Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10481
  • 359-01464
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
284,90 Лв. * 315,90 Лв. * (9,81% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x Device CAL
Система  SQL Server 
CAL Устройство CAL
Обхват на доставката Идентификатор на лиценза + Код за идентификация 
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици


С Device CAL потребителите могат да получат достъп до функциите и услугите на надеждната релационна платформа за данни на Microsoft, която е налична в новия софтуер SQL Server 2022 за определени издания - като Standard - и да предоставят текущи бази данни, както и функции за анализ и отчитане на компании и организации за цялостно използване. SQL Server 2022 убеждава със силната си производителност и предоставянето на цялостни комуникационни интерфейси, както и с използването на клъстери за големи данни, включително цялостни мерки за сигурност и защита на данните и тяхната цялост, както и с много други функции, които позволяват предоставянето им за различни приложения, също и в облака.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

С Device CAL потребителите могат да получат достъп до функциите и Services на надеждната релационна платформа за данни от Microsoft, предоставена в новия SQL Server 2022 софтуер за определени издания - като Standard - текуща база данни, както и до функции за анализ и отчитане за компании и организации за цялостно използване. SQL Server 2022 впечатлява със силната си производителност и осигуряването на цялостни комуникационни интерфейси, както и с използването на клъстери за големи данни, включително цялостни мерки за сигурност и защита на данните и тяхната цялост, както и много други функции, които позволяват предоставянето им за различни приложения и в Cloud.

Всяко крайно устройство с поддръжка на Windows, с което потребителите имат достъп до Server услугите на Microsoft SQL Server 2022, изисква допълнителен лиценз за клиентски достъп (Device CAL), тъй като той не е включен в лиценза за SQL Server. Само лицензът за клиентски достъп дава на крайното устройство необходимите права за достъп. В крайна сметка няма значение дали компютърът, преносимият компютър, смартфонът или таблетът Desktop е лицензиран с Device CAL . Поради това купувачът на Device CAL е свободен да реши кое лицензирано крайно устройство иска да използва за достъп до SQL Server 2022. Освен това Device CAL за по-ранна версия на SQL Server не може да се използва за достъп до текущата версия на SQL Server 2022.

Използваните Device CAL-и за SQL Server 2022 вече могат да се поръчват предварително на Wiresoft! Очаква се те да бъдат на разположение веднага след официалната дата на пускане. С използвания софтуер от Wiresoft се възползвате от по-ниската цена в сравнение с новите лицензи за достъп до SQL клиент за крайни устройства, предлагани в търговията със софтуер, както и от възможността да закупите само точния брой Device CAL, от които действително се нуждаете за вашия софтуер SQL 2022 Server!

SQL Server 2022 Device CAL - Възползвайте се от всички нови предимства на MS SQL Server 2022

SQL Server 2022 е най-новата версия на надеждната система за управление на релационни бази данни от Microsoft, която предоставя на компании и организации от различни размери широк набор от бази данни, както и функции за анализ и отчитане, които обикновено се използват в системите за планиране на ресурсите на предприятието и CRM, както и в софтуера ERP. SQL Server 2022 осигурява силна, Cloud-поддържана система за управление на релационни бази данни за тези бизнес области, която може да бъде гъвкаво адаптирана към нарастващите предизвикателства.

SQL Server 2022 - Типично Services 

С помощта на Device CAL , в зависимост от изданието на SQL Server 2022, служителите могат да използват функции като клъстериране (групово разпределение) на данни, както и функции за наблюдение при обработката на целеви заявки към базата данни за систематично събиране. Потребителите с лицензиран терминал могат да се възползват и от всички предимства, които Intelligent Query Processing предлага при ускорено задаване на заявки за още по-големи обеми данни, включително инструменти за машинно обучение, както и PolyBase за оптимизирана обработка на Transact-SQL заявки от външни източници на данни.

SQL Server 2022 - Клъстер за големи данни

Въвеждането на Big Data Cluster в MS SQL Server по-специално означава, че в SQL Server версия 2022 отново са налични цяла гама от мощни инструменти за анализ за цялостно управление на големи обеми данни, включително например интелигентна обработка на заявки за ускорена и същевременно надеждна обработка на големи обеми данни, включително предоставянето им за различни, също Cloud-базирани приложения. По този начин работните натоварвания, свързани с големи данни, могат да бъдат преместени в SQL Server, но също така могат да се правят директни заявки към външни бази данни.

С Big Data Clusters чрез Kubernetes могат да се предоставят мащабируеми клъстери от SQL Server, HDFS и Spark контейнери. Възможно е също така да се изпълняват задачи за изкуствен интелект и машинно обучение в пулове за съхранение на HDFS, като данните от различни външни източници могат да се анализират, комбинират с релационни данни и съхраняват с помощта на инструмента Data Lake. В допълнение към инструментите за изкуствен интелект могат да се използват и Spark, R, Python и Java, например. Създадените въз основа на това приложения могат да бъдат проектирани като контейнери, както и като приложения за уеб услуги, които имат достъп до данните, съхранявани в клъстер за големи данни.

Другите функции включват Transact-SQL за паралелни заявки и писане и обработка на данни, както и функцията Data Mart, която подобрява производителността на анализа на данни чрез хоризонтално мащабиране на клъстери за големи данни.

За последна информация за Services, използваема с лиценз за клиентски достъп до Device за SQL Server 2022, се свържете с някой от нашите служители на Wiresoft.

SQL 2022 Device CAL - Как се извършва лицензирането?

За някои издания на SQL Server 2022, като алтернатива на Core-базираното лицензиране, Client-Access лицензиране, например за крайни устройства, също се предлага от Microsoft управлението на лицензи. Предварителното условие е CAL да е валиден поне за същата или по-висока версия, за да може да се разреши използването на услугите на Server на крайно устройство, поддържащо Windows. Device CAL 2022 съдържа само правата за достъп за средата клиент/сървър на SQL Server 2022 - и никакъв софтуер, който трябва да се инсталира.

Лицензионният модел на Microsoft вероятно отново ще предлага два вида CAL за определени издания на SQL Server 2022:

  • Device CAL за SQL Server 2022: при него специално крайно устройство (напр. компютър, лаптоп, таблет, телефон) получава правата за достъп
  • User CAL за SQL Server 2022: с него специален User получава права за достъп

SQL Server 2022 - Какви са предимствата на лицензирането, базирано на CAL?

За някои издания на Microsoft SQL Server компаниите могат да избират между лицензиране на базата на Core и на базата на CAL. В зависимост от броя на крайните устройства, които трябва да бъдат лицензирани, закупуването на CAL може да се окаже финансово по-изгодната алтернатива за клиентите. А при използваните лицензи за достъп до Device от Wiresoft вече няма предписана, твърда скала на лицензите и следователно купувате точно толкова Device CAL, колкото са ви необходими, и можете да закупите допълнителни индивидуални Deivce CAL по всяко време.

SQL 2022 Device CAL - Използвайте съвместимост на версиите за SQL Server 2022!

Device CAL за SQL Server 2022 е най-новият лиценз за клиентски достъп, публикуван от Microsoft. Ако планирате да използвате по-стар софтуер Server в допълнение към съответната версия на SQL Server 2022, Device CAL SQL Server 2022 ви предлага предимството на понижаването, тъй като също така оборудва крайното устройство с права за достъп за предишни версии, като например 2019 и по-стари. И обратно, ако имате Device CAL , валидна за предишни версии на SQL Server, нямате достъп до SQL Server 2022 (надграждане).

SQL 2022 Device CAL - Какви са условията за лицензиране на SQL Server 2022?

Както вече беше споменато, Pro Device CAL определено крайно устройство получава правата за достъп до SQL Server 2022. За използваните CAL те са идентични с тези на новите клиентски лицензи за достъп. Въпреки това Device CAL не може да бъде прехвърлен на друг компютър, лаптоп и т.н., след като регистрацията е завършена. Също така е невъзможно да се промени типът CAL и да се използва например Device CAL за регистриране на User (User CAL). Възможно е обаче паралелно използване на Device CAL и Device CAL за SQL Server 2022.

С тези разпоредби ръководството на лиценза Microsoft CAL иска също така да допринесе за предотвратяване на неправомерен достъп до SQL Server 2022 и неговите данни и да повиши сигурността им срещу неоторизиран достъп до устройства.

SQL Server 2022 Device CAL - Какви са предимствата на SQL Server 2022?

Device CAL не се различава от User CAL по отношение на опциите за достъп, които са включени при използването на SQL Server 2022 Services.

Разлики има само в обхвата на функциите на различните издания на SQL. Лицензът за клиентски достъп за конкретното устройство (Device CAL) предлага само други предимства поради различно регламентираните възможности за достъп до SQL Server: Крайното устройство, което може да работи с Windows, лицензирано с Device CAL , може да се използва за достъп до сървъра от всеки служител на компанията, който е упълномощен за това. Device CAL предлага по-голямо предимство, ако лицензираното крайно устройство се използва последователно от няколко служители. След това мобилните крайни устройства, оборудвани с Device CAL , като например лаптоп или таблет, могат да се използват от съответния потребител и самостоятелно на място - например в Home-Office или по време на път - за достъп до SQL сървъра.

Ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на лицензи за клиентски достъп за Microsoft SQL Server 2022 като използван софтуер или друг софтуер Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат. 

Допълнителни връзки към "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории