Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
6 792,90 Лв. * 7 546,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit: Универсален пакет за започване на работа с виртуализация

Комплектът VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit е напълно функционално и ценово ефективно решение за малки предприятия, които търсят бързо и сигурно навлизане в света на ИТ виртуализацията. Този комплект включва всички основни компоненти за изграждане и управление на мощна, гъвкава и сигурна виртуална инфраструктура.

Мощна технология за виртуализация за малки предприятия

Базиран на доказаната технология vSphere, комплектът VMware vSphere 8 Essentials Plus дава възможност на малките предприятия да виртуализират своята ИТ инфраструктура, за да намалят разходите, да увеличат гъвкавостта и да оптимизират производителността на системата. С функции като миграция в реално време, автоматизирано балансиране на натоварването и широки възможности за мащабиране и персонализиране, този комплект представлява ненадмината стойност за парите.

Лесно управление и наблюдение с vCenter Server

Ключов компонент на комплекта vSphere 8 Essentials Plus е сървърът vCenter Server. Този мощен инструмент осигурява централна конзола за управление на вашата виртуална инфраструктура и позволява лесно наблюдение и управление на виртуални машини (VM), хостове и хранилища. Със своя удобен за потребителя дизайн и мощна функционалност vCenter Server може да помогне за опростяване на ИТ задачите и повишаване на ефективността.

Надеждна сигурност и висока наличност с комплекта VMware vSphere 8 Essentials Plus

Сигурността и наличността са две ключови грижи за всеки бизнес. С комплекта VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit можете да сте сигурни, че ИТ системите ви са добре защитени и бизнес приложенията ви са достъпни по всяко време.

Разширени функции за сигурност

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit включва широк набор от функции за защита на вашата виртуална инфраструктура от заплахи. Те включват криптиране на виртуални машини, сигурно зареждане и интеграция с NSX-T Data Center на VMware за усъвършенствана мрежова сигурност. С тези инструменти можете да сте сигурни, че вашите данни и приложения са в безопасност.

Висока наличност и защита на данните

С комплекта VMware vSphere 8 Essentials Plus можете да гарантирате, че бизнес приложенията ви ще останат достъпни по всяко време. С функции като vSphere High Availability (HA), vSphere Data Protection и vSphere Replication можете да сведете до минимум времето за престой и да архивирате и възстановявате данните си. Тези функции помагат за поддържане на непрекъснатата работа на вашия бизнес и за сигурността на вашите данни.

Комплектът VMware vSphere 8 Essentials Plus е идеалното решение за малки предприятия, които искат да започнат работа с виртуализацията. Той осигурява всички основни компоненти за изграждане и управление на сигурна, гъвкава и мощна виртуална инфраструктура. Открийте как комплектът VMware vSphere 8 Essentials Plus може да помогне на вашия бизнес да постигне своите ИТ цели.

Ефективно управление на ресурсите с VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

Ефективното управление на ИТ ресурсите е от решаващо значение за функционирането на високопроизводителна и рентабилна инфраструктура. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit предоставя усъвършенстван набор от функции и инструменти за оптимизиране на ресурсите и за максимално използване на вашия хардуер.

Автоматизирано балансиране на натоварването и разпределено планиране на ресурсите (DRS)

С Distributed Resource Scheduler (DRS) в vSphere 8 Essentials Plus Kit можете да гарантирате, че вашите виртуални машини винаги получават необходимите им ресурси. DRS следи използването на ресурсите и автоматично разпределя натоварването между хостовете във вашия клъстер, за да осигури оптимална производителност. Резултатът е подобрена производителност на приложенията и по-ефективно използване на вашия хардуер.

Ефективност на съхранението с thin provisioning и vSAN

Комплектът VMware vSphere 8 Essentials Plus предоставя усъвършенствани възможности за управление на съхранението, които помагат за повишаване на ефективността и намаляване на разходите. С функции като thin provisioning (тънко резервиране) можете да използвате по-ефективно съхранението, като разпределяте само това, от което действително се нуждаете. Освен това интеграцията на vSAN дава възможност за високодостъпно и високопроизводително решение за споделено съхранение на данни директно на вашите хостове vSphere.

Мащабируемост и устойчивост на бъдещето с комплекта VMware vSphere 8 Essentials Plus

Тъй като бизнесът ви расте и се развива, вашата ИТ инфраструктура трябва да може да расте заедно с него. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit осигурява високо мащабируемо решение, което ви помага да се подготвите за бъдещ растеж, като същевременно минимизира сложността.

Мащабируемост и гъвкавост

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit осигурява възможност за бързо и лесно разширяване на инфраструктурата ви с разрастването на бизнеса ви. Можете лесно да добавяте допълнителни хостове и хранилища към вашия vSphere клъстер, за да създадете по-голям капацитет. Гъвкавостта на vSphere означава, че можете да проектирате инфраструктурата си точно по начина, по който бизнесът ви се нуждае от нея.

Подгответе се за бъдещето с интеграцията на vSphere и облака

С широката поддръжка на хибридни облачни среди и контейнеризирани приложения в комплекта vSphere 8 Essentials Plus ще бъдете добре позиционирани да се възползвате от ИТ тенденциите на бъдещето. С функции като vSphere Tanzu за управление на Kubernetes и широка интеграция с облачните услуги на VMware можете да се възползвате от предимствата на облака, като същевременно поддържате контрола и сигурността на локално решение.

Комплектът VMware vSphere 8 Essentials Plus осигурява на малките предприятия цялостна, гъвкава и сигурна платформа за тяхната ИТ инфраструктура. Със своя широк набор от функции, лесно управление и висока степен на мащабируемост той е идеалният избор за фирми, които търсят надеждно и мощно решение за нуждите си от виртуализация и управление на ИТ.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 513,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
8 275,90 Лв. *