Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10466
  • R18-01848
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
301,90 Лв. * 333,90 Лв. * (9,58% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 5x Device CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Срок Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


Необходим е допълнителен лиценз за клиентски достъп (Device CAL), който не е включен в лиценза за сървъра, за всяко крайно устройство, с което потребителите имат достъп до сървърните услуги на Microsoft Windows Server 2022 в изданието Standard или Datacenter. Само този лиценз дава на потребителя на оборудваното с него крайно устройство с Windows съответните права за достъп. Няма значение дали настолен компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с операционна система Windows е лицензиран с лиценза Device CAL. Това означава, че купувачът на Device CAL свободно да реши кое лицензирано крайно устройство иска да използва за достъп до Windows Server 2022 .

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Увеличете ефективността с Microsoft Windows Server 2022 - 5 пакета Device CAL

Преглед

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL (лиценз за клиентски достъп) е идеалното решение за компании, които се нуждаят от мощна сървърна среда с лесно управление на устройствата. С пет лиценза този пакет дава възможност на до пет устройства да получат достъп до усъвършенстваните функции на Windows Server 2022.

Мощни функции

1. Оптимизирано използване на устройствата: С този пакет лицензи до пет устройства могат безпроблемно да получат достъп до мощните функции на Windows Server 2022. Увеличете максимално ефективността на устройствата си и повишете производителността на компанията си.

2. Усъвършенствана сигурност за множество устройства: Защитете мрежата си от заплахи с усъвършенстваните функции за сигурност на Windows Server 2022. Всеки Device CAL осигурява сигурен достъп за до пет устройства и защитава от киберзаплахи.

3. Лесно конфигуриране и управление на устройствата: Този лицензионен пакет предлага не само производителност, но и лесно конфигуриране и управление на устройствата. Лесно управлявайте достъпа за до пет устройства и персонализирайте конфигурацията, за да отговаря на специфичните изисквания на вашата организация.

Лесно администриране

1. Ефективно управление на лицензи за множество устройства: Дръжте под контрол лицензите си с ефективната функция за управление на Windows Server 2022. Лесно наблюдавайте и управлявайте използването на лицензите на петте си устройства.

2. Удобен за потребителя интерфейс за лесен достъп до устройствата: CAL-ите за устройства предоставят интуитивен интерфейс за лесно конфигуриране и управление на достъпа до устройствата. Намалете усилията за администриране и увеличете ефективността за всичките пет устройства.

Отговаря на изискванията на най-новата актуализация на полезните бюра от Google

Оптимална съвместимост за множество устройства: Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL е напълно съвместим с най-новите изисквания на актуализацията на полезното бюро на Google. Бъдете в крак с новостите и осигурете безпроблемна интеграция за всичките пет устройства.

Заключение

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL предлага рентабилно и мощно решение за организации, които предпочитат просто управление на устройствата в своята сървърна среда. Увеличете максимално ефективността, оптимизирайте сигурността и опростете управлението на устройствата си - всичко това с просто управление на лицензи. Подгответе организацията си за успешно цифрово бъдеще и извлечете максимума от ресурсите си.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
5 806,90 Лв. *
Категории