Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
830,90 Лв. * 921,90 Лв. * (9,87% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

Комплект VMware vSphere 8 Essentials за малки предприятия

Комплектът VMware vSphere 8 Essentials е стартов комплект, който позволява на малките предприятия да виртуализират и централно да управляват своите физически сървъри. Резултатът е по-ниски разходи за хардуер, по-голяма оперативна ефективност и намалени първоначални инвестиции. Комплектът включва шест лиценза за процесор за vSphere Essentials (за три сървъра, до два процесора на сървър) и един лиценз за vCenter Server Essentials.

VMware работи усилено, за да премахне физическите ограничения на безплатния хипервайзор vSphere. Например ограничението на паметта във vSphere 5 все още е 32 GB. С ESXi 6.5 вече няма хардуерно ограничение, освен максимум два физически процесора и осем vCPU за виртуална машина. Работата с два шестядрени процесора Xeon със 128 GB RAM и RAID конфигурация на една машина вече не е проблем. Така конфигурираната машина е много мощен хост за виртуализация и не изисква платени лицензи.

Комплектът vSphere 8 Essentials е предназначен за малки предприятия, които се нуждаят от до 3 хоста и по 2 процесора за консолидиране на сървъри. Включва vSphere (само за ESXi) и vCenter Server за централизирано управление на хостове и виртуални машини. Ако се нуждаете от допълнителни функции, като например висока наличност, трябва да разгледате комплекта vSphere Essentials Plus (знакът плюс в името е различен).

vSphere 8 Essentials Kit накратко

Разбира се, платеният софтуер предлага повече функции, отколкото безплатните продукти. В този случай в безплатното издание на vSphere липсват определени инструменти и функции, като например vMotion, Fault Tolerance или vSAN. Всички тези функции изискват поне три сървърни възела. Ограниченията, свързани с безплатните издания на vSphere, могат да се разделят на две области: Хардуер и набор от функции.

Следователно бъдещите виртуални машини, използващи DirectPath I/O, ще се възползват от повече функции за виртуализация, като например vMotion, вместо да бъдат обвързани с първоначалния хост. Тази функция изисква новата версия на виртуалния хардуер 20.

vSphere 8 Essentials Kit Мащабиране на групи

VMware представи следващите основни версии на vSphere и vSAN на Explore 2022 (преди VMworld). Основните нови функции включват разширения за виртуализация на устройства (DVX), по-висока мащабируемост на vHardware 20, политики за конфигуриране на групи устройства, vTPM и набори от данни на vSphere.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *