Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10457
  • R18-01853
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
65,90 Лв. * 71,90 Лв. * (8,34% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x User CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Срок Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


Всеки потребител, който иска да получи достъп до сървърните услуги на Microsoft Windows Server 2022 в изданието Standard или Datacenter с всяко устройство с Windows, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп за потребители (User CAL), който не е включен в лиценза за сървъра. Само този лиценз предоставя на отделния потребител съответните права за достъп до сървъра. Няма значение дали упълномощеният потребител на User CAL използва настолен компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с операционна система Windows. Това означава, че купувачът на User CAL свободен да реши кое крайно устройство с операционна система Windows иска да използва за достъп до Windows Server 2022.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Разгърнете мощта на Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Преглед

Microsoft Windows Server 2022 User CAL (лиценз за клиентски достъп) е ключът към отключване на пълния потенциал на вашия бизнес. Този лиценз открива света на Windows Server 2022 и позволява гъвкаво управление на потребителите за безпроблемна и сигурна работа.

Мощни функции

1. Безпроблемно сътрудничество: Windows Server 2022 позволява на потребителите да работят заедно безпроблемно. Мощната платформа оптимизира комуникацията и съвместната работа, за да повиши производителността на екипа ви.

2. Усъвършенствана сигурност: Защитете чувствителните данни с усъвършенстваните функции за сигурност на Windows Server 2022. User CAL позволява сигурен достъп и защитава от киберзаплахи, за да гарантира поверителността на вашата информация.

3. Лесна употреба и гъвкавост: Този лиценз предлага не само мощни функции, но и лесна употреба и гъвкавост. Лесно управлявайте достъпа на потребителите и персонализирайте конфигурацията, за да отговаря на нуждите на вашата организация.

Лесно администриране

1. Ефективно управление на лицензите: Поддържайте пълен контрол върху лицензите си с ефективното управление на лицензите на Windows Server 2022. Оптимизирайте управлението и наблюдението на използването на лицензите си.

2. Удобен за потребителя интерфейс: User CAL предлага интуитивен и удобен за потребителя интерфейс за лесно конфигуриране и управление на потребителския достъп. Намалете усилията за администриране и увеличете ефективността.

Отговаря на изискванията на най-новата актуализация на полезните бюра от Google

Съвременна съвместимост: Windows Server 2022 User CAL е напълно съвместим с най-новите изисквания на актуализацията helpful desk на Google. Бъдете в крак с новостите и се възползвайте от последните разработки за безпроблемна интеграция.

Заключение

Microsoft Windows Server 2022 User CAL е идеалното решение за организации, които ценят гъвкавата, сигурна и удобна за ползване сървърна среда. Възползвайте се от усъвършенстваните функции, оптимизирайте съвместната работа и защитете данните си от заплахи - и всичко това с лесно управление на лиценза. Подгответе компанията си за цифровото бъдеще и увеличете максимално потенциала на служителите си.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории