Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10407
 • 381-02255
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
237,90 Лв. * 262,90 Лв. * (9,51% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 5x User CAL
Система  Сървър Exchange
CAL User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


За изданията Standard и Enterprise на Microsoft Exchange Server 2019 всеки потребител, който иска да има достъп до услугите на сървъра, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп в допълнение към лиценза за сървъра: Exchange Server 2019 User CAL. Само този лиценз снабдява конкретно регистрирано лице със съответните права за достъп.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5 лиценза за потребители за Microsoft Exchange Server 2019 като използван софтуер

За изданията Standard и Enterprise на Microsoft Exchange Server 2019 всеки потребител, който иска да има достъп до услугите на сървъра, се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп в допълнение към лиценза за сървъра: Exchange Server 2019 User CAL. Само това дава на определено регистрирано лице съответните права за достъп.

Това е така, защото според условията, определени в Microsoft License Management, в лиценза за Exchange Server 2019 Standard или Enterprise не са включени други потребителски права, така че те трябва да бъдат закупени допълнително под формата на User CAL. Така регистрираните потребители могат да използват всички функции на Exchange Server чрез крайно устройство по техен избор.

Употребяваните лицензи за потребители за Exchange Server 2019 Standard и Enterprise Edition се предлагат от Wiresoft не само на изгодна цена, но и индивидуално в отделни количества. Използваните User CAL предлагат същите функционалности като лицензите за клиентски достъп на потребителите, предлагани като нови в официалната програма на Microsoft за лицензиране на обеми за Exchange Server 2019.

Възползвайте се от всички нови функции на MS Exchange Server 2019 с използвани лицензи за потребители

Windows Exchange Server 2019 също работи на Windows Server 2019 Core и осигурява надеждна и сигурна платформа за корпоративни инфраструктури за съобщения. Отделните издания на Exchange, като например Standard и Enterprise, предлагат всички функционалности за подпомагане на съвместната работа в допълнение към всеобхватната комуникация със силен акцент. За тази цел са налични, наред с други неща, следните нови функции и характеристики:

 • Meta Cache Database (MCDB) защитава метаинформацията, например структурите на папките на пощенските кутии, и също така ускорява достъпа до съдържанието и търсенето.
 • Динамичният кеш на базата данни (DDC) увеличава скоростта на Exchange Server и предлага по-добро използване на капацитета за съхранение чрез динамично адаптиране към текущите изисквания.
 • Индексът за търсене вече се намира в базата данни на дадена пощенска кутия, което опростява управлението и увеличава скоростта на търсене.
 • С помощта на Windows Server Core е възможно да се стартира и стандартната версия на сървърната система по опростен начин, което улеснява конфигурирането и осигурява по-голяма сигурност срещу нарушители.
 • С помощта на правилата за клиентски достъп са налични допълнителни опции за ограничаване на достъпа до областта за конфигуриране на Exchange Server.
 • Сътрудничеството по документи е значително подобрено с опцията за предоставяне на файлове в OneDrive for Business.
 • Новите подобрения на календара улесняват организирането на срещи: например с подобреното управление на календара, функции като Крайна дата по подразбиране, Не препращай, както и различни опции за конфигуриране на съобщения извън офиса.

Лицензи за потребители за Exchange Server Standard- и Enterprise-Edition 2019 като използван софтуер - най-важните факти накратко

Потребителските лицензи за достъп, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, не се различават от новите, те имат същите опции за достъп като новите, за да използват наличните функции в Exchange Server 2019 издания Standard и Enterprise. Следователно използваните лицензи за потребители са по-достъпен начин за предоставяне на служителите на лиценз за достъп до Exchange Server, особено за малки и средни предприятия и организации, и позволяват персонализирано лицензиране.

Обща информация за управлението на лицензите на Microsoft за Exchange Server 2019 с CAL

За изданията Standard и Enterprise на Exchange Server 2019 управлението на лицензите на Microsoft се занимава с допълнителното лицензиране на потребители с права за достъп, така че служителите да имат достъп до имейли и т.н. Това е така, защото CAL-ите, включени в лиценза за сървъра, са предназначени само за ИТ администратори и не могат да се използват за типичните услуги на Exchange. Само лицензът за клиентски достъп за User CAL дава на служителя права да използва функциите на Exchange Server - на всяко крайно устройство, поддържащо Windows. Потребителският лиценз за лиценз не включва никакъв софтуер, освен лични права за достъп до средата клиент/сървър на Exchange Server 2019.

Какви са предимствата на лицензите за потребители за Exchange Server 2019 Standard- и Enterprise издания?

Лицензирането на базата на CAL за Standard- и Enterprise изданията на Exchange Server 2019 позволява точно управление на правата за достъп при поискване за всички служители в организацията. Моделът на Microsoft за лицензиране предлага два типа CAL за Exchange Server 2019 за тази цел:

 • Лиценз за потребител за Exchange Server 2019 - прилага се за един специален потребител в даден момент
 • Лиценз за устройство за Exchange Server 2019 - прилага се за едно специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, телефон) Права за достъп до сървъра

Какви са разликите между User CALs и Device CALs за Exchange Server 2019?

Лицензът за потребител за Exchange Server 2019 предлага същите опции за използване като лиценза за устройство. Разликата обаче се крие в съответните опции за достъп до сървъра Exchange, което води до различни ползи. Освен броя на служителите в компанията и оборудването на работните им станции с компютър или подобен, роля играе и работният процес, при който потребителите имат достъп до Exchange Server: В някои малки и средни предприятия потребителите имат достъп до него чрез напълно различни крайни устройства, докато в друга работна среда няколко служители ползват едно крайно устройство и се редуват в достъпа до сървъра Exchange, за да извикват имейли и т.н.

Следователно всеки отделен служител с права за достъп до User CAL може да използва всяко крайно устройство с поддръжка на Windows за достъп до услугите на Exchange. По този начин е възможен локален и независим достъп до сървъра на Exchange със собствен мобилен компютър или смартфон - например по време на път или у домаOffice - но най-вече с всяко друго устройство, достъпно на място чрез интернет достъп.

Следователно User CAL предлага добри възможности за използване на мобилни устройства, тъй като лицензираният потребител не е ограничен в избора си на достъп - винаги при условие, че използваното крайно устройство е с поддръжка на Windows.

Разлика в опциите за използване на CAL за Exchange Server 2019 за изданията Standard и Enterprise

Изданията Standard и Enterprise за MS Exchange Server 2019 се различават, в допълнение към функционалните подобрения за Enterprise, най-вече по мащабируемостта на съответните изисквания за пощенски кутии. По принцип обаче е възможно да се използва и изданието Enterprise Edition с потребителски лиценз за изданието Standard Edition - тогава обаче е налична не само ограничената функционалност на изданието Standard Edition, но и съответно по-малък брой бази данни с пощенски кутии. Следователно лицензите за лиценз на потребителя за изданието Enterprise предлагат по-голям набор от функции, при условие че е инсталиран лицензът за сървъра Enterprise.

Осигуряване на съвместимост на версиите на User CALs за Exchange Server 2019

В допълнение към гореспоменатите опции в зависимост от изданието, User CAL за едно от изданията на Exchange Server 2019 не само предоставя на потребителя права за достъп до тази версия на сървъра, но включва и права за достъп до по-стари версии на Exchange, като например 2016 (понижаване). По този начин лицензът за ползване на версия 2019 на сървъра има предимство пред лицензите за ползване на по-стари версии, които също могат да се използват за достъп до предишни версии на Exchange Server, но не и до версия 2019 на Exchange Server (надстройка).

Въпреки че User CAL за Exchange Server версия 2019 е най-високият наличен в момента, винаги трябва да се съобразявате със съвместимостта на лиценза за сървър и лиценза за клиентски достъп в допълнение към включената специфична за изданието функционалност.

Какво трябва да вземете предвид, когато лицензирате Exchange Server 2019 с лиценз за потребителя?

Както беше споменато по-рано, използваният User CAL дава на един потребител права за достъп до Exchange Server 2019. След като регистрацията на потребителя е завършена, този потребителски CAL не може да бъде прехвърлен на друго лице. По същия начин това не позволява промяна на типа CAL и използване на User CAL като Device CAL.

Тези ограничения в управлението на лицензите на Microsoft имат за цел да предотвратят всякакъв неправомерен достъп до услугите на Exchange Server 2019. По този начин те осигуряват по-голяма сигурност за компанията и нейните комуникации, тъй като непознати или нелицензирани лица нямат право на достъп до услугите за електронна поща и други данни на сървъра.

Заключение за User CALs за Exchange Server 2019

Така че, кой тип лиценз за клиентски достъп за Windows Exchange Server 2019 предлага повече предимства при използването му в дадена организация, се различава в зависимост от конкретния случай. Преди всичко тук решаваща роля играе преобладаващият вид достъп чрез съществуващите крайни устройства: щом служителите редовно използват мобилни крайни устройства или различни самостоятелни устройства, например на различни работни места, за да получат достъп до сървъра Windows, личният User CAL предлага повече предимства, тъй като те винаги могат да използват личния си акаунт за тази цел.

Дали лицензирането с User CALs за Exchange Server 2019 е по-изгодно за компанията, отколкото с Device CALs, тъй като тогава са необходими по-малко лицензи, следователно е резултат от типичния работен процес на компанията. Познаването на това е оптималната основа за избор на CAL при закупуване на използвани лицензи за клиентски достъп за Exchange Server 2019.

Потребителските лицензи за Microsoft Exchange Server 2019 се предлагат от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Потребителските лицензи за Exchange Server 2019 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft, като се започне само от един лиценз за клиентски достъп - тъй като всички разпоредби за лицензиране на обеми на Microsoft не са валидни след етикетирането като "използвани", в противен случай няма недостатъци, свързани с използваемостта - не само защото софтуерът не може да се износи по принцип.

Произход на User CALs за Exchange Server 2019 като използван софтуер в Wiresoft

Тези User CALs за Exchange Server 2019, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, са оригинални лицензи, тъй като се предлагат и другаде в рамките на лицензионната програма на Microsoft; разликата е, че User CALs от Wiresoft са били част от лиценз за обем за Exchange Server 2019 за потребители, които компанията някога е закупила като предишен собственик. Пълният лиценз за обем на потребителите или дори отделни лицензи за достъп на потребителите са били препродадени от последния на Wiresoft, а лицензите за обем също са били разделени на отделни лицензи. След това тези индивидуални потребителски лицензи за лицензиране се етикетират като използван софтуер. Въпреки това, въпреки че са етикетирани като използвани лицензи, те могат да се използват като нов лиценз за достъп до услугите на Exchange Server 2019, тъй като не се различават от тях нито по ограничения във функционалността, нито по полезния си живот.

Гаранция за купувача с потребителски лицензи за Exchange Server 2019 като употребяван софтуер

Потребителските лицензи за Exchange Server 2019, предлагани от Wiresoft като употребяван софтуер, са не само достъпна форма на лицензиране за Exchange Server 2019 за нашите клиенти, но и тяхното използване е безопасно и законно! Следователно тези потребителски лицензи на Wiresoft ви предлагат и обичайната сигурност на купувача с незабавно изтегляне след покупката, включително незабавно активиране на лиценза чрез валиден лицензионен ключ.

Законно ли е да се купуват и използват използвани лицензи за потребители за Exchange Server 2019?

Както потребителските лицензи за достъп, които можете да закупите от Wiresoft за Exchange Server 2019, така и всички други лицензи за клиентски достъп, предлагани в магазина, идват от корпоративни лицензионни запаси. Ето защо както продажбата, така и покупката на употребявани лицензи CAL се основават на валидна съдебна практика, която изрично позволява търговията с употребявани лицензи на Microsoft, което е ясно потвърдено отново и отново от различни съдебни решения.

Това означава, че вие като купувач на употребявани потребителски лицензи за Exchange Server 2019, а също и като потребител, имате правна сигурност, тъй като нито Wiresoft, нито вие нарушавате каквито и да било законови разпоредби в този процес.

Друго предимство: Всеки използван софтуер от Wiresoft е също така и одитно доказателство благодарение на пълните доказателства за всички предишни купувачи!

Резюме: Всички предимства на използвания от Wiresoft софтуер за потребителски лицензи за Exchange Server 2019

В Wiresoft използваните лицензи за достъп на потребители за Exchange Server 2019 ви предлагат евтина алтернатива, сравнима с новите лицензи от много традиционни доставчици на софтуер - това важи и за лицензите за достъп до други сървъри на Microsoft.

Няма други ограничения за лицензиране, като например минимален брой потребителски лицензи, които трябва да бъдат закупени, така че можете да лицензирате служителите си по индивидуален и гъвкав начин, в зависимост от действителното използване на сървърните услуги. Това също така позволява на клиентите на Wiresoft да намалят разходите за лицензиране на потребителския достъп за Exchange Server.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само лицензи за потребителски достъп за Exchange Server 2019, но и Device CALs, както и съответните клиентски лицензи за достъп за текущите предишни версии на MS Exchange Server като използван софтуер, но и софтуерни лицензи, включително съответните необходими лицензи за достъп за много други програми на Microsoft Server. По този начин с употребяваните лицензи от Wiresoft имате икономична възможност да допълните софтуерния си инвентар и в други бизнес области, като по този начин избегнете разходи за нов хардуер, както и проблеми със съвместимостта, които могат да бъдат причинени от използването на несъвместими софтуерни версии.

В допълнение към лицензите за сървърен и клиентски достъп в софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите и други софтуерни програми на Microsoft - с всички типични предимства, които предлага използваният софтуер. Ако имате въпроси относно лицензите за ползване за MS Exchange Server 2019 или друг продукт на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории