Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10598
  • VS8-EPL-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
7 095,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus предлага подобрена производителност и разширени функции

С VMware vSphere 8 Enterprise Plus можете да подобрите производителността и наличността на приложенията. Това повишава производителността на бизнеса ви и контролира управлението на ресурсите. Бързо осигурявайте работни натоварвания във виртуалната си среда и мигрирайте виртуални машини между физически сървъри без престой.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus се предлага в шест различни издания: Essential, Essential Plus, Enterprise, Enterprise Plus, Standard и vSphere Desktop. Тези версии се различават не само по цена, но и по съществуващи функции, като IO Control, максимален брой виртуални процесори или виртуални разпределени комутатори. Двете основни издания на vSphere са специално разработени за малки и средни предприятия.

vSphere 8 Enterprise Plus е най-новата версия на платформата за виртуализация на VMware

VMware vSphere 8 Enterprise Plus е колекция от софтуерни продукти и функции за виртуализация на центрове за данни и сървъри. Базовите продукти - VMware ESXi и VMware vCenter Server - се използват най-често за виртуализиране на операционни системи в центрове за данни със софтуер на VMware. VMware ESXi е хипервайзорът с възможност за виртуализация, VMware vCenter Server е интерфейсът за управление, базиран на него, и също така дава възможност за използване на други продукти (напр. VMware vCenter Site Recovery Manager, VMware vRealize Operations Manager) и функции (напр. VMware vMotion, VMware HA, VMware). DRS). VMware vSphere е и основата за изграждане на облачни среди със софтуер на VMware (VMware vCloud Director).

VMware vSphere 8 Enterprise Plus поддържа широк набор от технологии за виртуализация

vSphere 8 Enterprise Plus - платформата за виртуализация на VMware: vSphere 8 Enterprise Plus се основава на концепцията за виртуализация и използва нейната сила, за да превърне центъра за данни в опростена инфраструктура за изчисления в облак. Това позволява на ИТ организациите да предоставят ИТ услуги гъвкаво и надеждно. В качеството си на операционна система за облаци VMware vSphere управлява големи инфраструктури като хранилища, мрежи и процесори в динамична и безпроблемна работна среда. Освен това този софтуерен пакет може да управлява всички сложни аспекти на центъра за данни. 

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 902,90 Лв. *