Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10069
  • R18-04281
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
21,90 Лв. * 22,90 Лв. * (4,37% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x User CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL Потребителски CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


За да можете да използвате функциите, налични във версиите на Microsoft Windows Server 2012 и 2012 R2 - които се предлагат от Wiresoft в изданията Standard и Datacenter - е необходим лиценз за клиентски достъп в допълнение към един от двата лиценза за сървър на потребител: Windows Server 2012 User CAL. Тя предоставя на регистрирания потребител съответните права за достъп, също и за Windows Server 2012 R2, които той може да използва на всяко крайно устройство, съвместимо с Windows.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"

Закупуване на използвани потребителски лицензи за Microsoft Windows Server 2012

За да можете да използвате функциите, налични във версиите на Microsoft Windows Server 2012 и 2012 R2 - които се предлагат от Wiresoft в изданията Standard и Datacenter - е необходим лиценз за клиентски достъп в допълнение към един от двата лиценза за сървър на потребител: Windows Server 2012 User CAL. Тя предоставя на регистрирания потребител съответните права за достъп, също и за Windows Server 2012 R2, които той може да използва на всяко крайно устройство, поддържащо Windows.

Управлението на лицензите на Microsoft разделя сървърния лиценз за Windows Server 2012 от лиценза за клиентски достъп, така че правата за използване трябва да бъдат закупени допълнително под формата на User CAL. Само потребителите, регистрирани чрез тази опция, имат право на достъп до функциите на Windows Server.

Особено потребителският лиценз за Windows Server 2012 User CAL може да се използва и за използване на функциите на сървър, оборудван с лиценз за Windows Server 2012 R2. Потребителските лицензи CAL за Windows Server 2012 се предлагат от Wiresoft на разумна цена като използван софтуер. Тези използвани лицензи за достъп до софтуер не се различават по функционалност от съответните неизползвани лицензи от програмата за лицензиране на обеми на Microsoft - които също вече не се предлагат там. Освен това използваните User CAL вече могат да бъдат закупени от един лиценз за клиентски достъп - за гъвкаво, основано на нуждите лицензиране на служители, които все още използват Windows Server 2012 или R2.

Използване на всички функции на Windows Server 2012 с използван User CAL

Потребителските лицензи за достъп, предлагани от Wiresoft като използван софтуер за версията Windows Server 2012, могат да се използват в пълна степен за наследника на Windows Server 2008 R2, така че данните вече са достъпни и в облака чрез подходящо крайно устройство.

Какви функционалности са налични с User CAL за Windows Server 2012 в изданията Datacenter и Standard?

Microsoft Windows Server 2012 е наследникът на Windows Server 2008 R2 и сървърната версия на Windows 8. Най-важните нововъведения включват пълно преработване на мениджъра на задачите, работещите приложения вече са разделени на категории, а неактивните се спират за по-добра производителност. В стандартните издания и в изданията за центрове за данни Windows Server 2012 предлага актуализирана версия на платформата за виртуализация Hyper-V за мащабируеми, разширяеми виртуални комутатори; във версията 2012 R2 с функции като зареждане на виртуални машини с UEFI, автоматично активиране на Windows във виртуални машини от второ поколение, също така с по-бърза миграция в реално време и възможност за разширяване до няколко места. Новата файлова система ReFS допълва NTFS и се използва най-вече за съхранение на файлове на файлови сървъри. Поддръжката на SMB 3 дава възможност за по-бърз и стабилен достъп до споделени файлове и включва също така

По принцип се поддържат функции за ускоряване, като RDMA или използване на няколко паралелни TCP връзки между клиент и сървър (SMB Multichannel). Динамичният контрол на достъпа регулира достъпа до файлове в допълнение към политиките за сигурност на Active Directory. С Active Directory PowerShell 3.0 предлага, наред с други неща, конфигуриране чрез уеб браузър и директно изпълнение на приложения на Windows Workflow Foundation с Web Access.

Нововъведенията в Windows Server 2012 включват също така разширения на устойчивата файлова система (REFS) за файлови сървъри, миграция в реално време на хранилище за данни и, с помощта на Hyper-V Replica, разпределяне на виртуални сървъри на няколко хоста.

Потребителските лицензи за лиценз за ползване за Windows Server 2012 могат да се използват и за Windows Server 2012 R2

За разлика от други лицензи за клиентски достъп за Windows Server, User CAL за Windows Server 2012 може да се използва и за следващата по-висока версия Windows Server 2012 R2, която предлага допълнителни подобрения и разширения.

Wiresoft предлага версии за сървъри в Standard и Datacenter Edition; те се различават по различната степен на виртуализация, но са еднакви по отношение на обхвата от функции.

Системата за лицензиране на Microsoft с CAL

С пускането на Windows Server 2012 Microsoft адаптира и модела си за лицензиране. В зависимост от изданието сървърът може да бъде лицензиран на ядра - в този случай не са необходими допълнителни лицензи за потребители - или сървърът като такъв плюс необходимия брой лицензи за клиентски достъп (CAL). Особено за малките и средните предприятия моделът на лицензиране на достъпа с CAL често е по-благоприятното решение.

Кои типове CAL са налични за изданията Windows Server 2012 Standard и Datacenter?

Има два типа CAL за лицензиране на клиентски достъп за Windows Server 2012:

  • Потребителски CAL за Windows Server 2012 - за един потребител
  • Лиценз за устройство за Windows Server 2012 - за едно крайно устройство (напр. компютър, лаптоп, таблет)

По този начин лицензът на сървъра се допълва от User CALs или Device CALs, като първите дават на потребителя съответните права на достъп, а вторите разрешават на крайното устройство да използва функциите на Windows Server. И двата CAL-а не съдържат никакъв софтуер, освен права за достъп за средата клиент/сървър на Windows Server 2012/R2.

Какви са разликите между User CALs и Device CALs за Windows Server 2012?

Лицензът за потребител и лицензът за устройство за Windows Server 2012 се различават един от друг само по начина, по който се извършва разрешаването на достъпа до Windows Server: С потребителския лиценз за достъп (User CAL) определено лице получава разрешение за достъп до услугите и данните на сървъра; по този начин потребителят може да използва последователно напълно различни крайни устройства със своя личен акаунт и по този начин да не зависи от местоположението си, при условие че те са с Windows и са оборудвани със съвместима версия на операционна система Windows.

Например този потребител може да използва стационарния компютър на работното място, лаптоп или таблет по време на път, както и наличния там компютър или личния лаптоп в домашния офис. От друга страна, в работна ситуация, когато няколко потребители използват едно и също регистрирано крайно устройство, CAL за крайни устройства е по-практичен.

Лицензирането на клиентски достъп с потребителски CAL може да бъде по-изгодно, особено ако повечето служители в компанията работят мобилно и проверяват електронната си поща или имат достъп до данните на сървъра и т.н. от съответното избрано крайно устройство.

Ценово предимство и наличност на използвани лицензи за потребители за Windows Server 2012 Standard и Datacenter издания

Използваните потребителски лицензи CAL са не само икономичен начин за много компании и организации да снабдят служителите си с лиценз за достъп до сървъра за Windows Server 2012, но и по-старите версии на CAL вече не се предлагат нови от Microsoft и дистрибуторите, така че използваният софтуер е решение, ако все още се използват по-стари версии на сървъра.

Следващият преглед обобщава всички предимства и специални характеристики на използвания софтуер CAL.

Какъв е обхватът на използване на използвания User CAL за Windows Server 2012 в изданията Standard и Datacenter?

В зависимост от това дали Windows Server 2012 е инсталиран в Standard или Datacenter Edition, с User CAL са налични различни опции за мащабиране: Ако Datacenter Edition на Windows Server 2012 или R2 се използва с User CAL за Standard Edition - което по принцип е възможно - на разположение е само типичната му функционалност. Ако потребителският лиценз за Datacenter Edition - който има разширен обхват от функции - се използва за достъп до Windows Server 2012/R2 в Standard Edition, тогава е налична само неговата функционалност.

Наблюдавайте съвместимостта на версиите на User CALs за Windows Server 2012

С User CAL за Windows Server 2012 регистрираният потребител има права за използване на Windows Server 2012, както и на следващата по-висока версия 2012 R2, но няма права за достъп до по-високи версии на сървъра, като например 2016 (надграждане). Въпреки това може да се използва и по-старата версия на Windows Server 2008 или 2008 R2 (понижаване).

Ето защо е препоръчително преди да закупите User CAL за Windows Server 2012 да проверите съвместимостта между съществуващия лиценз за Windows Server и лиценза за клиентски достъп.

Какво още трябва да се има предвид при използваните лицензи за потребители за Windows Server 2012?

Следното се отнася и за използваните потребителски лицензи за достъп: След като даден потребител е регистриран с лиценз за потребителски клиентски достъп за Windows Server 2012, този потребителски лиценз за достъп вече не може да се прехвърля на друг потребител. Освен това по принцип е изключено да се промени типът на CAL и да се използва User CAL като Device CAL, за да се регистрира крайно устройство с него.

Тези ограничения на управлението на лицензите на Microsoft имат за цел да предотвратят неоторизиран достъп до Windows Server 2012; по този начин данните и сигурността на комуникацията в компанията са по-добре защитени, тъй като неоторизираните потребители без CAL нямат достъп до услугите и данните на сървъра.

Заключение за използваните лицензи за потребители за Microsoft Windows Server 2012

В различните компании е различно кой тип лиценз за клиентски достъп не само предлага по-гъвкави възможности за използване, но и представлява по-рентабилно лицензиране. Решаващи са както броят на лицензираните служители, така и броят на крайните устройства, използвани за достъп до Windows Server: Лицензирането с User CAL предлага повече предимства, ако повечето потребители използват различни крайни устройства и вероятно също така локално независимо за достъп до Windows Server 2012.

Затова познаването на типичните работни процеси е важна предпоставка за закупуването на използвани CAL. В описаната примерна ситуация лицензирането с User CALs е по-евтино, тъй като трябва да се закупят по-малко лицензи за достъп на клиенти. За допълнителни съвети се свържете с екипа на Wiresoft.

Използвани потребителски лицензи за Microsoft Windows Server 2012 от Wiresoft

Употребяваните потребителски лицензи за Windows Server 2012 се предлагат и поотделно в онлайн магазина на Wiresoft, тъй като не се прилагат обичайните разпоредби на Microsoft за мащабите на лицензите; иначе употребяваният софтуер не предлага никакви недостатъци или ограничения в сравнение с новите лицензи - защото софтуерът по принцип не може да се изхабява.

Откъде идва използваният софтуер на User CALs за Windows Server 2012 в Wiresoft?

Използваните потребителски лицензи за Windows Server 2012, предлагани от Wiresoft, са оригинални лицензи от лицензионната програма на Microsoft и са част от потребителски лиценз за Windows Server 2012, който първо е бил закупен от компания, която след това го е продала на Wiresoft. Цялостните лицензи за обем могат да бъдат разделени на единични лицензи, като получените CAL за един потребител се наричат използван софтуер и могат да се използват като нов лиценз за регистрация на потребител.

Сигурност на купувача с използвания софтуер, например User CALs за Windows Server 2012

Предлаганият от Wiresoft предварително употребяван софтуер за User CALs за Windows Server 2012 и други CALs предоставя на нашите клиенти същите предимства като новите лицензи: Следователно използваните потребителски лицензи за достъп до лиценз включват обичайната сигурност на купувача с незабавно изтегляне след завършената покупка и незабавно активиране на лиценза с валиден за тази цел лицензен ключ за обем.

Законосъобразни ли са закупуването и използването на използвани потребителски лицензи за Windows Server 2012?

Клиентите на Wiresoft могат да бъдат сигурни, че не нарушават никакви законови разпоредби, когато купуват или използват използвани User CAL за Windows Server 2012. Това е така, защото лицензите за клиентски достъп, които се предлагат в магазина на Wiresoft, като например използваните потребителски лицензи за Windows Server 2012, идват от лицензионния списък на компаниите. Поради тази причина валидната юрисдикция се прилага и за търговията с употребявани потребителски лицензи, която не само изрично разрешава продажбата, но и закупуването и използването на потребителски лицензи на Microsoft под формата на употребяван софтуер; това е потвърдено многократно от различни съдебни решения. Освен това използваният софтуер от Wiresoft предлага и сигурност на одита поради пълното доказване на всички купувачи!

Всички предимства на използваните лицензи за потребители за Windows Server 2012 накратко

Използваният от Wiresoft софтуер за потребителски лицензи за Windows Server 2012 е не само особено благоприятен, но и предлага предимството в сравнение с офертата за лицензи за потребителски лицензи на много други доставчици на софтуер на Microsoft, че освен актуалните лицензи за достъп в магазина се предлагат и много по-стари версии - това се отнася и за други лицензи за клиентски достъп и лицензи за сървър на Microsoft.

Използваните CAL от Wiresoft предлагат възможност за добавяне и на по-стар софтуер; по този начин могат да се избегнат проблеми със съвместимостта, например при паралелно използване на различни версии на софтуера, което също така намалява разходите за закупуване на нов хардуер.

Лицензирането с използвани потребителски лицензи CAL от Wiresoft елиминира обичайната скала за лицензиране, така че да закупите точно толкова лицензи за достъп, колкото са ви необходими - за персонализирано лицензиране според действителното ви използване на услугите на Windows Server.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите потребителски лицензи за издания на Windows Server 2012, както и съответните лицензи за устройства като използван софтуер. Офертата за използван софтуер на Wiresoft включва и много други софтуерни програми на Microsoft - с всички споменати предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензирането с потребителски лицензи за MS Windows Server 2012 или друг продукт на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории