може да се получи достъп до функциите му на крайно устройство с Windows. Този User CAL съдържа само правата за достъп за средата клиент/сървър на Windows Server 2022 - и никакъв софтуер, който трябва да бъде инсталиран преди това.

Лицензионният модел на Microsoft предлага два вида лицензи за Windows Server 2022:

  • User CAL за Windows Server 2022: предоставя права за достъп на специален потребителски сървър, независим от крайното устройство
  • Device CAL за Windows Server 2022: предоставя права за достъп до сървъра на специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, мобилен телефон)

Възможно е също така да лицензирате паралелно User CALs и Device CALs.

Какви са предимствата на лицензирането с лицензи за клиентски достъп за Windows Server 2022?

Лицензирането на базата на CAL на Windows Server 2022 , както и на по-стари версии, предлага в сравнение с лицензирането на базата на ядро преди всичко възможността за по-гъвкаво и по този начин по-зависимо от нуждите управление на правата за всички съответни потребители. При закупуване на лицензите за потребителски достъп от Wiresoft, иначе предписаната твърда скала за лицензиране вече не се прилага - така че вие купувате от нас точно толкова потребителски CAL, от колкото действително се нуждаете - и не повече - и можете също така да закупите допълнителни индивидуални потребителски CAL по всяко време.

Възползвайте се от съвместимостта на версиите с User CALs за Windows Server 2022!

Потребителският лиценз за Windows Server 2022 в момента е най-актуалният лиценз за клиентски достъп, предлаган от Microsoft. Това означава, че тя не само предоставя на въпросния потребител права за достъп до текущия Windows Server 2022, но включва и права за достъп до по-стари версии на сървъра, като например 2019 (понижаване). По този начин този User CAL предлага решаващо предимство пред по-старитеверсии на User CAL, които в зависимост от версията са валидни само за въпросния софтуер на Windows Server, както и за предишни версии, но не могат да се използват за текущата версия на Windows Server 2022 (надстройка).

На какво трябва да обърна внимание при лицензирането на Windows Server 2022 с User CAL?

Както вече беше споменато по-горе, с User CAL само един потребител получава права за достъп до Windows Server 2022. Няма значение дали User CAL е използван софтуер или нов софтуер.

След като регистрацията на потребителя в User CAL приключи, лицензът не може да бъде прехвърлен на друг потребител. Принципно е изключено да се промени и типът на CAL, т.е. да се използва User CAL като Device CAL. Възможно е обаче паралелното използване на User CALs и Device CALs за достъп до Windows Server 2022.

Тези разпоредби на Microsoft за управление на лицензи за клиентски достъп служат, наред с другото, и за предотвратяване на неоторизиран достъп на трети страни до Windows Server 2022. Следователно потребителските лицензи за достъп означават по-голяма сигурност за компанията и нейните данни, тъй като потребителите, които не са правилно лицензирани, нямат достъп до сървъра.

Какви са конкретните предимства на User CAL за Windows Server 2022?

По отношение на функционалността, предоставяна от услугите на Windows Server 2022 , User CAL не се различава от Device CAL. Въпреки това личният лиценз за клиентски достъп (User CAL) предлага други предимства по отношение на възможностите за достъп до Windows Server: Всеки потребител, който е оторизиран за това с User CAL за Windows Server 2022, може да използва всяко лицензирано крайно устройство с поддръжка на Windows, например в дадена компания, за достъп до сървъра. Особено ако даден служител често има достъп до Windows Server на различни работни станции и местоположения и използва много различни крайни устройства, които са налични локално, например, той е по-гъвкав, отколкото с CAL, свързан с устройство. Следователно User CAL предлага голямо предимство, ако лицензираният потребител не винаги иска или не може да използва едно и също крайно устройство.

Сигурност на купувача ви с използвани потребителски лицензи за Microsoft Windows Server 2022 от Wiresoft

Потребителските лицензи за Windows Server 2022 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft като използван софтуер, започвайки от един лиценз за клиентски достъп. Възползвайте се не само от по-ниската цена на използвания софтуер в сравнение с новите CAL-и, но и от сигурността на вашия купувач и други предимства:

  • При закупуване на употребяван User CAL от Wiresoft клиентът придобива оригинален единичен лиценз, който преди това е бил закупен от дадена компания и след това продаден на Wiresoft.
  • Правното основание за търговия с употребявани лицензи за клиентски достъп за Microsoft Windows Server 2022 е приложимото законодателство, което разрешава както продажбата на крайни клиенти, така и покупката и използването.
  • Ако предлаганият потребителски лиценз CAL вече е бил активиран от предишен собственик, този лиценз е бил изтрит преди продажбата на Wiresoft и отново може да се използва 100% свободно.
Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.