Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10529
 • PGI-00254
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
77,90 Лв. * 85,90 Лв. * (9,31% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x Потребител Enterprise CAL
Система  Сървър на Exchange
CAL Enterprise User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 е софтуерен продукт, който осигурява достъп до характеристиките и функционалността на Microsoft Exchange Server. Това е допълнителен лиценз към Microsoft Exchange Server Standard CAL. Лицензът позволява на устройства, като например работни станции, лаптопи и мобилни устройства, да се свързват с Exchange Server и да използват неговите функции.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL"

Лицензи за корпоративни потребители за Microsoft Exchange Server 2019 като използван софтуер

За стандартните и корпоративните издания на Microsoft Exchange Server 2019 всеки потребител, който иска да има достъп до услугите на сървъра, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп в допълнение към лиценза за сървъра: Exchange Server 2019 User CAL. Само по този начин на определено регистрирано лице се предоставят съответните права на достъп.

Това е така, тъй като съгласно разпоредбите, определени в управлението на лицензите на Microsoft, лицензът за Exchange Server 2019 Standard или Enterprise не включва никакви допълнителни потребителски права, така че те трябва да бъдат придобити допълнително под формата на User CAL. По този начин регистрираните потребители могат да използват всички функции на Exchange Server чрез крайно устройство по техен избор.

Употребяваните лицензи за потребители за Exchange Server 2019 Standard и Enterprise Edition се предлагат от Wiresoft не само на изгодна цена, но и в отделни количества. Използваните потребителски лицензи за достъп (CAL) предлагат същите функционалности като лицензите за клиентски достъп, предлагани като нови в официалната програма на Microsoft за лицензиране на обеми за Exchange Server 2019.

Възползвайте се от всички нови функции на MS Exchange Server 2019 с използвани лицензи за потребители

Windows Exchange Server 2019 също работи на Windows Server 2019 Core и осигурява надеждна и сигурна платформа за инфраструктурата за съобщения на организацията. Отделните издания на Exchange, като Standard и Enterprise, предлагат всички функционалности за подпомагане на сътрудничеството в допълнение към цялостната комуникация. Наред с други неща, на разположение са следните нови функции и характеристики:

 • Meta Cache Database (MCDB) запазва метаинформация, като например структурата на папките на пощенските кутии, и също така ускорява достъпа и търсенето на съдържание.
 • Динамичният кеш на базата данни (DDC) увеличава скоростта на Exchange Server и предлага по-добро използване на капацитета за съхранение чрез динамично адаптиране към текущите изисквания.
 • Индексът за търсене вече е разположен в базата данни на пощенската кутия, като по този начин се опростява администрирането и се увеличава скоростта на търсене.
 • С Windows Server Core е възможно да се стартира стандартната версия на сървърната система по опростен начин, което улеснява конфигурирането и осигурява по-голяма сигурност срещу нарушители.
 • С помощта на правилата за достъп на клиенти се предоставят допълнителни възможности за ограничаване на достъпа до областта на конфигурацията на Exchange Server.
 • Сътрудничеството по документи се подобрява значително благодарение на възможността за предоставяне на файлове в OneDrive for Business.
 • Новите подобрения на календара улесняват организирането на срещи: например с подобрено управление на календара (Improved Calendar Management), функции като Default End Date (Крайна дата по подразбиране), Do Not Forward (Не препращай), както и различни опции за конфигуриране на съобщения извън офиса.

Потребителски лицензи за Exchange Server Standard и Enterprise Edition 2019 като използван софтуер - най-важните факти накратко

Потребителските лицензи за достъп, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, не се различават от новите продукти, те имат същите опции за достъп като новите продукти, за да използват функциите, налични в изданията Exchange Server 2019 Standard и Enterprise. Следователно използваните лицензи за потребители са по-евтин вариант за компаниите и организациите от малък и среден мащаб да снабдят служителите си с лиценз за достъп до Exchange Server, а освен това позволяват персонализирано лицензиране.

Обща информация за управлението на лицензите на Microsoft за Exchange Server 2019 с CAL

За стандартните и корпоративните издания на Exchange Server 2019 управлението на лицензите на Microsoft регулира допълнителното лицензиране на потребители с права на достъп, така че служителите да имат достъп до имейли и т.н. Това е така, тъй като включените в лиценза на сървъра лицензи за лицензиране са предназначени изключително за ИТ администратори и не могат да се използват за типичните услуги на Exchange. Само лицензът за клиентски достъп за User CAL дава на служителя права да използва функциите на Exchange Server - на всяко крайно устройство с Windows. Освен личните права за достъп до средата клиент/сървър на Exchange Server 2019, User CAL не съдържа никакъв друг софтуер.

Какви са предимствата на лицензите за ползване за Exchange Server 2019 Standard и Enterprise издания?

Лицензирането на базата на CAL за стандартните и корпоративните издания на Exchange Server 2019 дава възможност за точно управление на правата за достъп при поискване за всички служители в организацията. Моделът на лицензиране на Microsoft предлага два типа CAL за Exchange Server 2019:

 • Лиценз за потребител за Exchange Server 2019 - отнася се за по един специален потребител
 • CAL за устройство за Exchange Server 2019 - прилага се за едно специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, телефон) Права за достъп до сървъра

Какви са разликите между User CALs и Device CALs за Exchange Server 2019?

Лицензът за потребител за Exchange Server 2019 предлага същите опции за използване като лиценза за устройство. Разликата обаче се състои в съответните възможности за достъп до сървъра Exchange, което води до различни предимства. Освен броя на служителите в компанията и оборудването на работните им станции с компютър или подобен, роля играе и работният процес, при който потребителите имат достъп до Exchange Server: В някои малки и средни предприятия потребителите имат достъп до него чрез напълно различни крайни устройства, докато в друга работна среда няколко служители ползват едно крайно устройство и така се редуват в достъпа до сървъра Exchange, за да извикват имейли и т.н.

Следователно всеки отделен служител, който е упълномощен за достъп до сървъра на Exchange с User CAL, може да използва всяко крайно устройство с Windows за достъп до услугите на Exchange. Това дава възможност за локален и независим достъп до сървъра на Exchange с помощта на собствен мобилен компютър или смартфон - например по време на път или в домашния офис - но най-вече с всяко друго устройство, достъпно на място чрез интернет достъп.

Следователно User CAL предлага добри възможности за мобилно използване, тъй като лицензираният потребител не е ограничен в избора си на достъп - винаги при условие, че използваното крайно устройство е съвместимо с Windows.

Разлика в опциите за използване на CAL за Exchange Server 2019 за изданията Standard и Enterprise

Стандартните и корпоративните издания за MS Exchange Server 2019 се различават не само по отношение на разширенията на функциите, но също така, в случая на Enterprise, най-вече по отношение на мащабируемостта на съответните изисквания за пощенски кутии. По принцип обаче е възможно да се използва и изданието Enterprise Edition с потребителски лиценз за изданието Standard Edition - но тогава е налична не само ограничената функционалност на изданието Standard Edition, но и съответно по-малък брой бази данни на пощенски кутии. Следователно лицензите за лиценз на потребителя за изданието Enterprise предлагат по-голям набор от функции, при условие че е инсталиран лицензът за сървъра Enterprise.

Осигуряване на съвместимост на версиите на потребителските лицензи за сървър Exchange 2019

В допълнение към гореспоменатите опции в зависимост от изданието, User CAL за едно от изданията на Exchange Server 2019 не само предоставя на потребителя правата за достъп до тази версия на сървъра, но включва и правата за достъп до по-стари версии на Exchange, като например 2016 (понижаване). По този начин лицензът за потребител за версията на сървъра за 2019 г. има предимство пред лицензите за потребител за по-стари версии, които също могат да се използват за достъп до предишни версии на Exchange Server, но не и до версията на Exchange Server за 2019 г. (надграждане).

Въпреки че User CAL за Exchange Server версия 2019 понастоящем е най-високият, в допълнение към включените специфични за изданието функционалности, винаги трябва да се обръща внимание на съвместимостта на лиценза за сървър и лиценза за клиентски достъп.

Какво трябва да вземете предвид, когато лицензирате Exchange Server 2019 с лиценз за потребителя?

Както вече споменахме, използваният User CAL предоставя на един потребител права за достъп до Exchange Server 2019. След приключване на регистрацията на потребителя този потребителски CAL не може да бъде прехвърлен на друго лице. Също така е невъзможно да се промени типът CAL и да се използва User CAL като Device CAL.

Тези ограничения в управлението на лицензите на Microsoft служат за предотвратяване на неправомерен достъп до услугите на Exchange Server 2019. По този начин те осигуряват по-голяма сигурност за компанията и нейната комуникация, тъй като трети страни или нелицензирани лица нямат право на достъп до услугите за електронна поща и други данни на сървъра.

Заключение за User CALs за Exchange Server 2019

Кой тип лиценз за клиентски достъп за Windows Exchange Server 2019 предлага повече предимства при използване в дадена компания, следователно е различно в отделните случаи. Преобладаващият тип достъп чрез съществуващи крайни устройства играе решаваща роля тук: щом служителите редовно използват мобилни крайни устройства или различни самостоятелни устройства, например на различни работни места, за достъп до Windows Server, личният User CAL предлага повече предимства, тъй като те винаги могат да използват личния си акаунт за тази цел.

Дали лицензирането с User CALs за Exchange Server 2019 е по-изгодно за компанията, отколкото с Device CALs, тъй като тогава са необходими по-малко лицензи, зависи от типичния работен процес на компанията. Познаването на тази информация представлява оптимална основа за избор на CAL при закупуване на използвани лицензи за клиентски достъп за Exchange Server 2019.

Потребителските лицензи за Microsoft Exchange Server 2019 се предлагат от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Потребителските лицензи за Exchange Server 2019 са налични в онлайн магазина на Wiresoft още от един лиценз за клиентски достъп - тъй като евентуалните разпоредби на Microsoft за лицензиране на обеми не са валидни след маркирането им като "използвани", в противен случай няма недостатъци, свързани с използваемостта - не само защото софтуерът не може да се износи по принцип.

Произход на потребителските лицензи за Exchange Server 2019 като използван софтуер в Wiresoft

Тези User CAL за Exchange Server 2019, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, са оригинални лицензи, тъй като се предлагат и другаде в рамките на лицензионната програма на Microsoft; разликата е, че User CAL от Wiresoft са били част от лиценз за обем за Exchange Server 2019 за потребители, които компанията някога е придобила като предишен собственик. Пълният лиценз за обем на потребителите или също така индивидуалните лицензи за достъп на потребителите са били препродадени от последния на Wiresoft, като лицензите за обем също са били разделени на индивидуални лицензи. Така създадените индивидуални потребителски лицензи CAL се обозначават като използван софтуер. Въпреки това, въпреки че са етикетирани като използвани лицензи, те могат да се използват като нов лиценз за достъп до услугите на Exchange Server 2019, тъй като не се различават от тях по ограничения във функционалността или периода на използване.

Сигурност на купувача с потребителски лицензи за Exchange Server 2019 като използван софтуер

Потребителските лицензи за Exchange Server 2019, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, са не само евтина форма на лицензиране за Exchange Server 2019 за нашите клиенти, но и тяхното използване е сигурно и законно! Затова тези потребителски лицензи на Wiresoft предлагат на вас като клиент обичайната сигурност на купувача с незабавно изтегляне след покупката, включително незабавно активиране на лиценза чрез валиден лицензен ключ.

Законно ли е закупуването и използването на използвани лицензи за потребители за Exchange Server 2019?

Както потребителските лицензи за достъп, които можете да закупите от Wiresoft за Exchange Server 2019, така и всички други лицензи за клиентски достъп, предлагани в магазина, идват от лицензионните запаси на компаниите. Следователно както продажбата, така и покупката на употребявани лицензи CAL се основават на валидната съдебна практика, която изрично разрешава търговията с употребявани лицензи на Microsoft, което е ясно потвърдено отново и отново от различни съдебни решения.

Това означава, че вие като купувач на употребявани потребителски лицензи за Exchange Server 2019, а също и като потребител, имате правна сигурност, тъй като нито Wiresoft, нито вие нарушавате каквито и да било законови разпоредби в този процес.

Друго предимство: Всеки използван софтуер от Wiresoft е също така и одитно доказателство благодарение на пълните доказателства за всички предишни купувачи!

Резюме: Всички предимства на използвания от Wiresoft софтуер за потребителски лицензи за Exchange Server 2019

Използваните лицензи за достъп на потребители за Exchange Server 2019 от Wiresoft ви предлагат евтина алтернатива, сравнима с новите лицензи от много традиционни доставчици на софтуер - това важи и за лицензите за достъп до други сървъри на Microsoft.

Няма други ограничения за лицензиране, като например минимален брой потребителски лицензи, които трябва да бъдат закупени, така че можете да лицензирате служителите си по персонализиран и гъвкав начин, в зависимост от действителното използване на сървърните услуги. Това също така позволява на клиентите на Wiresoft да намалят разходите за лицензиране на потребителския достъп за Exchange Server.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само лицензи за потребителски достъп за Exchange Server 2019, но и Device CALs и съответните лицензи за клиентски достъп за текущите предварителни версии на MS Exchange Server като използван софтуер, както и софтуерни лицензи, включително съответните необходими лицензи за достъп за много други програми на Microsoft Server. По този начин с употребяваните лицензи от Wiresoft имате икономична възможност да допълните софтуерния си инвентар и в други бизнес области, като по този начин избегнете разходи за нов хардуер, както и проблеми със съвместимостта, които могат да бъдат причинени от използването на нееднакви софтуерни версии.

В допълнение към лицензите за сървърен и клиентски достъп в софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите и други софтуерни програми на Microsoft - с всички типични предимства, които предлага използваният софтуер. Ако имате някакви въпроси относно лицензите за ползване за MS Exchange Server 2019 или за друг продукт на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории