Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10432
 • R18-05767
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
332,90 Лв. * 368,90 Лв. * (9,76% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 10x Device CAL
Система  Windows Server 
CAL Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици
Terminalserver не е съвместим(RDS CAL  view)


За Standard- или Datacenter-изданието на Microsoft Windows Server 2019 г., в допълнение към лицензите за ядрата на Server, се изисква и лиценз за клиентски достъп за всяко крайно устройство, чрез което ще се осъществява достъп до услугите на Server: За тази цел има Windows Server 2019 Device CALтова дава на определен компютър (персонален компютър, лаптоп и т.н.), регистриран за тази цел, съответните права за достъп.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

купете 10 пакета Device CAL за Microsoft Windows Server 2019, използвани

За Standard или Datacenter Edition на Microsoft Windows Server 2019, в допълнение към лицензите за сървърните ядра, се изисква и лиценз за клиентски достъп за всяко крайно устройство, чрез което ще се осъществява достъп до услугите на сървъра: За тази цел има Windows Server 2019 Device CAL, с който регистриран за тази цел конкретен компютър (персонален компютър, лаптоп и т.н.) получава съответните права за достъп.

Основните лицензи за Windows 2019 Server Standard или Datacenter не съдържат никакви потребителски права, така че те трябва да бъдат закупени отделно под формата на Device CAL; всеки потребител, който е упълномощен да използва крайното устройство, оборудвано с него, може да го използва за достъп до Windows Server.

Използваните лицензи за достъп до устройства за Windows Server 2019 не само се предлагат от Wiresoft на по-ниска цена от лицензите за клиентски достъп, предлагани като нови в търговията със софтуер, но и се предлагат поотделно, а не на бройки. Тези използвани лицензи за достъп до устройства (Device CAL) имат същата функционалност като лицензите за достъп до клиентски устройства за Windows Server 2019, налични в официалната програма за лицензиране на обеми на Microsoft.

Използване на всички функции на MS Windows Server 2019 с използван лиценз за устройство

Windows Server 2019 е базиран на Windows 10 и предлага много нови функции както в стандартното издание, така и в изданието Datacenter, особено за използване на облачни приложения. Интегрираната софтуерно дефинирана мрежа (SDN) предлага възможности не само за централно конфигуриране на физически мрежови устройства, като маршрутизатори и комутатори, но и на виртуални мрежови устройства, като шлюзове, включително динамично управление. Освен това Windows Server 2019 дава възможност за равнопоставеност на две мрежи, като ги свързва почти безпроблемно. Други интересни функции, които също са достъпни за потребителите с Used Device CAL, включват:

 • Криптирани мрежи и Datagram Transport Layer Security (DTLS) за сигурно криптиране във виртуални мрежи
 • Хиперконвергираната инфраструктура (HCI) намалява сложността и опростява внедряването на ИТ инфраструктурата
 • Оптимизирано използване на Linux с виртуални машини с щит
 • Контейнерни услуги Kubernetes
 • Разширена защита от заплахи за ранно откриване на атаки и защита на чувствителни данни
 • Storage Spaces Direct осигурява обединяване на локални сървърни хранилища на данни във виртуален клъстер
 • Реплика за съхранение намалява загубата на данни на ниво файлова система
 • Подготвеността за бедствия също така свежда до минимум времето за престой

Най-важните факти за използваните лицензи за устройства за Windows Server Standard и Datacenter Edition 2019 накратко

Дори и като използван софтуер, лицензът за устройство CAL от Wiresoft има същите опции за достъп, за да може да използва функциите, налични и в двете издания на Windows Server 2019: Това предлага на малките и средните компании и организациите евтина алтернатива за оборудване на служителите с лицензи за достъп до Windows Server за крайни устройства, също и защото позволява персонализирано лицензиране.

Информация за лицензиране на Windows Server 2019 с CAL

За изданията Standard и Datacenter управлението на лицензите на Microsoft предлага алтернативна възможност за лицензиране на Windows Server 2019 по отделни ядра/процесорни ядра; по този начин това трябва да се допълни с лицензиране на крайните устройства (или потребители) или. Това се дължи на факта, че тези лицензи за достъп, включени в лиценза за сървъра, са предназначени изключително за администратори, а не за обичайното използване на услугите на Windows сървъра, така че всяко отделно крайно устройство изисква за това съответен лиценз за достъп (Device CAL). Този Device CAL трябва да съответства на идентична или по-висока версия на сървъра Windows - повече подробности за сценариите по-долу.

Следователно само този лиценз за клиентски достъп за конкретното устройство дава право на потребителя да използва функциите на Windows Server от версия 2019 на крайно устройство с Windows. Освен правата за достъп за средата клиент/сървър на Windows Server 2019, CAL не съдържа друг софтуер, който трябва да бъде инсталиран преди това.

Какви са предимствата на лицензите за устройства за Windows Server 2019 Standard и Datacenter Edition?

На първо място, лицензирането на базата на CAL на Windows Server 2019 позволява гъвкаво и основано на нуждите управление на правата за съответните компютри. Особено използваните лицензи за достъп до устройства предлагат на МСП по-икономична алтернатива за използване на услугите на Windows Server: Това е така, защото няма ограничения, свързани с мащабирането, така че лицензите за клиентски достъп трябва да бъдат закупени само за толкова служители, колкото са действително необходими. Моделът на Microsoft за лицензиране предлага общо два типа CAL за Windows Server 2019:

 • Device CAL за Windows Server 2019: това дава права за достъп до сървъра на специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, телефон)
 • User CAL за Windows Server 2019: това дава права за достъп до сървъра на специален потребител

Възможно е също така да се използват паралелно CAL на потребителя и CAL на устройството.

Обърнете внимание на съвместимостта на версиите за лицензите за устройства за Windows Server 2019!

Лицензът за устройство за Windows Server 2019 не само предоставя на крайното устройство правата за достъп до Windows Server 2019, но включва и достъп до по-стари версии, като например 2016 (понижаване). Това дава на Server Device CAL 2019 предимство пред по-старите версии на Device CAL, които се отнасят за предишна версия на Windows Server 2019, тъй като такава версия не може да се използва за достъп до Windows Server версия 2019 (надстройка). Въпреки че в момента няма по-нови лицензи за устройства за Windows Server от версията за 2019 г., винаги трябва да се обръща внимание на съвместимостта на лиценза за сървър и лиценза за клиентски достъп.

Какво още е важно при лицензирането на Windows Server 2019 с използван CAL за устройство?

Както вече беше споменато, лицензът за устройство CAL предоставя права за достъп до Windows Server 2019 само на едно крайно устройство (устройство). След като лицензът за устройство CAL бъде регистриран точно на това устройство, той вече не може да бъде прехвърлен на друг компютър. Също така не е възможно да се промени типът CAL и да се използва CAL на устройство като CAL на потребител. Въпреки това е разрешено паралелното използване на Device CAL и Device CAL за използване на Windows Server 2019.

Тези разпоредби на системата за лицензиране на Microsoft CAL имат за цел да предотвратят неправомерен достъп до Windows Server 2019. По този начин те осигуряват по-голяма сигурност за компанията и нейните данни, тъй като крайните устройства без лиценз или от трети страни нямат достъп до данните.

Какви са разликите между лиценза за устройство и лиценза за потребител за Windows Server 2019?

По отношение на функционалността лицензът за устройство за Windows Server 2019 обикновено не се различава от лиценза за потребител. Въпреки това всеки от тях предлага типични предимства, дължащи се на типа достъп до Windows Server: Тук роля играят броят на работните станции в компанията, както и работният процес, при който се осъществява достъпът до Windows Server: В някои МСП няколко служители се редуват да използват едно крайно устройство, например при работа на смени, за достъп до Windows Server, докато в други работни среди потребителите се редуват да използват напълно различни крайни устройства за тази цел.

Следователно единственото крайно устройство с Windows, разрешено от лиценза за устройство, може да се използва за достъп до сървъра от всички служители, които имат възможност или разрешение за това: Ако лицензираното крайно устройство е мобилен лаптоп или таблет, съответният служител може да получи достъп до сървъра на Windows и самостоятелно - например на път или в домашния офис. Следователно Device CAL може да се използва и в движение.

Заключение за CAL на устройствата

Кой тип лиценз за клиентски достъп за Windows Server 2019 предлага повече предимства при използване в дадена компания, следователно е различно в отделните случаи. Броят на служителите, използващи Windows Server, във връзка с преобладаващия тип достъп чрез съществуващите крайни устройства играе роля тук: щом мнозинството от тях използват последователно определено мобилно крайно устройство или самостоятелно устройство за достъп до Windows Server, Device CAL предлага повече предимства.

Следователно дали лицензът за устройство за Windows Server 2019 предлага повече възможности за приложения, отколкото лицензът за потребител, е показано в съответния типичен работен процес на компанията. Познанията за това трябва да са в основата на избора на CAL при закупуването на подходящи лицензи за клиентски достъп за Windows Server 2019.

Използваните CAL-и за устройства за Microsoft Windows Server 2019 също се предлагат от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Използваните CAL за устройства за Windows Server 2019 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft само от един лиценз за клиентски достъп - следователно не се прилагат никакви изисквания за лицензиране на обема на Microsoft. Етикетирането на CAL като "употребяван" не означава никакви общи недостатъци по отношение на използваемостта, не само защото софтуерът по принцип не може да се износи.

Информация за лицензите за устройства за Windows Server 2019 като използван софтуер - от Wiresoft

Всички Device CALs за Windows Server 2019, предлагани втора ръка от Wiresoft, са оригинални лицензи за достъп за служители, тъй като са налични и в рамките на лицензионната програма на Microsoft; за разлика от тях те са били част от Device Volume Licence за Windows Server 2019, който съответният предишен купувач, обикновено компания, е притежавал за първи път. Лицензите за достъп до устройството, които не са необходими на този купувач, или пълният лиценз за обем на устройството бяха продадени на Wiresoft, като лицензът за обем беше разделен на отделни лицензи. Създадените по този начин индивидуални лицензи за достъп до устройства се наричат използван софтуер. Въпреки че са обозначени като "използвани лицензи", тези лицензи CAL за устройства могат да се използват пълноценно за достъп до Windows Server 2019, тъй като не се различават от лиценз за достъп, който никога не е бил използван, нито по отношение на функционалността си, нито по отношение на полезния си живот.

Използван софтуер на лицензи за устройства за Windows Server 2019 с гаранция на купувача

Лицензите за устройства за Windows Server 2019 като използван софтуер не само предлагат на клиентите на Wiresoft достъпна алтернатива за лицензиране на Windows Server, но също така са сигурни и законни! Всеки отделен лиценз за лиценз за устройство за Microsoft Windows Server 2019 ви предлага като клиент обичайната сигурност на купувача чрез незабавно изтегляне, включително незабавно активиране на лиценза с включения лицензен ключ за обем.

Законни ли са покупката и използването на използван лиценз за устройство за Windows Server 2019?

Лицензите за устройства за Windows Server 2019, както и всички други лицензи за достъп, които можете да закупите от Wiresoft, идват от съответния лицензен запас на дадена компания или организация. Поради тази причина както продажбата, така и покупката на CAL са предмет на приложимата юрисдикция, която изрично разрешава търговията с използван софтуер на Microsoft и различни съдебни решения също ясно потвърждават това.

За вас като клиент закупуването на използвани лицензи за устройства за Windows Server 2019, а също и тяхното използване, предлага правна сигурност, тъй като нито Wiresoft, нито вие като купувач или потребител нарушавате законови разпоредби. Употребяваните CAL от Wiresoft също са надеждни за одит благодарение на пълните доказателства за всички предишни купувачи!

Обобщение на предимствата на Wiresoft при закупуване на използвани лицензи за устройства за Windows Server 2019

Използваните лицензи CAL за устройства за Windows Server 2019 от Wiresoft ви предлагат евтина алтернатива на много оферти от други доставчици на софтуер - това важи и за други лицензи за достъп

Както вече беше посочено, не съществуват и ограничения за минималния брой лицензи за устройства, които трябва да бъдат закупени в момента на покупката, така че не се прилага евентуална негъвкава плъзгаща се скала за лицензите за клиентски достъп. Това също така позволява на клиентите на Wiresoft да намалят разходите за лицензиране на достъпа до сървъра, тъй като те лицензират само действителното използване на услугите на Windows Server.

В онлайн магазина на Wiresoft, освен използваните лицензи за достъп до софтуер за Device CALs за Windows Server 2019, ще намерите и User CALs - а също и клиентски лицензи за достъп за други версии на Windows Server, както и други лицензи за софтуер за сървъри, включително необходимите лицензи за достъп във всеки един случай. По този начин можете също така да допълните софтуерния си инвентар в други области на изгодни цени с употребявани лицензи от Wiresoft и така да избегнете допълнителни разходи за нов хардуер, както и проблеми със съвместимостта, които могат да бъдат причинени от нееднакви версии на софтуера.

В допълнение към лицензите за устройства и сървърния софтуер в магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите и други софтуерни продукти на Microsoft - с всички предимства, които предлага използваният софтуер на Wiresoft. Ако имате някакви въпроси относно лицензите за устройства за Windows Server 2019 или друг продукт на Microsoft, не се колебайте да се възползвате от нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории