Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10465
  • R18-01853
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 417,90 Лв. * 1 574,90 Лв. * (9,97% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 25x User CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Срок Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


Всеки потребител, който иска да получи достъп до сървърните услуги на Microsoft Windows Server 2022 в изданието Standard или Datacenter с всяко устройство с Windows, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп за потребители (User CAL), който не е включен в лиценза за сървъра. Само този лиценз предоставя на отделния потребител съответните права за достъп до сървъра. Няма значение дали упълномощеният потребител на User CAL използва настолен компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с операционна система Windows. Това означава, че купувачът на User CAL свободен да реши кое крайно устройство с операционна система Windows иска да използва за достъп до Windows Server 2022.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"

Оптимизирано управление на потребителите с Microsoft Windows Server 2022 - 25 пакета User CAL

Преглед

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL (лиценз за клиентски достъп) предлага цялостно решение за компании, които се нуждаят от усъвършенствано управление на потребителите и максимална мащабируемост. С този пакет от 25 лиценза можете да се възползвате напълно от мощта на Windows Server 2022, като същевременно осигурите ефективно управление на до 25 потребители.

Мощни функции

1. Безпроблемна мащабируемост за по-големи екипи: Този пакет лицензи позволява плавно мащабиране за интегриране на до 25 потребители във вашата мрежа. Windows Server 2022 осигурява мощна платформа за ефективно сътрудничество и безпроблемно управление на работното натоварване дори в по-големи екипи.

2. Усъвършенствана сигурност за множество потребители: Защитете мрежата си от заплахи с усъвършенстваните функции за сигурност на Windows Server 2022. Всеки User CAL осигурява сигурен достъп за до 25 потребители и предпазва от киберзаплахи.

3. Гъвкава конфигурация и лесна употреба: Този лицензионен пакет предлага не само производителност, но и гъвкавост и лесна употреба. Лесно управлявайте достъпа за до 25 потребители и персонализирайте конфигурацията, за да отговаря на специфичните изисквания на вашата организация.

Лесно администриране

1. Ефективно управление на лицензи за множество потребители: Дръжте под контрол лицензите си с ефективната функция за управление на Windows Server 2022. Лесно наблюдавайте и управлявайте използването на лицензите от вашите 25 потребители.

2. Удобен за потребителя интерфейс за многократен достъп: Потребителските лицензи за достъп (CAL) осигуряват интуитивен интерфейс за лесно конфигуриране и управление на потребителския достъп. Намалете усилията за администриране и увеличете ефективността на всички 25 потребители.

Отговаря на изискванията на най-новата актуализация на полезните бюра от Google

Оптимална съвместимост за множество потребители: Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL е напълно съвместим с най-новите изисквания на актуализацията helpful desk на Google. Бъдете в крак с новостите и осигурете безпроблемна интеграция за всичките 25 потребители.

Заключение

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL предлага мащабируемо и мощно решение за организации, които искат да интегрират по-голям брой потребители в своята сървърна среда. Мащабирайте без усилие, увеличете максимално сигурността и оптимизирайте съвместната работа - и всичко това с просто управление на лиценза. Подгответе организацията си за успешно цифрово бъдеще и използвайте ресурсите по най-добрия начин

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории