Chat with us, powered by LiveChat
Юридически
Бизнес клиенти
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
7 546,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit е мощна платформа за виртуализация, която позволява на фирмите да консолидират физическите си сървъри и да намалят разходите в центъра за данни. Комплектът включва водещия в индустрията хипервайзор VMware vSphere, който осигурява изключителна производителност, мащабируемост и надеждност. Освен това комплектът осигурява достъп до ключови функции на vSphere, като висока наличност (HA), толерантност към грешки (FT) и защита на данните (DP). Благодарение на тези функции фирмите могат да защитят критичните си приложения и данни от прекъсване или загуба на данни.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Платформа за виртуализация

Като водеща световна платформа за виртуализация, VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit дава възможност на фирмите от всякакъв мащаб да виртуализират най-важните си приложения и работни натоварвания, като същевременно намаляват разходите за ИТ и сложността. Това универсално решение за малки фирми включва всичко необходимо за работа с напълно виртуализирана инфраструктура, включително vCenter Server Standard Edition.

vSphere 8 Essentials Plus Kit предлага на малките фирми рентабилен начин за консолидиране на физическите им сървъри и намаляване на разрастването на сървърите. Чрез консолидиране на множество физически сървъри в по-малко на брой и по-мощни сървъри предприятията могат да постигнат значителни икономии както на капиталови, така и на оперативни разходи. Освен това, като стартират няколко виртуални машини на всеки физически сървър, организациите могат допълнително да увеличат степента на използване и да подобрят производителността на приложенията.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - използване

Функцията Виртуален опис осигурява функционалност за следните лицензирани среди на VMware vSphere: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard и Standard with Operations Management. Въпреки че тези функции могат да бъдат внедрени в големи корпоративни среди, потребителското изживяване и производителността са оптимизирани за използване в малки и средни корпоративни среди.

VMware използва елементи с отворен код и базирани на Linux елементи за vSphere, както и реалното ядро на VM, което е патентован софтуер. Във VMware vSphere виртуалните машини се съхраняват в така наречените директории за съхранение на данни. Най-важните типове файлове са виртуални твърди дискове (*.vmdk файлове) и конфигурационни файлове (*.vmx файлове).

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 902,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
9 194,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
6 450,90 Лв. *