Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10598
 • VS8-EPL-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
6 386,90 Лв. * 7 095,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus - най-висока производителност и сигурност за вашата виртуализационна среда

VMware vSphere 8 Enterprise Plus е върховото решение за виртуализация от VMware и предлага на компаниите цялостна платформа за оптимизиране на тяхната ИТ инфраструктура. В тази статия ще научите защо VMware vSphere 8 Enterprise Plus е най-добрият избор за повишаване на производителността, сигурността и ефективността на вашата виртуализационна среда.

Основни характеристики на VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 1. VMware vMotion: Тази революционна технология позволява работещите виртуални машини (VM) да бъдат безпроблемно премествани от един физически хост на друг без прекъсване или престой.
 2. Висока наличност (HA): VMware vSphere 8 Enterprise Plus предоставя усъвършенствани функции за висока наличност, за да се сведе до минимум времето за престой в случай на хардуерна повреда и да се осигури непрекъсната наличност на вашите приложения.
 3. Разпределено планиране на ресурсите (DRS): DRS автоматично оптимизира разпределението на ресурсите, за да увеличи максимално производителността на вашите виртуални машини, като същевременно минимизира потреблението на енергия.
 4. Enterprise-клас функции за сигурност: VMware vSphere 8 Enterprise Plus включва всеобхватни функции за сигурност, като криптиране, управление на идентичността и ориентирана към сигурността архитектура, за да защити вашите данни и приложения.

Предимства на VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 • Максимална производителност: Комбинацията от vMotion, DRS и други функции осигурява оптимално използване на ресурсите и увеличава максимално производителността на вашите виртуални машини.
 • Най-висока наличност: Благодарение на функциите за висока наличност вашата ИТ среда остава стабилна и достъпна дори в случай на хардуерни повреди.
 • Усъвършенствана сигурност: Функциите за сигурност от клас Enterprise защитават вашите чувствителни данни и приложения от заплахи и рискове.

Бъдещето на вашата виртуализационна среда с VMware vSphere 8 Enterprise Plus

VMware vSphere 8 Enterprise Plus е най-добрият избор за компаниите, които изискват най-висока производителност, максимална сигурност и високодостъпна виртуализационна среда. С това решение сте идеално подготвени за предизвикателствата на цифровата трансформация. Оптимизирайте ИТ ресурсите си, увеличете ефективността и осигурете бъдещето на бизнес приложенията си с VMware vSphere 8 Enterprise Plus. Това е платформата за виртуализация, която ви помага да преминете на следващото ниво и да успеете в постоянно променящия се свят на ИТ.

 

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
Категории