Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
673,90 Лв. * 747,90 Лв. * (9,89% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Открийте следващото ниво на виртуализация с комплекта VMware vSphere 7 Essentials Kit

VMware vSphere 7 Essentials Kit е универсалният пакет за малки фирми, които търсят надеждно, мащабируемо и съобразено със сигурността решение за виртуализация. Независимо дали правите първите си стъпки в света на виртуализацията, или искате да подобрите съществуващата си инфраструктура, vSphere 7 Essentials Kit ви дава инструментите, от които се нуждаете, за да изградите и управлявате ефективна и сигурна виртуална среда.

Въведение във VMware vSphere 7 Essentials Kit

vSphere 7 Essentials Kit е цялостно решение за виртуализация, разработено специално за малкия бизнес. То включва всички основни компоненти, от които се нуждаете, за да изградите и управлявате своята виртуална среда, включително ESXi хостове и vCenter Server Appliance.

Със своя интуитивен потребителски интерфейс и надеждни инструменти за управление vSphere 7 Essentials Kit е не само мощен, но и лесен за използване, което го прави идеален избор за малки фирми, които искат да оптимизират ИТ ресурсите си и да направят работния си процес по-ефективен.

Какво е новото в vSphere 7 Essentials Kit?

VMware vSphere 7 Essentials Kit носи няколко ключови подобрения и нови функции, които го отличават от неговите предшественици. Те включват подобрени функции за сигурност, по-голяма мащабируемост и разширени възможности за автоматизиране и опростяване на ИТ управлението.

Увеличете максимално производителността на ИТ с VMware vSphere 7 Essentials Kit

С VMware vSphere 7 Essentials Kit можете да увеличите максимално производителността на ИТ ресурсите си, като същевременно намалите оперативните си разходи. Като консолидирате физическите си сървъри във виртуални машини, можете да използвате ресурсите си по-ефективно и да намалите престоя в ИТ инфраструктурата си.

Оптимизиране на производителността

VMware vSphere 7 Essentials Kit използва усъвършенствани технологии, за да ви помогне да оптимизирате производителността на вашите ИТ системи. Това включва функции като Dynamic Resource Scheduling (DRS), която автоматично балансира натоварването на вашите виртуални машини, за да осигури оптимална производителност, и vMotion, която ви дава възможност гъвкаво да премествате работещи виртуални машини между хостовете без престой.

Намаляване на оперативните разходи

Чрез консолидиране на вашите сървъри и оптимизиране на ИТ ресурсите, VMware vSphere 7 Essentials Kit може да ви помогне да намалите оперативните си разходи. По-малък брой физически сървъри означава по-малко хардуерни разходи, по-малко потребление на енергия и по-малко поддръжка, което може да доведе до значителни икономии на разходи.

В обобщение, комплектът VMware vSphere 7 Essentials Kit е мощно и рентабилно решение за малки предприятия, които искат да оптимизират и модернизират своята ИТ инфраструктура. Със своя лесен за използване интерфейс, усъвършенствани функции и надеждност той осигурява всичко необходимо за изграждане и управление на сигурна и ефективна виртуална среда.

Подобрения в сигурността във VMware vSphere 7 Essentials Kit

В днешния цифров свят сигурността вече не подлежи на обсъждане. С VMware vSphere 7 Essentials Kit вашите виртуални машини и данни са добре защитени. Той предлага интегрирана архитектура за сигурност, която се простира от хардуерния до приложния слой, осигурявайки пълна защита на вашата ИТ инфраструктура.

Интегрирано криптиране

Един от най-забележителните аспекти на сигурността на VMware vSphere 7 Essentials Kit е вграденото криптиране. Това означава, че всички данни, съхранявани във вашата виртуална среда, се криптират автоматично. Това защитава ценната ви информация от неоторизиран достъп и я прави нечетима дори ако бъде открадната.

Политики за сигурност и съответствие

VMware vSphere 7 Essentials Kit също така ви дава възможност да задавате и прилагате политики за сигурност, за да осигурите съответствие с корпоративните стандарти. С функции като Host Profiles (Профили на хостове) и Auto Deploy (Автоматично внедряване) можете бързо и лесно да прилагате последователни конфигурации на множество хостове, което улеснява спазването на стандартите за съответствие и правилата за сигурност.

Опростете управлението на ИТ с VMware vSphere 7 Essentials Kit

В допълнение към производителността и сигурността VMware vSphere 7 Essentials Kit предоставя и редица функции, които опростяват управлението на вашата виртуална среда. Тези функции намаляват сложността и режийните разходи за управление, като ви позволяват да се съсредоточите върху това, което наистина е важно: Вашия бизнес.

Автоматизирано управление и експлоатация

VMware vSphere 7 Essentials Kit включва функции за автоматизиране на процесите на управление и експлоатация, които могат да ви спестят време и ресурси. С функции като Auto Deploy (Автоматично внедряване), Host Profiles (Профили на хостове) и Update Manager (Мениджър за актуализации) можете да автоматизирате много повтарящи се задачи и да гарантирате, че хостовете ви са винаги актуални.

Мащабируемост и устойчивост на бъдещето

Комплектът VMware vSphere 7 Essentials е проектиран така, че да бъде мащабируем и устойчив на бъдещето. Той ви позволява да разширявате и надграждате виртуалната си инфраструктура според нуждите, без да се налага да инвестирате в допълнителен хардуер. Освен това поддържа най-новите технологии и стандарти, така че можете да сте сигурни, че ИТ инфраструктурата ви ще може да се развива заедно с бизнеса ви в бъдеще.

Като цяло комплектът VMware vSphere 7 Essentials осигурява надеждно, сигурно и лесно за управление решение за виртуализация, което е идеално съобразено с нуждите на малките предприятия. Със своята комбинация от мощни функции, вградена сигурност и опростено управление той е идеален избор за фирми, които искат да модернизират и оптимизират своята ИТ инфраструктура.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории